Επάνοδος για 'μένα μετά από ένα δίμηνο σχεδόν στις κωλομπαρόπιατσες καθώς λίγο η συγκυρία, λίγο ένα θεματάκι υγείας με είχαν κρατήσει μακριά. Πρώτη επίσκεψη στο "Comple" (πρώην "Bazoozoo", πρώην "Μάσκα") στην 3ης Σεπτεμβρίου με στόχο αποκλειστικά να βρω και να "παίξω" με την Ελένη την ξανθιά με τις βυζάρες στην οποία έχουν αναφερθεί και ο El Papacito που μένει κιόλας εκεί στην περιοχή αλλά και άλλοι αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για περαιτέρω "παιχνίδι". Δυστυχώς για κακή μου τύχη έλειπε απόψε και παρούσες ήταν τρεις μελαχρινές από πρώην ανατολικό μπλοκ οι οποίες όμως παρότι όμορφες οφείλω να ομολογήσω ούτε πολύ προκλητικά ντυμένες ήταν, ούτε φαινόταν να παίζουν σοβαρά, τις κερνούσαν συνέχεια κάποιοι πυρφόροι και μέχρι εκεί. Γενικά το μαγαζί δε μου γέμισε το μάτι να υπόσχεται ούτε καν "φραπέδες", πόσω μάλλον γαμήσια στις τουαλέτες παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα από κάποιους εδώ μέσα... Πάντως θα επιχειρήσω να ξαναπάω το επόμενο ή το μεθεπόμενο Σάββατο για να έχω εμπεριστατωμένη άποψη, απόψε τελικά ήπια μόνο ένα ποτάκι από ευγένεια και για να κόψω κίνηση και την έκανα.
Επόμενη στάση το "Strass" πίσω από το "Caravel" που είχα ενάμιση χρόνο και βάλε να πάω και βόλευε λόγω τοποθεσίας μιας και η ώρα είχε πάει ήδη πέντε παρά, ούτως ή άλλως το είχα στα υπ' όψιν. Δύο εργαζόμενες, μια ξανθιά μεσόκοπη η Βίκυ Ελληνορωσίδα με μεγάλα βυζιά με μεγάλες ρόγες, ωραίο μουνί και μεγάλο κώλο αλλά φάτσα νοικοκυράς και άλλη μια η Ξένια λιγότερο τούμπανο αλλά πιο ψαρωτική από εμφάνιση, χαμηλών τόνων γενικά. Ως άρρωστος με τα βυζιά και τις καμπύλες εγώ είπα στη Βίκυ να κάτσει μαζί μου και μετά από αρκετή καβλάντα καταλήξαμε στην καβάτζα όπου έγινε το σώσε. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορώ να σας την προτείνω γιατί είναι γυναίκα που θα συγκινήσει μόνο ορκισμένους μιλφάκηδες - κωλομπαρόβιους, αλλά οι μυημένοι περάστε μια βόλτα... Στο κάτω - κάτω ας δοκιμάσει κάποιος και την Ξένια και να μας ενημερώσει!
Αυτά για απόψε, το ερχόμενο Σάββατο καλά να είμαστε θα σας έχω νέα ενημέρωση