Λοιπόν χθεσινή μπαρότσαρκα τα μαγαζιά λίγο πολύ τα γνωρίζουμε όλοι.
Πιρουέτ
Κατερίνα - Ελένη - Άντζι
PUB65
Σοφία - Ίνα - Μάρθα - Μαίρη
LA LUNA
Οι γνωστές Τάνια (καστανή) - Ρόζα (η χοντρή) - Ροξάνη (η αδύνατη) - Μέλι (η παλαβή) και μια άλλη που τριγυρνάει με αθλητικά εκει μέσα και ειναι ξενέρωτη δεν κάνει τίποτα. Α και η Μαρία η κρητικιά.
XAΛΑΡΑ
Εμμανουέλα - Φλώρα (Η Νανά έχει κάτι θεματάκια και πότε ειναι πότε όχι) η ΒΆΛΙΑ εξαφανίστηκε έχω να την δώ απο τον Μαϊο.
Για μένα η χθεσινή επίσκεψη ήταν και η τελευταία.... πέρασα πολύ ωραία και θα το κλείσω έτσι. Τουλάχιστον για ένα διάστημα μέχρι να υπάρξουν (αν υπάρξουν αλλαγές).
Οι λόγοι φυσικά ειναι όλοι λίγο πολύ γνωστοί σε όλους.
-Οι αδικαιολόγητα πλέον αυξημένες τιμές (100 ευρώ σίγουρα για πήδημα στις καβάτζες)
-Οι ίδιες και οι ίδιες κοπέλες που κάνουμε φάσεις και σκηνικά απο το..... 2017!!!! Και κάποιες καλές αποχώρησαν κιόλας.
-Και φυσικά η νοοτροπία των ιδιοκτητών που δεν θέλουν να κάνουν κάποιες αλλαγές μέσα (πχ να πάρουν καναν βολικό καναπέ απο τη στιγμή κιολας που τα 80-100αρια τα έχουν σα στραγάλια) - να φέρουν καμια καινούργια κοπέλα κτλ.
δεν θα γράψω κάτι αλλο εκτος και αν κάποιος θέλει να ρωτησει για τα χθεσινά. Τα χουμε πεί πολλές φορές εγω πάντως χθές πέρασα υπέροχα.... και έτσι θα κλείσω αυτή τη περίοδο.
Νέες αναζητήσεις σε χοτελάκια με μίλφ ανεξάρτητες και μασάζ.
Η μοναδική μου περιέργεια θα ειναι κάνα κωλό μπαρο της επαρχίας οπότε αν το φέρει ο δρόμος προς τα εκεί ισως να έχουμε κάποια ενημέρωση ξανά.