Πέρασμα απο το μαγαζι τις προάλλες γιατι με έτρωγε η περιέργεια .....
Ειναι εκπληκτικο πως μπρουν να σε μαδησουν στο λεπτό. Για να μην πω στο δευτερολεπτο και φανω υπερβολικος. Επιτηδες ειχα μονο 30 ευρώ στην τσέπη μου εξαρχής. Επειδη το φαντάστηκα , ξέρω που πηγαινω δεν τρέφω ουτοπιες.
Σε αυτες τις πορτες έλεος δεν υπάρχει! ;)
Κάθομαι στο μπάρ και σκάει μυτη το πρώτο μωρο ... ο θεος να το κανει
κωλαράκι ειχε πάντως το οποιο μου το έφερε κατευθειαν στο καυλι μου απεξω απο τα ρουχα βεβαια. Ημουν και λιγο ποτισμένος απο άλλο μαγαζι. Τεσπα
Μου ειπε το ονομα της Σοφία. Ηρθε επιθετική με διάθεση για γλωσοφιλα εγω πιο συγκρατημένος , μου κατέβασε το κιλοτάκι της κατω απο το φορεμά της και εγω χουφτωνα απο μέσα ζεστο μουνάκι και κωλοτρυπιδι. Άφηνε κανονικά.
Ξεκουμπωσε και μενα σε κάποια φάση σάλιωσε το χέρι της και άρχισε να παιζει το καυλι μου (ηταν ηδη στο τέλος του 2ου ποτού της) στο μεταξυ ηπιε και το δικο μου :S μαλλον για να πάρω και άλλο επιτηδες.
Δεν πρέπει να ειχαν περάσει πάνω απο 5 λεπτά. Και ηθελε και 3ο
εκει έριξα ενα διακριτικο άκυρο και ηρθε μετά η Δωρα η βυζαρού η οποια μου έδωσε την σκληρη της ρογα να την γλειψω λιγο. Βεβαια οπως καταλαβαινετε έπρεπε να ριξω "κερμα" .... για να συνεχιζει να παιζει το jukebox
πράγμα το οποίο δεν έκανα.
Πιο πριν ρώτησα την Σοφια για σεξάκι ποσο πάει το μαλλι ειχε μια πορτούλα πιο μέσα με φως λογικα εκει θα ηταν η καβατζα .... δεν απάντησε ... πήρε υφος δυσκολης γκομενας. Καλα κρασιά λεω .... εισαι μεγάλη ... δεν εισαι κανα μοντέλο .... έχω στάξει ηδη 20 ευρώ και κανεις και την δυσκολη? τον πούτσο κλαιγανε.
Η σεριφισσα στο μπάρ διερευνητική και μεγάλη γάτα δεν ξεφεύγεις εύκολα γνώμη μου οποιος πάει εκει δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Μολις κάποια πάει να σε ρωτησει παραπάνω πράγματα πετάς ενα καληνύχτα και εξαφανίζεσαι.
Γενικο συμπέρασμα : Για χαβαλέ και μια γρηγορη καυλάντα ειναι εντάξει απο εμφάνιση γυρω στο μέσο ορο δεν βρισκεις κάτι φοβερό μονο τις βυζάρες της Ντόρας για τους λάτρεις του βυζιού. Στα ποτάκια πάντως αυτη που πηρα εγώ βιαζόταν. Η πλάκα ειναι πως ειπε σε μενα να χαλαρώσω ενω αυτη βιαζοταν ισως φοβηθηκε οτι θα έχουμε κανα ατυχημα και θα πρέπει να σκουπιζει μετά
Ισως άμα ηθελα κάτι παραπάνω να έπρεπε να επιλέξω την Δωρα - ντορα που έγραψαν και οι συναγωνιστες πιο πισω.
Προσοχη σκάνε συχνά και αστυνομικοι εκεί για ελεγχο μην σας τραβολογάνε σε κανα τμήμα με την
έξω
Συνολικό κόστος : 25 ευρώ. 2 γυναικεια ποτά (10 ευρώ το ένα) + ένα αντρικό δικο σας (5 ευρώ)
απο χώρο οχι κάτι το τρελό. Παλιός αλλα συμπαθητικος και κάλτ. Θα έβαζα ένα 7 στα 10. Και εμφανισιακο επίπεδο ενα 6 στα 10.