σωστος ετσι ειναι απλα το 3 μηνες που λεω ειναι επειδη εγω το αφησα να περασει πανω απο το οριο των 4-6 εβδομαδων ωστε να ειμαι σιγουρα πανω απο το οριο ημερων εγκυροτητας και ολα να ειναι 100% εγκυρα.για να φανταστεις οταν την ρωτησα εαν θαπρεπει να κανω παλι στο 6μηνω ηταν αρνητικη καθετα και μου ειπε οτι δεν συντρεχει λογος.ασχετα εαν εγω τελικα παω απλα και μονο για δικους μου ψυχολογικους λογους.
Μην μπαινεις σε αυτην την διαδικασία ....το εχω περασει στο παρελθόν μικρός που δεν υπήρχαν τα 4ης γενεάς.
Αν εκανες τέτοιο τεστ μετα τις 6εβδομαδες ανεξάρτητων συμπτωμάτων η οχι και βγηκε αρνητικό ΤΕΛΙΩΣΕΣ εισαι αρνητικος μην ψάχνεις να βρεις μετα διαφορα γιατι θα καταλήξεις σε ψυχίατρο (το εχω πάθει.....)
Και εφοσον την κουβεντα την ανοίγουμε να σας πω τι μου είπαν πανω απο 5 γιατροί για τους τρόπους μετάδοσης χαμηλού ρίσκου.
Πιπα....σου κανει....μηδέν κίνδυνος
Πιπα του κάνεις : μικρός κίνδυνος εαν εκσπερματισει
Γλυφωμουνι τις κανεις ....θεωρητικός κίνδυνος με ενα δυο περιστατικά παγκόσμιος ως αναφορά μετάδοσης με αυτον τον τροπο και στις αρχές τις επιδημίας....οι περισσοτεροι γιατροί δεν το θεωρούν καν επικίνδυνη επαφή για hiv καθως και οποίες μελέτες έγιναν για να αποδείξουν αυτο τον τροπο μετάδοσης απέτυχαν.
Γενικά περιστατικά μετάδοσης τπυ ιού απο απροφυλακτο στοματικο σεξ υπαρχουν και κλινικά αποδεδειγμένα μονο για αυτους που κανουν και το 99,99% αφορα gay άνδρες.
Το σάλιο ουδετεροποιει τον ιο , οι πληγές ίσως αυξάνουν τον κίνδυνο αλλα παλι ειναι χαμηλού ρίσκου.
Ολα τα αλλα ομως τα κολας πολυ εύκολα απο απροφυλακτο στοματικό.
Φυσικα για απροφυλακτο σεξ πας κανόνικα για ολες τις εξετάσεις η ακομα και αν εχει σπάσει η καποτα , ειδικά αυτος που δέχεται .
Το πρωκτικό ειναι το ποιο επικίνδυνο απο ολα.
Ενημερώθηκε σωστα απο σωστές πηγες και κάντε τις σωστές εξετάσεις στο χρονο που πρεπει.