Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
καλησπερα

καλησπερα ,για μενα μια χαρα μερα ειναι η πεμπτη για εξοδο,θα εχει λιγοτερο κοσμο και θα εχεις ανεση για να πεξεις με οποια κοπελα θες ,λογικα το ροστερ θα ειναι καλο ,η αλλη λυση χαλαρα "πιτσουνι"(ζητω συγνωμη για τα ορθογραφικα αλλα οταν επρεπε να μαθω ειχα αλλες "ασχολειες")

Μια χαρά τα γράφεις αδερφέ.
Καλή βόλτα.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.893
Πόντοι
746
Ωραία φίλε μου τι δεν έχετε κάνει στα κολομπαρα; Να πάω να το κάνω :buck2::buck2:

Ένα απο τα πολλά.
Υπάρχουν ένα σωρό αναφορές απο άτομα εδώ μέσα.
Αν έχεις χρόνο να ψάξεις.

Ilove anal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2023
Κριτικές
2
Like
705
Πόντοι
361
Μετά απο σίγουρα 2 μήνες εκτός δράσης λόγο δουλειάς έιπα να περάσω στο λα λούνα να πιώ το ποτό μου και να τσεκάρω τα κορίτσια της καλτίλας και της cringias.
Είσοδο στο μαγαζί 1και15 όπου βρισκόντουσαν 3 πελάτες και κοντά στα 10 κορίτσια.
Έκατσα μπάρα και ζήτησα το ποτό μου,το οποίο καθαρό και super.
Ένας σενιόρ ο οποίος τα είχε τα χρονάκια του είχε καβατζώσει 2 κοπέλες και τις πυρφορούσε η μία απο τις δύο καλό τεμάχιο και σχετικά μικρό για τα άλογα του.
Πρώτη κούρσα έσκασε η κυρία απο δομίνικο η οποία απευθείας έχωσε τα βυζγιά της επάνω μου και μετά άρχισε την κουβέντα.
Επιθετικό marketing όντως,ευτυχώς συγκρατήθηκα και την έπιασα στην κουβέντα μέχρι που μου ανέφερε απο που είναι και έτσι την έστειλα ευγενικά,μετά την αναφορά του μέλους απο εδώ μέσα ότι παίζει σκληρή μπάλα αλλά φολιάζει στο μετά.
Δεύτερη κούρσα ήρθε η Μαρία με τις τορπίλες που έχει για βυζγιά απο κρήτη. Δεν έκανε κάτι το σεξουαλικό η το πονηρό απλά μιλάγαμε περί ανέμων και δεν μου έκανε την άισθηση όπου τελικά την έδιωξα και αυτήν με την μπαργούμαν να μου κάνει παράπονα ότι δεν εκτιμώ τα ωραία και ότι είμαι περίεργος και κάτι άλλες φανφάρες.
Τρίτη κούρσα η Στέλλα.
Έρχεται δίπλά μου και με ακουμπάει -αγκαλιάζει.
Γυρίζω να την δω και βλέπω φάτσα φόρα τις βυζάρες της έξω απο το φόρεμα η οποίες βυζγάρες δεν καθόντουσαν μέσα. Ποιό μικρές απο την Μαρία αλλά βυζγάρες. Milf chubby κοντά στα 35 - 38 ψηλή,ξανθιά με μεγάλο σώμα και κωλάρα για σφυροκόπημα μέχρι λιποθυμίας. Η Στέλλα σε super επιθετικό marketing και να αρχίζω να ιδρώνω.
Ζητάω δεύτερο ποτό και αρχίζω την πάρλα με την Μαρία. Απο σαλλονίκη έχωντας επιστρέψει λούνα μια εβδομάδα μετά απο καιρό. Η κουβέντα της καλή και τα βυζγιά της έξω. Την κοιτάω μόνιμα στα μάτια με κλεφτές ματιές στα βυζγιά. 10 λεπτά πάρλας και την κερνάω ποτό για να ξεκαθαρίσω τα ενδότερα,όπου μου ξεκαθαρίζει ότι κάνει τα πάντα εκτός κώλου.
Η μπαργούμαν να μου ζαλίζει τα αρχίδια ότι πρέπει να μπούμε κάτω και παίρνω την απόφαση να την σμπρούξω.
Κατεβαίνουμε καβάτζα και το πλήρες σκότος,κάθομαι τραπέζι γωνία και μπάμ αρχίζει να πιάνει πούτσο και να χουφτώνει.
-Στέλλα είμαστε οκ για παιχνίδι και λαμβάνω θετική απάντηση.
Βγάζω μπλούζα,κατεβάζω παντελόνι,βρακί και της τον δινω στο στόμα.
Μπούκωνε κοντά στα 5 λεπτά,χωρίς παύση χωρίς ανάσα.
Πνιγμός πάνω στο καυλί μου με την ίδια να μπουκώνει και να δακρύζει.
Ντούρος μου περνάει καπότα και εγώ να πιάνω και να γλείφω ότι υπάρχει, όχι μουνί δεν έβλεπα.
Την στήνω στα 4 και δεν μπορώ να βρώ τρύπα με απότελεσμα να μου παίφτει.
Βγάζω καπότα και της τον ξαναδίνω για πίπα,όπου με το δεξί χέρι να της σπρόχνω τον σβέρκο και να τον έχει φτάσει πνευμόνια.
Ξαναπερνάει καπότα και στην βάζω στον τοίχο για doggy.
Έκανα να βρω τρύπα 30 δεύτερα μέχρι που άναψα φακό του κινητού.
10 λεπτά άγριου,βίαιου,σκληρού πιστονιάσματος και να μουγκανίζει και να ουρλιάζει απο κάυλα.
Βγαίνει απο την τρύπα και ξαναξενερώνω με αποτέλεσμα να μου αρχίζει πάλι να παίφτει.
Βγάζω καπότα και τον ξαναδίνω στόμα όπου τώρα την πάω χειρότερα απο πρίν.
Έχει λιώσει,έχει στάξει κάνει πάυση να ανάψει τον ανεμιστήρα όπου την στήνω και εκεί βάζω τρίτη καπότα και την ξαναπάω κομπρεσέρ. Κοντά στα 8 λεπτά και βλέπω την νίκη αυτής της μάχης να έρχεται.
Βγάζω καπότα και της λέω άνοιξε στόμα, τσιμπούκι μαεστρικό για 3 λεπτά να βάζει και τα αρχίδια μέσα και το σπέρμα να φεύγει.
Μου τον έχει και δεν τον αφήνει μέχρι να στραγκίξω, βγάζω το καυλί μου μέσα στα σπέρματα και την κοιτάω να καταπίνει τα φλόκια μου. Ρε τις λέω τα κατάπιες.
Έτσι θέλω εγώ να καταπίνω.
Με ευχαρίστησε και μου έπιασε το μπούτσο να μην σπάσουμε.

Γαμήσι οσκαρικού επιπέδου γιατί το γουστάρει.

Σόρρυ για την έκθεση.
Πόσο πήγε το κόστος φίλε μου

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Καλησπέρα σε ολους!
Δεν έχω πάει ποτέ σε κωλομπαρο, μια βοήθεια θα ήθελα. Τι διαφορετικό έχει από το να πας πχ σε στούντιο ; Πιο φθηνά είναι σε ένα στούντιο και έχει νεαρές ..

Στο κωλομπαρο έχει μεγάλες αν κατάλαβα καλά , και είναι ακριβά ..

Επισης ένα δυο μαγαζιά έχετε να μου πρότεινετε;

Συγγνώμη που ρωταω αλλά δεν ξέρω από αυτ

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Καλησπέρα σε ολους!
Δεν έχω πάει ποτέ σε κωλομπαρο, μια βοήθεια θα ήθελα. Τι διαφορετικό έχει από το να πας πχ σε στούντιο ; Πιο φθηνά είναι σε ένα στούντιο και έχει νεαρές ..

Στο κωλομπαρο έχει μεγάλες αν κατάλαβα καλά , και είναι ακριβά ..

Επισης ένα δυο μαγαζιά έχετε να μου πρότεινετε;

Συγγνώμη που ρωταω αλλά δεν ξέρω από αυτ
Πρεπει να ξεκινησεις την μελετη 245 σελιδες!
Εχουν πολλα να σου προσφερουν!
Οι μυστες τα αναφερουν παρα πολυ αναλυτικα και χρησιμες πληροφοριες αλλα και tips!!
Νεος ανθρωπος εισαι...

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Πρεπει να ξεκινησεις την μελετη 245 σελιδες!
Εχουν πολλα να σου προσφερουν!
Οι μυστες τα αναφερουν παρα πολυ αναλυτικα και χρησιμες πληροφοριες αλλα και tips!!
Νεος ανθρωπος εισαι...
Τα διαβάζω ! Αλλά είναι παλιά , δεν ξέρω ποια είναι ανοιχτά η κλειστά τώρα .. σκορπιό μου έμεινε και ένα λιλι κάπως έτσι στο Ίλιον

Smartakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά για ένα μπαρ στην Καλλιθέα το Π54 έχει άποψη κάνεις? τελευταία το χαζεύω στο φβ έχει καλά κορασίδια

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Τα διαβάζω ! Αλλά είναι παλιά , δεν ξέρω ποια είναι ανοιχτά η κλειστά τώρα .. σκορπιό μου έμεινε και ένα λιλι κάπως έτσι στο Ίλιον
Αδερφέ για να μην το βασανίζουμε πολύ, τα μαγαζιά που ανταποκρίνονται στον τίτλο είναι πλέον μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Χαλαρά στο Περιστέρι, λα Λούνα Μιχαλακοπούλου, Σκορπιός Τρούμπα, Πιρουέτ Ιθάκης.
Παίζουν και μερικά ακόμα που μπορεί να παίξει φασωμα ή κανένας φραπές πχ Κομπλέ 3ης Σεπτεμβρίου και pub65 Κεφαλληνίας
Όσο για το άλλο που ρώτησες, γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτή τη φάση αντί να πάει σε ένα στούντιο, αυτή είναι μια ολόκληρη κουβέντα που σηκώνει μεγάλη ανάλυση

odysss

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
44
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα εχετε παει σε αυτα μαγαζια αν παιζει τιποτα ή ειναι κανονικα κλαμπακια?
1)bozo music cafe στην συγγρου
2)music club στην συγγρου

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Αδερφέ για να μην το βασανίζουμε πολύ, τα μαγαζιά που ανταποκρίνονται στον τίτλο είναι πλέον μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Χαλαρά στο Περιστέρι, λα Λούνα Μιχαλακοπούλου, Σκορπιός Τρούμπα, Πιρουέτ Ιθάκης.
Παίζουν και μερικά ακόμα που μπορεί να παίξει φασωμα ή κανένας φραπές πχ Κομπλέ 3ης Σεπτεμβρίου και pub65 Κεφαλληνίας
Όσο για το άλλο που ρώτησες, γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτή τη φάση αντί να πάει σε ένα στούντιο, αυτή είναι μια ολόκληρη κουβέντα που σηκώνει μεγάλη ανάλυση
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου! Εγώ είμαι περιστέρι όποτε με ψήνει το χαλαρά.. ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί δεν κατάλαβα ..

Στο χαλαρά πχ σου μιλάνε κοπέλες κερνάς ποτό προσφέρεις χρήματα και στον παίζουν πχ ;
Η απλά έχει κοπέλες μέσα και μιλάς και έως εκεί;

Μπερδεύτηκα λίγο

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
Στο Χαλαρά παίζει όλο το πακέτο. Κερνάς ποτό και στο δεύτερο ποτό της λες ευθέως το σκοπό που ήρθες στο μαγαζί.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Στο Χαλαρά παίζει όλο το πακέτο. Κερνάς ποτό και στο δεύτερο ποτό της λες ευθέως το σκοπό που ήρθες στο μαγαζί.
κανονισε να με κανεις πλάκα να να φάμε ξύλο χαχαχ

• Like
Αντιδράσεις: Adly

Adly

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
685
Πόντοι
81
κανονισε να με κανεις πλάκα να να φάμε ξύλο χαχαχ
Xaxaxa όχι δεν σου κάνει πλάκα. Δεν χρειάζεται καν 2ο ποτό. Από το πρώτο λες τον σκοπό σου και όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Και Strass πίσω από το Caravel να συμπληρώσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom