Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimann

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συμπαίχτες. Αν και δεν έχω ξαναγράψει εδώ, ωστόσο είμαι και εγώ του club των ιχνηλατών κυρίως της δυτικής Θεσσαλονίκης με αρκετά χρόνια πείρας  στην πλάτη μου. Βέβαια ως παντρεμένος και ένεκα της κρίσης τελευταία έχω βγει εκτός προγράμματος.
Στο θέμα μας τώρα. Ξέρει κανείς κάτι για το μαγαζί talk στη παλιά στάση Μενεμένης; Εγώ πάντως πρώτη φορά το άκουσα σήμερα.

dimann

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επιπλέον λεπτομέρειες, είναι δίπλα απο το παλιό μαρόκο και το αφεντικό ένας Γιώργος.

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
κανενα καινουργιο κολωμπαρο εχει να προτεινει καποιοσ?σχεδων ολα τα ξερω αλλα ξενερωνο με τησ ιδιεσ και τησ ιδιεσ!! :2funny:!!

rampoter

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά πριν κανά δεκαήμερο κάναμε με παρέα επίσκεψη στο Σολ. Πήραμε καναδυο τηλ από καρίνα και σάσα.Σκεφτόμαστε να δοκιμάσουμε αξίζουν τίποτα η θα φάμμε φόλα. Εκός αυτού που γίνεται το ραντεβού σε κανά χοτέλι;

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Εγω δε ξερω αλλα αν εσυ μαθεις σε παρακαλω πες το μας και εμας

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
συναδερφει εχω πολλη καιρο να παω στα εν λογο μαγαζια αν θυμαμε καλα κανενα 2 μηνο εκει στον τοξοτη ακομα η ιδιεσ υπαρχουν η αλλαξε προσ το καλυτερο?και απο δυτικα αν παιζει τιποτα καλο με ωραια θεματα καποιοσ ασ βοηθηση!!τνκσ!!για ανατολικα οποιοσ θελει βοηθεια ασ γραψει!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Επισκεψη χθες στο ΣΟΛ...λιγος κοσμος για Πεμπτη,μειωμενος αριθμος κοριτσιων και πεσμενα τα κεφια γενικοτερα.Πανε ολοι κρατανε απο μια μπυρα και περιμενουν να περασουν τα κοριτσια να χουφτωσουν,να δαχτυλωσουν και τελικα να τις διωξουν χωρις να κερασουν.
Στο μαγαζι ηταν οι εξης κοπελες...

-οι παλιες Γεωργιανες Λια,Μαριζα,Αννιτα.Ειναι μπαζα και τα 3 αλλα η Μαριζα ειναι καλη στην παρεα.
-η Πολωνεζα Χριστινα η μπουρδελιαρα η οποια δεν εμεινε ελευθερη ουτε ενα λεπτο και ειχα ολη την καλη προθεση να την κερασω κιολας.Δουλευει καλα η Χριστινα και πλεον ειναι μελαχρινη
-η μιλφ Δανεζα Τζινα με την απιστευτη κωλαρα και το σπασμενο προσωπο.Παλια την κερνουσα αλλα μετα την βαρεθηκα.Εχει περιεργο και ασταθη χαρακτηρα.
-η ξανθια μιλφ,δηθεν Κυπρια Μαριαννα.Για Βουλγαρα την κοβω....αυτη εχει εμφανιση τραγουδιστριας σε σκυλαδικο παλιας εποχης.Βυζαρες,κωλαρα,μινι φουστα και μποτες.Ειναι καλη στην παρεα αλλα λεει πολλα και υπερβολικα ψεματα.Παλιοτερα δεν πηγαινε πριβε,δεν ξερω τωρα...
-η πρωην στριπτιζου Νικολ με τις απιστευτες βυζαρες.Μαλιστα ανεβηκε και στην πιστα-ασανσερ και εκανε στριπτηζ.Δεν ηρθε ομως να γνωριστουμε.
-η νταρντανα Τσεχα Ευα με την κωλαρα και τις μπουταρες.πολυ ωραιο πλασμα και συμπαθητικο αλλα μου'ρθε την ωρα που εφευγα.
-2 μαυρες
-η ξανθια Ελληνιδα Αλικη.Συμπαθητικο κοριτσι αλλα μεγαλο πουτανακι.Ηρθε και μου λεει...ειμαι τυφλα αποψε,εχω πιει 20 σφηνακια,8 τεκιλες,2 βοτκες κτλ.Με ενα 50αρικο σου κανω τωρα ολο το καμα σουτρα.Αρνηθηκα οποτε μου ζητησε να την κερασω εστω ενα ποτο των 10ε γιατι αυριο λεει ληγει η ΔΕΗ και πρεπει να την πλησωσει.Τραγικες,ανθρωπινες ιστοριες εεε??
-η Αννα απο Σιβηρια η παλια αγαπημενη μου.Το αγνο πλασμα ξυπνησε και πλεον ζηταει κανονικα τις τιμες για πριβε γιατι δηθεν μας βλεπουν και μετα την μαλωνουν και τετοια.Μας ειχε κακομαθει ομως με τα 20ε και χθες μας το χαλασε λιγο.Βεβαια εχει και δικιο γιατι ειναι σα να κλεβει το μαγαζι ετσι.Οποτε το ντηλ χαλασε μετα απο 3 ποτα καθοτι δε τα βρηκαμε για το πριβε.Μετα βεβαια δεν ειδα να την κερασε κανεις αλλος αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
-η θεα Σασα με την οποια απο χθες ειμαστε ερωτευμενοι :smitten: :smitten:Προσπαθησα να εισελθω στον εσωτερικο της κοσμο εξηγωντας της πως δε τη θελω για το μουνι της αλλα για την καρδια της.Εδειξε να συγκινειται για λιγο,επεσε τρυφερα στην αγκαλια μου αλλα μετα απο λιγο πηρε το κεφαλι μου το εχωσε στον κωλο της και μου ειπε...κοψε τις μαλακιες ρε :2funny: :2funny: :2funny:Δεν αλλαζει αυτη...Επισης η Σασα ειναι μια γυναικα που της χωνεις κωλοδαχτυλο,μυριζεις το δαχτυλο σου και εχει μυρωδια φραουλας και σαπουνιου.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
Μπλιαχ με αηδιασες με την Σασα ....Καρινα δεν επαιζε καθολου ???...ειναι η αγαπημενη μου ....αν και μπορει να καταστρεψει κοσμο ....

By the way σε πιο ηλικιακο group ανηκεις ρε πατσινο ??

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Μπλιαχ με αηδιασες με την Σασα ....Καρινα δεν επαιζε καθολου ???...ειναι η αγαπημενη μου ....αν και μπορει να καταστρεψει κοσμο ....

H Καρινα ελλειπε χθες και εχω κι εγω την περιεργεια να τη γνωρισω.Ανηκω στο ηλικιακο group των 25-30 ας πουμε...

Αυτη την Ευα που λεω την ξερεις?Λεει τιποτα?

Επισκέπτης
Πωωωωωωωωωω μαλάκες, η βυζαρού η Νικόλ είναι όλα τα λεφτά ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ όμως. Τα βυζιά της είναι φυσικά!!  :new_shocked:

Πολύ ξενέρωτη γκόμενα πάντως πήραμε ποτό και έχαφτε μύγες, μπορεί να μην γούσταρε γιατί με άλλους ήταν πιο διαχυτική. Έφυγε και πολύ γρήγορα... Έχει κανείς εμπειρία μαζί της?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
H Καρινα ελλειπε χθες και εχω κι εγω την περιεργεια να τη γνωρισω.Ανηκω στο ηλικιακο group των 25-30 ας πουμε...

Αυτη την Ευα που λεω την ξερεις?Λεει τιποτα?

και γω μολις περασα τα 30 ....την ευα μαλλον δεν την γνωρισα γιατι θα την θυμομουν ...εχω αδυναμια στις τσεχες και ειδικοτερα στα φρουτα της περιοχης αυτης ....την τελευταια που ελεγε οτι ηταν απο τσεχια και θυμαμαι παντως την λενα την ειχα παρει σπιτι μου λιγες μερες πριν φυγει ...πολυ επαγγελματιας μου φανηκε ....(100 πηρε) ...

τωρα ομως θελω να φαω καρινα ....δεν ξερω πως μου εχει κατσει ..ειναι φοβερη γκομενα ..το μονο μειον η προφορα της και η αισθηση οτι με δουλευει και προσπαθει να παρει απο τον πελατη οσα μπορει περισσοτερα ...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.210
Πόντοι
7.095

ο πατσινο δεν ανηκει σε κανενα ηλικιακο γκρουπ....ειναι κατι σαν Τσακ Νορις

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
36
Προς al pacino:
"-η πρωην στριπτιζου Νικολ με τις απιστευτες βυζαρες.Μαλιστα ανεβηκε και στην πιστα-ασανσερ και εκανε στριπτηζ.Δεν ηρθε ομως να γνωριστουμε."

H Nικόλ είναι η milf  που δουλευε Α.Γεωργιου και πιο προσφατα στην Προμηθεως? Αν ειναι αυτη,νομιζω ότι αναβαθμιστηκε.Τεραστια,απιστευτα μεγαλα βυζια,καλο  :kissass2: ....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Προς al pacino:
"-η πρωην στριπτιζου Νικολ με τις απιστευτες βυζαρες.Μαλιστα ανεβηκε και στην πιστα-ασανσερ και εκανε στριπτηζ.Δεν ηρθε ομως να γνωριστουμε."

H Nικόλ είναι η milf  που δουλευε Α.Γεωργιου και πιο προσφατα στην Προμηθεως? Αν ειναι αυτη,νομιζω ότι αναβαθμιστηκε.Τεραστια,απιστευτα μεγαλα βυζια,καλο  :kissass2: ....
οχι ρε φιλε...Αμα χασουμε και τη Νικολ απ'τα μπουρδελα τι θα κανουμε μετα?
Αυτη ειναι ενα μελαχρινο κοριτσακι,νομιζω Ρουμανα,της οποια τα βυζια ειναι πραγματικο εργο τεχνης και μου και εντυπωση που λεει ο Maan οτι ειναι και φυσικα.Δεν ηρθε σε μενα αλλα ανεβηκε πανω και χορεψε.Εκει τα ειδα :tits: :tits: :tits:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Παιδιά, τι παίζει στο αμόρε? Μια φορά πήγα αλλα δεν κάθησα. Μου άρεσε όμως ο χώρος. (πήγα αφού μπήκε το ψυγείο)  :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
απο περιεργια γιατι το εχω κοψει......αυτη η καρινα μη μου πειτε οτι ειναι η παλια ρουμανα στριπτιζου

georgio124

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια αν ειναι η καρινα που δουλεβε στο πλατινουμ ειναι πιστεψτε με ειναι πολι μεγαλη επιστροφη.αν καποιος φιλοσ γνωριζει ασ μασ ενιμερωσει

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:kissass: paidia i mpeki i mayri apo to sol thn eixa palia gkomena poutanara thn eida na gamiete sto amore kai sto sol parte thn partouza kai peite apo to niko thn paliopoutana xiste thn mesa sto stoma kai sto mouni xoris kapota

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΡΙΝΑΚΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΑΥΤΗ Η ΚΑΥΛΟΡΟΥΜΟΥΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΓΕ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΥΛΙΑΡΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ!!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΑΝΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΡΑΓΙΣΕ 300 Ε ΜΟΥ ΠΕΙΡΕ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΔΕΝ ΛΕΩ!!ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ :rockon:!!?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom