Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

jim-kaulas21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια ξερει κανεις για ενα μπαρακι στο χαλανδρι με πουρα που ψαχνωνται η καποιο αλλο με ωριμες??

EterosDioskouros

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλήσπερα παιδιά, θύμαται κανείς ένα κωλόμπαρο στη Βάθης το οποίο έκλεισε πριν μερικά (2-3) χρόνια?
Ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο?

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
1.649
Πόντοι
206
παιζει τιποτα καλο που να ειναι ανοιχτο απο μεσημερι και μετα?
Ανοιχτά ξέρω είναι τα μαγαζιά στην Πιπίνου, Corner και Story. Αν αξίζει δεν ξέρω, γιατί πριν της δέκα δεν ψήνομαι για ποτό, επομένως δεν πηγαίνω ποτέ νωρίς εκεί.

Zaxos2722

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Κριτικές
7
Like
262
Πόντοι
280
Επίσκεψη στην πρώην Maska στη Τρίτης Σεπτεμβρίου πριν μερικές μέρες, δεν θυμάμαι το τωρινό όνομα του μαγαζιού. Γεμάτο μπάζα, εκτός από ένα κοντούλικο γυφτορουμανάκι, milf, με ωραίο, γλυκό προσωπάκι, την Ελένη. Μου τριβόταν αρκετή ώρα, και μου έκανε μόστρα βυζάκι και κωλαράκι, προσπαθώντας να μου πάρει ποτό. Με τα πολλά την κερνάω ένα ποτό των 10 ευρώ και ανταλάσσουμε κινητά, και κανονίζουμε για να βρεθούμε στο ξενοδοχείο χτες. Βρεθήκαμε τελικά χτες, και την πήγα στο Exis στην πλατεία Αμερικής, εκεί προτιμούσε και αυτή. Την πηδούσα ένα δίωρο, έριξα δύο μπαλάκια, ενώ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κάτσει και άλλο μέχρι τις 12 που ανοίγει το κωλόμπαρο και να της έριχνα και τρίτο μπαλάκι, αν ήθελα. Το δωράκι στα 70 ευρώ, μια χαρά θα έλεγα.

Είναι 40 χρονών αλλά δείχνει μικρότερη. Γλυκιά στο πρόσωπο, με μόνο μείον ότι της λείπουν δύο πλαϊνά πάνω δόντια, και προσπαθεί να το κρύψει όταν χαμογελάει. Λεπτό σωματάκι και σχετικά μικρό κωλαράκι. Στην πίπα είναι σχετικά άπειρη, και γενικότερα στο κρεβάτι, αλλά είναι υπάκουη στο να την καθοδηγήσεις, βγάζει αρκετή κάβλα.

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Επίσκεψη στην πρώην Maska στη Τρίτης Σεπτεμβρίου πριν μερικές μέρες, δεν θυμάμαι το τωρινό όνομα του μαγαζιού. Γεμάτο μπάζα, εκτός από ένα κοντούλικο γυφτορουμανάκι, milf, με ωραίο, γλυκό προσωπάκι, την Ελένη. Μου τριβόταν αρκετή ώρα, και μου έκανε μόστρα βυζάκι και κωλαράκι, προσπαθώντας να μου πάρει ποτό. Με τα πολλά την κερνάω ένα ποτό των 10 ευρώ και ανταλάσσουμε κινητά, και κανονίζουμε για να βρεθούμε στο ξενοδοχείο χτες. Βρεθήκαμε τελικά χτες, και την πήγα στο Exis στην πλατεία Αμερικής, εκεί προτιμούσε και αυτή. Την πηδούσα ένα δίωρο, έριξα δύο μπαλάκια, ενώ δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να κάτσει και άλλο μέχρι τις 12 που ανοίγει το κωλόμπαρο και να της έριχνα και τρίτο μπαλάκι, αν ήθελα. Το δωράκι στα 70 ευρώ, μια χαρά θα έλεγα.

Είναι 40 χρονών αλλά δείχνει μικρότερη. Γλυκιά στο πρόσωπο, με μόνο μείον ότι της λείπουν δύο πλαϊνά πάνω δόντια, και προσπαθεί να το κρύψει όταν χαμογελάει. Λεπτό σωματάκι και σχετικά μικρό κωλαράκι. Στην πίπα είναι σχετικά άπειρη, και γενικότερα στο κρεβάτι, αλλά είναι υπάκουη στο να την καθοδηγήσεις, βγάζει αρκετή κάβλα.
όντως πολλή σαπίλα εκεί έχω να πάω καιρό ωραίος αφού γαμησες μια χαρά και απο αυτα που έγραψες δεν σου φάγανε στο μαγαζι πολλά.ωραιος

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
21
Μια εβδομηνταρού για φαφούτα γύφτισσα.
Επιτυχία.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.746
Πόντοι
6.255
Πιρουετ ανανεωμενο με ροστερ γυναικων Ντανιελα Μαρια Αντζι πισω απο την μπαρα αννιτα Ελενη στα ενδοτερα παιζουν οι γνωστες φασεις εγω πηρα την Αντζι φοβερο ακαποτο τσιμπουκι και πολυ καλο γαμησι αλλωστε ειναι σκληροπυρινηκη σε αυτο το ειδος

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Πιρουετ ανανεωμενο με ροστερ γυναικων Ντανιελα Μαρια Αντζι πισω απο την μπαρα αννιτα Ελενη στα ενδοτερα παιζουν οι γνωστες φασεις εγω πηρα την Αντζι φοβερο ακαποτο τσιμπουκι και πολυ καλο γαμησι αλλωστε ειναι σκληροπυρινηκη σε αυτο το ειδος
Άλλο ένα χαμένο βράδυ σε κωλομπαρα.ειχα καυλαντισμα αλλά χωρίς τελικό αποτέλεσμα.δν πειράζει μες στο πρόγραμμα είναι κι αυτά.τελικο αποτέλεσμα 5μπυρες 4 ουισκια 6ποτα κέρασμα στις καριολες κ πάμε για άλλα

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Άλλο ένα χαμένο βράδυ σε κωλομπαρα.ειχα καυλαντισμα αλλά χωρίς τελικό αποτέλεσμα.δν πειράζει μες στο πρόγραμμα είναι κι αυτά.τελικο αποτέλεσμα 5μπυρες 4 ουισκια 6ποτα κέρασμα στις καριολες κ πάμε για άλλα
τυπε επελεξε να πηγαινεις καθημερινες και οσο ποιο αργα μπορεις

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Ιλισιων 64 RED εχει φουλ προγραμμα με την Γεωργιανη Κατερινα απο το κωλομπαρο της Ιθακης. Με 3 ποτα στη καβατζα...τα παντα ολα!

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Ιλισιων 64 RED εχει φουλ προγραμμα με την Γεωργιανη Κατερινα απο το κωλομπαρο της Ιθακης. Με 3 ποτα στη καβατζα...τα παντα ολα!
τελικο κοστος ολα αυτα τυπε?

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
ειναι θεμα συμφωνιας αλλα και με 3 ποτα απ την αρχη το ξεκαθαριζεις τι θες!

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
για το REINAστη γνωστη οδο αμα ξερετε κατι στειλτε pm

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Η Ιλισίων φτάνει μεχει το 46 πάντως δεν υπάρχει Νο 64...

Παιδιά για ποια Ιλισίων λέμε κατ' αρχάς; Ούτε κανένα κωλόμπαρο RED έχω δει, πιάνονται αδιάβαστος ομολογώ, αλλά ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα για ποια Ιλισίων μιλάμε γιατί δεν είναι μία στην Αθήνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom