Εφοσον πηρε και ο ιδιος για τον εαυτο του , το αθροισμα ηταν 15 πρωθυπουργε μου !
ιππότη δεν το γνώριζα το ομολογώ καλά έκανες που με διόρθωσες
Εφοσον πηρε και ο ιδιος για τον εαυτο του , το αθροισμα ηταν 15 πρωθυπουργε μου !
ιππότη δεν το γνώριζα το ομολογώ καλά έκανες που με διόρθωσες
Αρα μολις με ΔΕΚΑΡΙΚΑΚΙ, ειχαμε πιρφορισμα στο εν λογω μαγαζι
κωτσο ο πριγκιπας αποτελουσε καποτε στεκι.... οντως απο τα πιο παρακμιακα...παντως να ξερεις προ εξαετιας εχει περασει απο κει ο μουναρος ΦΕΗ δεκαενιαχρονο πιπινι που σε μια ωρα της ειχα ριξει 4 πηδουλους στο χαλαρο... αν στο μπαρ δουλευει η στελλα η χοντρη ρωτα την.... αυτη σιγουρα θυμαται.... η ρωτα τη νικη την αφεντοτσατσογριαΈχω καυλώσει απίστευτα μετά την επίσκεψή μου στον ''ΠΡΙΓΚΙΠΑ'',ο οποίος μου θυμίσε τα πολύ παρακμιακά κωλόμπαρα της Κρήτης στα οποία ήμουν μόνιμος θαμώνας ..Η μουσική ήταν αυτή ακριβώς που θέλω σ'ένα κωλόμπαρο,δηλαδή βαριά σκληρά λαϊκά να βαράνε δυνατά,τα τεμάχια πρόστυχα(εγώ με τον μάκη ήμασταν έτοιμοι να πιρφορίσουμε) και φυσικά η καλτίλα του χώρου όπου όλα επιτρέπονται στα ρομαντικά τραπέζια του μαγαζιού(απορώ με τον μπέμπα που του φάνηκε περίεργη η κίνηση της μιλαφάρας του πίτσι,μιας και ξέρω ότι έχει αρκετές επισκέψεις σε κωλόμαρα της επαρχίας ).Σίγουρα θα φυτιλιάσω το δώρο του Πάσχα σ'αυτό το μαγαζί
Μετα απο μια συντομη σχετικα επισκεψη στον "πριγκηπα"μας στειλανε λιγο πιο κατω απο την πλατεια Ταμπουριων σε εταιρο κωλομπαρο ονοματι PLAYBOY..Πολλες οι κοπελες και πιο νεαρησ ηλικιας με καποιες απο αυτες ανταξιες των συνθηκων,σκαει μυτη ελληνικο διδυμο που δεν ελεγε κι πολλα εδω που τα λεμε :-το μεγαλο μπαμ ομωσ ηρθε μετα με τουρκαλα ετων 25 κολλαει πανω σου και δεν λεει να ξεκολλησει φωτια και λαυρα προτεινε συνεχεια σε ξενοδοχειο με 100 ευρωπουλα για μια ωρα οχι δεν δεχτηκα,ισως υπαρξει κ αλλη επισκεψη στο μελλον.
Ρομαντικό σκηνικό καθώς πήγαινα για το βαρετό 8ωρο μου στην F-462 ,περνώντας από το λιμάνι στο ύψος της Τρούμπας εντόπισα γύρω στις 06:30 την αλβανίδα κωλομπαρού Σόνια συνοδευόμενη από ευτραφή μουσάτο πιρφόρο να περιμένουν ταξί . Αυτή ήταν ντυμένη ξέκολλο,ακριβώς ότι φορούσε στο κωλόμπαρο και πολλοί μηχανόβιοι διερχόμενοι από το σημείο,επιβράδυναν για να πάρουν το μάτι τους . Κρίμα που δεν ήταν μαζί μου ο πρωθυπουργός της Τρούμπας να την απαξιώσει
το φόρτωσε το κορίτσι μας ο μουσάτος καλά ξηγήθηκε δεν την έχω γαμήσει αλλά πρέπει να είναι δύναμη στο κρεββάτι ;)
Δίπλα στα δικαστήρια δεν είναι αυτο αδερφέ;
Το playboy
πέρασα μπροστά από το [size=16pt]Cafe-Bar Playboy[/size] όπου το πρωί λειτουργεί σαν καφέ ;)
Όπως έκοψα ταχύτητα για να πάρω λίγο μάτι είδα 3 έκφυλες μιλφάρες σαν αυτές που αρέσουν στον Στρατηλάτη να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους κάτω από τον ηλιούλουστο ήλιο, ενώ το ματάκι τους έπαιζε έντονα :o :o
Στο δίπλα τραπέζι 2 μεσήλικες πιρφόροι έπιναν και εκείνοι το καφεδάκι τους αμέριμνοι
το <βερσαλιεσ> που ηταν στο πασαλιμανι υπαρχει ακομα?Το playboy
το <βερσαλιεσ> που ηταν στο πασαλιμανι υπαρχει ακομα?