Σύντομα θα λαβεις πμ από το μέλος Φακιρης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
γηροκομειο τουμπας δευτερα τριτη τεταρτη ,καπη πυλαιας πεμπτη παρασκευη , σαββατο ΑΧΕΠΑ για ανανηψη και κυριακη ρεποΚαι που τραγουδάει το νιάτο?
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
το μονο σιγουρο!γηροκομειο τουμπας δευτερα τριτη τεταρτη ,καπη πυλαιας πεμπτη παρασκευη , σαββατο ΑΧΕΠΑ για ανανηψη και κυριακη ρεπο
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
εχουν περαση τα μωρα αυτα γι αυτο και ειναι ετσι!παντως παραν της πλακας και του τρολαρισματος , καπως ετσι δεν ειναι το 98% των μωρων των σουπερ κωλομπαρων θεσσαλονικης?
πιο μωρα πεθαινουνεχουν περαση τα μωρα αυτα γι αυτο και ειναι ετσι!
Έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα κλοπών σε τέτοια μαγαζιά, όχι απαραίτητα από γυναίκες αλλά και από πελάτες που πάνε μόνο για αυτό. Όταν η κλοπή είναι συνεχόμενη σε ένα μαγαζί τότε αυτό γίνεται από τις εργαζόμενες. Δεν ξεχνάμε ότι αρκετές από αυτές δεν "μασάνε" ακόμη και να κλέψουν τη στιγμή που δουλεύουν σε τέτοιο μαγαζί. Αυτές οι κλοπές δεν είναι για προσωπική χρήση αλλά πουλιούνται σε γύφτους που με την σειρά τους τα πουλάνε στο Βαρδάρη. Σκοπός τους είναι να βγάλουν λεφτά έστω και έτσι. Κινητά, ρολόγια, χρυσαφικά, ηλεκτρονικά στην πρώτη γραμμή. Κλέβονται ακόμη και μεταξύ τους πχ η μία το κινητό της άλλης.
1. Όταν πάμε τουαλέτα δεν αφήνουμε ποτέ ακόμη και με παρέα να είμαστε πολύτιμα πράγματα πάνω στο τραπέζι. Ακόμη και να είναι εκεί η κοπέλα πάλι δεν τα αφήνουμε.
2. Δεν ξεφεύγουμε με το ποτό. Μειώνει τις αντιδράσεις και ξεχνάμε τι κουβαλάμε.
3. Δεν δανείζουμε σε κοπέλες τίποτα ακόμη και ένα απλό μπρελόκ με την δικαιολογία θα στο δώσω πίσω όταν ξαναέρθεις.
4. Στο πριβέ στα σκοτεινά ή να έχουμε ένα τσαντάκι μέσης με φερμουάρ πάνω στο τραπέζι που φαίνεται λόγω μεγέθους ή τα χρήματα, κινητά κτλ στις μπροστινές τσέπες.
5. Δεν λυπούμαστε καμία εργαζόμενη με τις ιστορίες τους περί παιδιών, αρρωστιών, γονιών στην πατρίδα τους κτλ. Ξέρω εργαζόμενες που κάνουν υπερπολυτελή ζωή με τις πλάτες αγαθών πελατών που στερούνται για να τις κεράσουν λίγα ποτά.
6. Παίρνουμε μαζί μόνο τα απαραίτητα, πχ όσα λεφτά θα ξοδέψουμε και το κινητό.
7. Κοιτάνε πολλές να εκμεταλλευτούν τα πάντα ότι αρπάξουν από λεφτά μέχρι ένα απλό μπρελόκ. Η τιμιότητα είναι σπάνια αλλιώς δεν θα έκαναν και τέτοια δουλειά. Όσο η κρίση βαθαίνει και η δουλειά πέφτει οι κλεψιές θα αυξάνονται.
1. Όταν πάμε τουαλέτα δεν αφήνουμε ποτέ ακόμη και με παρέα να είμαστε πολύτιμα πράγματα πάνω στο τραπέζι. Ακόμη και να είναι εκεί η κοπέλα πάλι δεν τα αφήνουμε.
3. Δεν δανείζουμε σε κοπέλες τίποτα ακόμη και ένα απλό μπρελόκ με την δικαιολογία θα στο δώσω πίσω όταν ξαναέρθεις.
