Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
mitsotakis_dracula.jpg

τι τον βαζεις αυτον ρε?τωρα δν πρεπει να παμε σε κωλομπαρο κατι στραβο θα μας συμβει  :2funny: :2funny: :2funny:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
τι τον βαζεις αυτον ρε?τωρα δν πρεπει να παμε σε κωλομπαρο κατι στραβο θα μας συμβει  :2funny: :2funny: :2funny:

Ο χαουζ ειπε οτι τον ειδε μετα τις 12 σημερα  :2funny:
Στο μονο κωλομπαρο που εμφανιστηκε ειναι το σολ,γι αυτο παει κατα διαολου τωρα  :-

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
για τους πολυ ψαγμενους....
ειμαι σιγουρος οτι ελαχιστοι θα γνωριζουν το
καινουργιο hard κωλομπαρο που ανοιξε περιοχη
μποτσαρη.τ ονομα του ειναι σκαι και το εχει ο ιδιος
με το παλιο στην περιοχη βαφοπουλειο στο ντεπω.
κατα την επισκεψη 2 3 μιλφ προς γκρανια ταζαν πολλα
και οπως εμαθα παιζουν και 2 μικρα (εγω δεν α ειδα λογω του
οτι εκατσα λιγο)που το προχωραν το θεμα.για οσους ενδιαφερονται
το μαγαζι βρισκεται οδο τομπαζη πρωτη παραλληλος της μποτσαρη
προς τερμα πανω με κων/πολεως

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Καλησπέρα ξανά. Επανέρχομαι στο θέμα του "star" στην τούμπα, οδό επταλόφου κάτι.

Σημερα ανακάλυψα πως έκλεισαν τις τζαμαρίες με γυψοσανίδα.

Antony14

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες ειμαι πολυ προβληματισμενος!! Περναω προχθες εξω απο ενα σαποιο κωλομπαρο με κατι πουρογριες, το Μουλεν ρουζ στο βαρδαρη,.....Με φωναζει μια θειτσα 100 κιλα με 3 δοντια στο στομα της και αυτα σαπια....Και μου λεει ¨Ελα να κανουμε sex , με 50 ευρω¨.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking: Για να ζηταει αυτο το τερατουργημα :s&m_3: :s&m_3: απο μενα που εχω το 1/3 της ηλικιας της 50 ευρω για να την γαμησω (για κανα 15λεπτο να φανταστω)Φανταζομαι πως καποιοι τα δινουν. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ?!?!?!?!?  :headbang: :headbang: :headbang: Να τον στησω στα 100 ΜΕΤΡΑ!!!Αν ειναι δυνατον ρε μαγκες!!!!Εγω περιμενα να με ζητησει κανα 10ευρο αυτος ο ελεφαντας....Τι παιζει :think: :think: μπορει καποιος να δωσει μια λογικη εξηγηση?? :think: :think:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ρε μαγκες ειμαι πολυ προβληματισμενος!! Περναω προχθες εξω απο ενα σαποιο κωλομπαρο με κατι πουρογριες, το Μουλεν ρουζ στο βαρδαρη,.....Με φωναζει μια θειτσα 100 κιλα με 3 δοντια στο στομα της και αυτα σαπια....Και μου λεει ¨Ελα να κανουμε sex , με 50 ευρω¨.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking: Για να ζηταει αυτο το τερατουργημα :s&m_3: :s&m_3: απο μενα που εχω το 1/3 της ηλικιας της 50 ευρω για να την γαμησω (για κανα 15λεπτο να φανταστω)Φανταζομαι πως καποιοι τα δινουν. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ?!?!?!?!?  :headbang: :headbang: :headbang: Να τον στησω στα 100 ΜΕΤΡΑ!!!Αν ειναι δυνατον ρε μαγκες!!!!Εγω περιμενα να με ζητησει κανα 10ευρο αυτος ο ελεφαντας....Τι παιζει :think: :think: μπορει καποιος να δωσει μια λογικη εξηγηση?? :think: :think:
Μία είναι η λογική εξήγηση. Θα σου δώσει 50€!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

Υπαρχε εξηγηση φιλε...τους εχει βαρεσει ολους η αγαμια στ κεφαλι κ ειδικα τους πιτσιρικαδες...οι ορμες δεν κρατιουνται...με τις ελεεινιδες δε βγαζουν ακρη..οποτε αναγκαστικα τα σκαν ακομα κ στα μπαζα...

Antony14

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Υπαρχε εξηγηση φιλε...τους εχει βαρεσει ολους η αγαμια στ κεφαλι κ ειδικα τους πιτσιρικαδες...οι ορμες δεν κρατιουνται...με τις ελεεινιδες δε βγαζουν ακρη..οποτε αναγκαστικα τα σκαν ακομα κ στα μπαζα...

Ρε φιλε λιγο πιο περα(βαρδαρης)  μπορουν να γαμησουν με 20 ευρω ενα ρουμανακι η ενα γυφτακι 20 χρονων...Ποια η λογικη να γαμησουν με Υπερδιπλασια χρηματα μια ΜΠΑΖΟΛΑ 60 ΑΠΟ ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ?!?! ?? Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι εμεις οι πελατες φταιμε που κατι κωλομαγαζα (κωλομπαρα-οικοι ανοχης-μασατζιδικα) με gtp εξυπηρετηση εχουν ακομα αστρονομικες τιμες...βλεπουν τους σαπακλες να τα δινουν και κανουν τους μαγκες :2on1: :2on1:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ρε φιλε λιγο πιο περα(βαρδαρης)  μπορουν να γαμησουν με 20 ευρω ενα ρουμανακι η ενα γυφτακι 20 χρονων...Ποια η λογικη να γαμησουν με Υπερδιπλασια χρηματα μια ΜΠΑΖΟΛΑ 60 ΑΠΟ ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ?!?! ?? Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι εμεις οι πελατες φταιμε που κατι κωλομαγαζα (κωλομπαρα-οικοι ανοχης-μασατζιδικα) με gtp εξυπηρετηση εχουν ακομα αστρονομικες τιμες...βλεπουν τους σαπακλες να τα δινουν και κανουν τους μαγκες :2on1: :2on1:

Συμφωνω απολυτα μαζι σου...απλα μερικοι νομιζουν πληρωνοντας σε κολομπαρα ειναι πιο κοντα σε πραγματικη εμπειρια.....παπαριες....

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Μία είναι η λογική εξήγηση. Θα σου δώσει 50€!
Ε ναι ρε. Παρεξήγησε τη θεία ο φίλος Anthony......  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τοσο πολυ αγαμια ρε τυπε?εδω δν θα βγει ο αλλος να φαει δν θα αγορασει ρουχα θα τρεξει να γαμησει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

κωλο εδινε ρε τυπε το γκρανυ? :grin: :grin:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Για δραχμες μιλουσε φιλε , απο τοτε εχει να δει χρημα  :humpleg:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Λαφαζανική θα ήταν, 50 δραχμές θα εννοούσε...!  :2funny:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
για τους πολυ ψαγμενους....
ειμαι σιγουρος οτι ελαχιστοι θα γνωριζουν το
καινουργιο hard κωλομπαρο που ανοιξε περιοχη
μποτσαρη.τ ονομα του ειναι σκαι και το εχει ο ιδιος
με το παλιο στην περιοχη βαφοπουλειο στο ντεπω.
κατα την επισκεψη 2 3 μιλφ προς γκρανια ταζαν πολλα
και οπως εμαθα παιζουν και 2 μικρα (εγω δεν α ειδα λογω του
οτι εκατσα λιγο)που το προχωραν το θεμα.για οσους ενδιαφερονται
το μαγαζι βρισκεται οδο τομπαζη πρωτη παραλληλος της μποτσαρη
προς τερμα πανω με κων/πολεως
τελοιοσ για τον πουτσο το μαγαζι.κατι ξωφλημενεσ 50 και βαλε και μια 18 πιτσιρικα αλλα μπαζο ολκησ.οσο για την λιτσα την μιλφοπερσονα πινει τα 8ευρα σε 2 λεπτα για πλακα.ειχε εναν παππου και τον ξεβρακωσε σε μιση ωρα στο φτερο.παλια στο κουπμπετη η λιτσαρα απο ραιδεστο πλευρα!!!νικοσ.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Παίδες ψιλο offtopic  αλλα και ψιλοσχετικό. Ανεβαίνω ΣουΚου Θεσ/νίκη για δουλειά, εχετε να προτείνετε κανα ξενοδοχείο φτηνιάρικο κέντρο, κοντά στις μπουρδελοπιατσοκωλομπαροκαταστάσεις?  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
Παίδες ψιλο offtopic  αλλα και ψιλοσχετικό. Ανεβαίνω ΣουΚου Θεσ/νίκη για δουλειά, εχετε να προτείνετε κανα ξενοδοχείο φτηνιάρικο κέντρο, κοντά στις μπουρδελοπιατσοκωλομπαροκαταστάσεις?   :helpplea: :helpplea: :helpplea:
.........όχι....... :birdman:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Παίδες ψιλο offtopic  αλλα και ψιλοσχετικό. Ανεβαίνω ΣουΚου Θεσ/νίκη για δουλειά, εχετε να προτείνετε κανα ξενοδοχείο φτηνιάρικο κέντρο, κοντά στις μπουρδελοπιατσοκωλομπαροκαταστάσεις?   :helpplea: :helpplea: :helpplea:
υπαρχει στην εγνατια το ηλιος το μανταρινο στα λαδαδικα το πλαζζα φτηνα ξενοδοχεια και καθαρα......απο 20-40 το δικλινο βρισκεις σχετικα ευκολα.....ταναλογα ποσα διαθετεις....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
τελοιοσ για τον πουτσο το μαγαζι.κατι ξωφλημενεσ 50 και βαλε και μια 18 πιτσιρικα αλλα μπαζο ολκησ.οσο για την λιτσα την μιλφοπερσονα πινει τα 8ευρα σε 2 λεπτα για πλακα.ειχε εναν παππου και τον ξεβρακωσε σε μιση ωρα στο φτερο.παλια στο κουπμπετη η λιτσαρα απο ραιδεστο πλευρα!!!νικοσ.
Τη Λιτσα που λες,μηπως ειναι Βουλγαρα φιλε;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom