Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
Ψαξ`το σαν Cafe Bar Romeo και θα στο βγαλει 100%

Γενκά λίγο προσοχή με τα facebook κλπ !
θα το βρει και θα νομιζει πως ειναι κανα βουλκανιζατερ για αυτοκινητα!  :2funny: :2funny: Εχει αναρτημμενες τετοιες φοτο στην σελιδα τους την αρχικη! :grin:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Ψαξ`το σαν Cafe Bar Romeo και θα στο βγαλει 100%

Γενκά λίγο προσοχή με τα facebook κλπ !

Για την ακρίβεια ο τύπος να γράψει:

Ilioupoli CafeBar Romeo

όπως το βλέπει λατινικά και με τα κενά μεταξύ των λέξεων που έχω εδώ.

Ένα copy paste δλδ.

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
213
Πόντοι
21
το βρηκα ευχαριστω ... κανουν κ βιολογικο καθαρισμο !!!!

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Πάνε φίλε ο Μπουχός εγώ και πολλοί άλλοι μπαζογαμιάδες εγκρίνουμε. :cheesy:
Το πολύ πολύ να πληρώσεις μια μπύρα να κάνεις λίγο χαβαλέ και να φήγεις.
Οι περισσότερες γυναίκες είναι μιλφ αλλά όχι απαγορευτικής ηλικίας. Ο χώρος αναβλύζει καλτίλα. Οι φώτο στο fb το αδικούν..

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Για την ακρίβεια ο τύπος να γράψει:

Ilioupoli CafeBar Romeo

όπως το βλέπει λατινικά και με τα κενά μεταξύ των λέξεων που έχω εδώ.

Ένα copy paste δλδ.
ευοσμο ειναι  το ρομεο φιλαρακια.ετυχε χτες να ημουν και εκει και ηταν για τον τσοπου!!!νικος ευοσμος!!!

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
213
Πόντοι
21
Πάνε φίλε ο Μπουχός εγώ και πολλοί άλλοι μπαζογαμιάδες εγκρίνουμε. :cheesy:
Το πολύ πολύ να πληρώσεις μια μπύρα να κάνεις λίγο χαβαλέ και να φήγεις.
Οι περισσότερες γυναίκες είναι μιλφ αλλά όχι απαγορευτικής ηλικίας. Ο χώρος αναβλύζει καλτίλα. Οι φώτο στο fb το αδικούν..
θα περασω για καμμια μπυρα κ να πλυνω κ το αμαξι επι της ευκαιρειας ...
Μπουχος πηγες προχτες κ δεν μηλας  η περασες πολυ καλα  η εφαγες φολα κ δεν το λες μην φας κραξιμο απο τον AZAZEL :P

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.798
Πόντοι
10.326
θα περασω για καμμια μπυρα κ να πλυνω κ το αμαξι επι της ευκαιρειας ...
Μπουχος πηγες προχτες κ δεν μηλας   η περασες πολυ καλα  η εφαγες φολα κ δεν το λες μην φας κραξιμο απο τον AZAZEL :P
Για το συγκεκριμενο καποτε τα ειχα γραψει,δεν εχει αλλαξει απο τοτε κατι. Εχει πολλες επιλογες παντως! :grin:

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
213
Πόντοι
21
Για το συγκεκριμενο καποτε τα ειχα γραψει,δεν εχει αλλαξει απο τοτε κατι. Εχει πολλες επιλογες παντως! :grin:
παντως στο FB περισσοτερο για πλυντηριο αυτοκινητων μοιαζει παρα κωλομπαρο τρομαξα στην αρχη :cheesy:

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Μεγάλη μπαρότσαρκα την Παρασκευή. Υπήρχε και η επιλογή GusGus, τραγικός που δεν πήγα αλλά με τύφλωσαν οι καύλες.. :P

-Relax το ίδιο όπως πάντα, ουσιαστικά με 2 μιλφάρες να αξίζουν, 2 να υποφέρονται και 2 να είναι για το ανάθεμα. Τις Παρασκευάς η Γιάννα έχει ρεπό οπότε μένει μία. Μία είναι αρκετή αρκεί όταν αξίζει! :rockon:
-Ziri κλειστό ήταν νομίζω αλλά και να μην ήταν... :thubsdown:
-Cozy σκέτη αποτυχία έχει καταντήσει πλέον.. καναδυό ξινές προσβλητικές κακομαθημένες αγίες της ελληνορθόδοξης εκκλησίας και καναδυό αδιάφορες αλλά σωστές κ ευγενικές τύπισσες. Διακριτικό χούφτωμα-φιλάκι είναι το maximum που έχω δει να γίνεται στο μαγαζί και αυτό σπανίως (κατά κύριο λόγο από εμένα :P).... Αποτυχημένη έκδοση του Porto Bello. Στο εξής μαύρισμα.
-Retro πάλι μόνο μια κοπέλα κοκκινομάλλα μέτρια είδα και έτσι δεν μπήκα.
-Επόμενη στάση Ρομέο κλασικά ασχολούμαι μόνο με τις δύο καλύτερες, τα στανταράκια μου εκεί και περνάω τέλεια γιατί οι υπόλοιπες δε βλέπονται.
-Τελείωμα στο Κάπταιν Μόργκαν που ήταν φανταστικό όπως πάντα... δεν έχω λόγια για αυτό το μαγαζί. Είναι μια κατηγορία μόνο του. Συνολικό κόστος 110 για ένα 6μισάωρο βόλτας και καυλάντας.

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
213
Πόντοι
21
Μεγάλη μπαρότσαρκα την Παρασκευή. Υπήρχε και η επιλογή GusGus, τραγικός που δεν πήγα αλλά με τύφλωσαν οι καύλες.. :P

-Relax το ίδιο όπως πάντα, ουσιαστικά με 2 μιλφάρες να αξίζουν, 2 να υποφέρονται και 2 να είναι για το ανάθεμα. Τις Παρασκευάς η Γιάννα έχει ρεπό οπότε μένει μία. Μία είναι αρκετή αρκεί όταν αξίζει! :rockon:
-Ziri κλειστό ήταν νομίζω αλλά και να μην ήταν... :thubsdown:
-Cozy σκέτη αποτυχία έχει καταντήσει πλέον.. καναδυό ξινές προσβλητικές κακομαθημένες αγίες της ελληνορθόδοξης εκκλησίας και καναδυό αδιάφορες αλλά σωστές κ ευγενικές τύπισσες. Διακριτικό χούφτωμα-φιλάκι είναι το maximum που έχω δει να γίνεται στο μαγαζί και αυτό σπανίως (κατά κύριο λόγο από εμένα :P).... Αποτυχημένη έκδοση του Porto Bello. Στο εξής μαύρισμα.
-Retro πάλι μόνο μια κοπέλα κοκκινομάλλα μέτρια είδα και έτσι δεν μπήκα.
-Επόμενη στάση Ρομέο κλασικά ασχολούμαι μόνο με τις δύο καλύτερες, τα στανταράκια μου εκεί και περνάω τέλεια γιατί οι υπόλοιπες δε βλέπονται.
-Τελείωμα στο Κάπταιν Μόργκαν που ήταν φανταστικό όπως πάντα... δεν έχω λόγια για αυτό το μαγαζί. Είναι μια κατηγορία μόνο του. Συνολικό κόστος 110 για ένα 6μισάωρο βόλτας και καυλάντας.
βαλεντινα πως κ δεν πηγες ?? πιο κατω απο το romeo δεν ειναι ?

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
βαλεντινα πως κ δεν πηγες ?? πιο κατω απο το romeo δεν ειναι ?

Χαχα λυπήσου με ρε φίλε, είχε σχεδόν ξημερώσει μετά από όλα αυτά
κάπως έτσι επέστρεψα σπίτι από την κούραση
:walkingpenis:

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Για πες τι παιζει εκει, ολως τυχαιως δεν εχω παει ποτε και δεν ξερω τι παιζει. Να ξερουμε τι μας περιμενει

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Για το Κάποταιν Μόργκαν που με ρωτάς

Οι περισσότερες κοπέλες είναι νέες. Καταπληκτική εξυπηρέτηση και προσωπικό. Σέβονται τον πελάτη. Μερικές γυναίκες πίνουν σα νεροφίδες, μερικές είναι vfm, έχει κοπέλες επιπέδου και άλλες που είναι εντελώς yolo. Επίσης υπάρχει μια μικρή ψευτοκαβάτζα όπου μπορούν να γίνουν διάφορα, αλλά ένα μέρος του μαγαζιού άνετα παίρνει μάτι. :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177

Οι περισσότερες κοπέλες είναι νέες. Καταπληκτική εξυπηρέτηση και προσωπικό. Σέβονται τον πελάτη. Μερικές γυναίκες πίνουν σα νεροφίδες, μερικές είναι vfm, έχει κοπέλες επιπέδου και άλλες που είναι εντελώς yolo. Επίσης υπάρχει μια μικρή ψευτοκαβάτζα όπου μπορούν να γίνουν διάφορα, αλλά ένα μέρος του μαγαζιού άνετα παίρνει μάτι. :2funny:

Αντε να γινει καμια  :jerking: η αμα ειναι σουρωμενη η αλλη να τον βαλει και στο στομα της  :pipa2: αλλα θα εισαι θεα για ολο το μαγαζι... :-(

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716

Εχεις να προτεινεις καποια κοπελα; Για να μη μας φανε τσαμπα τα λεφτα. Με ενδιαφερει κυριως εμφανιση παρα τα "βρωμικα" κολπα

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Εχεις να προτεινεις καποια κοπελα; Για να μη μας φανε τσαμπα τα λεφτα. Με ενδιαφερει κυριως εμφανιση παρα τα "βρωμικα" κολπα

Φωτεινή καρφωτό αν δε σε ενδιαφέρουν τα βρώμικα.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Φωτεινή καρφωτό αν δε σε ενδιαφέρουν τα βρώμικα.

Παιχνιδι για εξω με κανενα τηλεφωνο κτλ παιζει; Μεσα στο μαγαζι ας πουμε σε τι σημειο φτανει αυτη; μην της πιασουμε το χερι και στραβωσει!

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Παιχνιδι για εξω με κανενα τηλεφωνο κτλ παιζει; Μεσα στο μαγαζι ας πουμε σε τι σημειο φτανει αυτη; μην της πιασουμε το χερι και στραβωσει!

Φίλε δεν ξέρω τι κάνει έξω και αυτά ούτως ή άλλως δε λέγονται. Μέσα πάντως σίγουρα δεν κάνει.

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Το καυλακι το δεξι στο πορτο μπελο ντυνετε σαν καλογρια στο μπαρ κ στο μονκει κλαμπ που την βλεπω τα πεταει ολα εξω!!!α κ πρεπει ν εχει μεγαλο κονε με τον φωτογραφακο του μονκει αφου εχει ξεπατωθει ν την βγαζει συνεχεια φωτο!!!παντως η φιλη της μου αρεσει ποιο πολυ διοτι χορευει συνεχεια κ αυτο μ τρελενει κ εχει απιστευτο κωλαρακι.Νικ ευοσμος monkey club!!!!

Συνημμένα

• 20170502_121042.png
    20170502_121042.png
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 85

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom