Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 3.996
- Πόντοι
- 5.015
Στο "Lucy's" έχω μεγαλουργήσει πριν λίγα χρόνια που δούλευε η Έλενα (πρώην "Χαλαρά", "Pirouette" κ.τ.λπ.), απίστευτα γαμήσια μαζί της στην τουαλέτα, ίσως δεν έχω ξανακάνει με καμιά άλλη σε όλη μου την καριέρα τα γαμήσια που έκανα μαζί της... Στο "Ritorno" επίσης είχα πάει, τον "Οίστρο" τον θυμάμαι αλλά έχω την εντύπωση πως δεν είχα πάει ποτέ. Όσο για τη γειτονιά σου έχω καημό για κάποια ιστορικά κωλόμπαρα που δεν πήγα ποτέ και έκλεισαν, αλλά όταν ήταν στην ακμή τους εγώ ήμουν πιτσιρικάς και δεν έπαιζαν τότε λεφτά ούτε γι' αστείο για τέτοιαΠριν 15 χρόνια αυτή η περιοχή, ξεκινώντας από το Lucy's στην αρχή της Μεσογείων και καταλήγοντας στα δύο που δεν θυμάμαι το όνομα τους στην Σπύρου Μερκούρη, είχε κάθε τρίτη γωνία και ένα μαγαζί. Μερικά ιστορικά όπως το Ritorno και ο Οίστρος. Ήταν η δεύτερη πιο δυνατή από πλευράς αριθμού κωλόμπαρων περιοχή της Αθήνας (θυμάμαι τουλάχιστον 25-30), πρώτη ήταν πάντα η ευρύτερη γειτονιά μου βέβαια (εδώ θυμάμαι τουλάχιστον 50-60).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπάρχει, είχα περάσει ένα βράδυ πρόσφατα και είδα την πινακίδα του κανονικά φωτισμένη. Σκοπεύω να το επισκεφτώ σύντομαΤο Στρας υπάρχει ακόμα; Είχα την εντύπωση ότι έχει κλείσει.