Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Για δυτικά μόνο το χαλαρά υπάρχει;
Φραπές υπήρχε από το 2004 τουλάχιστον. Στο Baby Gold τότε υπήρχε ουρά τα Σάββατα από ενδιαφερόμενους, στο Baby O στην Πειραιώς προσέφεραν απλόχερα οι τρεις αδελφές (Αναστασία και οι άλλες), και στο Rasputin, σε όλα σχεδόν.Ήταν το πιο ξενέρωτο , με αμερικάνικα πρότυπα ΕΠΟΧΗΣ. Χορό μπροστά σου, 5000δρχ , χωρίς να πιάνεις.
Γενικά σε όλα τα μαγαζιά, φραπές και μπριζόλα , δεν έπαιζε πριν το 2009 . Μόνο πιάσιμο και μάτι . Ούτε πριβέ.
έτσι είναι παίκτη. Παλιότερα ο πριβέ χωρός ήταν πιο ελεύθερα πιασίματα και τα show στο στύλο δεν ήταν μόνο χορός.Αυτό που το πας, είναι κάποια χρόνια τώρα που στα μαγαζιά δεν έχει συνεχές show πάνω στη σκηνή... Και έχουν αρχίσει και να μην τα πετάνε όλα. Πάντως για να τα λέμε όλα στο "Diamonds and pearls" τότε επ' ουδενί δε γίνονταν στους prive χορούς αυτά που γίνονται τώρα
Και φραπέ είχε, και μπριζόλα είχε, και τρελό χαμούρεμα έπαιζε σε απλους χορούς, και δάχτυλα έβαζες.Ήταν το πιο ξενέρωτο , με αμερικάνικα πρότυπα ΕΠΟΧΗΣ. Χορό μπροστά σου, 5000δρχ , χωρίς να πιάνεις.
Γενικά σε όλα τα μαγαζιά, φραπές και μπριζόλα , δεν έπαιζε πριν το 2009 . Μόνο πιάσιμο και μάτι . Ούτε πριβέ.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο μαλακία να πηγαίνεις σε strip και να μη βλέπεις μια συνέχεια στους χορούς ή full nude show στην πίστα... Αν είχαν και όλα τα μαγαζιά μπριζόλα στο prive ή έστω φραπέ θα έλεγες κομμάτια να γίνει, τα μόνα αξιόπιστα όμως σε αυτά είναι τα κωλόμπαρα - γαμησάδικα στα οποία αναφερόμαστε σ' αυτό το thread οπότε αν πάμε σε strip για το show θα πάμε... Πάντως πιστεύω ότι πιθανόν για το ότι έχει σταματήσει εν πολλοίς το full nude show να ευθύνονται και τα κινητά τηλέφωνα με τις ενσωματωμένες φωτογραφικές μηχανέςWin some, loose some.
Προσωπικά θέλω να βλέπω full strip στο μαγαζί, τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν εκεί μέσα.
Ακριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματαΉταν το πιο ξενέρωτο , με αμερικάνικα πρότυπα ΕΠΟΧΗΣ. Χορό μπροστά σου, 5000δρχ , χωρίς να πιάνεις.
1) Ήταν το πιο ξενέρωτο , με αμερικάνικα πρότυπα ΕΠΟΧΗΣ. Χορό μπροστά σου, 5000δρχ , χωρίς να πιάνεις.
2) Γενικά σε όλα τα μαγαζιά, φραπές και μπριζόλα , δεν έπαιζε πριν το 2009 . Μόνο πιάσιμο και μάτι . Ούτε πριβέ.
Για το πρώτο δεν έχω άποψη, για το δεύτερο που έχω την είπα, επίσης πριβέ είχαν τα μαγαζιά απο το 2002 ακόμα.Ακριβώς όπως τα λες είναι τα πράγματα
Και η τιμή ήταν από τότε 50 το κανονικό πριβέ και όσα είχαν και σπέσιαλ (πχ. Ανατολή) ήταν από 100 και σε κάποιες περιπτώσεις ανέβαινε κι άλλο η τιμή.Για το πρώτο δεν έχω άποψη, για το δεύτερο που έχω την είπα, επίσης πριβέ είχαν τα μαγαζιά απο το 2002 ακόμα.
Που είχε πριβέ το 2002 ; Χωρίς μπριζόλα πάντως.επίσης πριβέ είχαν τα μαγαζιά απο το 2002 ακόμα.
Συναγωνιστή πρέπει να αναφέρεσαι σε εξαιρέσεις, εγώ αρχές του 2003 που πήγα στο πρώτο μου strip - το Gold Club αν θυμάμαι καλά το όνομά του - στη Συγγρού, δε με άφησε η κοπέλα που είχα πάρει για χορό ούτε να την αγγίξω, τότε άρχισαν σιγά - σιγά να αλλάζουν αυτά... Και prive δε θυμάμαι επ' ουδενί αλλά επειδή εγώ τότε άρχιζα την καριέρα μου μπορεί σε μικρότερα μαγαζιά να έπαιζαν πιο προχωρημένες καταστάσειςΓια το πρώτο δεν έχω άποψη, για το δεύτερο που έχω την είπα, επίσης πριβέ είχαν τα μαγαζιά απο το 2002 ακόμα.
Σωστά, έπρεπε να πέσεις στην περίπτωση, έβγαινε και το προσωπικό στοιχείο τότε, η χημεία που λένε.Εννοείται οτι έπαιζαν πιο προχωρημένες καταστάσεις αλλά από την πείρα μου ήταν ανάλογα την τρέλα και την κάβλα της κοπέλας, και όχι επισημη ας πούμε πολιτική του εκαστοτε μαγαζιού
Γύρω στις έντεκα. Η Άντζυ μου το 'χε πει.Καλησπερα. Ξερει κανεις τι ωρα ανοίγει το pirouette και αν υπαρχει καμια ανανεωση στις κοπελες?
Tα ιδια φιλε ,μαλλον πρεπει να εφυγε και η καινουργια που γραφανε.....Περασμα Παρασκευη βραδυ απο το μαγαζι Κεφαλληνιαs pub 65,με το ροστερ να ειναι...Ρουλα ελληνιδα χοντρη με τεραστιο κωλο,Σοφια εχει γινει χαλια μαυρα,Ελπιδα απο Γκανα με ωραιο σωμα και κωλο,μια καινουργια στην μπαρα επειδη ελειπε η Κατερινα,και ενα γκιλφ νομιζω Τζινα με μεγαλα σιλικονατα σκληρα βυζια, η οποια μου το ρουφηξε με ενα απλο ποτο ,χωριs να την κερασω αλλο.....Α ηταν και μια αλλη ,που δεν ειναι αξια λογου.....δεν καινει τιποτα στο μαγαζι,μονο μπιρι μπιρι.....Καλησπερα. Ξερει κανεις τι ωρα ανοίγει το pirouette και αν υπαρχει καμια ανανεωση στις κοπελες?
Εκεί θέλω να πάω κι εγώ κάποια στιγμή σύντομα, έχω χρόνια... Αυτή η Ρούλα εκτός από τεράστιο κώλο μήπως έχει και τεράστια βυζιά για να κάνω παιχνίδι; Επίσης αυτή η Ελπίδα από Γκάνα τί λέει από βυζιά;Tα ιδια φιλε ,μαλλον πρεπει να εφυγε και η καινουργια που γραφανε.....Περασμα Παρασκευη βραδυ απο το μαγαζι Κεφαλληνιαs pub 65,με το ροστερ να ειναι...Ρουλα ελληνιδα χοντρη με τεραστιο κωλο,Σοφια εχει γινει χαλια μαυρα,Ελπιδα απο Γκανα με ωραιο σωμα και κωλο,μια καινουργια στην μπαρα επειδη ελειπε η Κατερινα,και ενα γκιλφ νομιζω Τζινα με μεγαλα σιλικονατα σκληρα βυζια, η οποια μου το ρουφηξε με ενα απλο ποτο ,χωριs να την κερασω αλλο.....Α ηταν και μια αλλη ,που δεν ειναι αξια λογου.....δεν καινει τιποτα στο μαγαζι,μονο μπιρι μπιρι.....