Οι μάγισσες του Μίλφγουικ
Womanaholic έβγαλε για Pirouette φιρμάνι, μουνότριχα μου έβαλε να πάω σ'αυτό το χάνι...
Απόλυτα εμπιστεύομαι του τύπου μας την κρίση, γιατί όπου και να πετύχει μιλφ το'χει καταγαμήσει...
Ακόνισα το πέος μου, πέρασα και βερνίκι, να βρω γυναίκα ώριμη, να ρίξω ένα μανίκι...
Πήρα τον δρόμο τον μακρύ για την οδό Ιθάκης, σκεπτόμενος τις κριτικές ήμουν καραπριάπης...
Πριν μπω καν στο κωλόμπαρο ένιωσα εσάνς καλτίλας, μα τελικά αποδείχθηκε πως ήτανε σκυλίλας...
Αμέριμνο σουλάτσαρε ένα σκυλί κανίς* και μέσα στο κατάστημα ήταν σχεδόν κανείς...
Πίσω απ'τη μπάρα ένα γκιλφ και άλλη μια γεμάτη, η οποία εκαβλάντιζε με πιρφοροπελάτη...
Το γκράνυ ήρθε προς εμέ κι άρχισε τα γλωσσίδια, μα Έλενα δεν έβλεπα, με ζώνανε τα φίδια...
Κι αυτή όμως δε με χάλαγε, κερνάω ένα σφηνάκι και το αιδοίο της άγγιζε το αθώο μου χεράκι...
Μα ξαφνικά εξήλθανε από το μέσα δώμα, ένας που μόλις γάμησε μια ζουμερή μιλφόνα...
Ταίριαζε στην περιγραφή της Έλενας του μάγκα, διώχνω αμέσως το πουρό για να τις κάνω τράμπα...
Γυναίκα περδικόστηθη και μαρμαροτραχήλα, είχα τη βυζοαίσθηση πως δε θα φάω νίλα...
Στον καναπέ μου εκάθισε και γίναν οι συστάσεις, κατόπιν ακολούθησαν πιο λάγνες καταστάσεις...
Το φερμουάρ ξεκούμπωσε να πιάνει το πουλάκι κι εγώ στην κλειτορίδα της έβαζα δαχτυλάκι...
Kι αφού είχα γίνει πύραυλος δίνω το 50άρι, της συνουσίας αντίτιμο για ετούτο το μανάρι...
Παίρνει τα απαραίτητα, μαντήλια και καπότα, κλείδωσε το δωμάτιο και μου άλλαξε τα φώτα...
Την ξάπλωσα και έγλειψα τα απόκρυφα σημεία, με πεοθήλασε κι αυτή με περισσή εμπειρία...
Απ'το ορεκτικό περάσαμε και στο κυρίως πιάτο, την έστησα στα τέσσερα με θέα αυτόν τον πάτο...
Κατόπιν συνεχίσαμε ιεραποστολικά, στα χείλη ενώ φιλιόμασταν όλο και πιο καυτά...
Μα πάλι δεν τελείωνα αφού είχα πιρφορίσει, αφαίρεσα το λάστιχο για τη γνωστή τη λύση...
Με πεοκρούστη έχυσα στο στόμα της το σπέρμα κι η συνεδρία έλαβε τοιουτοτρόπως τέρμα...
Το μπίρι-μπίρι πιάσαμε γυρνώντας στο τραπέζι, αλλά ο Μορφέας μονότερμα άρχισε να με παίζει...
Μου λέει να μας ξαναρθείς, της λέω λίαν συντόμως, αλήθεια ή μούφα πούλησα, θα δείξει μόνο ο χρόνος...
Μα γι'άλλο της δεσμεύτηκα κι αυτό έγινε πράξη, για πάρτη της τoν έπαιξα ο ύπνος πριν μ'αρπάξει...
* Ο κύνας της αφεντικίνας