Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Για το φρουτάδικο δεν ξέρω τίποτα όσο το  BOLERO είναι ο παλιός ΑΦΡΟΣ απλά άλλαξε όνομα και ιδιοκτήτη, από γυναίκες τελευταία είχε αρκετές αλλά μεγάλης ηλικίας και γνωστές στην πιάτσα από διάφορα μαγαζιά, η μόνη αξιόλογη μικρή είναι η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ...παλιά στριπ στο ΙΓΚΟΥΑΝΑ ελπίζω να δουλεύει ακόμη γιατί έχω καιρό να το επισκευθώ.... όσο για το ΜΠΑΡΑΚΙ είναι η παρακμή σε όλο τη το μεγαλείο έχει καβάντζα και δουλεύουν δύο γυναίκες (μια η ιδιοκτήτρια) και η άλλη ο θεός να σε φιλάει...παίζει καβάντζα κανονικά τα πάντα όλα αλλά η επιλογή είναι μόνο μία  :grin: :grin:...!!
σωπα ρε αυτα μ'αρεσουν εμενα  :bigdick: :bigdick:
και ποσο περιπου παιρνουν οι θειτσες εκει?δουλευει και τη μερα?εμενα μου φανηκε κλειστο σημερα...γινεται αμεσως η δουλεια ή σε πρηζουν για ποτα πρωτα?

στον Αφρο εχει καβατζα ή μονο μπλα μπλα?η Αννα Μαρια ειναι το ξανθο πανεμορφο ρουμανακι με τα μακρυα μαλλια?

αφου ξερεις τη γειτονια πανε και στο φρουταδικο να δεις αυτη τη μουναρα να παθεις πλακα.Εμενα δε μου φαινεται μονο για φρουταδικο

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
σωπα ρε αυτα μ'αρεσουν εμενα  :bigdick: :bigdick:
και ποσο περιπου παιρνουν οι θειτσες εκει?δουλευει και τη μερα?εμενα μου φανηκε κλειστο σημερα...γινεται αμεσως η δουλεια ή σε πρηζουν για ποτα πρωτα?

στον Αφρο εχει καβατζα ή μονο μπλα μπλα?η Αννα Μαρια ειναι το ξανθο πανεμορφο ρουμανακι με τα μακρυα μαλλια?

αφου ξερεις τη γειτονια πανε και στο φρουταδικο να δεις αυτη τη μουναρα να παθεις πλακα.Εμενα δε μου φαινεται μονο για φρουταδικο

Στον ΑΦΡΟ δεν έχει καβάτζες τώρα για φόρτωμα έξω πιθανόν να παίζει με αυτές που είχε μέσα, όσο για την μικρή ναι αυτή η ρουμάνα είναι....Στο άλλο οι τιμές παίζουν ανάλογα την μέρα και την ώρα ... :cheesy: :cheesy: αν είσαι δηλαδή ο πρώτος και τελευταίος πελάτης θα χρεωθείς  κανά πενηντάρικο αν είσαι δεύτερος έχει καλύτερες τιμές..χαχα... ποτό ενδεχομένως να μην βρεις γιατί η κάβα είναι μικρή...ο θεός μαζί σου .. :priest: το άλλο θα το ψάξω σίγουρα μόλις μπορέσω γιατί τελευταία απέχω λόγω αναζήτησης € ... :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Στον ΑΦΡΟ δεν έχει καβάτζες τώρα για φόρτωμα έξω πιθανόν να παίζει με αυτές που είχε μέσα, όσο για την μικρή ναι αυτή η ρουμάνα είναι....Στο άλλο οι τιμές παίζουν ανάλογα την μέρα και την ώρα ... :cheesy: :cheesy: αν είσαι δηλαδή ο πρώτος και τελευταίος πελάτης θα χρεωθείς  κανά πενηντάρικο αν είσαι δεύτερος έχει καλύτερες τιμές..χαχα... ποτό ενδεχομένως να μην βρεις γιατί η κάβα είναι μικρή...ο θεός μαζί σου .. :priest: το άλλο θα το ψάξω σίγουρα μόλις μπορέσω γιατί τελευταία απέχω λόγω αναζήτησης € ... :2funny: :2funny:
  :2funny: :2funny: ωραιος!!!
ρε φιλε εχω γαμησει και στους Αγγελους και στο Ρουζ,ε τι χειροτερο μπορει να μου συμβει?  :grin:

βλεπω μια εκφυλη ξανθια θειτσα που περναει σχεδον καθε μερα απο κοντινο δρομο ακριβως την ιδια ωρα με βαμμενα κοκκινα τσιμπουκοχειλα,κολαν με τη στριγκαρα απο κατω να φαινεται και απορω που πηγαινει

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
ρε φιλε εχω γαμησει και στους Αγγελους και στο Ρουζ,ε τι χειροτερο μπορει να μου συμβει?  :grin:

βλεπω μια εκφυλη ξανθια θειτσα που περναει σχεδον καθε μερα απο κοντινο δρομο ακριβως την ιδια ωρα με βαμμενα κοκκινα τσιμπουκοχειλα,κολαν με τη στριγκαρα απο κατω να φαινεται και απορω που πηγαινει

είσαι σε καλό δρόμο, με την ευχή μου λοιπόν καλά  να περάσεις :pipa2: και στείλε κανά μήνυμα αν έχει κάτι καινούργιο εκτός από αυτά που σου είπα.. :thumbsup:

Υ.Γ για την θείτσα και εγώ μέσα τι ώρα και πού  βγαίνει...??? :rockon: :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
είσαι σε καλό δρόμο, με την ευχή μου λοιπόν καλά  να περάσεις :pipa2: και στείλε κανά μήνυμα αν έχει κάτι καινούργιο εκτός από αυτά που σου είπα.. :thumbsup:

