Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Τελικά το Sol κάτι σε ΟΑΕΔ των στριπτιζέδικων μου φέρνει ....

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΙΜΟΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ?ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΟΛ Η ΕΦΥΦΕ?ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ!ΤΝΚΣ.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΡΙΝΑΚΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!ΑΥΤΗ Η ΚΑΥΛΟΡΟΥΜΟΥΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΛΑΤΙΝΟΥΜ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΓΕ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΥΛΙΑΡΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΠΟΤΕΣ!!ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΛΑΝΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΡΑΓΙΣΕ 300 Ε ΜΟΥ ΠΕΙΡΕ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΔΕΝ ΛΕΩ!!ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ :rockon:!!?

και πριν απο το platinum δουλευε στο le cabaret , μια αβυζη ..ο μεγαλυτερος καρχαρίας απο καταβολής στριπτιτζαδικών Θεσ/νικης ?

Σιγα τα αυγά ...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
εβαλε και βιζια  φιλος ετσι λενε

και με βυζια μαλακισμένη θα ειναι ..βεβαια το νεο της ημέρας ειναι η εμφανιση της νικολ... αμαν πια ανεμοδουρα εχει γινει ..

Και οσο για τα βυζία της Νικολ , πλαστικά ειναι ... αλλα εμενα δεν με χαλάνε

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Έχει πάει κανείς τώρα τελευταία στο τετ α τετ στην Β. Όλγας; Πέρασα από έξω με το αυτοκίνητο σήμερα κατά τις 23:30 αλλά μου φάνηκε σαν συνοικιακό καφενείο. Οι πόρτες ορθάνοιχτες, πάρα πολύ φώς και 2 τύποι κάθονταν σε ένα τραπεζάκι έξω από το μαγαζί.
Άλλαξε διεύθυνση (και ρόλο) το κατάστημα ή τους πέτυχα στο άνοιγμα;  :think:

Επισκέπτης
Και οσο για τα βυζία της Νικολ , πλαστικά ειναι ... αλλα εμενα δεν με χαλάνε

Φίλε κ εγώ έτσι έλεγα όταν τα είδα, επειδή είχε σηκωθεί και έκανε κ καλά στριπ..το σχήμα μου έλεγε 100% ότι ειναι ψεύτικα. Στην αφή όμως είναι σαν να πιάνεις φυσικό σφιχτό, βαρύ βυζί..το ιδανικό δηλαδή! Τώρα αν είναι και σιλικόνη που πχ με τον καιρό μαλάκωσε κτλ δεν έχω ιδέα, εφόσον το πιάσιμο είναι σαν φυσικό  :boobies: :boobies:!!

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Έχει πάει κανείς τώρα τελευταία στο τετ α τετ στην Β. Όλγας; Πέρασα από έξω με το αυτοκίνητο σήμερα κατά τις 23:30 αλλά μου φάνηκε σαν συνοικιακό καφενείο. Οι πόρτες ορθάνοιχτες, πάρα πολύ φώς και 2 τύποι κάθονταν σε ένα τραπεζάκι έξω από το μαγαζί.
Άλλαξε διεύθυνση (και ρόλο) το κατάστημα ή τους πέτυχα στο άνοιγμα;  :think:
Το Τετ α Τετ έχει μετατραπεί σε κανονικό καφενείο

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
επειδη βλεπω οτι το θεμα εχει βαλτωσει ας γραψω τις εμπειριες μου απο σολ που πηγα 2-3 φορες τον προηγουμενο μηνα (τελευταια χτες )

γενικα ειναι ισως το μονο που μαζευει κοσμο ..παντως χτες πολυ ησυχια για τα δεδομενα του  (πιο πολλες επιλογες ομως για μας) ..αρκετος νεαροκοσμος (πινουν συνηθως απλα μια μπυρα τα παιδια) οι γνωστοι μεσηλικες που χωνουν το χρημα κλπ

Αναστασια ...πολυ ομορφη κοπελα αλλα κακη συμπερυφορα και προφορα και γενικα αν ειχε λιγο καλυτερο λεγειν θα ηταν η καλυτερη ...σιλικονατο στηθος πολυ δυνατο αλλα το σωμα της χαλαρο και αγυμναστο ...προσωπικα δεν την ξανακερναω ..εχω αποφασισει να κερναω πλεον μονο οσες το αξιζουν και ποτε ξανα 20ρι ποτο ...προτεινω μαλιστα να κανουμε ολοι εμπαργκ στα 20ρια ...10ρια και πολυ ειναι ...

κανα 2 μαυρουλες λιγο βαρεων βαρων για τα γουστα μου ...κερασα μια ερικα γιατι μου αρεσε η φατσα -κωλος στηθος ...μου την επεξε και λιγο στο μπαρ ...καλη περιπτωση οταν οι αλλες ειναι κατειλιμενες ...πηρα τηλεφωνο για καβατζα ..(γενικα της μαυρουλες τις παιρνετε σπιτι σχεδον ολες ανετα ..το λεω απο εμπειρια ) αν σας πει 100ρι μην μασατε ...πεφτουν ανετα στα 50 τουλαχιστον ..ψωμολυσσανε οι περισσοτερες

κερασα μερικα ποτα την μακρινα ( πολλες φορες ειναι και στο μπαρ) μαρεσει το σωματακι της ..πολυ λεπτη ...αλλα μου την σπαει γιατι ζηταει συνεχεια ποτα και 20ρια ..οποτε της εκοψα τον αερα ..της λεω φυγε αλλη φορα ...εκανε μια γυρα δεν βρηκε κατι και ξαναρθε ζητωντας 10ρι ...(ετσι παιζεται το παιχνιδι πλεον ..οποιος εχει το χρημα εχει και την δυναμη ..μην το ξεχνατε ) μετα ηρθε και η φιλη της η χριστινα ..πολυ εκφυλη γκομενα σιλικονατη ..αρχισαμε γλωσσοφιλα οι 3 μας , χαιδευε η μια την αλλη παντου ρουφηγματα και οι 2 στο στηθος της χριστινας ..σκηνες απο τσοντα δηλαδη ..μου τον δαγκωνε πανω απο το τζιν και αλλα τετοια ..καλος χαβαλες αλλα τις κρατησα μονο για ενα ποτο η καθεμια ακομα ...ζητουσαν 2πλο πριβε αλλα δεν τις εμπιστευομαι ευκολα τετοιες γκομενες ..ειναι αρπαχτικα και κοιτανε να σου ρουφηξουν οσο χρημα μπορουν ...τις σχολασα και το ξενερωμα τους ηταν φανερο ( επαγγελματισμος 0)

το τελος της βραδιας ηταν απροσμενο ..κοιταω απο μακρια μια γκομενα που δεν ειχα ξαναδει παρολο που λεει ειναι 7 μηνες εκει ..χριστινα απο ουκρανια ...αυτη ειναι γυναικα ρε μαγκες ...κλασατη ..οχι σαν τα μπαζα τα δικα μας ..30ρα μιλφ αλλα αν μου ελεγε οτι ειναι 25ρα και χωρις παιδι θα την πιστευα ..πολυ ευχαριστη στην σηζητηση ειλικρινης φανηκε ...σωματαρα σφιχτη ...γεματη γυναικα ...σιλικονατο υπεροχο στηθος ..λεω τοσο ομορφη γυναικα δεν θα κανει πολλα ...μετα το δευτερο ποτο αρχισε να μου τον πιανει και να ζηταει πριβε ..αφου ξεκαθαρησα τι ακριβως θελω την πηρα ( δεν εχω ξανακανει πριβε στο μαγαζι αυτο σημειωτεον αλλα η κοπελα φανηκε οτι αξιζε) ..να σημειωσω οτι δεν με πιεσε για τιποτα ..σε αντιθεση με αλλες ...ευγενικοτατη και επαγγελματιας οπως μονο στο εξωτερικο εχω δει ...

παμε πριβε οπου μου κανε στριπτιζ και με καλαμακωσε με προφυλαξη ...πολυ δυνατο ..κρατιωμουν απο την αρχη να μην τελειωσω ..η κοπελα ειναι θεα ...οποτε εφυγα με καλες εντυπωσεις εντελει ...

επισης πολυ ομορφη η λικα που ηταν στο μπαρ ..στυλατη γκομενα ...δεν την εχω κερασει ποτε ...τι ξερουμε γιαυτην ???

γενικα παντως πιστευω πρεπει να ριξουν τιμες ειδικα στα πριβε ...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Γνωριζεις αν η Μακρινα κανει πριβε, και τι κανει εκει; Εγω την εχω πετυχει μονο ως μπαργουμαν

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
μου ειπε οτι κανει ..τωρα τι ακριβως δεν ξερω ..

hotboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα συναγγωνιστεσ θελω να μου πειτε δυο τρια στριπτιζαδικα και κολομπαρα της θεσσαλονικησ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Καλησπέρα συνπαίκτες... χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Εδώ και καιρό ψάχνω μια μαυρούλα και δε μπορώ να τη βρω, ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε εσείς τα αλάνια ;) Την είχα γνωρίσει πριν περίπου ένα χρόνο σε ένα μαγαζί βγαίνοντας απο βέροια (διστιχώς δε θυμάμαι όνομα μαγαζιού). Μετά απο καιρό την πέτυχα στην περιοχή της Αριδαιάς και τώρα έμαθα δουλεύει Θεσσαλονίκη. Δε περιμένω να μ πει κανείς τη κοπέλα με αυτή την ελειπές περιγραφή, έχω όμως ένα καλό στοιχείο  που ίσως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε...: Δουλεύει έμαθα σε ένα στριπτιτζάδικο (strip show) κοντά σε ένα ξενοδοχείο Rex κ έχει μια εκκλησεία εκεί κοντά... Μίπως καταλάβαται πιο μπορεί να είναι το εν λόγο μαγαζί;; ή τουλάχιστον να μ πείτε που βρείσκετε αυτό το ξενοδοχείο να πάω να ψάξω;
Ευχαριστώ για κάθε απάντηση, καταλαβένετε :)

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
ευχαριστώ φίλε, γνωρίζεις που ακριβός; μου είπανε ότι είναι καινούριο μαγαζί. έχω υπόψη μου ένα στο σταθμό δεξιά προς κέντρο όπως πάμε ένα ξίλινο με φουμέ τζάμια αλλά αυτό είναι παλιό έχει πολλά χρόνια που το θυμάμαι εκεί. Το μαγαζί που δουλεύει αυτή καινούριο είναι, έτσι μου είπανε τουλάχιστον...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
το ρεξ ειναι απεναντι απο τον οσε θεσσαλονικης.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
silva ευχαριστώ, θα τα εξερευνήσω. Καμία ιδέα για το πιο μπορεί να είναι το εν λόγο μαγαζί;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom