Επισκεψη χθες στο ΣΟΛ...λιγος κοσμος για Πεμπτη,μειωμενος αριθμος κοριτσιων και πεσμενα τα κεφια γενικοτερα.Πανε ολοι κρατανε απο μια μπυρα και περιμενουν να περασουν τα κοριτσια να χουφτωσουν,να δαχτυλωσουν και τελικα να τις διωξουν χωρις να κερασουν.
Στο μαγαζι ηταν οι εξης κοπελες...
-οι παλιες Γεωργιανες Λια,Μαριζα,Αννιτα.Ειναι μπαζα και τα 3 αλλα η Μαριζα ειναι καλη στην παρεα.
-η Πολωνεζα Χριστινα η μπουρδελιαρα η οποια δεν εμεινε ελευθερη ουτε ενα λεπτο και ειχα ολη την καλη προθεση να την κερασω κιολας.Δουλευει καλα η Χριστινα και πλεον ειναι μελαχρινη
-η μιλφ Δανεζα Τζινα με την απιστευτη κωλαρα και το σπασμενο προσωπο.Παλια την κερνουσα αλλα μετα την βαρεθηκα.Εχει περιεργο και ασταθη χαρακτηρα.
-η ξανθια μιλφ,δηθεν Κυπρια Μαριαννα.Για Βουλγαρα την κοβω....αυτη εχει εμφανιση τραγουδιστριας σε σκυλαδικο παλιας εποχης.Βυζαρες,κωλαρα,μινι φουστα και μποτες.Ειναι καλη στην παρεα αλλα λεει πολλα και υπερβολικα ψεματα.Παλιοτερα δεν πηγαινε πριβε,δεν ξερω τωρα...
-η πρωην στριπτιζου Νικολ με τις απιστευτες βυζαρες.Μαλιστα ανεβηκε και στην πιστα-ασανσερ και εκανε στριπτηζ.Δεν ηρθε ομως να γνωριστουμε.
-η νταρντανα Τσεχα Ευα με την κωλαρα και τις μπουταρες.πολυ ωραιο πλασμα και συμπαθητικο αλλα μου'ρθε την ωρα που εφευγα.
-2 μαυρες
-η ξανθια Ελληνιδα Αλικη.Συμπαθητικο κοριτσι αλλα μεγαλο πουτανακι.Ηρθε και μου λεει...ειμαι τυφλα αποψε,εχω πιει 20 σφηνακια,8 τεκιλες,2 βοτκες κτλ.Με ενα 50αρικο σου κανω τωρα ολο το καμα σουτρα.Αρνηθηκα οποτε μου ζητησε να την κερασω εστω ενα ποτο των 10ε γιατι αυριο λεει ληγει η ΔΕΗ και πρεπει να την πλησωσει.Τραγικες,ανθρωπινες ιστοριες εεε??
-η Αννα απο Σιβηρια η παλια αγαπημενη μου.Το αγνο πλασμα ξυπνησε και πλεον ζηταει κανονικα τις τιμες για πριβε γιατι δηθεν μας βλεπουν και μετα την μαλωνουν και τετοια.Μας ειχε κακομαθει ομως με τα 20ε και χθες μας το χαλασε λιγο.Βεβαια εχει και δικιο γιατι ειναι σα να κλεβει το μαγαζι ετσι.Οποτε το ντηλ χαλασε μετα απο 3 ποτα καθοτι δε τα βρηκαμε για το πριβε.Μετα βεβαια δεν ειδα να την κερασε κανεις αλλος αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
-η θεα Σασα με την οποια απο χθες ειμαστε ερωτευμενοι
Προσπαθησα να εισελθω στον εσωτερικο της κοσμο εξηγωντας της πως δε τη θελω για το μουνι της αλλα για την καρδια της.Εδειξε να συγκινειται για λιγο,επεσε τρυφερα στην αγκαλια μου αλλα μετα απο λιγο πηρε το κεφαλι μου το εχωσε στον κωλο της και μου ειπε...κοψε τις μαλακιες ρε
Δεν αλλαζει αυτη...Επισης η Σασα ειναι μια γυναικα που της χωνεις κωλοδαχτυλο,μυριζεις το δαχτυλο σου και εχει μυρωδια φραουλας και σαπουνιου.