Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.067
Κριτικές
10
Like
13.070
Πόντοι
3.846
αν λες μια ψηλή ξανθιά πρέπει να είναι η Μάρα
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.968
Πόντοι
5.015
Έχει la luna στο Περιστέρι ..?
Να κανονίσω να κάνω καταδρομική.
Γιατί πήγα στο la luna Μιχαλακοπούλου δεν θυμάμαι μέρα και ήταν νεκρά.
Η Ρόζα που εντάξει έχει φουσκώσει αρκετά. Η Τάνια η μελαχρινή . Όχι η ξανθιά. Και αυτή δεν λέει κάτι μετά μια γριά και άλλη μία ξανθιά δεν θυμάμαι όνομα μου και μου είπαν εκεί πως είναι καλό όπλο .
ΕΕ τώρα να γνωρίσουμε και την Αγγελικούλα
Στο "La luna" της Μιχαλακοπούλου νέκρα; Αν πήγες καμιά καθημερινή ίσως... Η Τάνια η μελαχρινή δε λέει κάτι; Είσαι σίγουρος; Όσο για την άλλη ξανθιά που λες μάλλον τη Μάρα εννοείς
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.968
Πόντοι
5.015
Λοιπόν. Χθσινή καταδρομική τσάρκα σε πολλα Κωλόμπαρα της πόλης πιο πολυ για να δω τι παίζει ΣΥΝΟΛΙΚΑ. Ειχα μαζί μου ενα 80άρι (οχι παραπάνω) μηπως κάνω κάνα βρώμικο σκηνικό αλλα για να είμαι ειλικρινής ήμουν 50-50. Έχω γυρίσει τα περισσότερα άλλωστε και δεν βλέπω καινούργια ενδιαφέροντα πράγματα κ καταστάσεις. Ξεκιν'αμε απο πειραιά καθως πήγα καρφί για το ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ειπε ο τύπος μας προχθές.

Έκανα το γνωστό κόλπο με τη τουαλέτα και πήγα να κοψω κίνηση μέσα για να μη πληρώνω τσάμπα ποτα. Ουτε μια δε βλεπόταν επειδη κάποιος ειπε οτι εχει γαμευσιμες εκει μέσα. Μεταβολή και δρόμο.

Επόμενος στόχος ο Σκορπιός 4 γκομενες , μια μαύρη... γάμησετα , μια Δωρα (δεν μ αρεσε) και μια γριά ψηλη καστανη απαράδεκτη οπως ειχε πει κ ενας φιλος παλαιοτερα. Η μονη πολυ αξιολογη και ΥΠΕΡ ΚΑΥΛΙΑΡΑ παρουσια η Αλίνα... μελαχροινη μπόμπα με ωραια μάτια και πολυ ψαχνό να χαρείς και να πιάσεις αλλα μου ειπε.... οτι ειναι μόνο για ποτά οταν τη ρωτησα για το πριβέ. Να κάτσω απλά να κερνάω κάποια να κάθεται διπλα μ για να ακουσει το πονο μου, ευχαριστώ δε θα πάρω δεν έχω ΠΟΝΟ , καυλες εχω για αυτο βολτάρω.

Πριν φυγω ειπα στην συμπαθητική μπαμπόγρια του μπάρ οτι η Αλίνα ειναι καύλα σκέτη αλλα δεν περνάει στο πριβέ μου λέει περνάνε οι άλλες... λέω οι αλλες πρέπει να με πληρώσουν οχι να τις πληρώσω εγώ.... ΛΕΕΙ ΤΙ ΕΙΠΕΣ... ΛΕΩ τιποτα τιποα καληνύχτα. Και έφυγα.

Πέρασα απο τα πιρφορομάγαζα τη Φιλωνος που η μουσικη ηταν γαμησετα τέρμα εκει πέρα ακομη κ περαστικούς ενοχλεί. Και κινησα για το Κομπλέ και το Πιρουέτ ! Μετα απο κανα 20λεπτο (το πάτησα κ λιγο στον άδειο Κηφισό) ήμουν στο Κομπλέ. Σε κάποια φαση σκέφτηκα να περάσω και απο την PUB 65 αλλα σκέφτηκα οτι θα έρθει η καριολα η Σοφφια στο τραπέζι θα πετάξει γλωσσες κ κωλους εξω και θα ψάχνω τα 20αρικα στη κωλότσεπη για μια πιπα στη βρωμερή γωνία του μπάρ με τη κωλογρια απο το μπάρ να κοιτάει. Κινησα για ΚΟΜΠΛΕ οπου μπηκα μέσα και γινοταν ενα γυφτοπανηγύρι με μαυριδερους και κωλομπαρουδες να κουνιούνται ... οτι νά ναι , πετσετες κατω κολλαγανε τα πατώματα καλα κρασιά λεω. Μεταβολή και δρομο για το Πιρουέτ.

Μεσα στο Κομπλέ μια ξανθιά και μια καστανη στη γωνια κάτω απο τη γωνια του Ντι Τζει τριβοταν σε έναν.

Καβατζα της προκοπης δεν εχει το μαγαζί σε κοινή θέα όλα.

Πηγα απο Πιρουέτ οπου απευθειας μ έκανε επίθεση η χοντρή ΕΛΈΝΗ... Παρουσες η Άντζι και η Κατερινα επίσης. η Κατερινα ηταν πιασμένη απο έναν κοτσονάτο 60αρη. Τη πηγε πριβέ ελπιζω να την έσκισε όπως της άξιζει. Έρχεται λοιπόν η φακλάνα Ελένη απο το Τραπέζι μου και με ρωταει τι θα πιώ πριν ειχα κτυπήσει μια βοτκα πορτοκάλι στο Σκορπιό τωρα το έψηνα για μια μπύρα. μου φερνει μια κόκκινη κ έρχεται δίπλα.

Μου λεει τι θα κάνουμε... λέω θα πιώ τη μπύρα και βλέπουμε. Δεν της άρεσε και μ λεει Ε ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ και ηρθες για άλλη... εκανα να της πώ και έτσι να ειναι λογαριασμο θα σου δωσω ; ρε φυγε ρε μλκα ρε μπρό απο εδω. φάση.

αΦΟΥ ΜΕ απάλλαξε απο την παρουσια της άρχισε να λέει στην Άντζι οτι ήρθα για τη Κατερίνα και να φωνάζει. Η Άντζι με αγριοκοίταζε μετά. Στα αρχιδια μου και για τις δύο. Απλα να αναφέρω οτι ειμαι πελάτης στο μαγαζί εχω ακουμπήσει πάνω απο 100 ευρω τις 2 απο τις 3 φορές που έχω πάει και η συμπεριφορά τους ειναι απαράδεκτη. Κάποιος πρέπει να τους πει οτι ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ παιζουν μαζί μας και δεν ψήνονται κ για κάτι εκτος κοωλόμπαρου ετσι κ εμεις ειμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

Αφου ηπια τη μπυριτσα μ και με ξενερωσε η χοντρη που ξηγηθηκε έτσι έφυγα ελαφρώς πιωμένος κ ζαλισμένος κατεβηκα στα εβερεστ κτυπησα μια σαντουιτσάρα ! Με μπιφτέκια αυγα και γαλοπουλα και πηγα σπίτι και ξεράθηκα στον ύπνο.

Σημερα έκανα μια τσάρκα απο τα μασάζ για τα οποία θα ενημερώσω στο αντίστοιχο νήμα. Καλα να περνάτε !

* Δεν έκανα κάποια κατάθεση σε κωλόμπαρο χθές.
Στο "Fantasia" δε σου άρεσαν οι γκόμενες; Μου κάνει εντύπωση, τον περασμένο μήνα που πήγα είχε κάποια πολύ καλά κομμάτια, να σηκώθηκαν και να έφυγαν για κάποιον λόγο και να άλλαξε τόσο πολύ το ρόστερ; Τί να πω... Όσο για τη γριά που λες στον "Σκορπιό" είναι γριά αλλά έχει καλό σώμα για την ηλικία της, δε θα πήγαινα βέβαια μαζί της σε καμία περίπτωση γιατί αυτό δε μου αρκεί. Για καταστάσεις στο "Comple" με ανύπαρκτη καβάτζα όπου όλα γίνονται σε κοινή θέα τα έχουμε ξαναγράψει, όπως και για τις ζήλειες και τις απαράδεκτες συμπεριφορές στο "Pirouette". Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που αποκαλείς χοντρή την Ελένη, εγώ απλά τσουπωτή την άφησα πριν τσακωθούμε λίγο πριν την έλευση του κορωνοϊού, να πήρε τόσα κιλά στις καραντίνες; Έτσι μου 'ρχεται να ρίξω τα μούτρα μου και να πάω στο Pirouette μόνο και μόνο για να τσεκάρω
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.968
Πόντοι
5.015

Sexflix

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2017
Μηνύματα
340
Κριτικές
3
Like
834
Πόντοι
81
Στο "La luna" της Μιχαλακοπούλου νέκρα; Αν πήγες καμιά καθημερινή ίσως... Η Τάνια η μελαχρινή δε λέει κάτι; Είσαι σίγουρος; Όσο για την άλλη ξανθιά που λες μάλλον τη Μάρα εννοείς
Ναι καθημερινά ήταν . Ναι εννοώ πως δεν λέει κάτι από εμφάνιση.
Αυτή βέβαια που είναι πολύ ωραία γυναίκα έχω να την δω καιρό στο λα λουνα αν και μου είπαν πως πάει αλλά μόνο παρασκευή Σάββατο είναι η Πατρίτσια η Πολωνέζα .
Αυτήν θα ήθελα πολύ να την κανονίσω για έξω αλλά το κόβω δύσκολο .
 

Porngirl36

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Μηνύματα
25
Like
152
Πόντοι
0
Με πήραν τηλ από luciana Παγκράτι. Ελπίζω εκεί κάτι να γίνεται... Δεν ξέρω παιδιά...
 

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Μηνύματα
6.744
Κριτικές
126
Like
7.789
Πόντοι
7.885

Porngirl36

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Μηνύματα
25
Like
152
Πόντοι
0
Ναι στη Λουτσιάνα ... Δεν ξέρω αγάπη μου... Πρώτη μέρα κ εδώ... Μέχρι τώρα καλά είναι... Ωραίο περιβάλλον... Καθαρό... Ποτά 10 κ 20...
 

Porngirl36

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Μηνύματα
25
Like
152
Πόντοι
0

Συνημμένα

  • IMG_20220720_005710.jpg
    IMG_20220720_005710.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 126

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.973
Κριτικές
1
Like
4.794
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom