kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Ρε μ αγκες για προτεινετε κανα κωλομπαρο δυτικα, να γαμησω καμια μιλφαρα...σε λογικη τιμη βεβαια...
οταν λες λογικη τιμη?
Ρε μ αγκες για προτεινετε κανα κωλομπαρο δυτικα, να γαμησω καμια μιλφαρα...σε λογικη τιμη βεβαια...
Εε κανα 30-40αρικο ξερω γω...δεν ξερω και πολλα απο κωλομπαρα ρε φιλε.Αμα μπορειτε διαφωτιστε με.Θελω να μιλφακι και στα στουντιο ειναι ελαχιστες
στο Καφε Ρουζ αμα πας πρωι μπορει με κανα 40αρι να γαμησεις κιολας...αλλα μιλαμε για αποστολη για δυνατους κασκαντερ
στο Καφε Ρουζ αμα πας πρωι μπορει με κανα 40αρι να γαμησεις κιολας...αλλα μιλαμε για αποστολη για δυνατους κασκαντερΕε κανα 30-40αρικο ξερω γω...δεν ξερω και πολλα απο κωλομπαρα ρε φιλε.Αμα μπορειτε διαφωτιστε με.Θελω να μιλφακι και στα στουντιο ειναι ελαχιστες
30-40 ουτε για να τις χουφτωσεις καλα καλα δν φτανουν ρε τυπε
στο Καφε Ρουζ αμα πας πρωι μπορει με κανα 40αρι να γαμησεις κιολας...αλλα μιλαμε για αποστολη για δυνατους κασκαντερ
εχω χρονια να παω αλλα αν περασεις απ'εξω πρωι σιγουρα θα σε τραβηξουν μεσα
Καλα πρωι ουτε καν χαχαχαχα για βραδυ με κοβω.Για πες τι παιζει εκει στο ρουζ.....απο γυναικες δλδ..εχεις γαμησει??
Ειναι που ειμαι και πολυ ψαγμενος απο τετοια βλεπεις Τεσπα φιλε εστω για μπαλαμουτιασμα.Προτεινε κανενα μιλφομπαρο να κανω λιγο παιχνιδι.Τπτ ευκολες να παρω και τηλεφωνακι να κανονισω φαση...αντε φαινεσε εμπειρος
λες να ζουν απ όταν πέρασες τελευταία φορά?Γιατί έχουν και μια ηλικία,όσο να πεις.εχω χρονια να παω αλλα αν περασεις απ'εξω πρωι σιγουρα θα σε τραβηξουν μεσα
Αυτες δηλαδη στο ρουζ τις κερνας ποτα και μετα τις γαμας εκει?Η κατευθειαν στο ψητο?....
παντως τα κηδειοχαρτα στην οδο Αφροδιτης ειναι συχνο φαινομενολες να ζουν απ όταν πέρασες τελευταία φορά?Γιατί έχουν και μια ηλικία,όσο να πεις.
αλήθεια.παντως τα κηδειοχαρτα στην οδο Αφροδιτης ειναι συχνο φαινομενο
Καλύτερα να το αποφύγεις φίλε,αυτό το μαγαζί είναι για εξτρήμ τύπους ή φυλακισμένους που μόλις βγήκαν.Αυτες δηλαδη στο ρουζ τις κερνας ποτα και μετα τις γαμας εκει?Η κατευθειαν στο ψητο?....
Καλύτερα να το αποφύγεις φίλε,αυτό το μαγαζί είναι για εξτρήμ τύπους ή φυλακισμένους που μόλις βγήκαν.
Όχι φίλε μου,καμία σχέση.
Περαστικός.
Καλύτερα να το αποφύγεις φίλε,αυτό το μαγαζί είναι για εξτρήμ τύπους ή φυλακισμένους που μόλις βγήκαν.
παντως τα κηδειοχαρτα στην οδο Αφροδιτης ειναι συχνο φαινομενο