ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
πρωκτικο κρεμπιε τυπε :S :S :SΚρεμπιέ εννοείς τύπε??? Ή γκωλικόν???
πρωκτικο κρεμπιε τυπε :S :S :SΚρεμπιέ εννοείς τύπε??? Ή γκωλικόν???
χυσολαγνε εχεις κανει ακαποτο :S :S :S
ο χυσολαγνος θα ηθελε να παρει καποιον ματι να γαμαει και να τον χυσει στην μαπα
Κρεμπιέ εννοείς τύπε??? Ή γκωλικόν???
και να του δωσει και δωρακι
Δεν καταλαβαίνω λέξη κύριε kavlarxis εξηγήστε παρακαλώ να καταλάβω κι εγώ.
Πάντως είναι κρίμα να μιλάμε εδώ, κάποιοι να βρίζουν και να φοβόμαστε να ευχαριστηθούμε το σεξ. Το ΣΕΞ, επειδή υπάρχουν αρρώστιες που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν, ή που κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν
Γαμώτο!!!
Θα ήθελα να τα πιω από 100 άτομα μαζί και να μη φοβάμαι ότι θα κολλήσω κάτι.
Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω γιατί φέρθηκες πούστικα σήμερα, αλλά χαλάλι σου μωρή κουφάλα!!!
Κρεμπιέ είναι το creampie και γκωλικόν το πρωκτικό!!!
Οχι και συφιλη ρε παιδια. Γκουγκλαρα και τα σημαδια δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εχω. Ηδη ειναι καλυτερα,πιο αχνα φαινονται τωρα. Ακολουθησα τη συμβουλη του φιλου bardamu και πηρα μια κρεμα κορτιζονουχα οχι αυτη ακριβως που αναφερει, μια αλλη και βλεπω οτι σβηνουν σιγα σιγα. Ευχαριστω και παλι.
Παντως για μενα ειναι εξωφρενικα μεγαλο ρισκο να πας χωρις προφυλαξη σε μπουρδελο δεν αξιζει ρε μαγκες για λιγα λεπτα να τραβιεσαι μετα. Αγχος, τρεχαματα εξοδα και πανω απ ολα η υγεια μας. Να μαστε καλα ολοι
Αποφάσισα τελικά ότι κανένα γαμήσι δεν αξίζει τόσο, όσο τα χρόνια από την ζωή μου που έχασα εκείνο τον καιρό...
Οχι και συφιλη ρε παιδια. Γκουγκλαρα και τα σημαδια δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εχω. Ηδη ειναι καλυτερα,πιο αχνα φαινονται τωρα. Ακολουθησα τη συμβουλη του φιλου bardamu και πηρα μια κρεμα κορτιζονουχα οχι αυτη ακριβως που αναφερει, μια αλλη και βλεπω οτι σβηνουν σιγα σιγα. Ευχαριστω και παλι.
Παντως για μενα ειναι εξωφρενικα μεγαλο ρισκο να πας χωρις προφυλαξη σε μπουρδελο δεν αξιζει ρε μαγκες για λιγα λεπτα να τραβιεσαι μετα. Αγχος, τρεχαματα εξοδα και πανω απ ολα η υγεια μας. Να μαστε καλα ολοι
Συμφωνώ με τον φίλο ivispet. Προσπαθήστε όμως να ζήσετε κάποια χρόνια (έστω και χρόνο ή κανα 6μηνο) χωρίς καθόλου σεξ = και άρα απολύτως υγιής...και αν αλλάξετε γνώμη τα ξαναλέμε.
Επίσης μη ξεχνάτε, ότι εκεί που θα είστε υγιής και σίγουρος για την υγεία σας, και πάτε χαλαρά σε καμία τουαλέτα να ξαλαφρώσετε μπορεί να πέσει κανένα αμάξι πάνω σας και δεν θα προλάβετε τα χαρείτε τα υγιή σας χρόνια... :S
Τέντυ, το ίδιο πράγμα λέτε!!!
ρε μαλακια με ποδια που θες να δωσεις και συμβουλες με τα μυαλα που κουβαλας.εεερε γλεντιαΟχι και συφιλη ρε παιδια. Γκουγκλαρα και τα σημαδια δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εχω. Ηδη ειναι καλυτερα,πιο αχνα φαινονται τωρα. Ακολουθησα τη συμβουλη του φιλου bardamu και πηρα μια κρεμα κορτιζονουχα οχι αυτη ακριβως που αναφερει, μια αλλη και βλεπω οτι σβηνουν σιγα σιγα. Ευχαριστω και παλι.