Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dolcevita2022

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Και ας μου πει κάποιος που ακριβώς θα πω στο ταξί;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Μιχαλακοπούλου εκεί που θα δεις την καντίνα σταματάς. Η καντίνα με το χοτ ντοκ είναι στο ρεύμα που πάει προς Μεσογείων. Περνάς απέναντι και πίσω από τα δέντρα θα δεις την ταμπέλα.

Forgivebutnotforget

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
281
Πόντοι
21
Καλο μηνα να εχουμε μαγκες καλα γαμησια με τουμπανο κοριτσια σε ομορφια σε χαρακτηρα και υπηρεσιες!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Λοιπόν μιας και έχει αναφερθεί το "Lucy's" τον τελευταίο καιρό στο thread, το οποίο παρεμπιπτόντως είχε κλείσει για κάποιους μήνες τον καιρό της πανδημίας και είναι ένας χρόνος περίπου που λειτουργεί ξανά, να γράψω δυο πράγματα γι' αυτό με βάση κάποιες πρόσφατες επισκέψεις μου. Το "Lucy's" το οποίο το έχει μια Αυστραλέζα ή Ελληνοαυστραλέζα ή κάτι τέτοιο ονόματι Λούσυ - εξ' ου και η ονομασία - είναι ένα μαγαζί το οποίο εγώ το γνώρισα αργά, το '19 αν θυμάμαι καλά. Αρκετά παρηκμασμένο από τότε, δούλευε ως ποτάδικο αλλά παράλληλα γίνονταν γαμήσια στην τουαλέτα, γαμήσια κανονικά όμως όχι πίπες κ.τ.λπ. Εγώ είχα περάσει ζάχαρη σ' αυτό το μαγαζί όταν δούλευε εκεί η μιλφάρα η Ελένη η Ρωσίδα που τώρα δουλεύει στο Pirouette, είχαμε τρελή χημεία και κάναμε κάτι γαμήσια δίχως αύριο εκεί. Δούλευαν πάντα και κάποια μπάζα αλλά θυμάμαι και τουλάχιστον μια μελαχρινή (Γεωργιανή νομίζω, μου διαφεύγει τώρα το όνομά της) που αν δεν ήταν η Ελένη θα την "τιμούσα" σίγουρα. Με το που ήρθε ο κορωνοϊός έκλεισε για κάποιους μήνες και μάλιστα ένας τύπος που δούλευε τότε στο μαγαζί και ήταν μεγάλος μάλάκας ήθελε να το βάλει στο χέρι και ψάρευε πελατάκια από το Facebook (μου είχε στείλει κι εμένα, δεν ξέρω πώς με είχε βρει, ίσως μέσω της Ελένης), αλλά τον έδιωξε τελικά η Λούσυ και του κόπηκε η όρεξη. Προσφάτως από κάποιο μέλος εδώ στο thread έμαθα ότι το μαγαζί συνεχίζει να το έχει η Λούσυ κι ότι είναι και πάλι ανοιχτό και επιχείρησα να πάω για αυτοψία.

Πριν τις γιορτές λοιπόν πήγα ένα σαββατόβραδο γύρω στις 3:00. Παρούσες ήταν μια Λούντα αν θυμάμαι καλά, απ' τις παλιές κοπέλες του μαγαζιού που δούλευε μέσα από την μπάρα, ωραίο πρόσωπο, έξυπνη, την ξέρει τη δουλειά, αλλά έχει πολλά παραπανίσια κιλά με αποτέλεσμα η κοιλιά της να είναι πιο μεγάλη από τα βυζιά της... Μου έπιασε την κουβέντα και ήθελε ποτό αλλά επειδή εγώ τώρα τελευταία δεν είμαι και στα καλύτερά μου οικονομικά της έκοψα το βήχα.

Στο μαγαζί ήταν επίσης ένα απαράδεκτο granny που μου θύμισε την πάλαι ποτέ "μάγισσα" που έβγαινε μέχρι προ 15ετίας στο μπαλκονάκι του μπουρδέλου της στη Λιοσίων (που τώρα είναι studio) για να ψαρεύει πελάτες και απορούσαμε όλοι γιατί δουλεύει ακόμα και ποιος μπορεί να ήταν τόσο κατεστραμμένος που έστω να πατούσε το πόδι του εκεί... Δε θα την κερνούσα λοιπόν κι αυτή ούτε με σφαίρες ποτό.

Η μόνη ενδιαφέρουσα παρουσία ήταν μια ξανθιά milf σικάτη Ρωσίδα, η οποία όμως μόλις ακριβώς μπήκα στο μαγαζί ντύθηκε και σηκώθηκε και έφυγε γιατί σχόλαγε (!), πράγμα που όντως ίσχυε γιατί η Λούντα μου είπε πως η συγκεκριμένη δουλεύει μόνο Παρασκευοσάββατα μέχρι τις 3:00 αλλά κάπου ένα έλεος, μπαίνει πελάτης στο μαγαζί και σηκώνεσαι εκείνη τη στιγμή να φύγεις; Μου έκανε κάκιστη εντύπωση σαν συμπεριφορά αλλά επειδή είναι όντως όμορφη - Ίνα το όνομά της - μου καρφώθηκε στο μυαλό να πάω κάποιο άλλο Σάββατο νωρίτερα για να τη βρω και να την κεράσω.

Μετά από μια αποτυχημένη επίσκεψη κάποια καθημερινή που δεν ήξερα ακόμα ότι η Ίνα δουλεύει μόνο Παρασκευοσάββατα οπότε δεν τη βρήκα εκεί και μετά από κάποια Σάββατα που ξενύχτησα πολύ οπότε και να πήγαινα θα είχε φύγει, το περασμένο Σάββατο πήγα τελικά κατά τις 2:00 στο μαγαζί. Με το που μπήκα δεν την είδα και ήμουν πάλι έτοιμος να φύγω, αλλά μου λέει η Λούντα "κάτσε, είναι εδώ η Ίνα". Ωραία λέω και στρογγυλοκάθομαι και παραγγέλνω ποτό για 'μένα. Λίγα λεπτά αργότερα βγαίνει η Ίνα από την τουαλέτα μαζί (!) με κάποιον συναγωνιστή, δεν ορκίζομαι ότι είχαν γαμηθεί γιατί δεν έδειχναν ξαναμμένοι ούτε κουμπωνόντουσαν, αλλά σκέφτηκα από μέσα μου "ωραία, όλα είναι τελικά όπως τα άφησα". Κάθεται λοιπόν η μιλφάρα μαζί του λίγο παρακάτω στην μπάρα, εγώ σκέφτηκα ότι πρέπει να την περιμένω και έπινα το ποτό μου. Μετά από λίγο έρχεται προς το μέρος μου η Ίνα για να με χαιρετήσει με απώτερο στόχο να μου ζητήσει ποτό γιατί ήταν υποχρεωμένη να το κάνει, ο "αέρας" της δε μου άρεσε, είχε μια έπαρση και φάνηκε ότι δεν είναι απ' τις γυναίκες που δουλεύουν σε τέτοια μαγαζιά και είναι μπασμένες στα κόλπα. Εγώ επειδή παρατήρησα ότι δεν είχε ξεμπερδέψει με τον άλλον της είπα να ξαναπάει σ' αυτόν κι ότι θα την περίμενα γιατί ήθελα να κάτσουμε για ώρα μαζί... Γυρνάει λοιπόν και μου κάνει "Ο.Κ., θα έρθω αργότερα για να πιούμε τα ποτά μας" και εγώ όλο νόημα της κάνω "Και τα ποτά μας και ό,τι προκύψει, έχω λεφτά". Και γυρνάει αυτή και μου κάνει "Να στο ξεκαθαρίσω, εγώ δουλεύω μόνο εδώ στην μπάρα, από ποτά μόνο όσα θες".

Είμαι λοιπόν εγώ στη φάση να σηκωθώ να φύγω και να την πιστολιάσω μιας και προφανώς δεν είχα πάει με διάθεση να κεράσω μόνο ποτά. Όντας λοιπόν σε μία φάση "κάθομαι ή φεύγω" γιατί η αλήθεια είναι πως είναι ωραία η ρουφιάνα και μου είχε μπει στο μυαλό, βλέπω τον πελάτη της να πηγαίνει στο αμάξι του και να φέρνει κάτι ταγιέρ και να τα προβάρουν και η Ίνα και η άλλη η χοντρή. Έχω αρχίσει και τα παίρνω στο κρανίο με την όλη περιφρόνηση, μάλλον το έχει καταλάβει αυτή, και έρχεται και μου λέει "έχω πελάτη όπως βλέπεις και θα αργήσω, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ"; Εκεί τα πήρα όντως στο κρανίο και της είπα "Μια φορά ήρθα και με το που μπήκα έφυγες, τη δεύτερη δε σε βρήκα, έρχομαι για τρίτη φορά μόνο για την πάρτη σου και μου λες να φύγω"; Και γυρνάει η μαλάκω και τί μου λέει; "Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί με έχεις κυνηγήσει τόσο πολύ, άλλωστε δε γνωριζόμαστε από παλιά να είσαι πελάτης μου να το καταλάβω" (!!!)

Αυτή της η κουβέντα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μιας και τόσο αγενή και ηλίθια γυναίκα σ' αυτήν τη δουλειά παίζει να μην έχω ξανασυναντήσει ποτέ. Πάω στην τουαλέτα και γυρνάω να βάλω το δερμάτινό μου και να φύγω. Και εκείνη την ώρα βλέπω τον μαλάκα τον πελάτη της να ντύνεται και να φεύγει κι αυτός, δηλαδή η μαλάκω έσπευσε να με διώξει ενώ δεν ήταν σίγουρη ότι ο άλλος θα κάτσει για πολλή ώρα ακόμα... Βγάζω ένα πεντάευρο για το ποτό μου, το βλέπει η Λούντα, μου λέει "Πού πας;", της εξηγώ τί συνέβη, προσπάθησε να με καλμάρει και να με μεταπείσει. Έρχεται και η άλλη η πατσαβούρα εν τέλει κατόπιν εορτής να μου πει ότι είναι ελεύθερη τελικά και να κάτσουμε μαζί... Τη γειώνω φυσικά και γυρνάει και με ρωτάει πονηρά "Ποια κοπέλα κερνούσες παλιά που ερχόσουν εδώ; Γιατί μου είπε η Λούντα ότι είσαι παλιός πελάτης του μαγαζιού.." Της απαντάω κοφτά "Την Ελένη" και γυρνάει το βρωμόμουνο και μου κάνει "Γιατί δεν πας να τη βρεις λοιπόν και ταλαιπωρείς εμένα"; Γυρνάω, την αγριοκοιτάω, και συνεχίζει λέγοντας "Για να μη ζηλεύει στο λέω..." Η Λούντα βέβαια που είχε δει στο μεταξύ τα φράγκα στο πορτοφόλι μου την κοιτούσε μ' ένα βλέμμα σαν να έλεγε "μαζέψου μωρή ηλίθια" αλλά το άλλο το ζώο τίποτα.

Συμπερασματικά, ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ LUCY'S παίδες... Είπαμε να τσεκάρουμε και κάποια άλλα μαγαζιά που παλιότερα γινόταν παιχνίδι όπως το "Lucy's" και το "La luna" στο Ίλιον αλλά είναι για τα μπάζα. "La luna" Μιχαλακοπούλου, "Χαλαρά" στο Περιστέρι και "Σκορπιός" στην Τρούμπα ξανά και ξανά και ας έχουμε βαρεθεί τις ίδιες και τις ίδιες κοπέλες, άντε και "Pirouette" παρά τις αγενείς συμπεριφορές κι εκεί ή και το "Strass" πίσω από το Caravel που είναι αξιοπρεπε΄στατο σαν μαγαζί. Αλλά σε μαλακισμένες τα πολύτιμα λεφτά μας ΠΟΤΕ

Τελευταία τροποποίηση:

bourdelo

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
225
Πόντοι
26
Στα κωλομπαρα στου Γκυζη ξέρει κανεις αν ψωνίζοντε οι γκόμενες ;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
παικτη πραγματικα εχω αηδιασει. Ετσι δε φερονται ουτε στα φοιτητάκια που με 10 ευρω ρωτανε αν μπορουν να γαμησουν. Να σε διωξουν ετσι χωρις να τους κανεις τιποτα; Μαυρο μεχρι να βγάλει ο ηλιος κέρατα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
παικτη πραγματικα εχω αηδιασει. Ετσι δε φερονται ουτε στα φοιτητάκια που με 10 ευρω ρωτανε αν μπορουν να γαμησουν. Να σε διωξουν ετσι χωρις να τους κανεις τιποτα; Μαυρο μεχρι να βγάλει ο ηλιος κέρατα.
Φίλε άσ' το, σου λέω τέτοια συμπεριφορά δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ. Τα στάνταρντς μου πλέον είναι πολύ ψηλά και θέλω να έχω να κάνω σε τέτοια μαγαζιά με κοπέλες που ξέρουν καλά τη δουλειά και είναι μπασμένες στα κόλπα, το ξέρεις απ' τις ενημερώσεις μου πως πάντα πάω φραγκάτος στα κωλόμπαρα του είδους και με διάθεση να χαλάσω λεφτά αν παίξει καλή φάση. Και αν θες επειδή είμαι και μια χαρά παιδί και πολύ πάνω από το μέσο όρο της πελατείας σ' αυτά τα μαγαζιά και συνήθως όπου πάω μου στρώνουν το κόκκινο χαλί το βλέπω και λίγο εγωιστικά, έχουν υπάρξει κοπέλες αυτής της δουλειάς που τις έχουμε χιλιοσυζητήσει εδώ οι οποίες μου ζητούσαν επιτακτικά να βρεθούμε έξω σε ξενοδοχείο και να γαμηθούμε χωρίς λεφτά, με κάποιες το έχω ήδη κάνει και με άλλες έχω τσακωθεί επειδή ακριβώς για διάφορους λόγους δεν τους έδωσα την προσοχή που ήθελαν, άλλες μου πρότειναν να κάνουμε σχέση, άλλες μου ζητούσαν να τις πάω τα ξημερώματα στο σπίτι τους όταν τελείωναν τη δουλειά και καθόμασταν στο αμάξι μέχρι τις 8:00 και ήθελα να φύγω και δε με άφηναν, μη λέω ονόματα τώρα, δε θα ασχολούμαι λοιπόν με την κάθε Ίνα που νομίζει ότι μου κάνει και χάρη επειδή θα κάτσει η αφεντιά της να τα πιει μαζί μου

Poott

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Αμάντα είναι λα λουνα κανονικά και κανονίζει αν Θες μετά για ξενοδοχείο

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.637
Πόντοι
15.775
Επισκεψη στο Piruette με στοχο την Κατερινα την Γεωργιανη. Καθοταν με κατι γερους τελικα μετα απο συννενοηση ηρθε και πηγαμε στην καβατζα. Δεν ηταν ανετα απο θεμα ωρας γιατι τα μασαγε οτι εχει κοσμο το μαγαζι και δεν μπορει να κατσει αρκετη ωρα. Παρολα αυτα η δουλεια εγινε. Με το που τελειωσαμε γυρισε στην αλλη παρεα. Ηταν και η Ελενη εκει και τις ελεγε τον πονο του ενας παντρεμενος.
Φιλε Womanaholic εχεις απολυτο δικιο, και πολυ καλα της απαντησες. Ηθελε να μαδησει τον αλλον πρωτα και σε ειχαν εσενα στο περιμενε, αν δεν εκτιμησει αυτη τα λεφτα θα τα εκτιμησουν αλλες. Παρατηρω οτι γενικα προτιμανε τους θειους/μπαρμπες/γερους που τους μαδανε ευκολα χωρις να κουραζονται.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Επισκεψη στο Piruette με στοχο την Κατερινα την Γεωργιανη. Καθοταν με κατι γερους τελικα μετα απο συννενοηση ηρθε και πηγαμε στην καβατζα. Δεν ηταν ανετα απο θεμα ωρας γιατι τα μασαγε οτι εχει κοσμο το μαγαζι και δεν μπορει να κατσει αρκετη ωρα. Παρολα αυτα η δουλεια εγινε. Με το που τελειωσαμε γυρισε στην αλλη παρεα. Ηταν και η Ελενη εκει και τις ελεγε τον πονο του ενας παντρεμενος.
Φιλε Womanaholic εχεις απολυτο δικιο, και πολυ καλα της απαντησες. Ηθελε να μαδησει τον αλλον πρωτα και σε ειχαν εσενα στο περιμενε, αν δεν εκτιμησει αυτη τα λεφτα θα τα εκτιμησουν αλλες. Παρατηρω οτι γενικα προτιμανε τους θειους/μπαρμπες/γερους που τους μαδανε ευκολα χωρις να κουραζονται.
Cervantes το αστείο όμως ξέρεις ποιο είναι; Ότι εγώ παίζει να είχα περισσότερα λεφτά στο πορτοφόλι μου απ' αυτόν, δεν είμαι δα και κανένας πιτσιρικάς για να με υποτιμήσει, 39 χρονών είμαι και πάντα καλοντυμένος οπότε από τίποτα δεν έπρεπε να εξάγει το συμπέρασμα ότι ο 50+ που πιθανόν μαδούσε είχε περισσότερα φράγκα να της σκάσει... Τέλος πάντων, αυτή έχασε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμάντα είναι λα λουνα κανονικά και κανονίζει αν Θες μετά για ξενοδοχείο
Πώς την είδες; Γιατί κάποιοι λένε ότι είναι λίγο κομμάτια τώρα τελευταία

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Μάγκες, έχει κανείς ιδέα για το home like bar στην Συγγρού τι ρόλο βαράει;
Γυναίκες και αν γαμάς;;;

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Μάγκες, έχει κανείς ιδέα για το home like bar στην Συγγρού τι ρόλο βαράει;
Γυναίκες και αν γαμάς;;;
Πυρφοράδικο. Πολλές κοπέλες,οι περισσότερες από μέσα αλλά βγαίνουν κιόλας (έξω απ'την μπάρα εννοώ)
Ορισμένες σηκώνονται και χορεύουν (ντυμένες) με μουσική υπόκρουση εκκωφαντική σαν σε κλάμπ
Μέχρι εκεί. Το μόνο που ενδέχεται να γαμήσεις είναι το υπόλοιπο του λογαριασμού σου

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
29
Like
1.579
Πόντοι
2.411
Πυρφοράδικο. Πολλές κοπέλες,οι περισσότερες από μέσα αλλά βγαίνουν κιόλας (έξω απ'την μπάρα εννοώ)
Ορισμένες σηκώνονται και χορεύουν (ντυμένες) με μουσική υπόκρουση εκκωφαντική σαν σε κλάμπ
Μέχρι εκεί. Το μόνο που ενδέχεται να γαμήσεις είναι το υπόλοιπο του λογαριασμού σου
Έλεγα να το επισκεφτώ γιατί περνάω συχνά πυκνά από εκεί , αλλά με διαφώτισες και με γλίτωσες από ότι καταλαβαίνω. Έχεις ιδέα αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον μπαρ στον ίδιο δρόμο η γενικά κάπου εκεί κοντά;

• Like
Αντιδράσεις: sTeL77

Beast of Burden

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2015
Κριτικές
26
Like
874
Πόντοι
311
Φαντάζομαι εννοείς μπάρ και όχι στριπ. Το μόνο που βρίσκω ενδιαφέρον είναι οι Κούκλες στην Ζαν Μωρεάς, μια κάθετη στη Συγγρού στο ύψος της ολυμπιακής. Εκεί παίζει drag show και ενδέχεται να κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Είναι για κάπως ιδιαίτερα γούστα όπως καταλαβαίνεις
Τα υπόλοιπα είναι για τους τουρίστες και δεν μας αφορούν

dimitris(2)

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Like
113
Πόντοι
1
γνωρίζεται ένα μπαρ που είναι γωνία 3ης σεπτεμβρίου και αγίου μελετίου αν λειτουργεί ακόμα? είχα πάει πρην 5 χρόνια αλλά δεν είχα κάνει κάτι με τις κοπέλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom