Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
μη μου βαζεις ιδεες τυπε  :grin: :grin: :grin: :grin:  :cum: :cum: :cum: :cum:
τελικα η καταδρομικη εγινε στο me and you
στην κων/πολεως.ωραιο μαγαζακι με
καλουτσικες κοπελες αλλα για χαλαρες εξορμησεις.
η γυναικα του αφεντικου(αλβανιδα)ηλιαννα
πολυ ξηγημενη μας κερασε και σφηνακια.
ενα πολυ καλο που κοζαρα δεν βγηκε απ το μπαρ

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Ξέρουμε τι παίζει στην Τούμπα σε ένα μαγαζί στην Επταλόφου? Νομίζω το όνομα του είναι "stars"

gioko87

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
αυτό το stars θα ήθελα και εγώ να μάθω τι παίζει...οι πληροφορίες που έχω από ανεξάρτητες πηγές είναι αλληλοσυγκρουόμενες...θα πρέπει να κάνω μάλλον κίνηση νίντζα. θυμήστε μου πως λεγόταν παλιά;

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Αληθεια αυτο το δηθεν καινουριο που ειχε ανοιξει στην Ιουλιανου ,ξερεi κανεις τι παιζει;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Καλησπερα συναδελφοι,εχθες πηγα για τσιπουρακι στους Αμπελοκηπους(αν δεν κανω λαθος με την περιοχη)στο νησι,η νησακι,απεναντι απο το Μαρινοπουλο(εκει γινεται και λαικη).
Διπλα ειχε ενα μαγαζι με προθαλαμο και μπαινοβγαιναν κατι τσοντες,δεν ξερω αμα ηταν προσωπικο η τιποτα κονσομασιον γκομενες,εμενα μου φανηκε για ''μαναβικο'' το μαγαζι,ξερει κανεις τιποτα παραπανω?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Ανάλογα την ωρα που τα είδες, μπορεί να είναι από κωλόμπαρο ως φρουτάκια.

Βραδυ πηγα κατα τις 10 και εκατσα μεχρι τις 1.
Το θεμα ειναι οτι ειχε 2-3 τυπους περιπου 50-55 χρονων που καθοταν εξω και ο καθε ενας ειχε απο μια γκομενα για παρεα η οποια πηγε και εκατσε αρκετη ωρα μετα την εξοδο του απο το μαγαζι.
Η καθε μια πηγαινε τα ποτα και καθοταν για κουβεντα,κατι αλλο αμα επαιζε δεν μπορεσα να δω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπορει να ειναι και φρουτακια,αν κατάλαβα καλά την περιοχή αυτά τα 2-3 μαγαζιά(Στην Ακριτών ήταν?)ειναι δεκαετίες εκεί.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
[quote author=azazel ink=topic=1910.msg5436018#msg5436018 date=1399667351]
Την επομενη φορα θα παω για ενα ποτο,ετσι για το γαμωτο,να δω τι παιζει  :o
[/quote]Κοντά ήταν ο θρυλικός Τοξότησ(γωνία με Ελευθερίας)του τιτανοτεράστιου Νούλη. Μιλάμε για την απόλυτη cult μουτσούνα της κωλομπαροσαλόνικας. Λίγο πιο κάτω στην Ελευθερίας είναι ακόμα το lava που φυτοζωεί πια αλλά που παλιότερα σαν Αμβροσία ψήναν συχνά σουβλάκια(ωραία χρόνια).Ωραίο,λίγο παρακμιακό ξενυχτάδικο κοντά στη Μονη Λαζαριστών το Sunray του φίλου μου του Στάθη με σκυλάδικα και τεκίλες μέχρι να ξημερώσει.
Λιγο πριν σ ενα στενό το Indian,πολύς κόσμος αλλά από τηγανίτα τίποτα.
Στον Ερωτικο θα βρεις(δεν ειμαι και σίγουρος)μόνο τις σερβιτόρες,το μπαράκι της Μονής Λαζαριστών είναι πολύ καλό αν σ αρέσουν τα ψαγμένα προ-μετα μιλφς και οι Gotan Project.Μεγάλη ποικιλια από τσάγια και μπύρες επίσης.
Πριν βγεις στη Λαγκαδά είναι το πισινοκωλόμπαρο Ατλαντίδα ανοιχτό από μεσα Μάη ως του Αγιόυ Δημητρίου.
Πιο κάτω αν θες να ρίξεις βόμβα στον εισοφάγο σου υπάρχει η καντίνα του Μαύρου. Το Cream έχει γίνει μεταμοντέρνα ταβέρνα.Καλός λαστιχάς κοντά είναι ο Ψωμιάδης.
Ελπίζω να σε κάλυψα για την περιοχή. :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Κοντά ήταν ο θρυλικός Τοξότησ(γωνία με Ελευθερίας)του τιτανοτεράστιου Νούλη. Μιλάμε για την απόλυτη cult μουτσούνα της κωλομπαροσαλόνικας. Λίγο πιο κάτω στην Ελευθερίας είναι ακόμα το lava που φυτοζωεί πια αλλά που παλιότερα σαν Αμβροσία ψήναν συχνά σουβλάκια(ωραία χρόνια).Ωραίο,λίγο παρακμιακό ξενυχτάδικο κοντά στη Μονη Λαζαριστών το Sunray του φίλου μου του Στάθη με σκυλάδικα και τεκίλες μέχρι να ξημερώσει.
Λιγο πριν σ ενα στενό το Indian,πολύς κόσμος αλλά από τηγανίτα τίποτα.
Στον Ερωτικο θα βρεις(δεν ειμαι και σίγουρος)μόνο τις σερβιτόρες,το μπαράκι της Μονής Λαζαριστών είναι πολύ καλό αν σ αρέσουν τα ψαγμένα προ-μετα μιλφς και οι Gotan Project.Μεγάλη ποικιλια από τσάγια και μπύρες επίσης.
Πριν βγεις στη Λαγκαδά είναι το πισινοκωλόμπαρο Ατλαντίδα ανοιχτό από μεσα Μάη ως του Αγιόυ Δημητρίου.
Πιο κάτω αν θες να ρίξεις βόμβα στον εισοφάγο σου υπάρχει η καντίνα του Μαύρου. Το Cream έχει γίνει μεταμοντέρνα ταβέρνα.Καλός λαστιχάς κοντά είναι ο Ψωμιάδης.
Ελπίζω να σε κάλυψα για την περιοχή. :grin:

Αμα σου πω οτι δεν ξερω τιποτα απο αυτα που μου εγραψες εδω  :huh:
Απλα ρισπεκτ στο μεγα χαουζ.
Ισως φταιει το νεο της ηλικιας μου αλλα και τα περιεργα μου γουστα  :grin:
Απαιτω να με παρεις απο το χερι και να με βγαλεις εξω θα ειμαι υπακουος  :s&m_3:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάτι θα κάνουμε οκ  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 222.jpg
    222.jpg
    146,4 KB · Εμφανίσεις: 14

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κωστάκη το θρεντ είναι για τα κωλόμπαρα φίλε, μη το κάνουμε σκέτο του κώλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom