HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 582
- Πόντοι
- 306
Ρε παιδιά καλά τα λέτε και ομολογουμένως πρέπει να βάζουμε ένα stop όταν βλέπουμε "αχόρταγες" απαιτήσεις, αλλά εγώ πάντα έχω μια αμφιβολία για την ποιότητα των υπηρεσιών που θα λάβεις μετά από μια καλή "διαπραγμάτευση"... να έχω διαθέσιμη την 100άρα ως εχέγγυο για μια καλή "περιποίηση", παρά να μπω στη διαδικασία του παζαρέματος. Βνα δώσεις την 100άρα αλλά τουλάχιστον να ξέρεις ότι θα έχεις "ΑΑ" περιποίηση και πιστέψτε με, μ' αυτόν τον τρόπο δεν έχω φύγει ΠΟΤΕ δυσαρεστημένος από κωλόμπαρο. Γενικά πάντως όπως έχουμε ξαναπεί το μπαρ είναι ακριβό σπορ, όσοι θέλουν να τη βγάλουν με 20ευρα είναι καλύτερο να πάνε προς Φυλής μεριά.
WomanHolic..Τονίζω κάποια πράγματα στην αποψη σου...
1) μπορεί να δώσεις το Κατοσταρικο για το ΑΑ υπηρεσιες αλλα στο τελος να φυγεις μονο μεθυσμενος απο τις μπομπες..χαχαχ
2) Με τον όσο "διαπραγμάτευση" δεν εννοώ τον όρο "παζαρεμα" αλλα αν εισαι καινουργιος στο σπορ να εισαι ενα τραπεζι με τον αντίστοιχο "γατουλη" (στυλ μασαζονομαχος), τις ξερει σα ψυχοσυνθεση απεξω και ανακατωτα και ετσι με μια εντιμη "συμφωνια VFM" να περασεις την ωραιοτερη καλτ παρακμιακη στιγμη σου..Εγω το παραδεχομαι οτι ποτε μονος δεν μπορουσα να παιξω παρα με γνωστο θαμωνα μαζι..
3) Το κωλομπαρο ειναι μια παρακμιακη καλτ φαση και δεν εχει τη μαγεια που εχει ενα καλο μασατζιδικο κτλ, πας εκει για να ξεχαρμανιασεις, να ζησεις την "προσωμοιωση καμακιου", και γενικα τη σατιρα να τσιμπουκωνεις και να παιζει ζαγοραιο και γυρω σου σαν να μην συμβαινει τιποτα..
Αυτα απο εμε