4. Στο πριβέ στα σκοτεινά ή να έχουμε ένα τσαντάκι μέσης με φερμουάρ πάνω στο τραπέζι που φαίνεται λόγω μεγέθους ή τα χρήματα, κινητά κτλ στις μπροστινές τσέπες.
5. Δεν λυπούμαστε καμία εργαζόμενη με τις ιστορίες τους περί παιδιών, αρρωστιών, γονιών στην πατρίδα τους κτλ. Ξέρω εργαζόμενες που κάνουν υπερπολυτελή ζωή με τις πλάτες αγαθών πελατών που στερούνται για να τις κεράσουν λίγα ποτά.
7. Κοιτάνε πολλές να εκμεταλλευτούν τα πάντα ότι αρπάξουν από λεφτά μέχρι ένα απλό μπρελόκ. Η τιμιότητα είναι σπάνια αλλιώς δεν θα έκαναν και τέτοια δουλειά. Όσο η κρίση βαθαίνει και η δουλειά πέφτει οι κλεψιές θα αυξάνονται.
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.798
- Πόντοι
- 10.326
Χθεσινη επισκεψη στο cafe bar paradise ! Ειναι διπλα στο κοκκινο δημαρχειο του Παυλου Μελα.
Παρεα μαζι με τον mpotofilo( ).
Με το που μπηκαμε στο μαγαζι μας κοιτουσαν οι κοπελες απο πανω μεχρι κατω..."Αμαν λεω εδω ειμαστε!"
Καθομαστε σε ενα καναπε και ερχεται μια απο τις κωλομπαρουδες για παραγγελια. Με το που μας φερνει τα ποτα καθισε κιολας στην παρεα μας! Ρωσσοποντιες σχεδον ολες με εξαιρεση μια Τζαμαικανη( ) χοντροκωλα,με μελαμψο δερμα ,ωραιο προσωπακι και καλουτσικα βυζακια!
Μου λεγε οταν καθισε διπλα μου: τι ωραιος που εισαι! Εντωμεταξυ η ρωσσοποντια η μιλφ μου ανεφερε πως ξερει την Λια του fever και την αδερφη της που εχει το Νεραιδα! ...ρε ελεος και εδω μας κυνηγαει το φαντασμα της Λιας ναουμε!
Ο Μλκ μου ο Μποτας περασε στην καβαντζουλα με την τζαμαικανη! :o Η οποια καβαντζα ειναι τερμα πισω στο μαγαζι και την κρυβουν κατι ριχτες κοκκινες κουρτινες. ...Στο ψητο εκει γινεται χειρομαλλαξη και οπως μου ειπε ο μποτας τα παντα ολα(γαμησακι και πιπα με προφυλακτικο)
Στον καναπε καθως επινα το ποτακι μου ...χτυπαει το τηλ. για να ρθει ο ΦΑΚΙΡΗΣ( )..Με το που σκαει μυτη ο μλκ μου εβγαλε την σφυριχτρα και σφυριζε( ). Φωναζε κιολας Τελειωνε ρε προς τον Μποτα,που δεν τον ειχε δει ακομη!
Το μαγαζι εχει φοβερο πουτανιστικο φωτισμο και χρωμα ,που σε ταξιδευουν σε εποχες απο το μακρινο παρελθον!
Πανω ακριβως απο την εισοδο εχει την τηλεοραση με ενσωματωμενο το. Youtube για να βλεπεις και το βιντεοκλιπ του καθε τραγουδιου! Παιζει απο ολα απο τι καταλαβα,δλδ οτι γουσταρουν τα κοριτσια!
Εχει καμια 8 γυναικες ( πινουν 3 μπουκαλια ημερησιως για πλακα). Ωραια μιλφαρα ηταν αυτη στην ακρη του μπαρ μλκες μου! Μα τι βυζαρες( ) ειχε η ξανθια θειτσα!
Παρεες ειχε μια γυφτοπαρεα που ανοιξαν φιαλη και κατι αλβανους!
Ατακα Φακιρη οταν βγηκαμε απο το μαγαζι:"Μα που τα βρισκεις ρε πουστη μπουξε?!"
Τα ποτα κανουν (6€) και τα μονα της κοπελας!
Τα διπλα (12€) και για να πας καβαντζα δινεις 2 διπλα(24€)!
Stade colomparade Μπακαγιοκοι τα Μελε!!! ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ε μλκες μου??
Με το που μπηκαμε στο μαγαζι μας κοιτουσαν οι κοπελες απο πανω μεχρι κατω..."Αμαν λεω εδω ειμαστε!"
