Νέα

Κωλογυράδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.375
Πόντοι
2.596
να πουλήσω κάτι χωράφια που έχω στο χωριό
Δεν ξαναβόσκεις άλλες βοβάλες, Μηλιώκα εσύ;
Το λοιπόν....
Να υποθέσω ότι το κωλογυράδικο θα το ανοίξεις στην Πρωτεύουσα, άρα μια κι έχω να τη δω από τον Ιούλιο του 2015 θα είναι ένα ακόμη κίνητρο για να ανέβω...
Βάλε και κανένα πισί με Ίντερνετ για να παίζουμε Στοίχημα τρώγοντας πίττες και ελπίζω να μην πιάνουμε πίπες :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
10.430
Πόντοι
2.046
Δεν ξαναβόσκεις άλλες βοβάλες, Μηλιώκα εσύ;
Το λοιπόν....
Να υποθέσω ότι το κωλογυράδικο θα το ανοίξεις στην Πρωτεύουσα, άρα μια κι έχω να τη δω από τον Ιούλιο του 2015 θα είναι ένα ακόμη κίνητρο για να ανέβω...
Βάλε και κανένα πισί με Ίντερνετ για να παίζουμε Στοίχημα τρώγοντας πίττες και ελπίζω να μην πιάνουμε πίπες :confused:
Τα Σέβη Μου.

:hi:

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
868
Πόντοι
81
Έχω μια καταπληκτική επιχειρηματική ιδέα. Θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας γνωρίζοντας πως δεν είναι καν Κυριακή. Σκάφτηκα λοιπόν να πουλήσω κάτι χωράφια που έχω στο χωριό ώστε να αναστήσω το κωλόμπαρο αλλά με plot twist.

Θα ήθελα λοιπόν να ανοίξω ένα καινούργιο πρωτοποριακό μαγαζί που θα λέγεται κωλογυράδικο. Θα έρχεται ο άλλος θα κάνει παρέεα με τα κορίτσια τα οποία θα του σερβίρουν γύρο , σουβλάκια , σουτζουκάκια , λουκάνικα κλπ και θα του κάνουν παρέα. Στο σούπερ σπέσιαλ μενού δε το λουκάνικο θα έρχεται μέσα στο μουνί της άλλης.

Κύριο επιχείρημα για το άμα θα πετύχει η ιδέα μου είναι πως έτσι και αλλιώς η ττιμή ( 4,50 .... ) και η πχοιότητα του που είναι λίγο χειρότερη απο ποντίκι του υπόνομου. Τι λέτε συναγωνιστές ; Θα κάνετε στέκι σας το κωλογυράδικο ;
Υπάρχει κατι που πλησιαζει, δυο μαγαζιά ήξερα στα δυτικά προαστια. Έχουν φαγητό, ψησταρια, και παίζουν τα κοριτσια. Κατι σα ταβερνομπαρ με αρωμα καλυμένου κολωμπαρου. Το βράδυ γινονται κανονικα κωλόμπαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom