Νέα

Κωλογυράδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.908
Πόντοι
5.595
Στο σούπερ σπέσιαλ μενού δε το λουκάνικο θα έρχεται μέσα στο μουνί της άλλης.

Κύριο επιχείρημα για το άμα θα πετύχει η ιδέα μου είναι πως έτσι και αλλιώς η ττιμή ( 4,50 .... ) και η πχοιότητα του που είναι λίγο χειρότερη απο ποντίκι του υπόνομου. Τι λέτε συναγωνιστές ; Θα κάνετε στέκι σας το κωλογυράδικο ;

Φίλε φοβάμαι οτι δεν θα το εγκρίνει το υγειονομικό το επιχειρηματικό σου πλάνο.

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
22
Like
12.222
Πόντοι
4.496
προσεχε πως θα το ζητησεις αν πεις σουβλακι την γαμησες ..σαντουιτς θα το ζητας και καλαμακι μονο στην καφετερια
σαντουιτς?????..........:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε φοβάμαι οτι δεν θα το εγκρίνει το υγειονομικό το επιχειρηματικό σου πλάνο.
μπα......σκαραβαιο εχεις παει???

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
41.111
Πόντοι
10.411
Έχω μια καταπληκτική επιχειρηματική ιδέα. Θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας γνωρίζοντας πως δεν είναι καν Κυριακή. Σκάφτηκα λοιπόν να πουλήσω κάτι χωράφια που έχω στο χωριό ώστε να αναστήσω το κωλόμπαρο αλλά με plot twist.

Θα ήθελα λοιπόν να ανοίξω ένα καινούργιο πρωτοποριακό μαγαζί που θα λέγεται κωλογυράδικο. Θα έρχεται ο άλλος θα κάνει παρέεα με τα κορίτσια τα οποία θα του σερβίρουν γύρο , σουβλάκια , σουτζουκάκια , λουκάνικα κλπ και θα του κάνουν παρέα. Στο σούπερ σπέσιαλ μενού δε το λουκάνικο θα έρχεται μέσα στο μουνί της άλλης.

Κύριο επιχείρημα για το άμα θα πετύχει η ιδέα μου είναι πως έτσι και αλλιώς η ττιμή ( 4,50 .... ) και η πχοιότητα του που είναι λίγο χειρότερη απο ποντίκι του υπόνομου. Τι λέτε συναγωνιστές ; Θα κάνετε στέκι σας το κωλογυράδικο ;
Σου βρήκα την μαγείρισσα τύπε

giphy.gif

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
9.075
Πόντοι
1.056
Καλύτερα να έρχεται στην ταβέρνα που θα ανοίξω " ωραία Κόρινθος" και θα τρώει τα καλύτερα σπιτικά φαγητά.. θα προκύπτουν και τυχερά ( ταβέρνα κονσομανσιον - αν κερνάς ένα κοκορέτσι οι κοπέλες κάθονται ένα 15λεπτο, αν κερνάς κατσίκι μισή ώρα κλπ - φυσικά μαζί με σόδες Σουρωτή για τη χώνεψη - οι κοπέλες είναι λίγο εύσωμες αλλά δε πειράζει )

Λοιπόν, μου ήρθε μια έμπνευση τώρα, κάτι σαν όραμα. Δώστε βάση.

Μετά το Scorpios music bar Μπαμ, εμείς θα ιδρύσουμε τη χασαποταβέρνα "η ωραία Κόρινθος" Φλουπ!
Στα βίντεό μας η κεντρική ιδέα θα είναι :
Παραγγέλνεις μισό κιλό κατσίκι και.......φλουπ!
Κερνάς μια συκωταριά και.....φλουπ!

Και μετά σου λένε τα καλύτερα μυαλά πήγαν στο εξωτερικό. Αυτές είναι ιδέες. Σεξ και φαϊ.

Το καλύτερο είναι τους ξεκινάς με τσίπουρο /κρασί /ρακί /ούζο και μεζεδάκια, μετά περνάνε στο δωμάτιο να ρίξουν ένα μανίκι και μετά παίζουν κοψίδια και κρασάρες /μπίρες. Στο τέλος γλυκό με το λογαριασμό.
Άλλωστε η Κόρινθος στην αρχαιότητα ήταν γνωστή για τις εταίρες της.

Ίσως πρέπει κάθε πιάτο να αντιστοιχεί με συγκεκριμένο κορίτσι. Αρκεί να μην έχει το μενού γίδα βραστή.

Και το πιάτο να πάρει το όνομά της; Δηλαδή η μερίδα κοκορέτσι να λέγεται Lisa, ο κόκορας κρασάτος με χυλοπίτες να λέγεται Daria κλπ;

Χμμμ ενδιαφέρον.
Σίγουρα θα σερβίρουμε σπαγγέτι πουτανέσκα

Και μετά θα έχουμε και συνθηματικά για τα κορίτσα "πιάσε μια ρώσικη, δώσε ένα κοτόπουλο Κιέβου, τσάκω μία black forest, φέρε μία Πολωνέζ"
Διπλή μερίδα για τα ντουετάκια

Επίσης ο μετρ (Ωρίωνας) θα σου κλείνε το μάτι και θα σου λέει "αν θέλετε να πληρώσετε με POS πρέπει να περάσετε... μέσα"

Εγώ θα προτιμήσω κάτι σε θαλασσινό, για να είναι η κοπέλα λίγο αδύνατη δηλαδή :cheesy:

Γυναίκα γαρίδα = κρατάς το σώμα ,πετάς το κεφάλι

Θα παίζουν και ....τρίγωνα πανοράματος για τους κολλητούς.

Επίσης θα δουλεύει .....σούβλα για τους μερακλήδες

και θα μπορεί και ο πελάτης να έχει και απαιτήσεις

"και δε μου λες είναι φρέσκια ........η κρέμα στο γαλακτομπούρεκο;"
"η πίτα είναι απ' όλα;"

Και για όσους δεν έχουν πολλά λεφτά θα έχουμε "¨φλογέρες" και ...... "πίτα στο χέρι"

μιλάμε για ολόκληρο λεξικό, ούτε τα βαποράκια δεν έχουν τόσα συνθηματικά.

και δε μου λέτε είστε της προβατίνας ή θέλετε γάλακτος;

στο κοτόπουλο θέλετε στήθος ή μπούτι;

Κλέβουμε επιχειρηματικές ιδέες βλέπω… :knuppel:

Οι παραπάνω μύστες έχουν το επιχειρηματικό πλάνο έτοιμο, καιρό τώρα.! :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
8.080
Πόντοι
4.965
Έχω μια καταπληκτική επιχειρηματική ιδέα. Θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας γνωρίζοντας πως δεν είναι καν Κυριακή. Σκάφτηκα λοιπόν να πουλήσω κάτι χωράφια που έχω στο χωριό ώστε να αναστήσω το κωλόμπαρο αλλά με plot twist.

Θα ήθελα λοιπόν να ανοίξω ένα καινούργιο πρωτοποριακό μαγαζί που θα λέγεται κωλογυράδικο. Θα έρχεται ο άλλος θα κάνει παρέεα με τα κορίτσια τα οποία θα του σερβίρουν γύρο , σουβλάκια , σουτζουκάκια , λουκάνικα κλπ και θα του κάνουν παρέα. Στο σούπερ σπέσιαλ μενού δε το λουκάνικο θα έρχεται μέσα στο μουνί της άλλης.

Ψήνομαι!
Τα hooters αλλά ενα βήμα παραπέρα! Με το παραδοσιακό ελληνικό έδεσμα! Όχι μαλακίες αμερικανιές! Απορώ πως δεν το έχει σκεφτεί κάποιος μέχρι τώρα!!!

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
22
Like
12.222
Πόντοι
4.496

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.561
Πόντοι
12.056

pastelios

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
22
Like
12.222
Πόντοι
4.496

SpermCountry

Μέγας
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
18.028
Πόντοι
3.796

Χαχαχα

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.653
Πόντοι
206
Ωραία ιδέα δικέ μου. Το θέμα είναι ότι πάνε οι καλές εποχές που δεν μας αποσχολούσε το (δανεικό) χρήμα.
Άργησες 20 χρόνια

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
37.089
Πόντοι
22.936

Τσακο δύο με γύρο απ' όλα τύπε :coffee:

Στέλνεις delivery ? :coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.136
Πόντοι
3.846
Ψήνομαι!
Τα hooters αλλά ενα βήμα παραπέρα! Με το παραδοσιακό ελληνικό έδεσμα! Όχι μαλακίες αμερικανιές! Απορώ πως δεν το έχει σκεφτεί κάποιος μέχρι τώρα!!!
ρε @Gojiberry τι λένε αυτοί ρε φίλε;

Καλώ τον @Ωρίων τον πραγματικό enterpreneur του φόρουμ να αποκαταστήσει την τάξη.
Όταν στο ξηροκαρπάδικο σηκώναμε μαγαζιά ,εσείς που είσαστε;

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.429
Πόντοι
11.146

dimigoall