Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
η αναστασια απο το σολ τι παιζει?την ξερετε?
εννοεις μια με σπαστα μαλλια ασπρουλιαρα με τρυφερο δερμα και μικρο βυζακι?

ή μηπως την αλλη την ξανθια την ψηλη την κορμαρα την Γεωργιανη??

Η πρωτη αξιζει πολυ αλλα η δευτερη που ειναι αντικειμενικα και πιο ωραια δεν αξιζει καθολου.Αρπαχτη εντελως και βρωμαει μονιμα και το στομα της

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
χτεσινη βολτα μετα τα ματσακια και ειπα να την κανω δυτικα και να παω στο ονειρο.χαλια μαυρα.ολεσ ειναι κυριολεκτικα για τον πουτσο.καλυτερα να τον :jerking: παρα να κανεισ κατι εκει μεσα.ειχε και μια τρελοαδερφη και μολισ το ιδα και αυτο ξενερωσα τελειωσ.

Επισκέπτης
Πέρασα από Σολ τις προάλλες. Πολλές γυναίκες για καθημερινή ήταν πολύ ωραία.. Εντύπωση μου έκανε μια μελαχροινή κ σκουρόχρωμη τσαμπουκαλού με πολύ ωραίο σώμα κ όχι τόσο καλή φάτσα που δεν θυμάμαι το όνομα της όμως, ισχυριζόταν ότι τα βυζιά της ήταν φυσικά κ αν όντως ήταν μπράβο στη μαμά της! Επίσης ήταν ένας άλλος μελαχροινός τσολιάς που πρέπει να τον είχαν καβατζώσει κάτι μπαρμπάδες κ δεν κουνιόταν ούτε για πλάκα να μιλήσει στον κόσμο, μοντελοσώμα κ βυζάρες που δεν ξέρω αν ήταν αληθινές ή όχι.

Λίγο φλού το briefing έχει κάνει όμως οποιαδήποτε πληροφορία γι'αυτές τις 2?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χθεσινη επισκεψη στο σολ,η χριστιναρα μου δεν δουλευε γιατι ρεπαρε,θα δουλευει απο τεταρτη εμαθα
κολλησα ομως με την κριστιν την οποια κ κερασα ενα ποτακι κ εριξα πολυ χουφτωμα...οταν ηρθε η στιγμη της ερωτησης,θα παμε για προβε κ ακουσα τις τιμες σαλταρα....μαλλον εχει ξεφυγει η γκομενα αλλα ειναι μουναρος...
επισης μ αρεσε πολυ η αλεξανδρα την οποια δεν ειχα ξαναπετυχει γιατι οσες φορες ειχα παει ειχε ρεπο
σε γενικη φαση τα κοριτσια αρκετα,αλλα οι πελατες ακομα περισσοτεροι
πολλα μπαζακια κ πινασμενες κ λιγα καλα τεμαχια

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Γιατι τι τιμη ζητησε η Κριστι;

Επισκέπτης
Αμόρε πάει κάνεις πλέον ή όλοι τα βροντάνε στο Σολ?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Δεν εχω εμπειρια απο κωλομπαρα και ηθελα να ρωτησω αν ειναι ευκολο να παρετε τηλεφωνο απο κοπελα για να βρεθεις εκτος μαγαζιου για γαμησακι. Μπορειτε να προτεινετε μερικα κωλομπαρα που οι κοπελες κανουν στα αληθεια εξτρα εκτος μαγαζιου?

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
νομιζω πλεον πιο πολυ με εξτρα δουλευουν παρα με ποτα κλπ ....οχι ολες φυσικα ...αλλα το τηλεφωνο το δινουν για πλακα ...ειδικα οι μαυρες ειναι 100% σιγουρη επιτυχια ..το μονο θεμα ειναι σε τι τιμη θα τις παρεις ...θελει παζαρι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Πηγα Σολ χθες και η κατασταση ειχε ως εξης...

