Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Καλησπερα Παιδες τι κανουμε...?? μια ερωτηση για καποια κοπελα που εργαζοταν παλαιοτερα στο Σκορπιο στον Ευοσμο θελω να κανω.....Ηταν μια μελαχρινη μιλφαρα γυρω στα 40+ κοντουλα με πολυ ωραιο σωμα...Την λεγανε Τανια....ξερει κανεις τι εγινε αυτη η ψυχη??μιας και ο σκορπιος αλλαξε στυλ(νομιζω) και ονομα(σιγουρα)...ετσι ελληνικα εχει γινει πλεον...αν καποιος γνωριζει που εργαζεται η συγκεκριμενη η γνωριζει κατι περισσοτερο ας επικοινωνησει...ευχαριστω παιδες...

Μέχρι πρόσφατα ήταν στο άρωμα. Πάντως η Τάνια πλησιάζει ή έχει περάσει τα 50 ! Έχω το τηλ. της φίλης και πρώην συγκατοίκό της. Τα "κορίτσια" πλέον "ιδιοτεύουν" !!!

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
1ον) δεν ξέρω αν την λένε τριφυλου...και αν έχει αγγελία.. Αν τα γνώριζα δεν θα ρωτούσα...2ον ο φίλος με της παραγραφους και της σελίδες δεν βοηθάει πολυ γτ δεν κατάλαβα τι εννοείς....3ον ευχαριστω για τον χρόνο σας και οποίος άλλος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ...

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αδερφε geo τι εννοείς;;; Αν θέλεις στείλε pm να δούμε αν λέμε την ίδια...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ρωσίδα, την έχω δει με διάφορα χρώματα μαλιών, τελευταία φορά καλοκαίρι ήταν ξανθιά και μαυρισμένη, κοντή και αδύνατη, λίγο έκφυλη φάτσα, έχει παιδί πάνω απο 18 και μιλάει συχνά γι αυτό, πάντως μοιάζει τουλάχιστον απο μακριά 10+ χρόνια μικρότερη, κλείνεις εύκολα ραντεβού για έξω...! Δεν είναι του στυλ μου !
Αν θυμάμαι καλά έχει περάσει απο Νέκταρ (έχει χρόνια που έκλεισε), Εδεμ (το παλιό που έκλεισε επίσης), απο κάποια στη Βέροια και Χαλκιδική, στον Σκορπιό, και πέρισι το καλοκαίρι ήταν στο Άρωμα...Εχω να τη `δω απο τότε, λογικό ίσως γιατί έχω πάψει να είμαι "βραδινός" τύπος  :grin:

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρωσίδα, την έχω δει με διάφορα χρώματα μαλιών, τελευταία φορά καλοκαίρι ήταν ξανθιά και μαυρισμένη, κοντή και αδύνατη, λίγο έκφυλη φάτσα, έχει παιδί πάνω απο 18 και μιλάει συχνά γι αυτό, πάντως μοιάζει τουλάχιστον απο μακριά 10+ χρόνια μικρότερη, κλείνεις εύκολα ραντεβού για έξω...! Δεν είναι του στυλ μου !
Αν θυμάμαι καλά έχει περάσει απο Νέκταρ (έχει χρόνια που έκλεισε), Εδεμ (το παλιό που έκλεισε επίσης), απο κάποια στη Βέροια και Χαλκιδική, στον Σκορπιό, και πέρισι το καλοκαίρι ήταν στο Άρωμα...Εχω να τη `δω απο τότε, λογικό ίσως γιατί έχω πάψει να είμαι "βραδινός" τύπος  :grin:
geo μαλον λεμε γιαυτην.μελαχρινη με ρογα καγγελο και για την κορη μηλαει οχι για γιο.εκανε ενχριση πριν ενα χρονο η κορη.παλια δουλευε σε ενα αγ δημητριου κολαδικο.μετα τησ 12 ερχετε τηεσ με κτελ αποπεριχωρα.και μηλα για την κορη τησ παντα μετα απο τριφυλακι.τοτε την ποιανουν τα ζουμια.

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αλλα ρε φυλε ελληνιδα βλαχα πανω απο 45 ειναι.τι ρωσιδα?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
αλλα ρε φυλε ελληνιδα βλαχα πανω απο 45 ειναι.τι ρωσιδα?

Δεν λέμε την ίδια...κλασική ρωσόφατσα είναι με σπαστά ελληνικά ...και έχει γιό που σπουδάζει πληροφορική (μάλλον στον ύπνο του). Επίσης μένει Θεσσαλονίκη περιοχή Μαρτίου ...

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα Παιδες τι κανουμε...?? μια ερωτηση για καποια κοπελα που εργαζοταν παλαιοτερα στο Σκορπιο στον Ευοσμο θελω να κανω.....Ηταν μια μελαχρινη μιλφαρα γυρω στα 40+ κοντουλα με πολυ ωραιο σωμα...Την λεγανε Τανια....ξερει κανεις τι εγινε αυτη η ψυχη??μιας και ο σκορπιος αλλαξε στυλ(νομιζω) και ονομα(σιγουρα)...ετσι ελληνικα εχει γινει πλεον...αν καποιος γνωριζει που εργαζεται η συγκεκριμενη η γνωριζει κατι περισσοτερο ας επικοινωνησει...ευχαριστω παιδες...
ρε μαλακα στεφ πεσ κατι παραπανω να σε κανουμε κουμαντο.μονο διαβαζεισ?ρωσιδα ειναι η γαμιολα η βλαχα δικια μασ που την ξερω εγω΄? :headbang:

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά κόρη έχει και μάλιστα δούλευε απο οτι έλεγε η κόρη της σε γνωστό μαγαζι στην πλατεία ευοσμου...ονόματα δεν λέμε.. Μαγαζι που έχει live συχνά... Επίσης αυτή έμενε ευοσμο κοντά στον περιφερειακό...

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά κόρη έχει και μάλιστα δούλευε απο οτι έλεγε η κόρη της σε γνωστό μαγαζι στην πλατεία ευοσμου...ονόματα δεν λέμε.. Μαγαζι που έχει live συχνά... Επίσης αυτή έμενε ευοσμο κοντά στον περιφερειακό...
καμια σχεση.αλλη ψαχνεισ.εκτοσ και αν στον καθενα λεει διαφωρετικεσ παπαριεσ μετα απο τριφυλο

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Egwgiasena σορρυ ρε φίλε που αργω αλλά είμαι στον δρόμο... Ελληνίδα νομίζω ήταν... Ελπίζω η παραπάνω πληροφορίες που έδωσα να βοηθάνε...παίζει να ειναι πάνω απο 40.. Κοντουλα... Και είχε μια φίλη ξανθιά που ήταν χάλια...

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
το βραδυ που θα παω σπιτι θα ψαξω τα κιν .την εχω στη μνημη αν λεμε γιαυτη.θα σε πω αργα το βραδυ

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Geo70 και egwgiasena έχω στείλει σε pm το μαγαζι που δούλευε η κόρη της...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Μου αφηνουν συνεχεια flyer απο ενα μαγαζι με ονομα ΟΝΕΙΡΟ, ειναι κανουργιο η απλα αρχισαν προμο; Εχει παει κανεις;

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ελα ρε μαγκες μονο αυτη ειναι?

οι μισες κολομπαρουδες επειδη βαρανε μυγες κ δεν τις θελουν ουτε στα μαγαζια μετα απο καποια ηλικια το εχουν γυρισει στις βιζιτες.....

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Μου αφηνουν συνεχεια flyer απο ενα μαγαζι με ονομα ΟΝΕΙΡΟ, ειναι κανουργιο η απλα αρχισαν προμο; Εχει παει κανεις;
συνεχεια σου αφηνουν. δεν ειδες διευθυνση ? το γνωστο ειναι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Λοιπον εχουμε και λεμε...

Ειμαι πριν λιγες μερες στην οδο Καρακαση ακριβως πανω απο την Κων.Καραμανλη δηλαδη σε καποιο συνεργειο ας πουμε...Απεναντι ακριβως στη γωνια εχει ενα μαγαζι με το ονομα Cheval και ξαφνικα βγαινει μεσα απο το μαγαζι ενα ξανθο θεομουνο με κοντο μαυρο μινι φορεμα και αρχιζει να καθαριζει τα τζαμια απο εξω με κατι σκυψιματα που χαζεψαμε ολοι.Αφου σταματουσαν τα αυτοκινητα για να παρουν ματι...
Τι μωρο ειναι αυτο ρε?...λεω στο μαστορα...αστα φιλε γαμησε τα μου λεει  :2funny:
Κωλομπαρο ειναι αυτο τον ρωταω....οχι φρουταδικο μου λεει.
Περναει λιγη ωρα,τα σκυψιματα χαμηλωνουν επικινδυνα οποτε λεω μια ακομα εξυπναδα στον μαστορα...Παντως ειναι καλη στο καθαρισμα των τζαμιων του λεω και μου λεει 'σε ολα ειναι καλη αυτη'  :think: :think: Τι εννοουσε ο μαστορας αραγε?
Γνωριζει κανεις?

Σημερα το πρωι ξαναπερναω επιτηδες απο κει και συνεχιζω προς τα πανω την Καρακαση και στην επομενη γωνια ακριβως στη αριστερη μερια βλεπω κουρτινατο κωλομπαρο με το ονομα Bolero και στα τζαμια γραφει Αφρος και εχει και ιδιες λαμπες με τα μπουρδελα απ'εξω.
Γνωριζει κανεις τιποτα ως εδω?

Και ακριβως εκει στη γωνια αν στριψεις αριστερα κατω στο στενακι που λεγεται οδος Αρτεμιδος εχει αλλο ενα με το ονομα 'Το μπαρακι' και η προσοψη του ειναι μια τζαμαραρια με μπορντω κουρτινα απο πισω που δε βλεπεις τιποτα μεσα και εχει και ταμπελα που λεει οτι απαγορευεται η εισοδος κατω των 17.
Αυτο μου θυμισε Αγγελους του Τσαρλυ και καφε Ρουζ στο Βαρδαρη οπως το ειδα αλλα ξερουμε τι παιζει μεσα?

Ας μου λυσει καποιος τις αποριες αν ξερει λοιπον

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Λοιπον εχουμε και λεμε...

Ειμαι πριν λιγες μερες στην οδο Καρακαση ακριβως πανω απο την Κων.Καραμανλη δηλαδη σε καποιο συνεργειο ας πουμε...Απεναντι ακριβως στη γωνια εχει ενα μαγαζι με το ονομα Cheval και ξαφνικα βγαινει μεσα απο το μαγαζι ενα ξανθο θεομουνο με κοντο μαυρο μινι φορεμα και αρχιζει να καθαριζει τα τζαμια απο εξω με κατι σκυψιματα που χαζεψαμε ολοι.Αφου σταματουσαν τα αυτοκινητα για να παρουν ματι...
Τι μωρο ειναι αυτο ρε?...λεω στο μαστορα...αστα φιλε γαμησε τα μου λεει  :2funny:
Κωλομπαρο ειναι αυτο τον ρωταω....οχι φρουταδικο μου λεει.
Περναει λιγη ωρα,τα σκυψιματα χαμηλωνουν επικινδυνα οποτε λεω μια ακομα εξυπναδα στον μαστορα...Παντως ειναι καλη στο καθαρισμα των τζαμιων του λεω και μου λεει 'σε ολα ειναι καλη αυτη'  :think: :think: Τι εννοουσε ο μαστορας αραγε?
Γνωριζει κανεις?

Σημερα το πρωι ξαναπερναω επιτηδες απο κει και συνεχιζω προς τα πανω την Καρακαση και στην επομενη γωνια ακριβως στη αριστερη μερια βλεπω κουρτινατο κωλομπαρο με το ονομα Bolero και στα τζαμια γραφει Αφρος και εχει και ιδιες λαμπες με τα μπουρδελα απ'εξω.
Γνωριζει κανεις τιποτα ως εδω?

Και ακριβως εκει στη γωνια αν στριψεις αριστερα κατω στο στενακι που λεγεται οδος Αρτεμιδος εχει αλλο ενα με το ονομα 'Το μπαρακι' και η προσοψη του ειναι μια τζαμαραρια με μπορντω κουρτινα απο πισω που δε βλεπεις τιποτα μεσα και εχει και ταμπελα που λεει οτι απαγορευεται η εισοδος κατω των 17.
Αυτο μου θυμισε Αγγελους του Τσαρλυ και καφε Ρουζ στο Βαρδαρη οπως το ειδα αλλα ξερουμε τι παιζει μεσα?

Ας μου λυσει καποιος τις αποριες αν ξερει λοιπον

Για το φρουτάδικο δεν ξέρω τίποτα όσο το  BOLERO είναι ο παλιός ΑΦΡΟΣ απλά άλλαξε όνομα και ιδιοκτήτη, από γυναίκες τελευταία είχε αρκετές αλλά μεγάλης ηλικίας και γνωστές στην πιάτσα από διάφορα μαγαζιά, η μόνη αξιόλογη μικρή είναι η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ...παλιά στριπ στο ΙΓΚΟΥΑΝΑ ελπίζω να δουλεύει ακόμη γιατί έχω καιρό να το επισκευθώ.... όσο για το ΜΠΑΡΑΚΙ είναι η παρακμή σε όλο τη το μεγαλείο έχει καβάντζα και δουλεύουν δύο γυναίκες (μια η ιδιοκτήτρια) και η άλλη ο θεός να σε φιλάει...παίζει καβάντζα κανονικά τα πάντα όλα αλλά η επιλογή είναι μόνο μία  :grin: :grin:...!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom