ουτε για πλακαστο Smart Cafe στην τουμπα ξερει κανεις αν σπρωχνεις? εχει πισω κανενα δωματιο?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
έχω την εντύπωσή ότι το διάλυσανε μόνο την Μαγδα(μανταλενα) κ το άνοιξε αυτήAυτος που εχει το STARS ανοιξε καινουργειο THE DIAMONDS λεγεται στην κηφησιας
Εχει τίποτε της προκοπής
sory δεν ειδα την ερωτηση , τωρα που το λες αυτη ειναι ειναι , μεταγραφη εγινεThomas1971, τι εννοείς μαύρη ; Αφρικάνα ; Πιό δυνατή από την Valery στο Captain Morgan ;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
Σήμερα νομίζω έχει εγκαίνια το diamond το αδερφάκι του Stars στη Κηφισιά εκεί πού ήταν Για λίγο καιρό το πρακτορείο Χαλκιδικής εκεί πού ενώνεται ή ψελλού με την αιγαίου
Αν πάει κάνεις ας ενημέρωσή αν έχει αξιόλογα κομμάτια η σαβούρες
Αν πάει κάνεις ας ενημέρωσή αν έχει αξιόλογα κομμάτια η σαβούρες
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Πού εννοείς φίλε; Στο εμπορικό κέντρο, πίσω από το πάρκο;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 2.356
ναι στο εμπορικό νομίζω απ ότι είδα στο fbΠού εννοείς φίλε; Στο εμπορικό κέντρο, πίσω από το πάρκο;
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
εκεί στον πρώτο όροφο είχε ένα μπαρ με live ελληνική μουσική. Γινόταν καλό παιχνίδι μέσα. Έχει κλείσει εδώ και λιγα χρόνια
βολτα χτες απο diamonds . Η επισημη δηλωση ειναι οτι η ρουμανα ειναι το μονο αφεντικο εκει χωρισε με τον αλλο απο το stars. Εχει εκει την αδερφη
της Ελενα- Ντανιελας απο το ΣΤΑΡΣ. Ποτα 7 το αντρικο 10 γυναικειο , 4-5 κοπελες δουλεψουν επιπεδου LIDO.
Το μαγαζι δεν εχει ταυτοτητα ακομη δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι σαν το ΕΔΕΜ η το Αρωμα.
Αρωμα τελος η Τανια κ 2-3 ακομη ψαχνοντε να πανε ΕΔΕΜ
της Ελενα- Ντανιελας απο το ΣΤΑΡΣ. Ποτα 7 το αντρικο 10 γυναικειο , 4-5 κοπελες δουλεψουν επιπεδου LIDO.
Το μαγαζι δεν εχει ταυτοτητα ακομη δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι σαν το ΕΔΕΜ η το Αρωμα.
Αρωμα τελος η Τανια κ 2-3 ακομη ψαχνοντε να πανε ΕΔΕΜ
μια περασια χτες δυτικα , κοινο σημειο οτι τα μαγαζια ειχαν σχεδον ολα τραπεζια εξω ανοχτη πορτα κ παραθυρα . Μερλιν κλειστο , Μοργκαν τραπεζια εξω κ ανοιχτη πορτα ,το ιδιο σε alter ego , FOUEGO, ΔΩΡΑ , Αμβροσια κ ΚΑΡΑΜΕΛΑ στο βαρδαρη . Πολλες κοπελες λειπουν Ρουμανια κλπ θα ερθουν σιγα σιγα που θα ανοιξουν τα συνορα . Και απο οτι πηρε και το αυτι μου θα παιξουν κ μεταγραφες
Τραπέζια έξω και τα κορίτσια μέσα η έξω
[/quote
αργα περασα μεσα ηταν κανει κ ψυχρα , αλα απο οτι ειδα ανοιγουν απο νωρις . Μονο στο Καραμελα ηταν απ εξω
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
από αυτά που είδα τουλάχιστον από το fb κάποια έχουν βγάλει τραπεζάκια έξω στο πεζοδρόμιο και έχουν ανοιχτές τις πόρτες ή τις τζαμαρίες όσα διαθέτουν ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις και να αερίζονται οι χώροι.Προφανώς άνοιξαν νόμιμα,δεν πήγα ακόμα ώστε να ξέρω περισσότερες λεπτομέρειεςΠαιδιά τα κωλόμπαρα είναι ανοιχτά νόμιμα;δλδ επιτρέπεται να έχουν μέσα πελάτες απλά πρέπει να έχουν συγκεκριμένο αριθμό και να κρατούν τις αποστάσεις ή δεν επιτρέπεται να είναι ανοιχτά;
Καλή φάση να είσαι έξω και να περνάνε τα αυτοκίνητα και να σε βλέπουν...πώς δε το σκέφτηκαν πιο μπροστά ???από αυτά που είδα τουλάχιστον από το fb κάποια έχουν βγάλει τραπεζάκια έξω στο πεζοδρόμιο και έχουν ανοιχτές τις πόρτες ή τις τζαμαρίες όσα διαθέτουν ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις και να αερίζονται οι χώροι.Προφανώς άνοιξαν νόμιμα,δεν πήγα ακόμα ώστε να ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Υπάρχει κάτι ανοιχτό στα ανατολικά; Προχθές που πέρασα μια βόλτα: Αρωμα κλειστό, x love κλειστό, reality Κλειστό οριστικά
katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Υπάρχει κάτι ανοιχτό στα ανατολικά; Προχθές που πέρασα μια βόλτα: Αρωμα κλειστό, x love κλειστό, reality Κλειστό οριστικά
Το Εδέμ είναι ανοιχτό από την προηγούμενη Πέμπτη. Τις Δευτέρες πάντως (ακόμα και πριν την πανδημία) τα μαγαζιά συνήθως ήταν κλειστά.
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Το Εδέμ είναι ανοιχτό από την προηγούμενη Πέμπτη. Τις Δευτέρες πάντως (ακόμα και πριν την πανδημία) τα μαγαζιά συνήθως ήταν κλειστά.
Νομίζω πως τα μαγαζιά δίνουν τα ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα είναι ανοιχτά. Σε κάθε περίπτωση, το reality έκλεισε οριστικά, ο χώρος ξενοικιάστηκε. Στο Εδέμ τι λέει το ρόστερ;