Καθομαστε σε ενα καναπε και ερχεται μια απο τις κωλομπαρουδες για παραγγελια. Με το που μας φερνει τα ποτα καθισε κιολας στην παρεα μας! Ρωσσοποντιες σχεδον ολες με εξαιρεση μια Τζαμαικανη( ) χοντροκωλα,με μελαμψο δερμα ,ωραιο προσωπακι και καλουτσικα βυζακια!
Μου λεγε οταν καθισε διπλα μου: τι ωραιος που εισαι! Εντωμεταξυ η ρωσσοποντια η μιλφ μου ανεφερε πως ξερει την Λια του fever και την αδερφη της που εχει το Νεραιδα! ...ρε ελεος και εδω μας κυνηγαει το φαντασμα της Λιας ναουμε!
Ο Μλκ μου ο Μποτας περασε στην καβαντζουλα με την τζαμαικανη! :o Η οποια καβαντζα ειναι τερμα πισω στο μαγαζι και την κρυβουν κατι ριχτες κοκκινες κουρτινες. ...Στο ψητο εκει γινεται χειρομαλλαξη και οπως μου ειπε ο μποτας τα παντα ολα(γαμησακι και πιπα με προφυλακτικο)
Στον καναπε καθως επινα το ποτακι μου ...χτυπαει το τηλ. για να ρθει ο ΦΑΚΙΡΗΣ( )..Με το που σκαει μυτη ο μλκ μου εβγαλε την σφυριχτρα και σφυριζε( ). Φωναζε κιολας Τελειωνε ρε προς τον Μποτα,που δεν τον ειχε δει ακομη!
Το μαγαζι εχει φοβερο πουτανιστικο φωτισμο και χρωμα ,που σε ταξιδευουν σε εποχες απο το μακρινο παρελθον!
Πανω ακριβως απο την εισοδο εχει την τηλεοραση με ενσωματωμενο το. Youtube για να βλεπεις και το βιντεοκλιπ του καθε τραγουδιου! Παιζει απο ολα απο τι καταλαβα,δλδ οτι γουσταρουν τα κοριτσια!
Εχει καμια 8 γυναικες ( πινουν 3 μπουκαλια ημερησιως για πλακα). Ωραια μιλφαρα ηταν αυτη στην ακρη του μπαρ μλκες μου! Μα τι βυζαρες( ) ειχε η ξανθια θειτσα!
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
Χθεσινη επισκεψη στο cafe bar paradise ! Ειναι διπλα στο κοκκινο δημαρχειο του Παυλου Μελα.
Βγήκε ο Φακίρης?????????
Ζούμε συνταρακτικές στιγμές..
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Βόλτα απο το όνειρο απέναντι απο οπαπ....ειχε 5-6 γυνσαίκες μεσα οι 2-3 πολυ καλές με την μπαργουμαν μεσα που σερβιρε ποτα και εκανε και παιχνιδι εξω,την Νικολ και κανα δυο ωραία κορμια την κλασσικη γαλλιδα αποο τον καλιγουλα που εδω και 3 χρονια ειναι εκει και εχει ωραίο σώμα,αλλα μεχρι εκει .Οταν ανοιγει το στόμα της τρεχεις να κρυφτείς απο τις μαλακίες που λέει.....Κατα τα άλλα χαλαρά για ενα ποτακι ειναι ωραία....τα ποτα 7 και 10 το σπεσιαλ για τους πελατες 10-20 για αυτες ...οπως 20 νομιζω ειναι και ο χορός στην "καβατζα"
Σχετικα ειναι ακριβά σε σχεση με αλλα μαγαζιά .....
Σχετικα ειναι ακριβά σε σχεση με αλλα μαγαζιά .....
προφανως αυτη η γαλλιδα ειναι η ζαζια ε? τι να κανει ρε η θεια 45 χρονια στο κουρμπετι εχει εξαντλησει ολα τα θεματα ο καμμενος της εγκεφαλος , εχει αγκιστρωθει στο χωρο και δε λεει να αποσυρθει αν δεν πιασει τα 70 , ουτε ο ταβλαριδης της ομαδας της καρδιας μου
η νικολ ειναι η μελαχρινη ουκρανεζα? με το καλο κορμι? αλλο τσακισμενο καραβι
τουλαχιστον εκοψε τα σκορδοστουμπια και τους παστουρμαδες? ηθελες μασκα θυμαμαι για να αλλαξεις 5 κουβεντες σε απο σταση μικροτερη των 3 μετρων
η νικολ ειναι η μελαχρινη ουκρανεζα? με το καλο κορμι? αλλο τσακισμενο καραβι
τουλαχιστον εκοψε τα σκορδοστουμπια και τους παστουρμαδες? ηθελες μασκα θυμαμαι για να αλλαξεις 5 κουβεντες σε απο σταση μικροτερη των 3 μετρων
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 362
- Πόντοι
- 316
Live από porto bello.6 γυναίκες 1 ροδιτισσα και 1 μπάσο.5 6 πελάτες η ειρήνη απασχολημένη και τα ποτά πάνε καλά έρχονται.καλη μουσική κ ξηροκαρπια
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Εγω πηγα στις 2 και κατι αλλα δεν κερασα καποια λογο οτι δεν εχει και τιποτα ενδιαφερον ρ φιλε.μονο η χρυσανθη απο φοινικα ειναι απο τα καλα αλλα ειναι και λιγο βλημα διοτι γουσταρει τους παπουδες και γκρανη φαση η μικρη και τις τα χωνουν απο οτι εκοψα πολυ χοντρα.παντως το μικρο δεν λεει οχι σε τιποτα.Live από porto bello.6 γυναίκες 1 ροδιτισσα και 1 μπάσο.5 6 πελάτες η ειρήνη απασχολημένη και τα ποτά πάνε καλά έρχονται.καλη μουσική κ ξηροκαρπια
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Εγω πηγα στις 2 και κατι αλλα δεν κερασα καποια λογο οτι δεν εχει και τιποτα ενδιαφερον ρ φιλε.μονο η χρυσανθη απο φοινικα ειναι απο τα καλα αλλα ειναι και λιγο βλημα διοτι γουσταρει τους παπουδες και γκρανη φαση η μικρη και τις τα χωνουν απο οτι εκοψα πολυ χοντρα.παντως το μικρο δεν λεει οχι σε τιποτα.
Και η Φωτεινή είναι ωραίο μωρό αλλά πιστεύω ότι δουλεύει από αγγαρεία.
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Ασχημη κ ξενερωτη ρε φιλε η φωτεινη.απο υψος ειναι και ταπα κ δεν μετραει σαν γκομενα.η αδερφη της παντως η χρυσανθη μετραει ποιο πολυ σωματικα αλλα στερη πολυ επικοινωνιακα λογο ελλειψης μυαλου!!!Και η Φωτεινή είναι ωραίο μωρό αλλά πιστεύω ότι δουλεύει από αγγαρεία.
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 556
- Πόντοι
- 96
σωστα τα λεςΈχουν παρατηρηθεί φαινόμενα κλοπών σε τέτοια μαγαζιά, όχι απαραίτητα από γυναίκες αλλά και από πελάτες που πάνε μόνο για αυτό. Όταν η κλοπή είναι συνεχόμενη σε ένα μαγαζί τότε αυτό γίνεται από τις εργαζόμενες. Δεν ξεχνάμε ότι αρκετές από αυτές δεν "μασάνε" ακόμη και να κλέψουν τη στιγμή που δουλεύουν σε τέτοιο μαγαζί. Αυτές οι κλοπές δεν είναι για προσωπική χρήση αλλά πουλιούνται σε γύφτους που με την σειρά τους τα πουλάνε στο Βαρδάρη. Σκοπός τους είναι να βγάλουν λεφτά έστω και έτσι. Κινητά, ρολόγια, χρυσαφικά, ηλεκτρονικά στην πρώτη γραμμή. Κλέβονται ακόμη και μεταξύ τους πχ η μία το κινητό της άλλης.
blackpaok02
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Με την εγκριση τους ειναι ρε παιδια, φαγωθηκατε! Η ξανθια η ξενια της εστειλε σε ενα σωρο κοσμο και δεν ειχε προβλημα να μπουν!! Πελατες ψαχνουν
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.963
- Πόντοι
- 38.177
Παιδιά αυτό το PORTO BELLO ΠΟΥ ακριβώς βρίσκεται;Και οσον αφορα το παραπάνω ποστ με τις φωτογραφιες ,εάν εχουν ληφθει χωρις την εγκριση των κοριτσιών καλό είναι να σβήστουν.
Κοντά στον κήπο του Καλου.