You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλοδαχτύλιασμα από πουτάνα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamolas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 184
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επίσης αγαπητέ συναγωνιστή επειδή είναι λιπώδους φύσεως ο εν λόγω αδένας, αν κάτσει μικρόβιο εκεί είναι πάρα πολύ δύσκολο να διωχτεί και απαιτεί συνδυασμό αντιβιώσεων και διάφορες εξετάσεις δια ψηλαφήσεως μέσω του ορθού του πρωκτού (κοινώς κωλοδάχτυλου) που βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσουν συναγωνιστές να "την βρίσκουν" σε ιατρείο ουρολόγου (μου έκανε μία φορά εξέταση για να δεί αν έχω πρόβλημα με τα νεφρά και τελικά μου εξέτασε και τον προστάτη) και μου είπε αναλυτικά όλα τα σχετικάΟ προστάτης είναι ένας αδένας που βρίσκεται στην βάση του εσωτερικού τμήματος του πέους ακριβώς πάνω από την ουροδόχο κύστη. Οι εκρίσεις του προστάτη μαζί με τις εκρίσεις των άλλων αδένων συμβάλουν στην λειτουργεία της αναπαραγωγής. Αρα λοιπόν το μασάζ όπως καταλαβαίνεις με το κωλοδαχτύλισμα ερεθίζει και βοηθάει στην εξσπερμάτωση. Γι αθτό λοιπόν την βρίσκουν αυτοί που τους αρέσει το κωλοδάχτυλο και το strap-on
bourdeliaris79
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
στο χωριο μου εμενα αυτο το λενε πουστη χαχαχαχ
Και πως λενε το στο χωριο σου το γλυψιμο της κολοτρυπιδας ????
Και στο δικο μου! χαχα
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δώσε θάρρος στον χωριάτη λένε... (σκέψου να δώσεις και στην γυναίκα..)
Μέσα σε μια σχέση δεν γνωρίζω τι διαστάσεις θα μπορέσει να πάρει
το φαινόμενο του κωλοδαχτυλιάσματος (3 δάχτυλα, δονητές, στραπ-ον,
τον κολλητό της, τον αράπη που της πουλάει cd, κτλ), και ομολογώ
πως με προβληματίζει.
Ναι, είναι ένα από τα πραγματάκια που μου αρέσουν και δεν φοβούμαι μην είμαι πούστης-γκέυ κτλ(woman worshiper etc), μιας και έχει πέσει
πολύ συζήτηση με όσες κοπέλες σχετιζόμουν, αλλά όταν ξεφεύγει η
κατάσταση από δάχτυλα κ' πάμε σε δονητές, δεν ξέρω. Μπορεί αρχικά
να είναι καυλωτικό για μερικούς αλλά προσωπικά με τρομάζει.
Και όταν τρομάζω σκέφτομαι. Και όταν σκέφτομαι τι με τρομάζει
ξεκαυλώνω.
Μέχρι που θα φτάσει η κατάσταση δηλαδή ; Μα μέχρι εκεί που συμφωνήσετε θα πει κάποιος. Δεν ξέρω, μπλέκουν τα πράγματα.
Τα πάντα ρει, γαμημένος Ηράκλειτος και τέτοιες πίπες.
Ρευστές καταστάσεις σαν την μπύρα.
Ίσως τελικά να είχε δίκαιο ένας φίλος μου που είπε πως η πίσω πόρτα
είναι η πόρτα για την Κόλαση.
Θα πάω να προσευχηθώ λίγο να νιώσω καλύτερα.
Μέσα σε μια σχέση δεν γνωρίζω τι διαστάσεις θα μπορέσει να πάρει
το φαινόμενο του κωλοδαχτυλιάσματος (3 δάχτυλα, δονητές, στραπ-ον,
τον κολλητό της, τον αράπη που της πουλάει cd, κτλ), και ομολογώ
πως με προβληματίζει.
Ναι, είναι ένα από τα πραγματάκια που μου αρέσουν και δεν φοβούμαι μην είμαι πούστης-γκέυ κτλ(woman worshiper etc), μιας και έχει πέσει
πολύ συζήτηση με όσες κοπέλες σχετιζόμουν, αλλά όταν ξεφεύγει η
κατάσταση από δάχτυλα κ' πάμε σε δονητές, δεν ξέρω. Μπορεί αρχικά
να είναι καυλωτικό για μερικούς αλλά προσωπικά με τρομάζει.
Και όταν τρομάζω σκέφτομαι. Και όταν σκέφτομαι τι με τρομάζει
ξεκαυλώνω.
Μέχρι που θα φτάσει η κατάσταση δηλαδή ; Μα μέχρι εκεί που συμφωνήσετε θα πει κάποιος. Δεν ξέρω, μπλέκουν τα πράγματα.
Τα πάντα ρει, γαμημένος Ηράκλειτος και τέτοιες πίπες.
Ρευστές καταστάσεις σαν την μπύρα.
Ίσως τελικά να είχε δίκαιο ένας φίλος μου που είπε πως η πίσω πόρτα
είναι η πόρτα για την Κόλαση.
Θα πάω να προσευχηθώ λίγο να νιώσω καλύτερα.
Σας έχει τύχει ποτέ??? ......!
Tζένη Χειλιουδάκη πίσω στις αρχές τών 90"ς ... ήταν μέσα στο πρόγραμα τότε...
peterk
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Όσοι το γουστάρουν έχει καλός αλλα μάγκες ..
Προσοχή !!! Μια γκόμενα το είχε αναφέρει σαν test και καλά για να δει αν ο δικός της είναι 100% strait. Ισως να ακούγετε μαλακία αλλα είναι γεγονός.
Με το γκομενάκι που είσαστε καιρό μαζί και ξέρει τι σας αρέσει, οκ.
Για καμια τύπισσα που παίζει καινούργια φάση ή ξεπέτα καλύτερα να το ξεχάσετε.
Πάντως ξέρω απο φίλους οτι όχι μονο τους αρέσει αλλα το ζητάνε κ απο τη σύντροφο τους.
Προσοχή !!! Μια γκόμενα το είχε αναφέρει σαν test και καλά για να δει αν ο δικός της είναι 100% strait. Ισως να ακούγετε μαλακία αλλα είναι γεγονός.
Με το γκομενάκι που είσαστε καιρό μαζί και ξέρει τι σας αρέσει, οκ.
Για καμια τύπισσα που παίζει καινούργια φάση ή ξεπέτα καλύτερα να το ξεχάσετε.
Πάντως ξέρω απο φίλους οτι όχι μονο τους αρέσει αλλα το ζητάνε κ απο τη σύντροφο τους.
frikoulas27
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά έτυχε σε ενα φίλο μου να του βάλει μια ιερόδουλος δάχτυλο και έχει τρελαθεί ο χριστιανός.Νιώθει συνέχεια μολυσμένος.Είναι τρέλα κάτι τέτοιο.
Πριν απο χρονια ειχα παει σε ενα μπουρδελο στην αχαρνων οπως παμε για Αθηνα στο δεξι μας χερι με κατι φιλαρακια που ειχαν ξαναπαει στο μαγαζι αυτο και επαιζε ενα τραβελι.
Οταν ηταν να μπω στο δωματιο τα μουνια ειχαν ψοφιση στο γελιο αλλα δεν ειχα καταλαβει γιατι... οταν βγηκα ηξερα
Οταν ηταν να μπω στο δωματιο τα μουνια ειχαν ψοφιση στο γελιο αλλα δεν ειχα καταλαβει γιατι... οταν βγηκα ηξερα
Επισκέπτης
ετσι μαθαμε ολοι..και οποιος πει οτι δεν του εχουν στησει τετοια πλακα οι φιλοι του ειναι τελειως ταραμας..Πριν απο χρονια ειχα παει σε ενα μπουρδελο στην αχαρνων οπως παμε για Αθηνα στο δεξι μας χερι με κατι φιλαρακια που ειχαν ξαναπαει στο μαγαζι αυτο και επαιζε ενα τραβελι.
Ορισμενα πραγματα που πρεπη να ξερουμε ολοι οι Αντρες...!!! (και αφηστε αυτα τα "εγω ειμε gay,δεν ειμε αντρας" κ.α.)
1/Ολα τα αρσενικα/θυλαστικα εχουν προστατη...!
2/Ο προστατης εινε αδενας,αρα εκρινη ανδρογονα και τεστοστερονη.Ορμονες απαραιτητες για την αναπτυξη και τη διαιωνιση του ειδους μας!
3/Στη θεση που τον εβαλε ο καλος θεουλης εινε ΦΥΣΙΚΟ να δημιουργη ερεθισμο στον πρωκτο (και στη γυρω περιοχη),απο την εποχη του μεγιστοτεραστιου αντρακλα Τζεγκις-χαν μεχρι σημερα...!
4/Και τελος η περιοχη των γεννητικων οργανων περα απο οργανο αποβολης στερεων-υγρων αποβλητων και συνουσιας (με σκοπο τη διαιωνιση),εινε και "πηγη ηδονης"... ,αρα οτιδηποτε μπορη να την προκαλεση (ο ερεθισμος του προστατη εινε ενα απο αυτα!)εινε θεμιτο αλλα οχι (κατα τη γνωμη μου) αξιο...!!!
Αυτα... ,καθε αποψη καλοδεχουμενη.
p.s - Οι γυναικες της παρεας καλο εινε να ξερουν οτι συμβαινη ακριβως το ιδιο (σαν μηχανισμος) και στα θυληκα...!,δηλαδη ο ερεθισμος της κ@λ@βαλβιδουλας τους φερνη ηδονη στους μυες του κολπου και με μπολικο τριψιμο σε οργασμο...!
1/Ολα τα αρσενικα/θυλαστικα εχουν προστατη...!
2/Ο προστατης εινε αδενας,αρα εκρινη ανδρογονα και τεστοστερονη.Ορμονες απαραιτητες για την αναπτυξη και τη διαιωνιση του ειδους μας!
3/Στη θεση που τον εβαλε ο καλος θεουλης εινε ΦΥΣΙΚΟ να δημιουργη ερεθισμο στον πρωκτο (και στη γυρω περιοχη),απο την εποχη του μεγιστοτεραστιου αντρακλα Τζεγκις-χαν μεχρι σημερα...!
4/Και τελος η περιοχη των γεννητικων οργανων περα απο οργανο αποβολης στερεων-υγρων αποβλητων και συνουσιας (με σκοπο τη διαιωνιση),εινε και "πηγη ηδονης"... ,αρα οτιδηποτε μπορη να την προκαλεση (ο ερεθισμος του προστατη εινε ενα απο αυτα!)εινε θεμιτο αλλα οχι (κατα τη γνωμη μου) αξιο...!!!
Αυτα... ,καθε αποψη καλοδεχουμενη.
p.s - Οι γυναικες της παρεας καλο εινε να ξερουν οτι συμβαινη ακριβως το ιδιο (σαν μηχανισμος) και στα θυληκα...!,δηλαδη ο ερεθισμος της κ@λ@βαλβιδουλας τους φερνη ηδονη στους μυες του κολπου και με μπολικο τριψιμο σε οργασμο...!
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και άλλο κοριτσάκι????Για όλοθς εσας που τάχα μου δείθε καβλοτικό είναι να βάζεις κολωδάχτυλο μόνο στην κοπέλα 'εχω να σας πώ ότι μάλλων σας αρέσει και σε εσάς η θα σας αρέσει τόσο πολύ που θα ανακαλύψετε ότι έχετε και προστάτη. Τώρα τι είναι ο προστάτης!!!!
Επισκέπτης
μπορει και στρακι..Και άλλο κοριτσάκι????
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Θυμάσαι όταν σου είπα πως ο άλλος που μπήκε σαν κομμήτης και έβριζε μπορεί να είναι ο γνωστός...κωλοτούμπας???Εξαφανίστηκε.....μήπως πρέπει οι mods να αρχίσουν να μας λένε ποιοί έχουν 2 και 3 nick με βάση την ip που έχουν???μπορει και στρακι..
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και έτσι...καλύπτοντε.....σε τί thread???Τα γνωστά με τα....εργαλεία???ποσταρει ρε..αλλα σε αλλα θρεντ..εξαλλου και να ηθελαν οι mods να την ψαξουν για το ποιος εχει πανω απο ενα νικ δεν μπορουν να βγαλουν ακρη απο την ip απο την στιγμη που οι περισσοτεροι δεν εχουν στατικη..
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Είπα...ηλεκτρική καρέκλα....χαχαχαχα....γιατί γαμήσαμε το thread?Είναι περίπου παραπλήσιο με το άλλο που σου ανέφερα.....αχαχαχαχα......(ελπίζω να μην παρεξηγηθούν οι...λάτρες...χαβαλέ κάνω.....)μπα..εκει ποσταρει με το καλλιτεχνικο..ψαξε λιγο ρε τεμπελχανα..ολα ετοιμα τα θελεις..εχεις ξεπερασει και τον αδελφο μας τον κηφηνα..αλλος εχει το ονομα & αλλος την χαρη μου φαινεται..και μην ξεχνας..καταδικαστηκες να μιλας με τον bodos & ολο το συναφι του..
Υ.Γ παει και αυτο το θρεντ..το γαμησαμε & ψοφησε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις