kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τι τον βαζεις αυτον ρε?τωρα δν πρεπει να παμε σε κωλομπαρο κατι στραβο θα μας συμβει
τι τον βαζεις αυτον ρε?τωρα δν πρεπει να παμε σε κωλομπαρο κατι στραβο θα μας συμβει
Μία είναι η λογική εξήγηση. Θα σου δώσει 50€!Ρε μαγκες ειμαι πολυ προβληματισμενος!! Περναω προχθες εξω απο ενα σαποιο κωλομπαρο με κατι πουρογριες, το Μουλεν ρουζ στο βαρδαρη,.....Με φωναζει μια θειτσα 100 κιλα με 3 δοντια στο στομα της και αυτα σαπια....Και μου λεει ¨Ελα να κανουμε sex , με 50 ευρω¨.... Για να ζηταει αυτο το τερατουργημα απο μενα που εχω το 1/3 της ηλικιας της 50 ευρω για να την γαμησω (για κανα 15λεπτο να φανταστω)Φανταζομαι πως καποιοι τα δινουν. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ?!?!?!?!? Να τον στησω στα 100 ΜΕΤΡΑ!!!Αν ειναι δυνατον ρε μαγκες!!!!Εγω περιμενα να με ζητησει κανα 10ευρο αυτος ο ελεφαντας....Τι παιζει μπορει καποιος να δωσει μια λογικη εξηγηση??
Ρε μαγκες ειμαι πολυ προβληματισμενος!! Περναω προχθες εξω απο ενα σαποιο κωλομπαρο με κατι πουρογριες, το Μουλεν ρουζ στο βαρδαρη,.....Με φωναζει μια θειτσα 100 κιλα με 3 δοντια στο στομα της και αυτα σαπια....Και μου λεει ¨Ελα να κανουμε sex , με 50 ευρω¨.... Για να ζηταει αυτο το τερατουργημα απο μενα που εχω το 1/3 της ηλικιας της 50 ευρω για να την γαμησω (για κανα 15λεπτο να φανταστω)Φανταζομαι πως καποιοι τα δινουν. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ?!?!?!?!? Να τον στησω στα 100 ΜΕΤΡΑ!!!Αν ειναι δυνατον ρε μαγκες!!!!Εγω περιμενα να με ζητησει κανα 10ευρο αυτος ο ελεφαντας....Τι παιζει μπορει καποιος να δωσει μια λογικη εξηγηση??
Υπαρχε εξηγηση φιλε...τους εχει βαρεσει ολους η αγαμια στ κεφαλι κ ειδικα τους πιτσιρικαδες...οι ορμες δεν κρατιουνται...με τις ελεεινιδες δε βγαζουν ακρη..οποτε αναγκαστικα τα σκαν ακομα κ στα μπαζα...
Ρε φιλε λιγο πιο περα(βαρδαρης) μπορουν να γαμησουν με 20 ευρω ενα ρουμανακι η ενα γυφτακι 20 χρονων...Ποια η λογικη να γαμησουν με Υπερδιπλασια χρηματα μια ΜΠΑΖΟΛΑ 60 ΑΠΟ ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ?!?! ?? Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι εμεις οι πελατες φταιμε που κατι κωλομαγαζα (κωλομπαρα-οικοι ανοχης-μασατζιδικα) με gtp εξυπηρετηση εχουν ακομα αστρονομικες τιμες...βλεπουν τους σαπακλες να τα δινουν και κανουν τους μαγκες
Ρε μαγκες ειμαι πολυ προβληματισμενος!! Περναω προχθες εξω απο ενα σαποιο κωλομπαρο με κατι πουρογριες, το Μουλεν ρουζ στο βαρδαρη,.....Με φωναζει μια θειτσα 100 κιλα με 3 δοντια στο στομα της και αυτα σαπια....Και μου λεει ¨Ελα να κανουμε sex , με 50 ευρω¨.... Για να ζηταει αυτο το τερατουργημα απο μενα που εχω το 1/3 της ηλικιας της 50 ευρω για να την γαμησω (για κανα 15λεπτο να φανταστω)Φανταζομαι πως καποιοι τα δινουν. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ?!?!?!?!? Να τον στησω στα 100 ΜΕΤΡΑ!!!Αν ειναι δυνατον ρε μαγκες!!!!Εγω περιμενα να με ζητησει κανα 10ευρο αυτος ο ελεφαντας....Τι παιζει μπορει καποιος να δωσει μια λογικη εξηγηση??
Ε ναι ρε. Παρεξήγησε τη θεία ο φίλος Anthony...... ;)Μία είναι η λογική εξήγηση. Θα σου δώσει 50€!
Υπαρχε εξηγηση φιλε...τους εχει βαρεσει ολους η αγαμια στ κεφαλι κ ειδικα τους πιτσιρικαδες...οι ορμες δεν κρατιουνται...με τις ελεεινιδες δε βγαζουν ακρη..οποτε αναγκαστικα τα σκαν ακομα κ στα μπαζα...
Για δραχμες μιλουσε φιλε , απο τοτε εχει να δει χρημαΡε μαγκες ειμαι πολυ προβληματισμενος!! Περναω προχθες εξω απο ενα σαποιο κωλομπαρο με κατι πουρογριες, το Μουλεν ρουζ στο βαρδαρη,.....Με φωναζει μια θειτσα 100 κιλα με 3 δοντια στο στομα της και αυτα σαπια....Και μου λεει ¨Ελα να κανουμε sex , με 50 ευρω¨.... Για να ζηταει αυτο το τερατουργημα απο μενα που εχω το 1/3 της ηλικιας της 50 ευρω για να την γαμησω (για κανα 15λεπτο να φανταστω)Φανταζομαι πως καποιοι τα δινουν. ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ?!?!?!?!? Να τον στησω στα 100 ΜΕΤΡΑ!!!Αν ειναι δυνατον ρε μαγκες!!!!Εγω περιμενα να με ζητησει κανα 10ευρο αυτος ο ελεφαντας....Τι παιζει μπορει καποιος να δωσει μια λογικη εξηγηση??
Για δραχμες μιλουσε φιλε , απο τοτε εχει να δει χρημα
τελοιοσ για τον πουτσο το μαγαζι.κατι ξωφλημενεσ 50 και βαλε και μια 18 πιτσιρικα αλλα μπαζο ολκησ.οσο για την λιτσα την μιλφοπερσονα πινει τα 8ευρα σε 2 λεπτα για πλακα.ειχε εναν παππου και τον ξεβρακωσε σε μιση ωρα στο φτερο.παλια στο κουπμπετη η λιτσαρα απο ραιδεστο πλευρα!!!νικοσ.για τους πολυ ψαγμενους....
ειμαι σιγουρος οτι ελαχιστοι θα γνωριζουν το
καινουργιο hard κωλομπαρο που ανοιξε περιοχη
μποτσαρη.τ ονομα του ειναι σκαι και το εχει ο ιδιος
με το παλιο στην περιοχη βαφοπουλειο στο ντεπω.
κατα την επισκεψη 2 3 μιλφ προς γκρανια ταζαν πολλα
και οπως εμαθα παιζουν και 2 μικρα (εγω δεν α ειδα λογω του
οτι εκατσα λιγο)που το προχωραν το θεμα.για οσους ενδιαφερονται
το μαγαζι βρισκεται οδο τομπαζη πρωτη παραλληλος της μποτσαρη
προς τερμα πανω με κων/πολεως
.........όχι.......Παίδες ψιλο offtopic αλλα και ψιλοσχετικό. Ανεβαίνω ΣουΚου Θεσ/νίκη για δουλειά, εχετε να προτείνετε κανα ξενοδοχείο φτηνιάρικο κέντρο, κοντά στις μπουρδελοπιατσοκωλομπαροκαταστάσεις?
υπαρχει στην εγνατια το ηλιος το μανταρινο στα λαδαδικα το πλαζζα φτηνα ξενοδοχεια και καθαρα......απο 20-40 το δικλινο βρισκεις σχετικα ευκολα.....ταναλογα ποσα διαθετεις....Παίδες ψιλο offtopic αλλα και ψιλοσχετικό. Ανεβαίνω ΣουΚου Θεσ/νίκη για δουλειά, εχετε να προτείνετε κανα ξενοδοχείο φτηνιάρικο κέντρο, κοντά στις μπουρδελοπιατσοκωλομπαροκαταστάσεις?
Τη Λιτσα που λες,μηπως ειναι Βουλγαρα φιλε;;τελοιοσ για τον πουτσο το μαγαζι.κατι ξωφλημενεσ 50 και βαλε και μια 18 πιτσιρικα αλλα μπαζο ολκησ.οσο για την λιτσα την μιλφοπερσονα πινει τα 8ευρα σε 2 λεπτα για πλακα.ειχε εναν παππου και τον ξεβρακωσε σε μιση ωρα στο φτερο.παλια στο κουπμπετη η λιτσαρα απο ραιδεστο πλευρα!!!νικοσ.