Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Γιατι, πότε έγινε ηθοποιος?
Απ'όταν γράφτηκε στο μπουρδέλα
Γιατι, πότε έγινε ηθοποιος?
Καλα, ας ξαναπει οτι ειναι δικηγορος και θα του κανω εγω καταγγελια οτι μειωνει το κυρος του κλαδου
καλα τους εκανε και τους ταρακουνησε ολους τυπε...τους χρειαζοτανχθες τον εβριζαν οσοι δεν τον πιστεψαν τωρα τον βριζουν οσοι τον πιστεψαν....κατι σαν τους πρωθυπουργους ενα πραγμα...
ΘΕΟΣΠιες μια πορτοκαλάδα και πέσε για ύπνο. Άμα λάχει βάρα και κανένα ντεπόν.
Αύριο θα είσαι περδίκι
λοιπον για να σας λυσω ολες τις αποριες θα πρεπει πρωτα να σας πω οτι εγραψα στο φορουμ σας γιατι θελω να ΄΄αυτοδικησω΄΄ για τα εγκληματα που κανετε στις με και χωρις τη θεληση τους κοπελες....τι εννοω ρε κατα συρροη δολοφονοι?....πατε και εξαναγκαζετε αμεσα και εμμεσα τα κοριτσακια να σας κανουν υψιλου κινδυνου ΄΄ερωτικες’’ επφες (απροφυλαχτο στοματικο ερωτα,εκσπερματωση στη στοματικη κοιλοτητα και στο σωμα τους) και θετετε σε κινδυνο ενα ακαθοριστο αριθμο προσωπων....θα πρεπε να σας συλλαβουν ολους....επειδη ομως δε το κανει κανεις καποιος θα πρεπε να σας ταρακουνισει!!!...λοιπον διεστραμενα ανθρωποειδη πριν καποιους μηνες ο αδερφος επαθε βλεννοροια απο καποια διαβοητη κοπελα...η οποια αναγκαστηκε ή εξαγοραστηκε απο τις ανωμαλες ορεξεις σας να κανει αυτα που ζητατε ΚΤΗΝΟΙ...οταν λοιπον σας ενημερωσε πεσατε να τον φατε....οσο για την ψευδη διασπορα ειδησεων να σας πω οτι περιμενω την μυνησουλα απο οποιον εχει τα ΄΄΄κοτσια΄΄ και θα δειτε μετα ολοι εσεις που δωροδοκειτε τα κοριτσακια για υψηλου κινδυνου επαφες,και το ομολογειτε,πως θα σας μυνησω παρ αυτα για εκθεση σε κινδυνο ζωης ακαθοροστου αριθμου προσωπα...μιας και ειμαι νεος δικηγορος
δλδ αμα παιξω εκατο φορες τζοκερ θα το πιασω .....αυτο μου λες;το μόνο που πρέπει να κρατήσετε απ αυτό το θρεντ
πραγματικά απορώ ακόμη πως είναι δυνατό να πιστεύουν κάποιοι πως είτε πας 1 φορά είτε 100, η πιθανότητα να κολλήσεις είναι ίδια
Παίδες ακόμη και αν η περίπτωση του φίλου δεν είναι αληθινή, κάτι καλό πρέπει να μείνει από αυτό το θρεντ.
Από μένα, με όποιο μαθηματικό υπόβαθρο έχω, να θυμάστε το εξής πρακτικό, ώστε να λαμβάνεται τα μέτρα σας:
Αν διαβάσετε κάπου ότι με την τάδε επαφή έχει κάποιος 1/ν πιθανότητες να κολλήσει (πχ 1/10.000) τότε να θυμάστε ότι για κάθε ν φορές, η πιθανότητα να κολλήσει θα είναι 63 %
Δηλαδή αν πάει 10.000 φορές, κατά 63% θα κολλήσει
Φυσικά δε θα πάει μόνος του 10.000 φορές, αλλά μαζί με άλλα 100 ή 200 ή 300 άτομα θα πάνε συνολικά 10.000 φορές, οπότε κατά 63% κάποιος από όλους θα κολλήσει
Το αν θέλει να ρισκάρει είναι θέμα του καθενός
Να πω μόνο ότι σύμφωνα με τα μαθηματικά πάντα, όταν οι δοκιμές γίνουν 3*ν φορές, τότε η πιθανότητα γίνεται 95%
Δηλαδή αν μας που πχ ότι με ακάποτο πρωκτικό κολλάς κατά 1/1000 τότε στις 3000 επαφές, κατά 95% κάποιος θα έχει κολλήσει...
Αυτά από μένα
Αντε γαμησου μαλακα !!!!!!!Τελικα μονο ο Αχαχουχας πιστευε πραγματικα οτι εχει Aids :S
Μονο αφου πρωτα "λερωσεις" το καλο χερι και γραψεις το δελτιο με αυτο χωρις να το πλυνειςδλδ αμα παιξω εκατο φορες τζοκερ θα το πιασω .....αυτο μου λες;
το μόνο που πρέπει να κρατήσετε απ αυτό το θρεντ
πραγματικά απορώ ακόμη πως είναι δυνατό να πιστεύουν κάποιοι πως είτε πας 1 φορά είτε 100, η πιθανότητα να κολλήσεις είναι ίδια
δλδ αμα παιξω εκατο φορες τζοκερ θα το πιασω .....αυτο μου λες;
Αντε γαμησου μαλακα !!!!!!!
Μα την παναγια εισαι εντελλως σαικο..... μα εντελλως ομως και οχι μονο εσυ....
λέω ότι άμα παίξεις 37 φορές ένα νούμερο στη ρουλέτα, κατά 63% θα το πιάσεις
αν παίξεις 111 φορές το ίδιο νούμερο, κατά 95 % θα το πιάσεις
αν το παίξεις μία φορά, η πιθανότητα είναι 2,7 %