Σχετικό γιατί στο χαλαρά εγώ με 60 σύνολο είχα πάει με Αμάντα κάποτε. Παρόλα αυτά στο Σκορπιό δε χρειάζεται όπως είπες να πας πάνω.
Εγώ παλια στο Σκορπιό είχα παρει στη καβατζα πισω στη γωνια αριστερά όπως μπαίνεις μια γκιλφαρα.
Καστάνη με ωραίο σώμα προσωπο εντάξει αμα την εβλεπες μέρα θα τρομαζες αλλά μας αρέσει η ανωμαλια και να μας πιπωνουν τερατακια καμια φορα όλα εκείνες τις στιγμες στο κωλομπαρο. Μέσα στην μαυρη νυχτα το πρωι όλα αυτά δεν υπάρχουν σαν τους βρυκόλακες.
Τρομερό τσιμπουκι αυτή που λέω τον είχε αρπάξει και δεν τον άφηνε.
Πρότεινα και παταρι αλλά μου είπε άλλη φορά τέλος πάντων επειδή το σκηνικό μ άρεσε έδωσα 50 τότε και είχα χυσει με πιπα. Άραγε την έχω ανεβάσει αυτή τη κριτική; θα παω να δω.
Όταν είχα ξαναπαει είχε κάτι μελαχροινες μιλφ που το έπαιζαν ιστορία και κερνά εσυ και βλέπουμε. Δεν υπήρχε ουτε η τσιμπουκογρια που αναφέρω ουτε η Δώρα. Όποτε έφυγα. Τώρα δεν ξέρω τι παιζει.
Πάει κόσμος αλλά δεν ενημερώνει. Μόνο για διευθυνσεις μας ρωτάνε και παλια στο Τέξας που τα κωλόμπαρα ήταν καλυτερα. Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε. Το παλια τελείωσε.