Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ναι θυμάμαι που είχε αναφερθεί αυτό, αλλά νομίζω είναι μεμονομένο ή πιο σπάνιο περιστατικό. Για να θεωρήσω ότι ένα μαγαζί είναι αυτού του σιναφιού, πρέπει ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θα πας να υπάρχουν 1-2 γυναίκες που θα σε πλησιάσουν για παρέα κτλ. Μπορείς Άζαζελ να βεβαιώσεις κάτι τέτοιο?

Γιατί ας πούμε ότι το έβαζα στη λίστα και πήγαινε ο άλλος και δεν τον πλησίαζε καμία. Μετά με το δίκιο του θα έλεγε "ρε μπαγλαμά εκεί μόνο μουσική και αλκοόλ έχει, γιατί με έστειλες?"
παρακαλείται ο αζαζελ να δώσει και λεπτομέρειες για το gala. Είναι θαμώνας

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Κάπταιν Μόργκαν, Κωνσταντίνου Καραμανλή (Κορδελιό)
και
Ρομέο, Σκρα (Εύοσμος)

είναι η Barcelona και Real Μαδρίτης των κωλόμπαρων.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Το κωλομαγαζο που λεγοταν ΝΕΡΑΙΔΑ η ντροπη των κωλομπαρων, γινεται club ελληναδικο!

Αν δεν πετυχει και ετσι καντε το πιτσαρια το [size=30pt]ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ[/size] !!! :birdman: :birdman:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Το κωλομαγαζο που λεγοταν ΝΕΡΑΙΔΑ η ντροπη των κωλομπαρων, γινεται club ελληναδικο!

Αν δεν πετυχει και ετσι καντε το πιτσαρια το [size=30pt]ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ[/size] !!! :birdman: :birdman:
καλα μη συγχιζεσε αδερφε καταλαβαινω ειναι η μιση καταστροφη του κοσμου αλλα ξεπερασε το
θα επιβιωσουμε

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
καλα μη συγχιζεσε αδερφε καταλαβαινω ειναι η μιση καταστροφη του κοσμου αλλα ξεπερασε το
θα επιβιωσουμε
Ε τον μλκ μου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μλκ ακομα παιρνεις
για να παμε σε τπτ καλο! :grin:

pipinolatris1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ παλουκαρια θέλω περάσω και από τα δύο και θα σας δώσω εντυπώσεις

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
Πορνοεκδρομη στην Σκύδρα επιλογές.πρωτη κουβέντα γεια δεύτερη κεράσει ποτό.δε μ άρεσε καθόλου.5 6 γυναίκες οι δύο αρκούδες και οι άλλες μπάζα.μια μπομπιτσα και βουρ για το επόμενο.αννα Μαρία στο λιποχωρι

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
Πολύ καλύτερα τα πράγματα εκεί με 6 7 γυναίκες σε μέτριο επίπεδο οι δυό από αυτές μαύρες καί καλή μουσική. Δύο γεωργιανές και ένα αλβανακι μπιμπελό πού τό καβαντζωσαν νωρίς δυο μεσήλικες χωρίς να κάνουν τίποτε αφού όπως μου είπε και η ίδια είναι μόνο για παρέα εκεί.

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ καλύτερα τα πράγματα εκεί με 6 7 γυναίκες σε μέτριο επίπεδο οι δυό από αυτές μαύρες καί καλή μουσική. Δύο γεωργιανές και ένα αλβανακι μπιμπελό πού τό καβαντζωσαν νωρίς δυο μεσήλικες χωρίς να κάνουν τίποτε αφού όπως μου είπε και η ίδια είναι μόνο για παρέα εκεί.

προσφατα με πληροφορησαν οτι οι ιδιοι ιδιοκτητες ανοιξαν και ενα νεο μαγαζι στην χαλαστρα στον κεντρικο πανω νομιζω με το ιδιο ονομα  δεν εχω περισσοτερη ενημερωση αυτην την στιγμη ... τσεκαρε τα εισερχομενα σου takis197777

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
προσφατα με πληροφορησαν οτι οι ιδιοι ιδιοκτητες ανοιξαν και ενα νεο μαγαζι στην χαλαστρα στον κεντρικο πανω νομιζω με το ιδιο ονομα  δεν εχω περισσοτερη ενημερωση αυτην την στιγμη ... τσεκαρε τα εισερχομενα σου takis197777
Φίλος είναι στην Χαλκηδόνα το καινούριο τους.ανοιξε εδώ και κάνα δυο μήνες το έχει κάνει ανακαίνιση και μου είπαν ότι είναι παρόμοια φάση με της Άννας Μαρίας.ειναι το μαγαζί όπως πας για Αλεξάνδρεια νομίζω απόλαυση λεγόταν όταν λειτουργούσε.
Όσο για το άλλο,αν θυμάμαι καλά Καρολίνα μου είπε 22

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Φίλος είναι στην Χαλκηδόνα το καινούριο τους.ανοιξε εδώ και κάνα δυο μήνες το έχει κάνει ανακαίνιση και μου είπαν ότι είναι παρόμοια φάση με της Άννας Μαρίας.ειναι το μαγαζί όπως πας για Αλεξάνδρεια νομίζω απόλαυση λεγόταν όταν λειτουργούσε.
Όσο για το άλλο,αν θυμάμαι καλά Καρολίνα μου είπε 22

σε ευχαριστω για την αμεση αναταποκριση ελπιζω να μας πει και καποιος εαν εχει παει εκει τι παιζει  ... καλη σου μερα !

• Like
Αντιδράσεις: hook19

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
746
Πόντοι
96
τι εγινε χθες και το καπτεν μοργκαν ηταν κλειστο? γνωριζει κανεις?

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
746
Πόντοι
96

Stories

Νέο!