Πηγα Σολ χθες και η κατασταση ειχε ως εξης...
-Οι γεωργιανες Μαριζα,Λια,Αναστασια,Βερονικα και μια ακομα της οποιας το ονομα μου διαφευγει τωρα
-Η καινουργια Ελληνιδα Αλικη.Καλο κοριτσι ψηλο με λεπτο αλλα χαλαρο κορμι και πλατινε μακρυ μαλλι.Ευχαριστη στην παρεα και τα κανει ολα στο πριβε οπως μου ειπε.
-Ξαναγυρισε η Δανεζα milf Τζινα με την κορμαρα και την κωλαρα αλλα την πολυ σπασμενη φατσα.Εχει μικρο βυζι αλλα ισως τη μεγαλυτερη ρωγα που εχω δει.Σαν χουρμας ειναι...
-η Ελληνιδα μιλφ Λιτσα
-Κανα δυο μαυρουλες
-Αλλες 2 καινουριες οι οποιες δε μου ηρθαν ομως.Η μια κορμαρα,ψηλη μελαχρινη με μεγαλες βυζαρες
-Η θεα Σασα την οποια ποτισα και ενα σφηνακι στο πριβε
το οποιο απολαυσε ιδιαιτερως.Αυτη η γυναικα εχω ξαναπει επρεπε να'ναι παγκοσμιου φημης τοπ μοντελ ακομα και τωρα που πρεπει να'χει πατησει τα 40.Αλλα γουσταρει το γαμησι και την πουτανια οπως μου εξηγησε ακομα μια φορα
Επισης επεστρεψε το καυλακι η Αννα(Σιβηρια) αλλα χθες ρεπαρε οπως και η μπουρδελιαρα Πολωνεζα Χριστινα.Με την Αννα εχω βγαλει φοβερα γουστα στο πριβε.Μπορει απο εμφανιση να μη σκιζει αλλα ειναι καταπληκτικο κοριτσι
Εχει αποχωρησει η ξανθια milf Μαριαννα και εχει αλλαξει ποστο η Γεωργιανη Μαρινα η χοντρη ξανθια με το αγορε μαλλι.Κουζινα μαλλον...και πολυ αργησε
Στο πρωτοτυπο ασανσερ-πιστα χορου ανεβηκε χθες η Τζινα και χορεψε και πραγματικα χορευει πολυ ωραια
Αρκετος κοσμος για Τριτη νυχτα και απεναντι ακριβως απο το μαγαζι ενας τυπος που εχει στησει ενα μαγκαλι και ψηνει σουβλακια?? στο πεζοδρομιο
Μια Γιαννιτσων νεκρα και ο τυπος φυσουσε το μαγκαλι μη του σβησει