Μετά από ρομαντική βόλτα με ξεκίνημα από Αμνέζια η παρέα με τους Cheyenne, BmwPower,Pitsilistis, Chevalier Fidele, MillePetrozza, Hoelover, as.manager, xlexlekias καθώς και τον γραφόντα αφού προηγουμένος είχαμε πέρασει από σχεδόν όλες τις πιάτσες καταλήξαμε στην αγαπημένη μας
Η παρέα μας μεγάλωσε καθώς κατέφθασε ο Zidane68 και ο
Σμήναρχος Μάθιου με το F-16 παρκαρισμένο έξω από το Europa Bar
Ξεκινήσαμε επιλεκτική τσάρκα σε μερικά μαγαζιά καθώς οι φάτσες μας έχουν γίνει αρκετά γνωστές με αποτέλεσμα να ακούμε την καραμούζα του κάθε κράχτη και της κάθε τελειωμένης αλλοδαπής κωλομπαρού
Ξεκίνημα από
Cabe Bar Fantasy όπου αντικρύσαμε 3 γκόμενες που αναλύονται σε 1 μαυρούλα 1 μελαγχρινή μιλφάρα και αντιστοίχως σε 1 ξανθιά μιλφάρα!!!!
Μετάβαση με την πορνο-ομάδα στο
Cabe Bar White Horse ένα από τα πλέον καλτ μαγαζιά που διαθέτει η τρούμπα το οποίο θα εξερευνηθεί παρέα με τον αξιόγο μαχητή kostakis27
Στα του ρόστερ καμία αλλαγή βλέπωντας 2 μαυρούλες και 2 ταυλανδέζες ενώ στην παρέα υπήρχαν και 2 μεσήλικες πιρφόροι
Έχοντας πλέον στην συνθεσή μας τον Σμήανρχο Μάθιου ανταλλάξαμε μερικές πορνοεμπερίες για το που θα μεταβούμε....σαν δημοκρατικός Πωθυπουργός που είμαι αλλά σεβόμενος τον Σμήναρχο του έδωσα το δικαίωμα να επιλέξει που θα ήθελε να μεταβούμε.Δεν έκανε αποδεχτή την προτασή μου λέγωντας ότι εγώ πρέπει να τους καθοδηγήσω στα στενά μονοπάτια της ηδονής
.
Επόμενη στάση στο
Cabe Bar No Name όπου προκλήθηκε διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στον πολλά βαρύ κράχτη και εμένα όπου μας καραμούζιασε με τον πλέον άσχημο τρόπο λέγωντας μας ότι αν θα μπούμε μέσα πρέπει και να κάτσουμε
Φυσικά αντέδρασα στο ίδιο ύφος που μου μίλησε βαζωντας τον στην θέση του
Η ομάς εισήλθε στα ενδότερα του μαγαζιού όπου η ξανθιά μουνάρα αυτή την φορά ντυμένη σε χρώμα εκρού(την προηγούμενη εβδομάδα ντυμένη στα κόκκινα
)με πήρε από το χέρι να μου δείξει που θα κάτσουμε
Πάλι υπήρχε πλήθος γυναικών επιπέδου στούντιο όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο φίλτατος Zidan68
ενώ στο μέσα μέρος του μαγαζιού 4 πιρφόροι καυλάντιζαν 2 μωρά από του προσωπικού.Καθώς αποχωρούσαμε μελαγρχινό Ρουμανοειδές μου τα έψαλε γιατί λέει έχουμε πάει ξανά στο μαγαζί αλλά δεν έχουμε κάτσει
Της θύμησα με ωραίο τρόπο ότι πριν 2 εβδομαδες είχαμε έρθει και τιμήσαμε το εν-λόγω οίκημα ;)Το μαγαζί άρεσε σε όλα τα νέα μέλη αλλά τα παλιά μέλη ήθελαν να πάμε Europa για να ξεροχύσουμε
Αναγνωριστική ματιά και στο
Cabe Bar J'Etem όπου το ρόστερ είχε αυξηθεί στο σύνολο τους 5 μωρά τα οποία αναλύονται σε 4 μελαγχρινά μιλφάκια καιτο ξανθό με την ελιά στο μέτωπο
Πριν κατασταλάξουμε στο
Cabe Bar Europa κάναμε και 1 καταδρομική στο
Cabe Bar Scorpios όπου για ακόμη 1 φορά είδαμε τις ίδιες τσιγγανο-Ρουμάνες
Ο μπέμπας για ακόμη 1 φορά είχε ξεμείνει από τσιγάρα και τρέχαμε 4 η ώρα να βρούμε περίπερο ανοιχτό....τελικά άνοιξε ένα περίπτερο όπου προμηθευτήκαμε τα απαραίτητα εφόδια για την μάχη
Η εντολή που είχα δώσει στην ομάδα ήταν να καταλήξουν στο Europa League
για μια δυνατή μάχη σε εκτός έδρας γήπεδο....αλλά η ομάς σκάλωσε λόγω Pitsilisti στο
Cabe Bar Blue Night.Καθώς επιστρέφαμε στον τόπο του εγκλήματο εγώ, ο BmwPower και ο Millepetrozza χτύπησε το πορνο κινητό του BmwPower ζητώντας του να μιλήσουν με τον Πρωθυπουργό Σαμαρά