-Οι γεωργιανες Μαριζα,Λια,Αναστασια,Βερονικα και μια ακομα της οποιας το ονομα μου διαφευγει τωρα
-Η καινουργια Ελληνιδα Αλικη.Καλο κοριτσι ψηλο με λεπτο αλλα χαλαρο κορμι και πλατινε μακρυ μαλλι.Ευχαριστη στην παρεα και τα κανει ολα στο πριβε οπως μου ειπε.
-Ξαναγυρισε η Δανεζα milf Τζινα με την κορμαρα και την κωλαρα αλλα την πολυ σπασμενη φατσα.Εχει μικρο βυζι αλλα ισως τη μεγαλυτερη ρωγα που εχω δει.Σαν χουρμας ειναι...
-η Ελληνιδα μιλφ Λιτσα
-Κανα δυο μαυρουλες
-Αλλες 2 καινουριες οι οποιες δε μου ηρθαν ομως.Η μια κορμαρα,ψηλη μελαχρινη με μεγαλες βυζαρες
-Η θεα Σασα την οποια ποτισα και ενα σφηνακι στο πριβε :pipa1: :pipa1: :pipa1: το οποιο απολαυσε ιδιαιτερως.Αυτη η γυναικα εχω ξαναπει επρεπε να'ναι παγκοσμιου φημης τοπ μοντελ ακομα και τωρα που πρεπει να'χει πατησει τα 40.Αλλα γουσταρει το γαμησι και την πουτανια οπως μου εξηγησε ακομα μια φορα

Επισης επεστρεψε το καυλακι η Αννα(Σιβηρια) αλλα χθες ρεπαρε οπως και η μπουρδελιαρα Πολωνεζα Χριστινα.Με την Αννα εχω βγαλει φοβερα γουστα στο πριβε.Μπορει απο εμφανιση να μη σκιζει αλλα ειναι καταπληκτικο κοριτσι

Εχει αποχωρησει η ξανθια milf Μαριαννα και εχει αλλαξει ποστο η Γεωργιανη Μαρινα η χοντρη ξανθια με το αγορε μαλλι.Κουζινα μαλλον...και πολυ αργησε

Στο πρωτοτυπο ασανσερ-πιστα χορου ανεβηκε χθες η Τζινα και χορεψε και πραγματικα χορευει πολυ ωραια

Αρκετος κοσμος για Τριτη νυχτα και απεναντι ακριβως απο το μαγαζι ενας τυπος που εχει στησει ενα μαγκαλι και ψηνει σουβλακια?? στο πεζοδρομιο :2funny: :2funny:
Μια Γιαννιτσων νεκρα και ο τυπος φυσουσε το μαγκαλι μη του σβησει

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Καινούργια μαγαζιά:

"Velvet": Μαυροκορδάτου 8 Αμπελόκηποι (προέκταση Ελευθερίας κάτω από την 28ης Οκτωβρίου). Ποτά 5/5.
"Ορχιδέα": Καρακάση 79 Τούμπα (πάνω από την Παπαναστασίου). Ποτά 6/6. Είναι το παλιό "Times".

Μαγαζιά που δεν είχαν αναφερθεί:

"Πασαρέλα": Ρήγα Φεραίου 28. Ποτά 5/6.
"Rio": Αγαμέμνονος λίγο πιο κάτω από την διασταύρωση με Αριστοτέλους Εύοσμος.
"*****": Μιχαήλ Ανδρόνικου 7 παλιό τέρμα Μενεμένης. Ποτά 6/6. (Δεν θυμάμαι το όνομα).

Σε ότι αφορά τα καινούργια μαγαζιά έχουν διάρκεια ζωής το πρώτο μία εβδομάδα και το δεύτερο δύο τρεις μέρες. Είναι ακόμη στην διαδικασία αναζήτησης προσωπικού, ωστόσο λειτουργεί το μπαρ με μία μπαργούμαν. Το "Velvet" εξωτερικά και εσωτερικά δεν μοιάζει με κονσομανσιόν αλλά θα μετατραπεί λίαν συντόμως. Τα υπόλοιπα είναι συνοικιακά μαγαζιά με χαμηλές τιμές, δεν φτάνουν την ποιότητα και την διασκέδαση του Σολ και απευθύνονται σε άλλου είδους κονσομανσιόν και άλλους πελάτες. Κάποιες καλής ποιότητας γυναίκες έχουν περάσει από αυτό στην Μιχαήλ Ανδρόνικου. Το "Πασαρέλα" πριν 2 με 3 μήνες ήταν ανοικτό από τότε δεν το ξαναέλεγξα.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Καινούργια μαγαζιά:

"Velvet": Μαυροκορδάτου 8 Αμπελόκηποι (προέκταση Ελευθερίας κάτω από την 28ης Οκτωβρίου). Ποτά 5/5.
"Ορχιδέα": Καρακάση 79 Τούμπα (πάνω από την Παπαναστασίου). Ποτά 6/6. Είναι το παλιό "Times".

Μαγαζιά που δεν είχαν αναφερθεί:

"Πασαρέλα": Ρήγα Φεραίου 28. Ποτά 5/6.
"Rio": Αγαμέμνονος λίγο πιο κάτω από την διασταύρωση με Αριστοτέλους Εύοσμος.
"*****": Μιχαήλ Ανδρόνικου 7 παλιό τέρμα Μενεμένης. Ποτά 6/6. (Δεν θυμάμαι το όνομα).

Σε ότι αφορά τα καινούργια μαγαζιά έχουν διάρκεια ζωής το πρώτο μία εβδομάδα και το δεύτερο δύο τρεις μέρες. Είναι ακόμη στην διαδικασία αναζήτησης προσωπικού, ωστόσο λειτουργεί το μπαρ με μία μπαργούμαν. Το "Velvet" εξωτερικά και εσωτερικά δεν μοιάζει με κονσομανσιόν αλλά θα μετατραπεί λίαν συντόμως. Τα υπόλοιπα είναι συνοικιακά μαγαζιά με χαμηλές τιμές, δεν φτάνουν την ποιότητα και την διασκέδαση του Σολ και απευθύνονται σε άλλου είδους κονσομανσιόν και άλλους πελάτες. Κάποιες καλής ποιότητας γυναίκες έχουν περάσει από αυτό στην Μιχαήλ Ανδρόνικου. Το "Πασαρέλα" πριν 2 με 3 μήνες ήταν ανοικτό από τότε δεν το ξαναέλεγξα.
μηπως ξερεις συντροφε να ενημερωσεις αν με το ουισκι σερβιρετε και κανα ξηροκαρπι ;) ;) ή ειναι τυπου Δωρα?? πας δηλαδη,λες τους καημους σου και φευγεις?

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
μηπως ξερεις συντροφε να ενημερωσεις αν με το ουισκι σερβιρετε και κανα ξηροκαρπι ;) ;) ή ειναι τυπου Δωρα?? πας δηλαδη,λες τους καημους σου και φευγεις?
Στο Πασαρέλα στο Velvet και στο Ορχιδέα βάζουν σίγουρα. Στο Ορχιδέα ιδιαίτερα έχει ολόκληρο πιάτο με ποικιλία. Στο Δώρα έχει απ όλα ξηρούς καρπούς, τουρσί, πατάτα ψητή, τοστ. Είναι περίεργο που δεν σας βάλανε τίποτα. Λάθος της σερβιτόρας ίσως γίνεται μερικές φορές αν έχει κόσμο το μαγαζί και βιάζεται. Όσο για του καημούς αυτούς μπορείς να τους πείς παντού. Δεν έχει σχέση το μαγαζί. Έχω πετύχει πελάτη στο Σολ να μιλάει για το χαλασμένο του τρακτέρ και πελάτη στο Δώρα να πηγαίνει ευδιάθετος, να ανεβάζει το κέφι, να γελάνε οι κοπέλες και να φορτώνει με το κλείσιμο του μαγαζιού. Ανάλογα τι ζητάς. Άλλοι θέλουν γρήγορη "απόλαυση" και πάνε στο Σολ όπου θα ξοδέψουν κάτι παραπάνω και θα κάνουν πριβέ. Άλλοι θέλουν να κάνουν παιχνίδι, γνωρημία και να προσπαθήσουν να βγάλουν την κοπέλα έξω και πάνε σε συνοικιακά μαγαζιά πιο φτηνά. Έτσι η κοπέλα βγαίνει μαζί σου όχι μόνο γιατί είσαι πελάτης και κερνάς αλλά και γιατί το θέλει έστω και λίγο. Αν δεν το ήθελε δεν έβγαινε ποτέ.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
για το χαλασμένο του τρακτέρ λέει!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντε μετά να ευχαριστιέται αυτή η κοπέλα τη δουλειά της!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Στο Πασαρέλα στο Velvet και στο Ορχιδέα βάζουν σίγουρα. Στο Ορχιδέα ιδιαίτερα έχει ολόκληρο πιάτο με ποικιλία. Στο Δώρα έχει απ όλα ξηρούς καρπούς, τουρσί, πατάτα ψητή, τοστ. Είναι περίεργο που δεν σας βάλανε τίποτα. Λάθος της σερβιτόρας ίσως γίνεται μερικές φορές αν έχει κόσμο το μαγαζί και βιάζεται. Όσο για του καημούς αυτούς μπορείς να τους πείς παντού. Δεν έχει σχέση το μαγαζί. Έχω πετύχει πελάτη στο Σολ να μιλάει για το χαλασμένο του τρακτέρ και πελάτη στο Δώρα να πηγαίνει ευδιάθετος, να ανεβάζει το κέφι, να γελάνε οι κοπέλες και να φορτώνει με το κλείσιμο του μαγαζιού. Ανάλογα τι ζητάς. Άλλοι θέλουν γρήγορη "απόλαυση" και πάνε στο Σολ όπου θα ξοδέψουν κάτι παραπάνω και θα κάνουν πριβέ. Άλλοι θέλουν να κάνουν παιχνίδι, γνωρημία και να προσπαθήσουν να βγάλουν την κοπέλα έξω και πάνε σε συνοικιακά μαγαζιά πιο φτηνά. Έτσι η κοπέλα βγαίνει μαζί σου όχι μόνο γιατί είσαι πελάτης και κερνάς αλλά και γιατί το θέλει έστω και λίγο. Αν δεν το ήθελε δεν έβγαινε ποτέ.
σορρυ αν παρεξηγηθηκα,δεν κοροιδευω η κατηγορω καποιον που βγαινει απλα για να κερσαει το ποτακι του.και γω το κανω,no problem.απλα το ειπα για αστειο,για να ξεχωριζουμε και τα μαγαζια,και ειμαι σιγουρος οτι τετοιου ειδους πληροφοριες μας ενδιαφερουν αρκετα σαν κοινο :grin:

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
σορρυ αν παρεξηγηθηκα,δεν κοροιδευω η κατηγορω καποιον που βγαινει απλα για να κερσαει το ποτακι του.και γω το κανω,no problem.απλα το ειπα για αστειο,για να ξεχωριζουμε και τα μαγαζια,και ειμαι σιγουρος οτι τετοιου ειδους πληροφοριες μας ενδιαφερουν αρκετα σαν κοινο :grin:
Σε κατάλαβα :-) για αυτό και γω μίλησα για τον τύπο με το τρακτέρ γιατί όλο το θέμα είναι αστείο. Από τις τελευταίες μου επισκέψεις σε κάποια μαγαζιά διαπίστωσα κάποια πράγματα που πιστεύω μπορούν όχι μόνο να βοηθήσουν αλλά και να μας γλυτώσουν από απρόοπτα:

1. Καλό είναι να μην πηγαίνουμε σε τέτοια μαγαζιά με άτομα που δεν γνωρίζουμε καλά η δεν τα έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Αυτό που μπορεί να συμβεί είναι να μας εκθέσουν είτε γιατί ήπιαν είτε γιατί παρεξηγήθηκαν με την κοπέλα και να βρούμε και μεις τον μπελά μας σαν παρέα τους. Πριν λίγες μέρες σε πολύ γνωστό μαγαζί πήγε ένας γνωστός μου με κάποιον που δεν τον ήξερε καλά. Αυτός ο "κάποιος" ήπιε, έβαλε ποτά σε κοπέλες και στο τέλος δεν τα πλήρωσε. Το αποτέλεσμα ήταν να τον μαζέψουν οι "μπράβοι" και να τον στείλουν στο νοσοκομείο. Ο άλλος που ήταν μαζί του την γλύτωσε γιατί τον άφησε το αφεντικό του μαγαζιού να πληρώσει μόνο τα δικά του ποτά και να φύγει. Θα μπορούσε να του έλεγε να τα πληρώσει όλα αυτός γιατί είναι παρέα και αν δεν του φτάναν τα λεφτά θα τις έτρωγε και αυτός. Και προφανώς αυτός που δεν έφταιγε σε τίποτα τώρα δεν μπορεί να ξαναπάει σε αυτό το μαγαζί και έγινε θέμα συζήτησης στις κοπέλες. Επίσης του πήραν το κινητό του οι μπράβοι γιατί μήπως τραβούσε βίντεο από το ξύλο.

2. Όταν γνωρίζουμε μία κοπέλα τις επισκέψεις στο μαγαζί καλό είναι να τις κάνουμε μόνοι μας. Δεν λέω για την πρώτη φορά που πάμε που δεν ξέρουμε καμία αλλά για τις υπόλοιπες φορές που θα ξαναπάμε αν μας άρεσε κάποια. Οι φίλοι πολλές φορές μας αλλάζουν το πράγραμμα που θέλουμε να ακολουθήσουμε πχ θέλουν να φύγουν νωρίστερα, μας διακόπτουν κτλ. Επίσης και στα μάτια της κοπέλας φαίνεται πιο ώριμο και πιο σοβαρό ότι πας μόνος σου για αυτήν και έτσι έχεις και περισσότερες πιθανότητες να την βγάλεις έξω. Αντίθετα αν το παρακάνουμε και πηγαίνουμε σχεδόν κάθε μέρα μόνοι μας θα μας περάσει για αντικοινωνικούς. Καλό είναι αραιές και στοχευμένες επισκέψεις. Αν ο φίλος μας έχει και αυτός κάποια που θέλει να κεράσει τότε δεν υπάρχει πρόβλημα πάμε μαζί του και όπως εξελιχθεί η βραδιά χωρίς να δεσμευόμαστε από την δικιά του περίπτωση.

3. Υπάρχουν μαγαζιά που τα αφεντικά έχουν βάλει περιορισμούς στις κοπέλες ως προς τις επαφές τους με τους πελάτες. Έτσι μου έχει συμβεί να κεράσω 5 ποτά σε κοπέλα αυτή να κρατήσει αυστηρό ωράριο 10 λεπτά το ποτό και όταν ήπιε και το 5ο έφυγε παρόλο που το μαγαζί ήταν άδειο και δεν είχε που αλλού να πάει και έκατσε μόνη της σε μία γωνία και με κοιτούσε με την δικαιολογία ότι το αφεντικό δεν τις αφήνει. Αυτή είχε πιει 5 και εγώ το δικό μου ακόμη δεν το είχα τελειώσει. Αυτή η τακτική διώχνει τους πελάτες από το μαγαζί το λέμε διακριτικά στην κοπέλα ότι ίσως και να μην ξαναέρθουμε και την αφήνουμε να καθαρίσει αυτή με το αφεντικό της. Από την άλλη με έχει τύχει σε μαγαζί (Δώρα) να πάρει κοπέλα ένα ποτό των 6 ευρώ και να κάτσει μαζί μου πάνω από μία ώρα αφού το μαγαζί ήταν άδειο και ήταν και καθημερινή. Οπότε την επόμενη φορά που θα βγει ο πελάτης από το σπίτι του θα προτιμήσει να πάει στο δεύτερο μαγαζί.

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
patsino  ημουν και γω προχτες στο σολ ...κανα 2-3 ποτα στις παλιες γνωστες υπαρξεις απλα για να κρατησω επαφη ( 2απο αυτες τις εχω παρει σπιτι μου παλιοτερα) ....αυτη η μελαχρινη βυζαρου (σιλικονη αλλα πολυ καλη ) που λες ειναι η ρουμανα Καρινα μαλλον ..πολυ καλη κοπελα ...Milf αν και δεν της φαινετε ...μου ειπε δουλευε παλια στο πλατινουμ ...φαινεται ειλικρινης ..μεσα στην εβδομαδα θα την εχω σπιτι μου πιστευω .... κερασα και την τζινα ..ωραιο σωμα για την ηλικια της αλλα το ξεπεταξε το ποτο ..οποτε μαυρο ..η σασα απορω πως την βλεπεις για τοπ μοδελ ..το σωμα της δεν εχει καθολου θυληκοτητα ..ουτε και η φατσα ...βελιγκεκας με βυζια ...τωρα στο πριβε δενξερω ... με αυτην την αννα τι ακριβως εκανες στο πριβε ?? προφορικα κανει ??
θελω να παρω και την χριστινα αλλα ειναι πολυ τζανκυ η κοπελα ....και την υποψιαζομαι οτι σουφρωνει ...(απλα υποψια)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
patsino  ημουν και γω προχτες στο σολ ...κανα 2-3 ποτα στις παλιες γνωστες υπαρξεις απλα για να κρατησω επαφη ( 2απο αυτες τις εχω παρει σπιτι μου παλιοτερα) ....αυτη η μελαχρινη βυζαρου (σιλικονη αλλα πολυ καλη ) που λες ειναι η ρουμανα Καρινα μαλλον ..πολυ καλη κοπελα ...Milf αν και δεν της φαινετε ...μου ειπε δουλευε παλια στο πλατινουμ ...φαινεται ειλικρινης ..μεσα στην εβδομαδα θα την εχω σπιτι μου πιστευω .... κερασα και την τζινα ..ωραιο σωμα για την ηλικια της αλλα το ξεπεταξε το ποτο ..οποτε μαυρο ..η σασα απορω πως την βλεπεις για τοπ μοδελ ..το σωμα της δεν εχει καθολου θυληκοτητα ..ουτε και η φατσα ...βελιγκεκας με βυζια ...τωρα στο πριβε δενξερω ... με αυτην την αννα τι ακριβως εκανες στο πριβε ?? προφορικα κανει ??
θελω να παρω και την χριστινα αλλα ειναι πολυ τζανκυ η κοπελα ....και την υποψιαζομαι οτι σουφρωνει ...(απλα υποψια)
Η Τζινα πραγματι ειναι εντελως ξεπετα.Εγω μετα το καλοκαιρι οταν και εφυγε η Λενα κολλησα μ'αυτην και την κερνουσα συνεχεια και πηγαιναμε και για απλο πριβε αλλα ποτε η καριολα δε μου εκανε ενα χατηρι εξτρα.Επισης αν δε την κερασεις αλλο σηκωνεται και φευγει χωρις ουτε ενα γεια ή ενα ευχαριστω.
Προχθες ηταν μες τη μαστουρα,δε μπορουσες να συννενοηθεις μαζι της...

Τη βυζαρου νομιζω τη λενε Νικολ...

Η Σασα ειναι ωραια ρε συ...και κορμαρα,αν και αρχισε να χαλαρωνει λιγο,και πολυ ομορφο προσωπο.Απλα δεν τονιζεται η θηλυκοτητα της λογω αυτου του κωλοπαιδαριστικου στυλ που εχει.

Η Αννα κανει ο,τι θες και ειναι και πολυ αθωο παιδι.Η αδερφη της δουλευε στο LeCabaret και τη λενε Τατιανα.Δε ξερω αν συνεχιζει...

Σε ποια Χριστινα αναφερεσαι??Θυμησε μου...παντως σιγουρα οχι στη γνωστη μπουρδελιαρα την Πολωνεζα.Εκεινη δεν κανει τετοια...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Την Χριστινα την Ρουμανα ισως; Πολυ ωραια γυναικα αλλα ψιλοξεπετα στο πριβε, στο ποτο οχι

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
εννοω αυτη τη χριστινα την μελαχρινη μαυρισμενη που προσφατα εβαλε στηθος ...και σνιφαρει αβερτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom