Σάτυρος82
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε πρέπει να πεις να πεις το όνομα της κοπέλας . Για αυτο φτιάχτηκε αυτο site ώστε να μας προφυλάσσει απο πολλές και διάφορες καταστάσεις με τον αγοραίο έρωτα. Ειναι καθήκον σου!
Φιλε πρέπει να πεις να πεις το όνομα της κοπέλας . Για αυτο φτιάχτηκε αυτο site ώστε να μας προφυλάσσει απο πολλές και διάφορες καταστάσεις με τον αγοραίο έρωτα. Ειναι καθήκον σου!
Φιλε! πλανασε οικτρα αν νομιζεις οτι το σαιτ φτιαχτικε για αυτο τον λογο! Καθηκον ειναι να εισαι εσυ προσεκτικος και να περνεις τις απετουμενες προφυλαξεις, Γαμαμε πορνες,οχι παρθενες!
Τύπε έχεις κι εσύ δίκιο, αλλά για ποιο λόγο να μην κατονομάσει την βρωμιάρα που μεταδίδει σκουλαμέντα????
Κυριοι, δεν πρόκειται να κατονομασω την κυρια... Αλλωστε σε προηγούμενες σελιδες εχω δωσει λιγα στοιχεια.
Τα σκουλαμέντα όπως τα λες της τα μετεφερε καποιος πελατης.
Η μεγαλη βλακεια είναι ότι μετα από 3 , 4 ραντεβού πολλα κορίτσια κανουν πολλα ακαποτα. και ακομα μεγαλυτερη βλακεια που πελατες το αποδέχονται η και το ζητανε.
Ας μην κρυβωμαστε στην σκια μας, Οι περισσοτεροι ξερουν ποιες είναι αυτές.
και ολοι μας λιγο πολύ το εχουμε κανει. οσο δεν βγει το πρόβλημα όλα είναι καλα, μολισ σκαση το πρόβλημα τοτε ολοι ψαχνωμαστε.
μια λεπτομερεια.. η χλαμυδια ενδημει και στο στομα/φαρυγγα και στις ακρες των χειλεων συμφωνα με τον γιατρο μου, ασπρα σημαδακια και μικρες φούσκες στις ακριες χειλεω ισωσ είναι ενδειξη μυκητίασης και αλλα πολλα.
Χαιρετώ την παρέα. Είχα γραψει ένα μήνυμα πριν μέρες αλλά ακόμα γράφει οτι περιμένει έγκριση. Τι έγινε?
Καλημέρα συναγωνιστές. Παρακολουθώ αρκετά το forum αλλά τώρα προέκυψε προβλημα και χρειάζομαι βοήθεια. Μετά απο μερικές παράνομες καταδρομικές στη Μεταξούπολη, εβγαλα στο στήθος κατι κοκκινίλες. Η μεγαλύτερη είναι περίπου όσο ένα δεκαλεπτο του ευρώ και άλλες 5-6 γυρω γύρω ειναι μικροτερες και λιγότερο εντονες. Εκτος απο τον κινδυνο να κολλησω τη γυναικα μου, φοβάμαι και μη με ψιλιαστεί γιατι γνωριζει το αμαρτωλο παρελθον μου ως μπουρδελιαρη. Υπαρχει καμια κρέμα να παω να πασαλυφτώ? Τοσα χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα και μου κατσε η στραβή τωρα..
Ρε τύπε και τι ζητάς εδώ μέσα ..... Τραβα σε δερματολόγο να σου πεί.... Εμείς τι περιμένεις να σου πούμε???
αν είσαι σε ψιλοαπογνωση και θες να τις εξαφανίσεις εστω προσωρινα μη σε παρει πρεφα η γυναικα σου πάρε μια ελοκόν... Ειναι κορτιζονουχα, την επαιρνα για αλλο λογο αλλά πιστεύω θα δουλέψειΘα πάω οπωσδήποτε σε δερματολόγο-αφροδισιολόγο, τη μεθεπομενη Τετάρτη στις 22 απλά έλεγα μηπως το 'χει αντιμετωπίσει κανένα μέλος να μου πει τι έκανε, αν πήρε τίποτα να βάλω κι εγώ προσωρινά, αν είναι δύσκολη η θεραπεία, έστω κάποιες πληροφορίες γιατι είμαι λίγο στην τσίτα.
Ευχαριστώ
Θα πάω οπωσδήποτε σε δερματολόγο-αφροδισιολόγο, τη μεθεπομενη Τετάρτη στις 22 απλά έλεγα μηπως το 'χει αντιμετωπίσει κανένα μέλος να μου πει τι έκανε, αν πήρε τίποτα να βάλω κι εγώ προσωρινά, αν είναι δύσκολη η θεραπεία, έστω κάποιες πληροφορίες γιατι είμαι λίγο στην τσίτα.
Ευχαριστώ
τυπε πηγαινε στο Συγγρος στα επειγοντα,πες τους τι εγινε να σε στειλουν στο ιατρειο 10 αμεσα.εννοω οχι οτι ειναι επειγον αλλα ετσι θα βγαλεις γρηγορα ακρη. :S :S :SΘα πάω οπωσδήποτε σε δερματολόγο-αφροδισιολόγο, τη μεθεπομενη Τετάρτη στις 22 απλά έλεγα μηπως το 'χει αντιμετωπίσει κανένα μέλος να μου πει τι έκανε, αν πήρε τίποτα να βάλω κι εγώ προσωρινά, αν είναι δύσκολη η θεραπεία, έστω κάποιες πληροφορίες γιατι είμαι λίγο στην τσίτα.
Ευχαριστώ
Κυριοι, δεν πρόκειται να κατονομασω την κυρια... Αλλωστε σε προηγούμενες σελιδες εχω δωσει λιγα στοιχεια.
Τα σκουλαμέντα όπως τα λες της τα μετεφερε καποιος πελατης.
Η μεγαλη βλακεια είναι ότι μετα από 3 , 4 ραντεβού πολλα κορίτσια κανουν πολλα ακαποτα. και ακομα μεγαλυτερη βλακεια που πελατες το αποδέχονται η και το ζητανε.
Ας μην κρυβωμαστε στην σκια μας, Οι περισσοτεροι ξερουν ποιες είναι αυτές.
και ολοι μας λιγο πολύ το εχουμε κανει. οσο δεν βγει το πρόβλημα όλα είναι καλα, μολισ σκαση το πρόβλημα τοτε ολοι ψαχνωμαστε.
μια λεπτομερεια.. η χλαμυδια ενδημει και στο στομα/φαρυγγα και στις ακρες των χειλεων συμφωνα με τον γιατρο μου, ασπρα σημαδακια και μικρες φούσκες στις ακριες χειλεω ισωσ είναι ενδειξη μυκητίασης και αλλα πολλα.
Φιλε! πλανασε οικτρα αν νομιζεις οτι το σαιτ φτιαχτικε για αυτο τον λογο! Καθηκον ειναι να εισαι εσυ προσεκτικος και να περνεις τις απετουμενες προφυλαξεις, Γαμαμε πορνες,οχι παρθενες!
Καλημέρα συναγωνιστές. Παρακολουθώ αρκετά το forum αλλά τώρα προέκυψε προβλημα και χρειάζομαι βοήθεια. Μετά απο μερικές παράνομες καταδρομικές στη Μεταξούπολη, εβγαλα στο στήθος κατι κοκκινίλες. Η μεγαλύτερη είναι περίπου όσο ένα δεκαλεπτο του ευρώ και άλλες 5-6 γυρω γύρω ειναι μικροτερες και λιγότερο εντονες. Εκτος απο τον κινδυνο να κολλησω τη γυναικα μου, φοβάμαι και μη με ψιλιαστεί γιατι γνωριζει το αμαρτωλο παρελθον μου ως μπουρδελιαρη. Υπαρχει καμια κρέμα να παω να πασαλυφτώ? Τοσα χρονια δεν ειχα κανενα προβλημα και μου κατσε η στραβή τωρα..
Τύπε το εξάνθημα στον κορμό μπορεί να το δει κανείς στο δεύτερο στάδιο της νόσου. Πρέπει όμως να είχε πριν περίπου 6 εβδ ανώδυνο έλκος στο ορθο, πέος ή στόμα ή αν είναι άτυχος και ΄κάπου αλλού. Μην τρομάζεις τον άνθρωπο για κάτι που μπορεί να οφείλεται σε 1002 άλλους λόγους χωρίς καν να έχεις δει το εξάνθημα! Ας πάει στο γιατρό του να τον δει με ηρεμία και να του πει τι έχει.Κλινική εικόνα σύφιλης.
Θα πάω οπωσδήποτε σε δερματολόγο-αφροδισιολόγο, τη μεθεπομενη Τετάρτη στις 22 απλά έλεγα μηπως το 'χει αντιμετωπίσει κανένα μέλος να μου πει τι έκανε, αν πήρε τίποτα να βάλω κι εγώ προσωρινά, αν είναι δύσκολη η θεραπεία, έστω κάποιες πληροφορίες γιατι είμαι λίγο στην τσίτα.
Ευχαριστώ
Αν είναι σύφιλη, και καταλάβει ο γιατρός ότι την κολλήσατε πρόσφατα, θα σας κάνει 2 ενέσεις στο κωλαράκι, και μέχρι το βράδυ ...βασικά μέσα στην επόμενη ώρα θα έχουν υποχωρήσει τα πάντα. Περνάει τόσο εύκολα!!!
Όμως αν δεν είναι σίγουρος... :S συνήθως ο ασθενής περνάει από πολλές ειδικότητες γιατρών για εξέταση και ίσως κάνει και παρακέντηση εγκεφαλονωτιαίου υγρού (με σύριγγα από τη σπονδυλική στήλη) κάτι το οποίο είναι επίπονο και θα χρειαστεί κάποιες μέρες σε νοσοκομείο.
Έπειτα καλό θα είναι με κάποιο τρόπο... να ψήσετε τη γυναίκα σας να κάνει εξέταση μετά από λίγους μήνες για να είστε σίγουροι, διότι η σύφιλη κολλάει και με το σάλιο. (θα σας πει και ο γιατρός)
Εύχομαι να μην είναι τίποτα το σημαντικό ή και να είναι σύφιλη που την κολλήσατε πριν λίγους μήνες, και όλα θα είναι κομπλέ χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.
ΥΓ Επίσης στη σύφιλη, συνήθως τέτοια κόκκινα σημάδια εμφανίζονται στις παλάμες και στις πατούσες.