Υ.Γ για την θείτσα και εγώ μέσα τι ώρα και πού  βγαίνει...??? :rockon: :rockon:
Kων.Καραμανλη με κατευθυνση προς τα κει αλλα δεν εχω δει αν στριβει στην Αρτεμιδος καθε μερα σχεδον γυρω στις 19.00...
Την αλλη φορα θα την ακολουθησω  :sunglasses: :sunglasses:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

πατσινο δεν υπαρχεις.....πρεπει να αλλαψεις το ονομα σε τσακ νορις  του κωλομπαραδικου ερωτα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 2482663.jpg
    2482663.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 20

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Το Cheval ειναι μονο φρουταδικο και τίποτε άλλο, εγγυημένα και απο πρωτο χέρι. Απλα εχει ανα πάσα στιγμή δυο ξεκωλιαρες (οχι πάντα τις ίδιες), μια στο μπαρ και μια στα φρουτάκια να ταΐζει τα μηχανήματα... Ειναι απλα για να παίρνουν ματι οι πελατες, δεν εχει εξτραδακια, καρατσεκαρισμενο 100%. Τωρα αν πας και αρχίσεις και χωνεις ξανά και ξανά λεφτά και ταιζεις τα μηχανάκια, οι κοπέλες εχω την αίσθηση οτι ειναι αρκετά προσιτές και δεν αποκλείεται να εχεις την ευκαιρία σου να ριξεις τη "ζαριά" σου, με την ελπίδα να μη φέρεις ασόδυο...  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
πατσινο δεν υπαρχεις.....πρεπει να αλλαψεις το ονομα σε τσακ νορις  του κωλομπαραδικου ερωτα
για το σαϊτ θα θυσιαστω ρε  :2funny: :2funny:

Το Cheval ειναι μονο φρουταδικο και τίποτε άλλο, εγγυημένα και απο πρωτο χέρι. Απλα εχει ανα πάσα στιγμή δυο ξεκωλιαρες (οχι πάντα τις ίδιες), μια στο μπαρ και μια στα φρουτάκια να ταΐζει τα μηχανήματα... Ειναι απλα για να παίρνουν ματι οι πελατες, δεν εχει εξτραδακια, καρατσεκαρισμενο 100%. Τωρα αν πας και αρχίσεις και χωνεις ξανά και ξανά λεφτά και ταιζεις τα μηχανάκια, οι κοπέλες εχω την αίσθηση οτι ειναι αρκετά προσιτές και δεν αποκλείεται να εχεις την ευκαιρία σου να ριξεις τη "ζαριά" σου, με την ελπίδα να μη φέρεις ασόδυο...  :grin:
ααα καταλαβα...παντω η ξανθια ηταν εντυπωσιακοτατη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.229
Πόντοι
34.538
Ρε φιλε,τον γαμησες τον ΑΛ!!!!
Πανω που ειχε φτιαχτει και εκανε ονειρα,του κοψες τα ποδια.
Πιο μαλακα λεγονται αυτά!!!
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Ρε φιλε,τον γαμησες τον ΑΛ!!!!
Πανω που ειχε φτιαχτει και εκανε ονειρα,του κοψες τα ποδια.
Πιο μαλακα λεγονται αυτά!!!
:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:
ενταξει ρε φιλε θα το αντεξω...ετσι κι αλλιως η γρια κοτα εχει το ζουμι οποτε το μυαλο μου ειναι στο 'Μπαρακι'  :woldman: :woldman:  :2funny: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.229
Πόντοι
34.538
ενταξει ρε φιλε θα το αντεξω...ετσι κι αλλιως η γρια κοτα εχει το ζουμι οποτε το μυαλο μου ειναι στο 'Μπαρακι'  :woldman: :woldman:  :2funny: :2funny:
Εγω να σου πω την αληθεια σκέφτομαι να παω να παιξω κανενα 50αρικο στα μηχανάκια,
για να τη παρω ματι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τυπε αλ πατσινο και μενα μαρεσουν οι μιλφαρες ειδικα αν ειναι εκφυλες και καλες στο κρεβατι!!τις προτιμω απο νεαρες που ειναι σαν κομοδινα  :S :S :S :S :S :S :S

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ναι αλλα στους αγγελους του τσαρλυ γαμισες ποτε??...ενας γαμαει 67 πεθαινουν η εχουν ψυχολογικα μετα χαχαχαχαχα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ναι αλλα στους αγγελους του τσαρλυ γαμισες ποτε??...ενας γαμαει 67 πεθαινουν η εχουν ψυχολογικα μετα χαχαχαχαχα
η θειτσα απο τους Αγγελους μου εμεινε αξεχαστη...Κατερινα την ελεγαν με βυζαρες,γλυκεια φατσα,πολυ στοργικη γυναικα και χωριατικη προφορα.
Ηταν μονο καμια 63 χρονων  :grin: :grin:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.582
Πόντοι
7.095
για γριες σου εχω πει προ πολλου σε πμ...αλλα εσυ το παιζεις ιστορια...ολο πιπινια κυνηγας :P

kanarini(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
αλτερ εγκο στον ευοσμο εχει παει κανεις να μας πει εντυπωσεις?

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μια-δυο φορες πηγα, ειχε συμπαθητικες παρουσιες, αλλα μονο ποτακι-κουβεντουλα.

Antony14

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μ αγκες για προτεινετε κανα κωλομπαρο δυτικα, να γαμησω καμια μιλφαρα...σε λογικη τιμη βεβαια... 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom