Πριν ξεκινήσω την περιπλάνηση της ομάδας στα στενά δρομάκια της Τρούμπας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συναγωνιστή jerry5
ο οποίος μου έκανε την τιμή να με περιμένει μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να φθάσω για να έχω την τιμή να τον γνωρίσω από κοντά
Η συγκίνηση της συνάντησης ήταν έκδηλη όπου κατάφερα να δω για 1η φορά έναν από τους πλέον δυναμικούς παίχτες των κωλόμπαρων,ο οποίος με έχει βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία του
Jerry5 ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά αλλά αυτή την φορά στα δικά σου λημέρια μιας και θέλω να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου
Κλείνω την παρένθεση που άνοιξα πριν και συνεχίζω με την περιπλανησή μας στην Τρούμπα η οποία βιώνει δύσκολες ημέρες στο θέμα πελατείας....η βόλτα μς επικεντρώθηκε μόνο στα κάλτ μαγαζιά μιας και κάποια ήταν κλειστά όπως
La Bambola και
Cafe Bar Dream Εισήλθαμε στο
Cafe Bar White Horse το οποίο είναι πλέον κάλτ μαγαζί στην Τρούμπα όπου δουλεύουν όλες και όλες 2 μίλφ Ασσιάτικης προέλευσης
με το ένα μίλφ να φοράει λεοπαρδαλέ μίνι φόρεμα όπου μεγάλου μπούστο όπου φαινόντουσαν οι βυζάρες της
.Ο koronakis άρχισε αμέσως τα χουφτώματα στο κορίτσι μια και τον θυμόταν από την προηγούμενη επισκεψή του.....
Μετάβαση στον
Scorpios όπου δούλευαν 4 τισγγάνες βουλγάρες ενώ υπήρρχαν και μερικοί ομοεθενείς τους να τις συντροφεύουν.Ο koronakis πήγε στην ξανθιά μιλφάρα που φορούσε ενώ καθόταν στο μπαρ να της κάνει ερωτική εξομολόγηση ενώ άρχισε το μπαλαμούτι
Επόμενη στάση το
Cafe Bar J'Etem το οποίο είχε μόλις δύο κορίτσια μια μελαγχρινή Ρουμάνα καυλοπίπινο με ασημί γόβες άσπρο σορτσάκι και σομόν μπούστο
ενώ ήταν μια ξανθιά μιλφ-γκιλφ με μπεζ μίνι φόρεμα το οποίο με καυλάντισε όσο ο koronakis έπαιζε με την ρουμάνα(δεν έχασε την ευκαιρία
).Το σάπιο ψυγείο είναι ακόμα εκεί δεν λειτουργεί βέβαια αλλά διακοσμεί τον χώρο του μαγαζιού
Τέλος πήγαμε στο
Cafe Bar Europa το οποίο είχε 2 πιρφόρους εκ των οποίων ο ένας είχε καβατζώσει την αλβανίδα Σόνια η οποία ήταν σκέτη καύλα γιατί φορούσε μαύρο μίνι φόρεμα,μαύρες ψηλοτάουνες γόβες
Παρούσα ήταν η Σοφία Ελληνίδα μίλφ βυζαρού μέσα σε μαύρο φόρεμα η οποία με πλησιάσε με χαιρέτησε ενώ της είπα ότι ο όλος ο Ναύσταθμος Σαλαμίνας την περιμένει για να τους ξελαφρώσει
Εκείνη έβαλε τα γέλια λέγωντας μου που τα ξέρω όλα αυτά και της απάντησα ότι είμαι χρόνια στο κουρμπέτι μωρό τι μας πέρασες μπρίκια κολλάμε
Φύγαμε για Playboy αφού πρώτα κάναμε ανελέητο καμάκι σε 2 όμορφα μίλφ στον Πειραιά τα οποία δεν αντιστάθηκαν στην πρόκληση του koronakis ο οποίος εισέπραξε και τον καλό λόγο του μωρού με το μπλέ φόρεμα ότι είναι ωραίο παιδί αλλά υπάρχει διαφορά ηλικίας
Αμφότεροι είχαμε σεληνιαστεί το βράδυ οπότε ακολουθήσαμε άσπρο mini Cooper που οδηγούσε ξανθό κλασσάτο μίλφ με τον koronakis να κοντεύει να με σκοτώσει αλλά τελικά κατάφερε να στριμώξει το μωρό στο φανάρι και να του εξομολογηθεί τον ερωτά του.Εκείνη κολακεύτηκε αλλά δεν ήθελε κάτι παραπάνω οπότε πήραμε το δρόμο για Κερατσίνι