περασμα χθεσ απο το STRESS ,χαμηλη ποιοτητα παρουσιων και <πεινασμενεσ> για ποτακια...απαγοητευτηκα,παλια ηταν καλα τωρα ειναι σε απογνωση >
που είναι το STRESS τύπε???
περασμα χθεσ απο το STRESS ,χαμηλη ποιοτητα παρουσιων και <πεινασμενεσ> για ποτακια...απαγοητευτηκα,παλια ηταν καλα τωρα ειναι σε απογνωση >
Cafe Bar Νο Νame πολλά ξανθά μουνάκια διαφόρων ηλικιών καβατζωμένα από πιρφόρους Cafe Bar Dina το μαγαζί με το καλύτερο ρόστερ ωραία ξανθά μουνάκαι του πρώην Ανατολικού μπλόκ όπου βρίσκονταν στην αγκαλιά μεσήλικων πιρφόρων :o :o
Cafe Bar Europa 3 γκόμενες όλες και όλες με την Αλβανίδα Σόνια στο πόστο της καπαρωμένη από πιρφόρο να κοπάναει τα ποτάκια της...ενώ το ρόστερ συμπλήρωναν 2 μιλφάκια τα οποία τα είχε αγκαζάρει πιρφόρος.
Χίλια συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά επειδή μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι ορθώς: Η ήταν η επιτυχία;επιδει δεκαευρο ομως δεν επεζε για να ξεφορτοσω μετα στο μεταξουργειο και αναγκαστηα να ξεφορτοσω μονος μου στην τουαλετα του κωλομπαρου κοινως να τον παιξω! Αφου φυσικα ενημερωσα τον προθυπουργο οτι πρεπει επειγοντος να ξεφλοκιασω γιατι θα σκασω... οταν επεστρεψα ειδα την παρεα σε πολυ high διαθεση ευχαριστιμενη για μια ακομα σκληρη βραδια πορνιασματος που τερματισε με επιτυχια στην κουρσα της σκλιρης ηδονης!!!!!
τα γυρνας , τα ξερεις και τα βλεπεις. και που να δεις και με τις νεοτερες ηλικιες και με αυτες που μετρανε και που αξιζουν. εσυ, εγω η ο αλλος ειμαστε οι πονηροι ( που θα γαμηθουν για μερικα ποτακια ) και αυτες οι χαζες ? ειπαμε τα ξερουν, περιμενουν και κρινουν αναλογα πως θα παιξουν και αυτες.
OK φίλτατε, κουβέντα κάνω έτσι κι αλλιώς.προς τον φίλτατο LION34 όχι τύπε απλά ο κορονάκης είναι από τους πλέον μη προβλέψιμους χαρακτήρες στην παρέα οπότε μπορεί ανα πάσα στιγμή να κάνει κάτι το οποίο θα σου προκαλέσει απορία........έτσι και εχθές μετά το κωλοτρίψιμο και την βυζομάλαξη από την Ρωσσίδα ένοιωσε την ανάγκη να εκτονωθεί με μια μαλακία
Σαφώς και δεν συμφωνώ με αυτό αφού μπορούσε να γαμήσει Μετάξυ και να το ευχαριστηθεί περισσότερο αλλά είπαμε είναι απρόβλεπτος χαρακτήρας
Υ.Γ δεν κάνω τον δικηγόρο του απλά είδα το ερώτημα που έθεσες και σου κατέθεσα την προσωπική μου άποψη πάνω σε αυτό
Κράτα βρε αδερφέ ένα 10άρικο για παν ενδεχόμενο και εσύ! ;)Lion 1) θα ξεφορτωνα ωραιοτατα με ενα μεταξυ απλα δεν ειχε μηνει πορνοευρο στην τσεπη
και 2) οταν εχει πρυστει η βαλανος μου σαν να την εχει τσιμπισει μυγα τσε-τσε απο την βυζομαλαξη της βαλεριας δεν μπορουσα να αντεξω να μην πυρφορισω μια δυνατη μαλακια στην βρωμικη τουαλετα του play-boy bar με την οποια εχυσα στα 30 δευτερολεπταααααααα και ηταν καταλυτικης συμασιαςς ¨
Χίλια συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά επειδή μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι ορθώς: Η ήταν η επιτυχία;
Υ.Γ με ρώταγαν εχθές τα παιδιά γιατί ο jerry5 σου την λέει σε κάποιο θρέντ τους εξήγησα ότι είσαι αδερφός σε ότι σου έχω ζητήσει και με τις συμβουλές σου με έχεις προφυλάξει από πολλές κακοτοπιές ;)
ποιοι ηταν αυτοι , που ετσι καταλαβαν ?
η ολη φαση που εζησαν , το παιχνιδι με δαυτες , το κεφι , τα ποτακια που ηπιαν . περασαν καλα και το ευχαριστηθηκαν. και αργοτερα θα ερθουν και τα καλυτερα .
Μου αρέσουν οι απρόβλεπτοι φίλοι μου !!!!!!!!!!!
Κρίμα ρε πούστη μου το έχασα ....
Στην επόμενη βόλτα θα γίνει της πουτάνας!!!!!!!!!!!!
ΜΑΚΗ κανένα άλλο μπαράκι από ΠΕΙΡΑΙΑ .
Με έχεις κακομάθει ....
Δώσε στο φίλο σου νέους στόχους ...........!!!!!!!!!!!!!