Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Το μαγαζί αυτό που είναι;αυτη η Τζινα στο pub 65 ειναι κενουργια για δωστε μια περιγραφη και τι υπηρεσιες προσφέρει?
Το μαγαζί αυτό που είναι;αυτη η Τζινα στο pub 65 ειναι κενουργια για δωστε μια περιγραφη και τι υπηρεσιες προσφέρει?
Κεφαλληνίας 65 αλλά πλέον δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου. Παλιά ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματαΤο μαγαζί αυτό που είναι;
Καταλαβα....Κάνα που να αξίζει αυτή την περίοδο;Κεφαλληνίας 65 αλλά πλέον δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου. Παλιά ήταν λίγο καλύτερα τα πράγματα
Tα ιδια φιλε ,μαλλον πρεπει να εφυγε και η καινουργια που γραφανε.....Περασμα Παρασκευη βραδυ απο το μαγαζι Κεφαλληνιαs pub 65,με το ροστερ να ειναι...Ρουλα ελληνιδα χοντρη με τεραστιο κωλο,Σοφια εχει γινει χαλια μαυρα,Ελπιδα απο Γκανα με ωραιο σωμα και κωλο,μια καινουργια στην μπαρα επειδη ελειπε η Κατερινα,και ενα γκιλφ νομιζω Τζινα με μεγαλα σιλικονατα σκληρα βυζια, η οποια μου το ρουφηξε με ενα απλο ποτο ,χωριs να την κερασω αλλο.....Α ηταν και μια αλλη ,που δεν ειναι αξια λογου.....δεν καινει τιποτα στο μαγαζι,μονο μπιρι μπιρι.....
Πουθενά για εμένα πλέον. Αλλά είναι καλύτερα Laluna κ Χαλαρά.Καταλαβα....Κάνα που να αξίζει αυτή την περίοδο;
Χαλαρά παίζει μπριζόλα ; Δώστε ίνφο αναλυτικά. Χρειάζομαι λίγη καλτίλα.
Ε για πε .... πως είναι αυτές !η φλορανς η αμερικανα έτσι την είπε ένας τυπος από εδώ τις προάλλες, και η άλλη η ατσούμπαλη η Ανασταζια
Ε για πε .... πως είναι αυτές !
Ε για πε .... πως είναι αυτές !
τελευταια φορά που πήγα ηταν πριν απο 1 μήνα , ηταν εκέι..αλλά πάντα έχει κάποιον..ο μόνος λόγος να ξαναπαω εκεί είνια να την δοκιμάσω...Η Δωρα ειναι ακομα Σκορπιο?
όντως "μέτριες προς κακές", άσε που μιρίζουν άσχημα..Πουθενά για εμένα πλέον. Αλλά είναι καλύτερα Laluna κ Χαλαρά.
Ή και Σκορπιό αν και είναι μέτριες προς κακές εκεί οι γυναίκες.
Επίσκεψη στο Pub 65 απόψε κατά τις 3:00 τη νύχτα. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιέγραψε ο koleou που πήγε την περασμένη Παρασκευή και οι περιγραφές των γυναικών 100% εύστοχες, στο μοναδικό που θα τον διορθώσω είναι ότι η Ρούλα η Ελληνίδα που είναι η γνωστή Ρούλα που είχε δουλέψει παλαιότερα και στο Pirouette (και δεν είχα και την καλύτερη ανάμνηση από αυτή λόγω του ότι είχε βάλει λόγια για 'μένα ότι γράφω με το Ν και με το Σ εδώ τί γίνεται), έχει μεγάλα και γαμάτα βυζιά με μεγάλες σκουρόχρωμες θηλές μάλιστα για τους λάτρεις του είδους, όπως είχαμε γράψει και τότε... Κατά τα άλλα από διάθεση πλέον είναι πολύ καλύτερη από τότε που την έλεγες και ελαφρώς κακότροπη, από εμφάνιση έχει χαλάσει από τότε που ήταν στα καλύτερά της, αλλά τα βυζιά - βυζιά, μην ξεχνιόμαστε. Όσον αφορά την απόδοσή της συνεχίζει να βάζει ένα stop στον τρόπο που δίνεται στον πελάτη (π.χ. με το ζόρι φιλάει στο στόμα και χωρίς γλώσσα) και γενικά παρότι το προσπαθεί το νιώθεις πως σε αντιμετωπίζει καθαρά σαν πελάτη και ότι κάνει ό,τι κάνει λίγο με το στανιό παρότι όπως είπα έχει βελτιωθεί σε σχέση με παλιά. Η Σοφία και το άλλο το granny που ανέφερε ο koleou χάλια μαύρα, η μαυρούλα έχει σωματάρα αλλά κάπως μοντελέ, δεν είναι η κλασσική μαύρη τούμπανο. Αυτές οι τέσσερις ήταν απόψε, η Κατερίνα μέσα από την μπάρα και παραδόξως το μαγαζί ήταν γεμάτο. Απ' τη στιγμή όμως που υπάρχουν μαγαζιά όπως το "La luna" ή το "Χαλαρά" δε θα το πρότεινα για κανέναν λόγο, η Δώρα ήταν ο τελευταίος λόγος για να πάει κάποιος εκεί και φεύγοντας πήρε μαζί της και ό,τι καλύτερο είχε απομείνει σ' αυτό
Πώς πηδάμε το μαυρακι;Επίσκεψη στο Pub 65 απόψε κατά τις 3:00 τη νύχτα. Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα περιέγραψε ο koleou που πήγε την περασμένη Παρασκευή και οι περιγραφές των γυναικών 100% εύστοχες, στο μοναδικό που θα τον διορθώσω είναι ότι η Ρούλα η Ελληνίδα που είναι η γνωστή Ρούλα που είχε δουλέψει παλαιότερα και στο Pirouette (και δεν είχα και την καλύτερη ανάμνηση από αυτή λόγω του ότι είχε βάλει λόγια για 'μένα ότι γράφω με το Ν και με το Σ εδώ τί γίνεται), έχει μεγάλα και γαμάτα βυζιά με μεγάλες σκουρόχρωμες θηλές μάλιστα για τους λάτρεις του είδους, όπως είχαμε γράψει και τότε... Κατά τα άλλα από διάθεση πλέον είναι πολύ καλύτερη από τότε που την έλεγες και ελαφρώς κακότροπη, από εμφάνιση έχει χαλάσει από τότε που ήταν στα καλύτερά της, αλλά τα βυζιά - βυζιά, μην ξεχνιόμαστε. Όσον αφορά την απόδοσή της συνεχίζει να βάζει ένα stop στον τρόπο που δίνεται στον πελάτη (π.χ. με το ζόρι φιλάει στο στόμα και χωρίς γλώσσα) και γενικά παρότι το προσπαθεί το νιώθεις πως σε αντιμετωπίζει καθαρά σαν πελάτη και ότι κάνει ό,τι κάνει λίγο με το στανιό παρότι όπως είπα έχει βελτιωθεί σε σχέση με παλιά. Η Σοφία και το άλλο το granny που ανέφερε ο koleou χάλια μαύρα, η μαυρούλα έχει σωματάρα αλλά κάπως μοντελέ, δεν είναι η κλασσική μαύρη τούμπανο. Αυτές οι τέσσερις ήταν απόψε, η Κατερίνα μέσα από την μπάρα και παραδόξως το μαγαζί ήταν γεμάτο. Απ' τη στιγμή όμως που υπάρχουν μαγαζιά όπως το "La luna" ή το "Χαλαρά" δε θα το πρότεινα για κανέναν λόγο, η Δώρα ήταν ο τελευταίος λόγος για να πάει κάποιος εκεί και φεύγοντας πήρε μαζί της και ό,τι καλύτερο είχε απομείνει σ' αυτό
Φίλε δεν ξέρω δεν την κέρασα, πάντως βγαίνοντας ένας μπάρμπας στη γωνία του μαγαζιού με το που μπαίνεις της είχε κατεβάσει το παντελόνι και της χούφτωνε φόρα παρτίδα το θεσπέσιο κωλαράκι της... Δεν ξέρω όμως αν πηγαίνει κι αυτή στο βάθος του μπαρ για πίπα όπως έκανα εγώ με τη Ρούλα που μου έκανε και ισπανικό και την έχυσα και στα βυζιά, ίσως μένει μόνο στο πασπάτεμα... Πάντως αντικειμενικά από σώμα τουλάχιστον είναι ό,τι καλύτερο εκεί μέσα, άσχετα αν εγώ γουστάρω βυζιά και κάθισα με τη ΡούλαTυπε με τη μαύρη παίζει καμιά μπάλα ή παριστάνει την παρθενοπιπίτσα ;
Πήγαινε βρες τη στο μαγαζί και ρώτα τη ευθέως αν δίνει τηλέφωνο για ραντεβού έξωΠώς πηδάμε το μαυρακι;
Πώς πηδάμε το μαυρακι;
Mην το χοντραίνεις παίκτη ,εδώ δεν είμαστε γραφείο. Κάποιες παίζουν μπάλα και απέξω, τηλέφωνο όμως καλύτερα να μη δίνεται δημόσια. Σε ενδιαφέρει κάποια συγκεκριμένη;Υπάρχει κάνα τηλ από αυτές για ραντεβού σε ξενοδοχείο?