Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Απο τα ποιο δυνατα κομματια της νυχτας εκανε μεταγραφη το πορτο μπελο!!!απο τα club του dogs(απο εκει τν γνωριζω) η δαφνη τωρα μας διασκεδαζει κ βαζει φωτια στις νυχτες.... :rockon:!!!

Συνημμένα

• 20170411_174739-270x461.png
    20170411_174739-270x461.png
    251,6 KB · Εμφανίσεις: 77

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Απο τα ποιο δυνατα κομματια της νυχτας εκανε μεταγραφη το πορτο μπελο!!!απο τα club του dogs(απο εκει τν γνωριζω) η δαφνη τωρα μας διασκεδαζει κ βαζει φωτια στις νυχτες.... :rockon:!!!
μπηκε σε αλλο χωρο και βγηκε εξω απο τα νερα της. Φαινεται πως δεν το χει ακομα! :grin:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
μπηκε σε αλλο χωρο και βγηκε εξω απο τα νερα της. Φαινεται πως δεν το χει ακομα! :grin:
Δεν θελει κ πολυ με καμοια βιζιτα θα στρωσει χαρακτηρα.την εχω στο προγραμμα.....!!!

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Live από enterno Μουδανιά.καλη φάση 3 βουλγαρακια καλά με ωραίο κέφι στο μαγαζί για μεγ.παρασκευη.πελατες 6 7 Αλβανοί και μόνο αλλά στ αρχιδια μας.χουφτωμα μπόμπες κ Άγιος ο Θεός

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.588
Πόντοι
7.195
προφανως αυτη η γαλλιδα ειναι η ζαζια ε? τι να κανει ρε η θεια 45 χρονια στο κουρμπετι εχει εξαντλησει  ολα τα θεματα ο καμμενος της εγκεφαλος , εχει αγκιστρωθει στο χωρο και δε λεει να αποσυρθει αν δεν πιασει τα 70 , ουτε ο ταβλαριδης της ομαδας της καρδιας μου
η νικολ ειναι η μελαχρινη ουκρανεζα? με το καλο κορμι? αλλο τσακισμενο καραβι
τουλαχιστον εκοψε τα σκορδοστουμπια και τους παστουρμαδες? ηθελες μασκα θυμαμαι για να αλλαξεις 5 κουβεντες σε απο σταση μικροτερη των 3 μετρων
[/quote

Nαι ξΠως έτσι είναι η Νικόλ ήταν πάντως ξανθιά.... Κατά τα άλλα όπως τα λες είναι.... Η Γαλλίδα είναι για να κάθεται στο σπίτι της να μαγειρεύει και να περνάει καλά.... Τι Να πεις

dreamtom

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά! Ποιο είναι το καλύτερο κωλόμπαρο για όσους ψάχνουν μιλφ;

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Καλησπέρα παιδιά! Ποιο είναι το καλύτερο κωλόμπαρο για όσους ψάχνουν μιλφ;

Για λάτρεις των μιλφ (ηλικίες ας πούμε πλησιάζοντας τα 40 και όσο πάει μέχρι να χαλάσει εντελώς η ομορφιά της γυναίκας) αυτό τον καιρό οι καλύτερες επιλογές για εμένα...

-Relax, 6 γυναίκες μόνιμες εκεί, όλες μιλφ για όλα τα γούστα. Σχετικά οικονομικό low profile μαγαζί.
-Paradise & Joker από τα πιο οικονομικά μαγαζιά ever. Παίζουν αποκλειστικά μιλφς αλλά στο Joker προσοχή συνήθως πιο προχωρημένες ηλικίες. Μπορεί να σου αρέσουν οι πιο μεγάλες γι' αυτό το αναφέρω. Περί ορέξεως...
-Alter Ego, πολύ ωραίες γυναίκες, συνήθως μιλφς, πολύ χλωμό να τις ακουμπήσεις...
-Romeo/Βαλεντίνα/Larry έχουν περισσότερο milfs παρά μικρές και είναι τίμιες επιλογές.
-Ραντεβού, φέρνει καλές μιλφ κατά καιρούς, το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει να δεις πάνω από 2 γυναίκες να δουλεύουν. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό τότε πήγαινε μια βόλτα.
-Sokolata τώρα τελευταία έχει περισσότερες γυναίκες, συνήθως όμως φέρνει μπάζα κατά τη γνώμη μου, αν και έχουν περάσει και καλές από εκεί...
-Κους Κους/Ανδρομάχη/Ziri/Άστρα είναι backup επιλογές που μπορεί να κάτσει και τπτ καλό αλλά δεν το υπόσχομαι..
-Όλα τα στριπτιτζάδικα (εκτός του Blue Iguana) και ειδικά τα Caligula/Cabaret αν και δεν είναι μιλφάδικα και έχουν κατά κύριο λόγο 20ρες και 30ρες, διαθέτουν και μερικές καλές μιλφ.

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Για λάτρεις των μιλφ (ηλικίες ας πούμε πλησιάζοντας τα 40 και όσο πάει μέχρι να χαλάσει εντελώς η ομορφιά της γυναίκας) αυτό τον καιρό οι καλύτερες επιλογές για εμένα...

-Relax, 6 γυναίκες μόνιμες εκεί, όλες μιλφ για όλα τα γούστα. Σχετικά οικονομικό low profile μαγαζί.
-Paradise & Joker από τα πιο οικονομικά μαγαζιά ever. Παίζουν αποκλειστικά μιλφς αλλά στο Joker προσοχή συνήθως πιο προχωρημένες ηλικίες. Μπορεί να σου αρέσουν οι πιο μεγάλες γι' αυτό το αναφέρω. Περί ορέξεως...
-Alter Ego, πολύ ωραίες γυναίκες, συνήθως μιλφς, πολύ χλωμό να τις ακουμπήσεις...
-Romeo/Βαλεντίνα/Larry έχουν περισσότερο milfs παρά μικρές και είναι τίμιες επιλογές.
-Ραντεβού, φέρνει καλές μιλφ κατά καιρούς, το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζει να δεις πάνω από 2 γυναίκες να δουλεύουν. Αν δεν σε ενοχλεί αυτό τότε πήγαινε μια βόλτα.
-Sokolata τώρα τελευταία έχει περισσότερες γυναίκες, συνήθως όμως φέρνει μπάζα κατά τη γνώμη μου, αν και έχουν περάσει και καλές από εκεί...
-Κους Κους/Ανδρομάχη/Ziri/Άστρα είναι backup επιλογές που μπορεί να κάτσει και τπτ καλό αλλά δεν το υπόσχομαι..
-Όλα τα στριπτιτζάδικα (εκτός του Blue Iguana) και ειδικά τα Caligula/Cabaret αν και δεν είναι μιλφάδικα και έχουν κατά κύριο λόγο 20ρες και 30ρες, διαθέτουν και μερικές καλές μιλφ.

βαλε διευθυνσεις ρομεο πηγα καλο βαλε στα αλλα παιχτη

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Στο Ρομέο δεν έχω πάει ποτέ, έτσι κι αλλιώς απέχω απο το σπορ εδώ και καιρό, κάποτε είχα ακούσει ότι γίνεται χαμός απο "υπηρεσίες", το βρήκα όμως ρε παιδιά στο fb και οι photos ήταν αποκλειστικά 45+ και λίγο λέω ! Αν ισχύει κάτι διαφορετικό δώστε infos μήπως και περάσω κανένα βραδάκι για αυτοψία...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.687
Πόντοι
38.177
Στο Ρομέο δεν έχω πάει ποτέ, έτσι κι αλλιώς απέχω απο το σπορ εδώ και καιρό, κάποτε είχα ακούσει ότι γίνεται χαμός απο "υπηρεσίες", το βρήκα όμως ρε παιδιά στο fb και οι photos ήταν αποκλειστικά 45+ και λίγο λέω ! Αν ισχύει κάτι διαφορετικό δώστε infos μήπως και περάσω κανένα βραδάκι για αυτοψία...

Οι περισσότερες είναι τσουβαλες και 40+
Μόνο για χαβαλέ αξίζει να πας,εκτός άμα έχεις τάσεις Φακιρη  :tn04:

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Δωσε το link απο το fb αν μπορεις

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ψαξ`το σαν Cafe Bar Romeo και θα στο βγαλει 100%

Γενκά λίγο προσοχή με τα facebook κλπ !

Stories