KeewayHawai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Και στο Εβιτα στα Μεγαρα γαμάς..αμα βρεθει ποτε κανεις εκει
ΆΣΕ! :S :S :S :S :S :SH πλακα είναι που η μια (από τις αξιολογες) σαν να μου έριξε ακυρο όταν καταλαβε ότι το πάω για φραπεδάκι με τα λιγοτερα. Λιγοτερα εννοωντας 30-40 ευρω. Λέει εγω μονο για κάτι ολοκληρωμένο. Σιγα μωρη μαλακω μην σου δωσω 100 ευρω για μια εκτονωση. Ποιος τις έμαθε ετσι δεν ξέρω μαλλον τα κοροϊδα.
Κανονικα μια μαλακια πάνω από 30 ευρω δεν είναι. 1 απλο ποτο και 1 διπλο. Γλείψιμο κανονικα χουφτώματα να τα βγάλει και τα κάτω της να βαρεσει και έναν τελειωτικο φραπε και να παμε σπιτι χαρούμενοι για υπνο. Στην ιδια τιμη στην Αθηνα γαμάς ή τσιμπας και πιπα όχι σε κωλομπαρα βεβαια. Αλλα τωρα με την κριση καλο είναι να λογικευτουν αν δεν θέλουν να κλεισουν.
Πάντως στο pub με 20 ευρω μου τον επαιξε λιγο. Εδώ χτες με 20 ουτε κατά διανοια δεν θα επαιζε κάτι τέτοιο. Φοβάμαι να πάω σε στουντιο με αυτά που βλέπω εδώ μη φάω καμια φολα. Ισως κρατησω φράγκα να κατεβω Αθηνα. [size=20pt]Κωλοεπαρχια[/size].
Να αγιάσει το στόμα σου αγαπητέ!!!! Σε όλους όσους πάμε αυτό λέω αλλά αυτοί καυλώνουν και μπαίνουν αν δουν κάτι που τους αρέσει!!!! Πάντως απ'όσα γράφεις παρατηρώ ότι αν και άρρωστος με τα κωλόμπαρα είσαι μετρημένος στα $ που χαλάς. Επειδή είχα μπλέξει και εγώ ενα φεγγάρι με κωλόμπαρα είναι πολύ μα πάρα πολύ ακριβό σπορ, δυστυχώς > > !!! Αλλά δόξα τω Θεώ τα έκοψα γιατί είχα χαλάσει αρκετά $$. Τώρα πάω δέλα φουλ αλλά σαν την μαγεία του κωλόμπαρου δεν υπάρχει . Μακάρι κάποτε να αποκτήσουμε πολλά $$ και να κατεδαφίζουμε ολόκληρα κωλόμπαρα!!!!!Δηλαδη για να τελειώσεις με πιπα ηθελε ένα 50άρι ;;; καλα καταλαβα
Σκέψου τωρα ότι στο μασατζιδικο της 3ης σεπτ 99 ειχα πάρει πολύ ωραιοτερη γκομενα από το κοντοπουτανο την Δωρα που λες (η οποια σε συγκριση με την σοφια που έδιωξες μετα είναι πολύ καλυτερη σε υπηρεσίες) με 30 ευρω τελειωτικη πίπα και μαλακια και μασάζ μιση ωρα. Και εκει μεσα τα νουμερα θελουν 50 για 10 λεπτά κωλοτριψιμο.
[glow=red,2,300]Για αυτό οι μπουρδελοτσαρκες είναι που θα πέσεις και καθαρο εμποριο δεν πρέπει να βιάζεσαι να αδειάσεις το πορτοφολι σου μπορει πιο διπλα να βρεις κατι καλυτερο και οικονομικοτερο. [/glow]
Ναι ήθελε ενα 50αρι γιατί λέει με βλέπει το αφεντικό πρώτη φορά οπότε είναι υποχρεωτικό το 50αρι...αν ξανάρθεις μου λέει μπορεί να το κάνουμε και με λιγότερα!! Γενικά για λίγη καυλαντα είναι καλά...αλλιώς δεν αξίζει...ακριβό σπορ!!Δηλαδη για να τελειώσεις με πιπα ηθελε ένα 50άρι ;;; καλα καταλαβα
Σκέψου τωρα ότι στο μασατζιδικο της 3ης σεπτ 99 ειχα πάρει πολύ ωραιοτερη γκομενα από το κοντοπουτανο την Δωρα που λες (η οποια σε συγκριση με την σοφια που έδιωξες μετα είναι πολύ καλυτερη σε υπηρεσίες) με 30 ευρω τελειωτικη πίπα και μαλακια και μασάζ μιση ωρα. Και εκει μεσα τα νουμερα θελουν 50 για 10 λεπτά κωλοτριψιμο.
Για αυτό οι μπουρδελοτσαρκες είναι που θα πέσεις και καθαρο εμποριο δεν πρέπει να βιάζεσαι να αδειάσεις το πορτοφολι σου μπορει πιο διπλα να βρεις κατι καλυτερο και οικονομικοτερο.
Ναι ήθελε ενα 50αρι γιατί λέει με βλέπει το αφεντικό πρώτη φορά οπότε είναι υποχρεωτικό το 50αρι...αν ξανάρθεις μου λέει μπορεί να το κάνουμε και με λιγότερα!! Γενικά για λίγη καυλαντα είναι καλά...αλλιώς δεν αξίζει...ακριβό σπορ!!
στο PUB65 oi περισσότερες είναι ελληνίδες αν θυμάμαι καλά.
Η Σοφία είναι τρελό μπάζο ρε παιδιά, η κοπέλα έχει καμμένη φλάντζα. , ρομποτάκι. Τα ίδια σε όλους, τίς ίδιες μαλακίες.
αυτό θα έγραφα, ότι είναι πολύ κομμένη στο πρόσωπο, και σίγουρα πάνω από 35. Αλλά βάζει ένα κάρο πούδρα και μέϊκ άπ για να φαίνεται 25. Και λόγω σώματος δείχνει νέα.κανει κάτι κουνηματα όμως η καργιολα .... είναι 40αρα και βάλε σιγουρα.
κανει κάτι κουνηματα όμως η καργιολα .... είναι 40αρα και βάλε σιγουρα.