Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Εδώ και αρκετό καιρό βλέπω ότι η Σοφία στην Οδυσσέως έχει κλείσει, πήγε άλλου η έβαλε λουκέτο?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
βγαλτε τιποτα στο youtube ρε αλητες
μιλαμε για επικα στιγμιοτυπα

11k8i38.jpg
:grin:

Παρε μια ιδεα και φαντασου! :grin:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Η σφυριχτρα ειναι δωρο απο μενα  :grin:
Τοσα μπαζα εκει μεσα και συ θελεις να τα γαμησεις?
Ρε μηπως ο τιτλος του μπαζογαμια πηγε σε λαθος ατομο?  :think:
Σε ερώτηση μου προς τον Φακίρη αν ψήνεται για παρτούζα μου απάντησε όχι, οπότε μάλλον ο τίτλος είναι σε λάθος χέρια    ;) :2funny:

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Χθες Παρασκευή επισκεύθηκα δύο μαγαζιά στη Δ.Θεσσαλονίκη, από τα τελευταία εναπομείναντα που δεν είχα τσεκάρει. Το Βαλεντίνα στην Ηλιούπολη και το Larry's στον Εύοσμο. Είχε αρκετό κόσμο και πολλές καλές γυναίκες.

Στο Βαλεντίνα, οδός Σόλωνος, κοπέλες από 25 ως 45 για όλα τα γούστα. Είχε αρκετό τζέρτζελο και το αλβανιδάκι που μου ήρθε είχε πολύ όρεξη! Σκέτη καύλα ήταν. :) Φιλιά χουφτώματα έδιναν κι έπαιρναν για πολύ ώρα. Μετά ήρθε και μια φίλη της Γεωργιανή πολύ ωραία που βεβαίως απέφυγα να κεράσω για να μην υποστώ αντίποινα. :cheesy:

Στο Larry's είχε ηλικίες επίσης 20 ως 45. Λιγότερες γυναίκες και λίγο πιο παράκμα φάση. Κάθησα αρχικά με μια πληθωρική καυλιάρα που ήταν πολλά υποσχόμενη και άρχισε να ζεσταίνεται από το πρώτο νεράκι. Όμως είχα το νου μου σε ένα πιπίνι που λιμπιζόμουν από την πρώτη στιγμή που μπήκα μέσα. Αναγκάστηκα να διώξω την καλή περίπτωση όσο πιο ευγενικά γινόταν για να έρθει η ακόμα καλύτερη. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να γίνει το swap εφόσον έχετε ζεσταθεί λίγο, αν κάποιος πει το αντίθετο λέει ψέματα. Anyway, η μικρή ήρθε κατευθείαν. Είναι πανέμορφη από κάθε άποψη και busty όπως μου αρέσουν. Οπότε τα μόνα προβλήματα έχουν να κανουν με απειρία δικιά της και το πόσο ακριβώς με κάνει κέφι. Γενικά πέρασα καλά.

Ποτά στον Εύοσμο 6-12 και στην Ηλιούπολη νομίζω 5-10. Έκανα και μια βόλτα απ´ το Ανδρομάχη στην Περικλέους(Ηλιούπολη) όπου δεν κέρασα ποτό, το ουίσκι μου μόνο στα 5 ευρώ. Τα κορίτσια ήταν καλή παρέα , μιλφς και οι δύο. Η ιδιοκτήτρια πολύ ωραίο μουνί και ωραία στους τρόπους της. Μου είπε δουλεύει αποκλειστικά με ελλ(ε)ηνίδες, οπότε not good... Θα ξαναπήγαινα έστω και μόνο για τον χαβαλέ με την Ανδρομάχη. :)

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Άντε να κάνουμε σιγά σιγά και καμιά ανανέωση το Colobarus guide του αρχηγού mm00024. Όταν είμαι έτοιμος θα ποστάρω μια ΚΑΛΗ λίστα ανανεωμένη. Λογικά σε 1-2 βδομάδες. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς για κέντροανατολικά και ανατολικά! :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.510
Πόντοι
34.538
Σε ερώτηση μου προς τον Φακίρη αν ψήνεται για παρτούζα μου απάντησε όχι, οπότε μάλλον ο τίτλος είναι σε λάθος χέρια    ;) :2funny:
Ρε συ..αυτη τη χοντρη ουτε εγω τη γαμουσα..,
Ειπαμε γουσταρουμε γεματουλες αλλα αυτη ηταν στη κατηγορια..ΤΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!

:vomit:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Ενα περασμα εκανα προχθες απο την γειτονια της Σταυρουπολης στα "Αστρα" πλατεια Τερψιθεως! :grin:

Καθισα στο μπαρ για ποτακι! Μου ηρθε μια Λιτσα για αρχη...Μιλφ με μαυρο μακρυ μαλλι. Μπορω να πω οτι βλεποταν το μιλφακι ειχε και καλουτσικο σωματακι! Την λεω "ηρθα για την φιλη σου την Μελινα". - Μου λεει: " Οποτε ξαναρθεις ευχαριστως να τα πουμε μαζι"( :booty:) :grin:.
Το Μελινακι ειναι μια γυναικα σαν την Μαριαννα Ντουβλη σε πιο εκφυλο προσωπο ! :grin:
Την κερασα 3 ποτακια οσα ηταν και τα δικα μου και την καταβρηκα εκεινο το βραδυ! :boobies:
Με πηγε με το 2ο ποτο σε κατι καναπεδες που δεν ειναι prive και μου εκανε τα δικα της κολπα τα τρελα! :wanker:
Το χουφτωμα επεφτε συννεφο εναλλαξ... να γλειφω για λιγο τις ρωγες της και να μου λεει "Θα χυσω μην με κανεις ετσι!" :2funny: Μου δωσε και μερικα μπατσακια η τρελη..και ελεγε " θελω στο κρεββατι να με βριζεις και να με βαρας"( :lheel:)..ωπας λεω βρηκες τον μλκ σου! :2funny:
Ρεσιταλ δωσαμε με το μωρο και γουσταραμε! :rockon:

Ειχε και αλλα 2 βουλγαρακια μαυρομαλικα! :grin:
Μουσικη - Καψουρα! :orchestra:

Τιμη ποτου 6€!
Τιμη κερασμενου ποτου 6€!
Τιμη κερασμενου διπλου ποτου 12€!

Stade colomparade Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ενα περασμα εκανα προχθες απο την γειτονια της Σταυρουπολης στα "Αστρα" πλατεια Τερψιθεως! :grin:

Καθισα στο μπαρ για ποτακι! Μου ηρθε μια Λιτσα για αρχη...Μιλφ με μαυρο μακρυ μαλλι. Μπορω να πω οτι βλεποταν το μιλφακι ειχε και καλουτσικο σωματακι! Την λεω "ηρθα για την φιλη σου την Μελινα". - Μου λεει: " Οποτε ξαναρθεις ευχαριστως να τα πουμε μαζι"( :booty:) :grin:.
Το Μελινακι ειναι μια γυναικα σαν την Μαριαννα Ντουβλη σε πιο εκφυλο προσωπο ! :grin:
Την κερασα 3 ποτακια οσα ηταν και τα δικα μου και την καταβρηκα εκεινο το βραδυ! :boobies:
Με πηγε με το 2ο ποτο σε κατι καναπεδες που δεν ειναι prive και μου εκανε τα δικα της κολπα τα τρελα! :wanker:
Το χουφτωμα επεφτε συννεφο εναλλαξ... να γλειφω για λιγο τις ρωγες της και να μου λεει "Θα χυσω μην με κανεις ετσι!" :2funny: Μου δωσε και μερικα μπατσακια η τρελη..και ελεγε " θελω στο κρεββατι να με βριζεις και να με βαρας"( :lheel:)..ωπας λεω βρηκες τον μλκ σου! :2funny:
Ρεσιταλ δωσαμε με το μωρο και γουσταραμε! :rockon:

Ειχε και αλλα 2 βουλγαρακια μαυρομαλικα! :grin:
Μουσικη - Καψουρα! :orchestra:

Τιμη ποτου 6€!
Τιμη κερασμενου ποτου 6€!
Τιμη κερασμενου διπλου ποτου 12€!

Stade colomparade Μπακαγιοκοι Τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon:
δικε μου μια διευκρινηση
οταν λες καναπεδες στον πλυθηντικο προφανως το λες γιατι η τυπισα δεν χωρουσε σε εναν ε? οκ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
δικε μου μια διευκρινηση
οταν λες καναπεδες στον πλυθηντικο προφανως το λες γιατι η τυπισα δεν χωρουσε σε εναν ε? οκ

Ο Μπουξος είναι γνωστός μπαζοφακλανογαμιας  ;)

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
:tired: Μετά από καιρό είπα να κάνω μια επίσκεψη προς Δυτικά μεριά, πολύ χαλαρά τα πράγματα κι εκεί..... Πήγα στην Αμβροσία, στη Δώρα, στο ΚουςΚους και στο Καπτεν Μόργκαν, το συμπέρασμά μου είναι το ίδιο για όλα, από γυναίκες είχαν αρκετές γι όλα τα γούστα και τα ποτά σχετικά καλά και στις τιμές .... αλλά την έχουν δεί όλες κυρίες παρθένες και μόνο τραγουδάκια χορό και γειά σας.... πολύ φασαρία για το τίποτα....!!!! :dunno:

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.771
Πόντοι
3.487
Ρε παληκαρια στο ανακαινισμένο μπλα μπλα πηγε κανεις τελευταια?  Τι παίζει! Ριζική η ανακαίνιση η μονο οι τοίχοι?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Ρε παληκαρια στο ανακαινισμένο μπλα μπλα πηγε κανεις τελευταια?  Τι παίζει! Ριζική η ανακαίνιση η μονο οι τοίχοι?
για τον πουτσο καβαλα.. μονο 2 θειτσες ειχε σε ενα περασμα που εκανα πριν 1 μηνα! :grin:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Χθες Παρασκευή επισκεύθηκα δύο μαγαζιά στη Δ.Θεσσαλονίκη, από τα τελευταία εναπομείναντα που δεν είχα τσεκάρει. Το Βαλεντίνα στην Ηλιούπολη και το Larry's στον Εύοσμο. Είχε αρκετό κόσμο και πολλές καλές γυναίκες.

Στο Βαλεντίνα, οδός Σόλωνος, κοπέλες από 25 ως 45 για όλα τα γούστα. Είχε αρκετό τζέρτζελο και το αλβανιδάκι που μου ήρθε είχε πολύ όρεξη! Σκέτη καύλα ήταν. :) Φιλιά χουφτώματα έδιναν κι έπαιρναν για πολύ ώρα. Μετά ήρθε και μια φίλη της Γεωργιανή πολύ ωραία που βεβαίως απέφυγα να κεράσω για να μην υποστώ αντίποινα. :cheesy:

Ρε αρχηγε μου, με εκαψες! Ημουν στην περιοχη και λεω αντε μπες να δεις, ηταν μια παρεα κατι ατσγκονια ταραβανια μεσα, και κατι γριες. Ηρθε μια προσπαθουσε να με χαιδεψει και μονο που δεν εφαγε head kick στα δοντια. Σηκωθηκα και εφυγα πανικοβλητος.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΙΠΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΡΑΞΕΙ ΝΑ ΝΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΩΝ , ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΓΡΙΕς ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΜΠΙ

Συνημμένα

• 17203031_974016049395579_349269304307075959_n.jpg
    17203031_974016049395579_349269304307075959_n.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 26

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0

:tired:  Κάποιος φίλος μου ζήτησε σε π.μ την διεύθυνση του Κους Κους και επειδή προσπάθησα να του στείλω μήνυμα αλλά πάντα εφευγε κενό δεν ξέρω γιατί την γράφω εδώ ελπίζω να την δεί... Μ.Αλεξανδρου 35, στην Σταυρούπολη στο πάρκο Τερψιθέας ... :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom