House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
μονο που σκεφτομαι το φαντασρικοτρομεροφοβεροσουπερντουπερουαου σοου της κυριας τζουλιας δεν μπορω να παρω ανασα ...
μονο που σκεφτομαι το φαντασρικοτρομεροφοβεροσουπερντουπερουαου σοου της κυριας τζουλιας δεν μπορω να παρω ανασα ...
που ειναι παλι αυτο το ξαφνικο ?? τελικα η καβαντζα στο αμορε δεν επανηλθε ?? στο ονειρο παιζει κατι ??
φιλος γενικοτερα το μαγαζι εχει προοπτικες σαν χωρος αλλα και γω για τον ιδιο λογο το εκοψα. τα 2 ιδια μπαζα εδω και καιρο. και μπαζα και ψιλοβληματα, και στα κανουν τα @@ τουμπανο με τις μαλακιες που σου λενε. Παντως αν τσεκαρω θα ενημερωσω,αλλα πλεον εχω χασει καθε ελπιδα για το μαγαζιστο πριβε στουσ αμπελοκηπουσ εχει παει τελευταια κανεισ?εχω καιρο να παω στον παντελα και δεν ξερω τι παιζει!εχει και ωραια καβαντζα το εν λογο μαγαζι.αλλα μονο δυο μπαζα κανουν !!
ψυγείο λέει!!! παίζει κανα καλό μουνί στο αμόρε? ούτε μέσα δεν έχω μπει.κάτσε ρε παίκτη... το αμόρε που κολλάει;;;
είπε κανείς γι' αυτό;
εγώ είχα γράψει προ καιρού ότι καβάτζα τέλος! στη μια βάλανε και ψυγείο μάλιστα...
τι άλλαξε;
παρε τη Σασα για ενα καλοΣτο Σολ τι παιζει απο μουνια ρε παιδια? Ποιες προτεινετε για κερασμα και
η αναστασια απο το σολ τι παιζει?την ξερετε?παρε τη Σασα για ενα καλο
γενικοτερα ομως δυσκολος χαρακτηρας...