John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Χάθηκε η Αγγελική παίδεςΕδώ είμαι....
Χάθηκε η Αγγελική παίδεςΕδώ είμαι....
Πες μας που δουλεύεις μήπως πιούμε κανένα ποτάκι παρεαΝα είστε καλά μωρά με έχεμυθεια πάνω απ'ολα!!! Επειδή έχω ένα θέματακι... Πουθενά κουβέντα για μένα... Που δουλεύω... Πως με λένε... Τίποτα!!!! Με κυνηγάνε!!!!
Τί εννοείς όταν λες ότι τώρα με καταλαβαίνεις, πέρασες από Pirouette και ήρθες αντιμέτωπος με συμπεριφορές σαν αυτές που ανέφερα;Τυπε δίκιο είχες τώρα σε καταλαβαίνω.
Όσο για την Ελένη που Σπαζεται αμα γράψεις τίποτα εδώ μέσα, ας φάει καμια πουγατσα να χαλαρώσει. Με αυτήν θα ασχολουμαστε τώρα ;;;;
Τί εννοείς όταν λες ότι τώρα με καταλαβαίνεις, πέρασες από Pirouette και ήρθες αντιμέτωπος με συμπεριφορές σαν αυτές που ανέφερα;
Αμπε λαλε μυστη μου, μηπως γνωρισε κανα πιρφορο και της τ ακουμπαει πριβε?? Δεν ξηγηθηκε ωραια στους μυστες εδω μεσαΧάθηκε η Αγγελική παίδες
Όντως πρέπει να βρέθηκε Πορφύρος μύστης η επένδυτης και να να εξαφανίστηκε, η να την πείραν προσαγωγή για Μαστροπεια σε κανένα τμήμα, και να γλέντανε αλλοι τυχεροί....Αμπε λαλε μυστη μου, μηπως γνωρισε κανα πιρφορο και της τ ακουμπαει πριβε?? Δεν ξηγηθηκε ωραια στους μυστες εδω μεσα
Σε κυνηγάνε? Βρήκες το καλύτερο μέρος να το πείς. Μεσα σε δεκάδες άτομα που κάποια , εχουν και κονέ με άτομα απ΄ τους κυκλους που ""σε κνηγανε" και το γραφεις και δημόσια, στο μπου, όπου εγώ θα ήτν το 1ο μέρος που θα έμπενα να δω τι γράφουν για καινουριες γυναίκες σε μαγαζιά, μήπως και σε εντοπ΄ίσω.Να είστε καλά μωρά με έχεμυθεια πάνω απ'ολα!!! Επειδή έχω ένα θέματακι... Πουθενά κουβέντα για μένα... Που δουλεύω... Πως με λένε... Τίποτα!!!! Με κυνηγάνε!!!!
Γιατί χρωστάς πουθενά η μπήκες σε κανένα σπίτι παντρεμένου μύστη και σε ψάχνουν για ψυχαγωγίαΝα είστε καλά μωρά με έχεμυθεια πάνω απ'ολα!!! Επειδή έχω ένα θέματακι... Πουθενά κουβέντα για μένα... Που δουλεύω... Πως με λένε... Τίποτα!!!! Με κυνηγάνε!!!!
Μπορεί να δουλέψε κάποιον μύστη όμως και να ψάχνει να την βρει γιατί μπορεί κλαίει τα λεφτά τουΠαιδια η "Αγγελικη" ειναι μουφα. Περασα απο Λα Λουνα Ιλιον δεν την ηξερε κανεις και φιλος που πηγε Λουτσιανα δεν υπηρχε καμια Αγγελικη εκει. Σας δουλευει ψευτικο προφιλ προμοτορας. Δεν υπαρχει καμι ατετοια εκει που λεει οτι δουλευει. Μας δουλευει. Μακρυα απο τη φολα
Φιλε ειμαι απολυτα πεποισμενος οτι ειναι ψευτικο το προφιλΜπορεί να δουλέψε κάποιον μύστη όμως και να ψάχνει να την βρει γιατί μπορεί κλαίει τα λεφτά του
Eλα ρε τι λες????Παιδια η "Αγγελικη" ειναι μουφα. Περασα απο Λα Λουνα Ιλιον δεν την ηξερε κανεις και φιλος που πηγε Λουτσιανα δεν υπηρχε καμια Αγγελικη εκει. Σας δουλευει ψευτικο προφιλ προμοτορας. Δεν υπαρχει καμι ατετοια εκει που λεει οτι δουλευει. Μας δουλευει. Μακρυα απο τη φολα
Εγώ είχα μιλήσει με την κοπέλα τηλεφωνικά αλλά δεν ήταν Ελληνίδα τώρα γιατί χάθηκε και το κινητό της έχει μπει φραγή κλήσεων, μπωρει να μήν έχει χρήματα να βάλει κάρτα, και να τής έχουν κάνει φραγή εισερχομένων κλήσεωνΦιλε ειμαι απολυτα πεποισμενος οτι ειναι ψευτικο το προφιλ
Φιλε τοτε μαλλον ειναι αυτη που ξερω. Θα σου στειλω πμΕγώ είχα μιλήσει με την κοπέλα τηλεφωνικά αλλά δεν ήταν Ελληνίδα τώρα γιατί χάθηκε και το κινητό της έχει μπει φραγή κλήσεων, μπωρει να μήν έχει χρήματα να βάλει κάρτα, και να τής έχουν κάνει φραγή εισερχομένων κλήσεων
Γενικά λένε πως δεν παίζει μέσα τίποτα, αλλά πως με κάποιες ίσως μπορεί να παίξει τίποτα εκτός. Τώρα προσωπικά δεν έχω εικόνα, έχει όμως κάποια ωραία κομμάτια είναι η αλήθεια.στο aplo bar παιζει τπτ γιατι με εχουν πριξει αδερφια
Σε κυνηγάνε? Βρήκες το καλύτερο μέρος να το πείς. Μεσα σε δεκάδες άτομα που κάποια , εχουν και κονέ με άτομα απ΄ τους κυκλους που ""σε κνηγανε" και το γραφεις και δημόσια, στο μπου, όπου εγώ θα ήτν το 1ο μέρος που θα έμπενα να δω τι γράφουν για καινουριες γυναίκες σε μαγαζιά, μήπως και σε εντοπ΄ίσω.
Οι απαντήσεις σου είναι μονολεκτικές , ρωτάς πράγματα που ήδη τα ξέρεις και από οτι φαίνεται εσύ κυνηγάς κάποιον - δεν ξέρω με ποια έννοια ερωτική ή εκδκηκιτική - και όχι κάποιος εσένα. Με αυτό το προφίλ θα σε πλησιάσει πιστευεις και μπορει να έχεις δίκιο. Πριν κάνεις κάποια κί΄νηση όμως σιγουρέψου οτι είναι αυτός και οχι κάποιος ταλαίπωρος άσχετος.
Παιδια η "Αγγελικη" ειναι μουφα. Περασα απο Λα Λουνα Ιλιον δεν την ηξερε κανεις και φιλος που πηγε Λουτσιανα δεν υπηρχε καμια Αγγελικη εκει. Σας δουλευει ψευτικο προφιλ προμοτορας. Δεν υπαρχει καμι ατετοια εκει που λεει οτι δουλευει. Μας δουλευει. Μακρυα απο τη φολα