Πήρα την συσκευή στα χέρια μου απαντώντας Σαμαράς λέγεται....και ακούω μια φωνή να μου λέει έλα λίγο στο
Cabe Bar Blue Night γιατί έχουμε ένα προβληματάκι με την παρέα σου
Απάντησα αμέσως στον κράχτη λεγωντάς του ότι σε 2 λεπτά θα είμαι εκεί να διευθετήσω το ζήτημα
Έφθασε τάχιστα όπου χαιρετηθήκαμε με τον μάστορα δινοντάς του την ευκαιρία να μου πει ποιο ήταν το πρόβλημα
Την ζημιά μας την έκανε ο Pitsilistis ο οποίος ήθελε να πάμε αλλού και να μην αποδεχτούμε την πρόταση του κράχτη να περάσουμε στα ενδότερα ανοίγωντας 2 μπουκαλάκια όπως μου τόνισε χαρακτηριστικά
Εγώ ανταποκρίθηκα θετικά αλλά η παρέα είχε άλλη γνώμη σεβόμενος την ομάδα αποχωρήσαμε για άλλον προορισμό
Τελικά η απόφαση είχε παρθεί θα πηγαίναμε στο
Cabe Bar Blue Night Σε αυτό το μαγαζί μου ξυπνάνε κακές αναμνήσεις
και δυστηχώς σήμερα επιβεβαιώθηκε το κακό μου προαίσθημα >
Η αγαπημένη Σόνια λιγότερο απαξιωτική σήμερα με κοίταξε κατά την εισοδό μου αλλά αδιαφόρησε για κάμποση ώρα σπάζοντας πρώτη το εμπάργκο που μου είχε κυρήξει.Χωριστήκαμε σε 2 παρέες αποτελούμενες από τους: 1η ομάδα ή αλλιώς ομάδα κρούσης
αποτελούμενη απο τους BmwPower, Σμήναρχο Μάθιου, εμένα, Millepetrozza και τον xlexlekia....ενώ η 2η ομάδα ή ομάδα διοικήσεως αποτελούμενη από τους Pitsilistis, Chevalier Fidele, Hoelover, Cheyenne, as.manager και Zidane68
Το καυλάντισμα κρατούσε καλά από την αρχή όπου την σκυτάλη πήρε ο BmwPower καλώντας στην παρέα μου μελαγχρινό αδύνατο πιπίνι
με το οποίο πέρασε πάρα πολύ καλά όπως μπόρεσα να δώ
Η μοναξιά δεν μου άρεσε και έχοντας δίπλα μπου τον Millepetrozza οποίος καυλάντιζε ανούσια(καλά έκανε όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων
) με την Σιμόνα ξανθιά αδύνατη Ρουμάνα με ωραία πόδια και βυζιά
αποφάσισα να κάνω εγώ το λάθος να την κεράσω ποτό για να την πάρω στην παρέα μου
Αφού είχα ξεκαθαρίσει στο άτακτο πορνίδιο ότι θα κεράσω απλό ποτό των 10€ της ζήτησα να έρθει δίπλα μου αλλά να κάτσει στην γωνία ώστε να είμαστε απομονωμένοι από τα χαζοπειράγματα του Millepetrozza
Δεν το έπραξε ως όφειλε έχοντας για μάρτυρα τον Σμήναρχο Μάθιου ο οποίος άκουσε την ανόητη δικαιολογία της κορασίδος......προσπερνώντας αυτή την ατυχία την αγκάλιασα στοργικά καθώς το δεξί μου χέρι επαναπαύτηκε στο στήθος της
ενώ το αριστερό κατευθύνθηκε στα μπούτια της
. Δυστηχώς όλη την ώρα που χούφτωνα τις βυζάρες της εκείνη προσπαθούσε να απομακρύνει το χέρι μου από το στήθος της τραβώντας ταυτόχρονα το φόρεμα που φορούσε
Η συμπεριφορά της συνεχίστηκε στο ίδιο αρνητικό μοτίβο όταν προσπάθησα να σώσω το πράγμα κάνοντας κίνηση να πέσει κανά φιλί αλλά και πάλι αρνήθηκε δινωντάς μου εκείνη 1 φιλί στο μάγουλο(λες και είμαστε μικρά παιδιά)
Έχοντας σπαστεί πολύ άσχημα σε σημείο που το έδειχνα ο Σμήναρχος Μάθιου και ο BmwPower με ρώτησαν τι έπαθα....Τους απάντησα ότι έπεσα σε [size=30pt]
έπιπλο Ι Κ Ε Α[/size]
Το αποκορύφωμα ήταν ότι ήθελε και άλλο ποτό
όπου πήρε τα αρχίδια μου λεγωντάς της ότι δεν το αξίζει γιατί είναι πάρα πολύ τυπική
Μου πήρε το χέρι το χάιδεψε και μου είπε είσαι πολύ γκλυκός αλλά.....
Η υπόλοιπη νύχτα δεν υπήρξε ποτέ για εμένα καθώς είχα απογοητευτεί πλήρως απο την συμπεριφορά της :'(