Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για πες, τι λέει εκεί?

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
η πανέμορφη ξανθιά η σγουρομάλλα δουλεύει ακόμα στο focus? ηταν εκεί?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
yeap...και τα ποτά 5/5 άμα πείτε ότι σας στέλνει ο House  :dancing:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.584
Πόντοι
7.095

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
ποτε δεν ηταν καλη καβατζα για μεσα αυτο το μαγαζι...και μετα εγινε και πιο light ακομα.
αρα τι προτεινεις? μονο μπιζμπιζε?
το καθενα στο ειδος του,
αυτο ειναι για χαλαρη φαση με ποτο των 5
και για μας και γι αυτες.
δεν ειναι σιγουρα για να κανεις
κατι ουτε καν χουφτοματα.
αμα θες για πιο προχωρημενα πραγματα
αναλογα τα γουστα σου τοξοτης-μπλα μπλα

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
εχεις δικιο για το μπλα -μπλα ,ειναι ισως το μονο ανατολικα οπου μπορει να κανεις καποια πραγματα στο βαθος στη γωνια του μπαρ απλα δεν εχει α ποιοτητα οσον αφορα τις κοπελες,ζητημα ειναι να υπαρχουν μια δυο καλες,για τοξοτη δεν ξερω τι παιζει ,δεν εχω παει ποτε.Απο ανατολικα φιλε takis τι άλλο προτεινεις για παιχνιδι (και οχι τυπου ΕΔΕΜ)

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
εχεις δικιο για το μπλα -μπλα ,ειναι ισως το μονο ανατολικα οπου μπορει να κανεις καποια πραγματα στο βαθος στη γωνια του μπαρ απλα δεν εχει α ποιοτητα οσον αφορα τις κοπελες,ζητημα ειναι να υπαρχουν μια δυο καλες,για τοξοτη δεν ξερω τι παιζει ,δεν εχω παει ποτε.Απο ανατολικα φιλε takis τι άλλο προτεινεις για παιχνιδι (και οχι τυπου ΕΔΕΜ)

Ανατολικά τα μαγαζιά με καβάντζες και παιχνίδι είναι το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΤΟ ΣΟΥΓΚΑΡ, ΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΑΜΑ και ΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ, σε όλα κάνεις ότι θέλεις αλλά από γυναίκες όλες είναι συμμαθήτριες της γιαγιάς μου... :zombie: εκτός αν πέσει κανά καινούργιο μικρό που μέχρι τώρα αγνοείτε...!!!  καλό βράδυ  :tired:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ipnovati θα μας τρελάνεις απο τις 20.37 καλό βράδυ ???? εκτός άν πας νωρίς για ύπνο για να νυχτο περπατήσεις μετά...το λοιπόν μετά απο επίσκεψη στο Τοξότη δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί ο Ρούλης είναι φιλαράκι αλλά συγνώμη δε νομίζω να ξανα πάω τι να το κάνω αν έχει σαύρες το μαγαζί και κανα 2 για ξεκάρφωμα που δεν τσουλάνε στα ενδότερα ?? You and Me πρίν 5 χρόνια καλά ήταν με την ανακαίνιση απλά για ένα παρα πολύ χαλαρό ποτό ούτε χούφτωμα δεν είδα !!! και απο κοπέλες είχαμε 1 ανα δύο άτομα στην καλύτερη το μαγαζί έχει αλλάξει φιλοσοφία και είναι στα πολύ soft core  τουλάχιστον για μένα... το μπλα μπλα και η ζάχαρη δεν ξέρω για δώσε περισσότερες πληροφορίες...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
φιλε πλεον εκτος απ αυτα που αναφερθηκαν δεν εχει
χαιρι πουθενα ανατολικα.εγω ειχα καλο στανταρακι
το σευχελες χτην συνδικα που εκλεισε και περιμενουμε
να ξανανοιξει

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.584
Πόντοι
7.095
Ανατολικά τα μαγαζιά με καβάντζες και παιχνίδι είναι το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΤΟ ΣΟΥΓΚΑΡ, ΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΑΜΑ και ΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ, σε όλα κάνεις ότι θέλεις αλλά από γυναίκες όλες είναι συμμαθήτριες της γιαγιάς μου... :zombie: εκτός αν πέσει κανά καινούργιο μικρό που μέχρι τώρα αγνοείτε...!!!  καλό βράδυ  :tired:
συμφωνώ σε όλα εκτός από τις συμμαθήτριες της γιαγιάς σου...εκτος αν είσαι κι εσύ 90 ρε παίχτη...οπότε η γιαγιά 130+

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια εχω χασει το τηλεφωνο της Μπετι, το εχεο κανενας?

Kostas345

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Απορω πως δεν ανεφερε κανεις ακομη το After dock  :huh:

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Αυτο δεν ειναι μαγαζι με ζωντανη μουσικη στον Ευοσμο;

Kostas345

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2011
Like
1
Πόντοι
0
Βρισκεται στον ευοσμο στην αριστοτελους και δεν εχει live μουσικη.Στο μπαρ σερβιρουν ποτα κοπελες τις οποιες αν θες κερνας και συζητατε.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
No comments...Ας επανέλθουμε το Morgan στο Κορδελιό παίζει τίποτα...προχτές με τον αγώνα έτυχε να περνάω και πέτυχα το εργατικό προσωπικό να εισέρχεται και μου άφησε καλές εντυπώσεις κανένας με πληροφορίες...?

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Παιδες τι κανουμε...?? μια ερωτηση για καποια κοπελα που εργαζοταν παλαιοτερα στο Σκορπιο στον Ευοσμο θελω να κανω.....Ηταν μια μελαχρινη μιλφαρα γυρω στα 40+ κοντουλα με πολυ ωραιο σωμα...Την λεγανε Τανια....ξερει κανεις τι εγινε αυτη η ψυχη??μιας και ο σκορπιος αλλαξε στυλ(νομιζω) και ονομα(σιγουρα)...ετσι ελληνικα εχει γινει πλεον...αν καποιος γνωριζει που εργαζεται η συγκεκριμενη η γνωριζει κατι περισσοτερο ας επικοινωνησει...ευχαριστω παιδες...

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
λεσ γιαυτην που ειχε και εχει αγγελια στον αγγελιοφωρο?την τριφυλου?με το τατοο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom