ΚΑΡΑΜΕΛΑ στο Βαρδαρη διπλα στο HOLIDAY INN TO HOTEL Ξεκινηστε απο εκειΚαλησπέρα σε όλους. Θα επισκεφτώ Θεσσαλονίκη με ένα φίλο σε 2 βδομαδες και σκέφτηκα να επισκεφτώ κάποιο κωλαδικο. Δεν γνωρίζω ούτε ονόματα ούτε που βρίσκονται ούτε αν αξίζει σαν εμπειρία. Θα μπορούσατε να μου δώσετε τα φώτα σας ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ναι ανοιξε το stars εκλεισε το fuego λογο μουσικηςαπ ότι είδα στο fb άνοιξε πάλι το Stars στην τούμπα
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.570
- Πόντοι
- 7.095
γκιλφοκαταστασεις...παλια εχω φαει μεσα, εχω 5+ χρονια να πατησωΓεια σας συναγωνιστές,
για το Ατλαντικ επί της Λασκαράτου έχει κανείς άποψη τι παίζει;
Ευχαριστώ
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
το glass palace συγκαταλέγεται στα κωλομπαρα? (ηρεμα ρωταω) και τι πιθανοτητες να γαμας εκει? ακομα θυμαμαι τα βυζια της bar woman (milf θανατου) μπροστα μου
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
τυπε έχεις πάει σε κωλομπαρο??το glass palace συγκαταλέγεται στα κωλομπαρα? (ηρεμα ρωταω) και τι πιθανοτητες να γαμας εκει? ακομα θυμαμαι τα βυζια της bar woman (milf θανατου) μπροστα μου
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
ας το ξαναγραψω μιας οντως το εγραψα σε λαθος thread, στο glass palace γινετε παιχνιδι? γαμας?τυπε έχεις πάει σε κωλομπαρο??
αστο πανε παρακατωστο me&you παιζει φαση η μονο μπλα μπλα? εχει παει κανεις?
φουεγκο ξανανοιξε μετα απο 10 μερες κλειστο , στο ροστερ προστεθηκε κ μια ελληνιδα φοιτητρια η φιλιω πρωην stars k lido
h Dora εφερε μια μαυρη αλογα . κατι μου θυμιζε της ειπα ''γνωστος κωλος καπου τον εχω ξαναπιασει '' αλλα δεν μου ελεγε που δουλευε ,γελουσε.
εντωμεταξη η Καρολινα πουλησε το σουτιεν της σε 1 πελατη κ ειχε τισ βυζαρες τησ χυμα σε ενα διαφανο μπλουζακι κ μου χορευε twirk πανω στον πουτσο για να την κερασω .
το STARS ξανανοιξε οπως ειπε ο φιλος ο Stallion περασε κανεις να πει τι παιζει?
h Dora εφερε μια μαυρη αλογα . κατι μου θυμιζε της ειπα ''γνωστος κωλος καπου τον εχω ξαναπιασει '' αλλα δεν μου ελεγε που δουλευε ,γελουσε.
εντωμεταξη η Καρολινα πουλησε το σουτιεν της σε 1 πελατη κ ειχε τισ βυζαρες τησ χυμα σε ενα διαφανο μπλουζακι κ μου χορευε twirk πανω στον πουτσο για να την κερασω .
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ΤΟ stars δουλεύει όπως δούλευε με φορτωτικη!φουεγκο ξανανοιξε μετα απο 10 μερες κλειστο , στο ροστερ προστεθηκε κ μια ελληνιδα φοιτητρια η φιλιω πρωην stars k lido
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
το φουεγκο που βρίσκεταιφουεγκο ξανανοιξε μετα απο 10 μερες κλειστο , στο ροστερ προστεθηκε κ μια ελληνιδα φοιτητρια η φιλιω πρωην stars k lido
κατεβαινεις αρκετα χαμηλα την Ωραιοκαστρου απο περιφερειακο,περνας 2 ταβερνακια στο δεξι χερι φτανεις στο φαναρι κ βλεπεις το μαγαζι στην δεξια γωνια . Αν βρεις παρκαρε πριν το φαναρι οπως κατεβαινεις .το φουεγκο που βρίσκεται
Στον περιφερειακο δεν πας πανω απο την καινουρια αερογεφυρα σε βγαζει Ηλιουπολη στην Μακρυγιαννη Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να γυρισεις προς τα πισω. Πρεπει να πας απο το πλαι της γεφυρας να περασεις απο κατω ισια καμμια 150 μετρα να βγεις στο φαναρι. Αριστερα κατεβαινεις την Ωραιοκαστρου κ δεξια παει Νικοπολη .
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
κατάλαβα εκεί στο φανάρι διπλα είναι.το ηλικίες παίζουν εκει;για πελάτες εννοώκατεβαινεις αρκετα χαμηλα την Ωραιοκαστρου απο περιφερειακο,περνας 2 ταβερνακια στο δεξι χερι φτανεις στο φαναρι κ βλεπεις το μαγαζι στην δεξια γωνια . Αν βρεις παρκαρε πριν το φαναρι οπως κατεβαινεις .
Στον περιφερειακο δεν πας πανω απο την καινουρια αερογεφυρα σε βγαζει Ηλιουπολη στην Μακρυγιαννη Κ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να γυρισεις προς τα πισω. Πρεπει να πας απο το πλαι της γεφυρας να περασεις απο κατω ισια καμμια 150 μετρα να βγεις στο φαναρι. Αριστερα κατεβαινεις την Ωραιοκαστρου κ δεξια παει Νικοπολη .
τα κοριτσια μεχρι 40 το πολυκατάλαβα εκεί στο φανάρι διπλα είναι.το ηλικίες παίζουν εκει;για πελάτες εννοώ
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.051
- Πόντοι
- 2.356
αν μιλάς Για το smart πού είναι διπλά στην αγία βάρβαρα ούτε με σφαίρεςστο Smart Cafe στην τουμπα ξερει κανεις αν σπρωχνεις? εχει πισω κανενα δωματιο?
Thomas1971, τι εννοείς μαύρη ; Αφρικάνα ; Πιό δυνατή από την Valery στο Captain Morgan ;
φουεγκο ξανανοιξε μετα απο 10 μερες κλειστο , στο ροστερ προστεθηκε κ μια ελληνιδα φοιτητρια η φιλιω πρωην stars k lido