Νέα

Κόλλησα ΣΜΝ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iakwvos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ο χυσολαγνος θα ηθελε να παρει καποιον ματι να γαμαει και να τον χυσει στην μαπα  

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
χυσολαγνε εχεις κανει ακαποτο :think: :S :S :S

Όχι ποτέ, εκτός κανα δυο φορές που κάποιος πήγε να μπει με το ζόρι. Αλλά δεν το κατακρίνω, και δεν το κάνω για να μην κολλήσω κάτι. Απλά από τις πρώτες μου εμπειρίες, εγώ σαν παθητικός δεν καταλαβαίνω καμία διαφορά αν ο άλλος φοράει ή όχι προφυλακτικό, οπότε δεν το σκεφτόμουν και δεν το ήθελα. Επίσης εγώ έχω πάντα θέμα/άγχος να μην λερώσω τον άλλο...(γι αυτό και δεν το κάνω συχνά από πίσω) οπότε αν δεν φόραγε και προφυλακτικό θα ένιωθα χειρότερα.

Πάντως δεν μπορώ ποτέ να κάνω πίπα με προφυλακτικό.... και δεν βρίσκω το λόγο και δεν καταλαβαίνω οι πουτάνες πως το κάνουν, διότι, δεν νιώθεις τίποτα, είναι σαν να παίρνεις έναν δονητή (ένα πλαστικό πράγμα) και να το γλύφεις.

Επίσης επειδή κανένας γκέυ δεν κάνει πίπα με προφυλακτικό, μου κάνει εντύπωση το πόσες εμπειρίες/περιπτώσεις αναφέρετε εδώ ότι κολλάτε διάφορα από το στοματικό....

Για να κολλήσεις κάτι από το στοματικό και ειδικά αυτός που δίνει την πίπα..... πρέπει να έχεις πληγή στη πούτσα... και η άλλη στο στόμα....
Δηλαδή πολύ σπάνιο.

Έχω την εντύπωση πως όλοι εσείς κολλάτε από το σεξ από πίσω, και απλά δεν το υπολογίζετε σωστά και λέτε ότι σας κόλλησε κάποια με πίπα.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
ο χυσολαγνος θα ηθελε να παρει καποιον ματι να γαμαει και να τον χυσει στην μαπα  

Θέλει λογικά και το κάτι παραπάνω..... Τις προάλλες που είχε πάει μπουρδέλο με άλλον συναγωνιστή είπε πώς του χάιδεψε και τα αρχίδια την ώρα που γαμούσε !!!

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Κρεμπιέ εννοείς τύπε??? Ή γκωλικόν???

Δεν καταλαβαίνω λέξη κύριε kavlarxis εξηγήστε παρακαλώ να καταλάβω κι εγώ.  :)

Πάντως είναι κρίμα να μιλάμε εδώ, κάποιοι να βρίζουν και να φοβόμαστε να ευχαριστηθούμε το σεξ. Το ΣΕΞ, επειδή υπάρχουν αρρώστιες που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν, ή που κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν :(
Γαμώτο!!!

Θα ήθελα να τα πιω από 100 άτομα μαζί και να μη φοβάμαι ότι θα κολλήσω κάτι.  :(

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
και να  του δωσει και δωρακι

προφανώς την χυμένη καπότα εννοείτε ... :S

Θα το παρεξηγήσουν έτσι που το είπατε και θα νομίζουν ότι ζητάω και χρήματα. και τεσπα... πάλι εκτός θέματος με βγάλατε και μόνο εμένα θα επιπλήξουν... :s&m_1:  :S

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Δεν καταλαβαίνω λέξη κύριε kavlarxis εξηγήστε παρακαλώ να καταλάβω κι εγώ.  :)

Πάντως είναι κρίμα να μιλάμε εδώ, κάποιοι να βρίζουν και να φοβόμαστε να ευχαριστηθούμε το σεξ. Το ΣΕΞ, επειδή υπάρχουν αρρώστιες που κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν, ή που κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν :(
Γαμώτο!!!

Θα ήθελα να τα πιω από 100 άτομα μαζί και να μη φοβάμαι ότι θα κολλήσω κάτι.  :(

Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω γιατί φέρθηκες πούστικα σήμερα, αλλά χαλάλι σου μωρή κουφάλα!!! :headbang:

Κρεμπιέ είναι το creampie  και γκωλικόν το πρωκτικό!!!

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Κανονικά δεν θα έπρεπε να σου απαντήσω γιατί φέρθηκες πούστικα σήμερα, αλλά χαλάλι σου μωρή κουφάλα!!! :headbang:

Κρεμπιέ είναι το creampie  και γκωλικόν το πρωκτικό!!!

Thank you Sir  :hi: (που είπατε ότι φέρθηκα πούστικα, και μου μιλήσατε μία φορά όπως μου αρέσει  :2funny: - σε καλό δρόμο είμαστε  ;))

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τυποι μυκητες μπορει καποιος να κολησει κ απο...
-τουαλετα με μαγαζι η αλλου
-πετσετα θαλασσης (μοιρασμα)...η ακουμπησμενη σε αμμο
-πισινα ασχετα με χλωριο πολυ πιθανον απο τα προηγουμενα...
-υγειηνη πχ μπανιο μετα το σεξ.....(εδω ειχα φιλο που δεν ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ) για να κοιμηθει με το αρωμα της πουτανας!!!--ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-ΑΛΛΑΓΗ εσωρουχου καθημερινα....ειδικα καλοκαιρι...
---------------
απο πισινα την πατησα πριν πολλα χρονια ...20 κ βαλε..για αυτο το ανεφερα..
ΤΩΡα ΑΚΑΠΟΤΑ  σε συντομη σχεση η τανες ειναι μ@@@@!!!!
ειχα γαμησει αρκετες τουριστριες ακαποτα...ΤΥΧΕΡΟΣ....
γκομενες μερικες τυχερος κ παλι....
πουτανες ακαποτο τσιμπουκι μονο 2,3 φορες-
ΠΡΟΣΟΧΗ...λοιπον αν κ ποτε δεν ξερεις...
σε απατα η γκομενα 1 φορα γαμιεται με εναν κ απο το πουθενα την τρως κ εσυ..
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ενας απο τους λογους που δεν υπηρξα ποτε φανατικος μπουρδελιαρης ηταν μην κολησω κατι δεν ντρεπομαι να το πω...
εδω πχ μεταξι συνηθως γαμαω κλασικο γιατι δεν θελω να χω πλατη στο κρεβατι.
και οταν ακουω φουλ προγραμα την κανω...δηλαδη....αν παμε στα οχι ακριβα...
καποιος που γαμαγε κατσικα κ γιδι στο μακρινο πακισταν δεν θα παω να γαμησω εκει ακομη κ τσαμπα
ο πικερ τον λεει ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.

pipis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Οχι και συφιλη ρε παιδια. Γκουγκλαρα και τα σημαδια δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εχω. Ηδη ειναι καλυτερα,πιο αχνα φαινονται τωρα. Ακολουθησα τη συμβουλη του φιλου bardamu και πηρα μια κρεμα κορτιζονουχα οχι αυτη ακριβως που αναφερει, μια αλλη και βλεπω οτι σβηνουν σιγα σιγα. Ευχαριστω και παλι.
Παντως για μενα ειναι εξωφρενικα μεγαλο ρισκο να πας χωρις προφυλαξη σε μπουρδελο δεν αξιζει ρε μαγκες για λιγα λεπτα να τραβιεσαι μετα. Αγχος, τρεχαματα εξοδα και πανω απ ολα η υγεια μας. Να μαστε καλα ολοι

ivispet

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
972
Πόντοι
81
Πέραν όλων των πραγματικών κινδύνων, υπάρχει επίσης και ο ψυχολογικός παράγοντας που είναι εξ' ίσου σημαντικός. Θυμάμαι πριν από κάποια χρόνια είχα πάει για ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Αγγλία. Ημουν παντρεμένος, αλλά ανικανοποίητος, οπότε βρήκα ευκαιρία και τηλεφώνησα σε μιά παλιά γκόμενα που είχα όταν σπούδαζα εκεί. Παντρεμένη και αυτή πλέον, αλλά συναντηθήκαμε και τελικά καταλήξαμε στο ξενοδοχείο for old times shake.. Ενώ είχα καπότες, ούτε που διανοήθηκα να βάλω, καθώς η πολύ καύλα, τελικά τυφλώνει απ' ότι φαίνεται. Με το που γύρισα Ελλάδα, μου είχε κολλήσει στο μυαλό και δεν μου φεύγε με τίποτα ότι είχα πιάσει aids. Δεν ήθελα να πηδήξω την γυναίκα μου από φόβο μην το πιάσει και εκείνη, δεν κοιμόμουν τα βράδυα από το άγχος και μου είχε γίνει έμμονη ιδέα. Μέχρι να κάνω τις εξετάσεις που βγήκαν καθαρές, είχε πάει η ψυχή μου στην κούλουρη. Αποφάσισα τελικά ότι κανένα γαμήσι δεν αξίζει τόσο, όσο τα χρόνια από την ζωή μου που έχασα εκείνο τον καιρό...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Οχι και συφιλη ρε παιδια. Γκουγκλαρα και τα σημαδια δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που εχω. Ηδη ειναι καλυτερα,πιο αχνα φαινονται τωρα. Ακολουθησα τη συμβουλη του φιλου bardamu και πηρα μια κρεμα κορτιζονουχα οχι αυτη ακριβως που αναφερει, μια αλλη και βλεπω οτι σβηνουν σιγα σιγα. Ευχαριστω και παλι.
Παντως για μενα ειναι εξωφρενικα μεγαλο ρισκο να πας χωρις προφυλαξη σε μπουρδελο δεν αξιζει ρε μαγκες για λιγα λεπτα να τραβιεσαι μετα. Αγχος, τρεχαματα εξοδα και πανω απ ολα η υγεια μας. Να μαστε καλα ολοι

Μάλιστα...  :S

Το να είναι κάτι πιο σοβαρό και να το μεταδίδετε εσείς στις γυναίκες από εδώ και πέρα δεν σας απασχολεί από ότι φαίνεται. Αφού είπε το google ότι είστε καλά, όλα Τέλεια!!!
:idiot:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Αποφάσισα τελικά ότι κανένα γαμήσι δεν αξίζει τόσο, όσο τα χρόνια από την ζωή μου που έχασα εκείνο τον καιρό...

Συμφωνώ με τον φίλο ivispet. Προσπαθήστε όμως να ζήσετε κάποια χρόνια (έστω και χρόνο ή κανα 6μηνο) χωρίς καθόλου σεξ = και άρα απολύτως υγιής...και αν αλλάξετε γνώμη τα ξαναλέμε.

Επίσης μη ξεχνάτε, ότι εκεί που θα είστε υγιής και σίγουρος για την υγεία σας, και πάτε χαλαρά σε καμία τουαλέτα να ξαλαφρώσετε  :piss: μπορεί να πέσει κανένα αμάξι πάνω σας και δεν θα προλάβετε τα χαρείτε τα υγιή σας χρόνια...  :S

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216

Τύπε το γκουγκλ δεν είναι γιατρός, ηρέμησε και περίμενε αποτελέσματα εξετάσεων εαν έχεις κάνει.... Καλυτερα η άποψη ενός γιατρού παρα το τι θα σου πούμε εδώ!!!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Συμφωνώ με τον φίλο ivispet. Προσπαθήστε όμως να ζήσετε κάποια χρόνια (έστω και χρόνο ή κανα 6μηνο) χωρίς καθόλου σεξ = και άρα απολύτως υγιής...και αν αλλάξετε γνώμη τα ξαναλέμε.

Επίσης μη ξεχνάτε, ότι εκεί που θα είστε υγιής και σίγουρος για την υγεία σας, και πάτε χαλαρά σε καμία τουαλέτα να ξαλαφρώσετε  :piss: μπορεί να πέσει κανένα αμάξι πάνω σας και δεν θα προλάβετε τα χαρείτε τα υγιή σας χρόνια...  :S

Τέντυ, το ίδιο πράγμα λέτε!!!

sagiz30

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
παιδια υπαρχει καποιο ΣΜΝ που παρουσιαζει ο λαιμος κοκκινιλα; και εχω ενα ασπραδι σε ενα σημειο..εχει τυχει σε κανεναν; πγα προχθες με εσκορτ και με εχει πιασει λιγο φοβος

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
ρε μαλακια με ποδια που θες να δωσεις και συμβουλες με τα μυαλα που κουβαλας.εεερε γλεντια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom