azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
λεσ γιαυτην που ειχε και εχει αγγελια στον αγγελιοφωρο?την τριφυλου?με το τατοο?
Κινητη βιβλιοθηκη,τομος 153 παραγραφος 9 σελιδα 32
λεσ γιαυτην που ειχε και εχει αγγελια στον αγγελιοφωρο?την τριφυλου?με το τατοο?
xaxax μαλον γιαυτη θα λεει.Κινητη βιβλιοθηκη,τομος 153 παραγραφος 9 σελιδα 32
Καλησπερα Παιδες τι κανουμε...?? μια ερωτηση για καποια κοπελα που εργαζοταν παλαιοτερα στο Σκορπιο στον Ευοσμο θελω να κανω.....Ηταν μια μελαχρινη μιλφαρα γυρω στα 40+ κοντουλα με πολυ ωραιο σωμα...Την λεγανε Τανια....ξερει κανεις τι εγινε αυτη η ψυχη??μιας και ο σκορπιος αλλαξε στυλ(νομιζω) και ονομα(σιγουρα)...ετσι ελληνικα εχει γινει πλεον...αν καποιος γνωριζει που εργαζεται η συγκεκριμενη η γνωριζει κατι περισσοτερο ας επικοινωνησει...ευχαριστω παιδες...
geo μαλον λεμε γιαυτην.μελαχρινη με ρογα καγγελο και για την κορη μηλαει οχι για γιο.εκανε ενχριση πριν ενα χρονο η κορη.παλια δουλευε σε ενα αγ δημητριου κολαδικο.μετα τησ 12 ερχετε τηεσ με κτελ αποπεριχωρα.και μηλα για την κορη τησ παντα μετα απο τριφυλακι.τοτε την ποιανουν τα ζουμια.Ρωσίδα, την έχω δει με διάφορα χρώματα μαλιών, τελευταία φορά καλοκαίρι ήταν ξανθιά και μαυρισμένη, κοντή και αδύνατη, λίγο έκφυλη φάτσα, έχει παιδί πάνω απο 18 και μιλάει συχνά γι αυτό, πάντως μοιάζει τουλάχιστον απο μακριά 10+ χρόνια μικρότερη, κλείνεις εύκολα ραντεβού για έξω...! Δεν είναι του στυλ μου !
Αν θυμάμαι καλά έχει περάσει απο Νέκταρ (έχει χρόνια που έκλεισε), Εδεμ (το παλιό που έκλεισε επίσης), απο κάποια στη Βέροια και Χαλκιδική, στον Σκορπιό, και πέρισι το καλοκαίρι ήταν στο Άρωμα...Εχω να τη `δω απο τότε, λογικό ίσως γιατί έχω πάψει να είμαι "βραδινός" τύπος
αλλα ρε φυλε ελληνιδα βλαχα πανω απο 45 ειναι.τι ρωσιδα?
ρε μαλακα στεφ πεσ κατι παραπανω να σε κανουμε κουμαντο.μονο διαβαζεισ?ρωσιδα ειναι η γαμιολα η βλαχα δικια μασ που την ξερω εγω΄?Καλησπερα Παιδες τι κανουμε...?? μια ερωτηση για καποια κοπελα που εργαζοταν παλαιοτερα στο Σκορπιο στον Ευοσμο θελω να κανω.....Ηταν μια μελαχρινη μιλφαρα γυρω στα 40+ κοντουλα με πολυ ωραιο σωμα...Την λεγανε Τανια....ξερει κανεις τι εγινε αυτη η ψυχη??μιας και ο σκορπιος αλλαξε στυλ(νομιζω) και ονομα(σιγουρα)...ετσι ελληνικα εχει γινει πλεον...αν καποιος γνωριζει που εργαζεται η συγκεκριμενη η γνωριζει κατι περισσοτερο ας επικοινωνησει...ευχαριστω παιδες...
καμια σχεση.αλλη ψαχνεισ.εκτοσ και αν στον καθενα λεει διαφωρετικεσ παπαριεσ μετα απο τριφυλοΠαιδιά κόρη έχει και μάλιστα δούλευε απο οτι έλεγε η κόρη της σε γνωστό μαγαζι στην πλατεία ευοσμου...ονόματα δεν λέμε.. Μαγαζι που έχει live συχνά... Επίσης αυτή έμενε ευοσμο κοντά στον περιφερειακό...
συνεχεια σου αφηνουν. δεν ειδες διευθυνση ? το γνωστο ειναιΜου αφηνουν συνεχεια flyer απο ενα μαγαζι με ονομα ΟΝΕΙΡΟ, ειναι κανουργιο η απλα αρχισαν προμο; Εχει παει κανεις;
Λοιπον εχουμε και λεμε...
Ειμαι πριν λιγες μερες στην οδο Καρακαση ακριβως πανω απο την Κων.Καραμανλη δηλαδη σε καποιο συνεργειο ας πουμε...Απεναντι ακριβως στη γωνια εχει ενα μαγαζι με το ονομα Cheval και ξαφνικα βγαινει μεσα απο το μαγαζι ενα ξανθο θεομουνο με κοντο μαυρο μινι φορεμα και αρχιζει να καθαριζει τα τζαμια απο εξω με κατι σκυψιματα που χαζεψαμε ολοι.Αφου σταματουσαν τα αυτοκινητα για να παρουν ματι...
Τι μωρο ειναι αυτο ρε?...λεω στο μαστορα...αστα φιλε γαμησε τα μου λεει
Κωλομπαρο ειναι αυτο τον ρωταω....οχι φρουταδικο μου λεει.
Περναει λιγη ωρα,τα σκυψιματα χαμηλωνουν επικινδυνα οποτε λεω μια ακομα εξυπναδα στον μαστορα...Παντως ειναι καλη στο καθαρισμα των τζαμιων του λεω και μου λεει 'σε ολα ειναι καλη αυτη' Τι εννοουσε ο μαστορας αραγε?
Γνωριζει κανεις?
Σημερα το πρωι ξαναπερναω επιτηδες απο κει και συνεχιζω προς τα πανω την Καρακαση και στην επομενη γωνια ακριβως στη αριστερη μερια βλεπω κουρτινατο κωλομπαρο με το ονομα Bolero και στα τζαμια γραφει Αφρος και εχει και ιδιες λαμπες με τα μπουρδελα απ'εξω.
Γνωριζει κανεις τιποτα ως εδω?
Και ακριβως εκει στη γωνια αν στριψεις αριστερα κατω στο στενακι που λεγεται οδος Αρτεμιδος εχει αλλο ενα με το ονομα 'Το μπαρακι' και η προσοψη του ειναι μια τζαμαραρια με μπορντω κουρτινα απο πισω που δε βλεπεις τιποτα μεσα και εχει και ταμπελα που λεει οτι απαγορευεται η εισοδος κατω των 17.
Αυτο μου θυμισε Αγγελους του Τσαρλυ και καφε Ρουζ στο Βαρδαρη οπως το ειδα αλλα ξερουμε τι παιζει μεσα?
Ας μου λυσει καποιος τις αποριες αν ξερει λοιπον