Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
me and you κωνσταντινουπολεως προτεινωευχαριστούμε για τις πληροφοριες,αλλα επειδη ειναι δυτικα δεν με βολευει και πολυ
me and you κωνσταντινουπολεως προτεινωευχαριστούμε για τις πληροφοριες,αλλα επειδη ειναι δυτικα δεν με βολευει και πολυ
μη τους λες τέτοια ρε συ τους εχω ικανούς να το πουν. Πόσο έχουν αλήθεια τα ποτά? Εχω καιρό να πάω.yeap...και τα ποτά 5/5 άμα πείτε ότι σας στέλνει ο House
ποτε δεν ηταν καλη καβατζα για μεσα αυτο το μαγαζι...και μετα εγινε και πιο light ακομα.me and you κωνσταντινουπολεως προτεινω
το καθενα στο ειδος του,ποτε δεν ηταν καλη καβατζα για μεσα αυτο το μαγαζι...και μετα εγινε και πιο light ακομα.
αρα τι προτεινεις? μονο μπιζμπιζε?
εχεις δικιο για το μπλα -μπλα ,ειναι ισως το μονο ανατολικα οπου μπορει να κανεις καποια πραγματα στο βαθος στη γωνια του μπαρ απλα δεν εχει α ποιοτητα οσον αφορα τις κοπελες,ζητημα ειναι να υπαρχουν μια δυο καλες,για τοξοτη δεν ξερω τι παιζει ,δεν εχω παει ποτε.Απο ανατολικα φιλε takis τι άλλο προτεινεις για παιχνιδι (και οχι τυπου ΕΔΕΜ)
φιλε πλεον εκτος απ αυτα που αναφερθηκαν δεν εχειεχεις δικιο για το μπλα -μπλα ,ειναι ισως το μονο ανατολικα οπου μπορει να κανεις καποια πραγματα στο βαθος στη γωνια του μπαρ απλα δεν εχει α ποιοτητα οσον αφορα τις κοπελες,ζητημα ειναι να υπαρχουν μια δυο καλες,για τοξοτη δεν ξερω τι παιζει ,δεν εχω παει ποτε.Απο ανατολικα φιλε takis τι άλλο προτεινεις για παιχνιδι (και οχι τυπου ΕΔΕΜ)
συμφωνώ σε όλα εκτός από τις συμμαθήτριες της γιαγιάς σου...εκτος αν είσαι κι εσύ 90 ρε παίχτη...οπότε η γιαγιά 130+Ανατολικά τα μαγαζιά με καβάντζες και παιχνίδι είναι το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, ΤΟ ΣΟΥΓΚΑΡ, ΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚ. ΤΟ ΟΝΕΙΡΑΜΑ και ΤΟ ΜΠΑΡΑΚΙ, σε όλα κάνεις ότι θέλεις αλλά από γυναίκες όλες είναι συμμαθήτριες της γιαγιάς μου... εκτός αν πέσει κανά καινούργιο μικρό που μέχρι τώρα αγνοείτε...!!! καλό βράδυ
Απορω πως δεν ανεφερε κανεις ακομη το After dock