Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
Μα καλα ακομα ασχολειστε με τον Παπαρα??

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
χθες τον εβριζαν οσοι δεν τον πιστεψαν τωρα τον βριζουν οσοι τον πιστεψαν....κατι σαν τους πρωθυπουργους ενα πραγμα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χθες τον εβριζαν οσοι δεν τον πιστεψαν τωρα τον βριζουν οσοι τον πιστεψαν....κατι σαν τους πρωθυπουργους ενα πραγμα...
καλα τους εκανε και τους ταρακουνησε ολους τυπε...τους χρειαζοταν

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
εισαι λαθος. Οπως ειπα και πριν καποια στιγμη καποιος θα λεει αληθεια και δεν θα τον πιστεψει κανεις.....επισης δεν νομιζω οτι ταρακουνηθηκε κανεις απο αυτους που κοροιδευαν τον αδερφο του....

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο αγραμματος ανθρωπος, οπως ειναι το 99% των Ελληνων, ειναι ενα πρωτογονο ζωο που επιτιθεται σε οτι φοβαται. Δεν διαβασα πιο πισω αλλα για να εφτασε το θεμα 20 σελιδες σημαινει οτι περισσοτεροι διαβαζοντας τον τιτλο χλωμιασαν, πανικοβληθηκαν και μπηκαν να ξορκισουν το κακο.

Εμεις οι πραγματικοι μπουρδελιαρηδες κανουμε προληπτικες εξετασεις για αφροδισια και φυσικα ειμαστε προετοιμασμενοι να ακουσουμε και τα δυσαρεστα. Οι υπολοιποι ειστε πιρφοροι. Δουλέψτε περισσοτερο τις ικανοτητες σας στην ανευρεση γκομενας και αφηστε τους χωρους που δεν σας ταιριαζουν.

Θεμα με τιτλο "κολλησα AIDS" σε σαιτ για μπουρδελα ειναι σαν θεμα με τιτλο "εχω καρκινο του πνευμονα" σε φορουμ καπνιστων...

Φιλε που ξεκινησες το θεμα. Εχεις στη διαθεση σου εμπειρους γιατρους που θα φροντισουν για τη θεραπεια σου και ψυχολογους που θα σε συμβουλευσουν για το πως θα συνεχισεις τη ζωη σου. Εδω μεσα θα συναντησεις κυριως ενοχικους ανθρωπους ωχρους απο το φοβο. Δε μπορουν να σε βοηθησουν. Και δε μπορεις να τους βοηθησεις.

Η ζωη σου θα αλλαξει αλλα υπαρχουν και χειροτερα. Οι φορεις του ιου μπορουν να εργαζονται, να γαμανε και να εχουν μια φυσιολογικη ζωη. Ο Βαλλιανατος 20 χρονια AIDS και κατεβηκε για δημαρχος. O Ματζικ Τζονσον 30 χρονια AIDS και γυρναει με γκομενακια.

Στον αντιποδα μεσα στο σαιτ εχουμε μελος με αναπηρια που ουτε γαμαει ουτε εχει κανει σχεση ποτε λογω της αναπηριας του. Απλα μπαινει στο σαιτ για να κλαιει τη μοιρα του. Δεν ειναι πολυ χειροτερα αυτος απο σενα;

Καποτε του ειχε μπει η εμμονη ιδεα οτι εχει AIDS. Αλλα λογω της φοβιας που εχουν πολλοι εδω μεσα, δεν πηγαινε να κανει εξετασεις. Χρονια ηταν κλεισμενος στο σπιτι σκεπτομενος την αυτοκτονια και δεν ακουμπαγε τη μανα του για να "μην της μεταδωσει τον ιο".

Στο τελος καποιος γιατρος του εξηγησε οτι το προβλημα του δεν ειναι το AIDS αλλα κατι πολυ χειροτερο και τον εβγαλε απο το φαυλο κυκλο.

Αυτα τα ειχα να πω. Το σεξ σε ολες του τις εκφανσεις δεν ειναι κατι ενοχο. Η πορνεια δεν ειναι αμαρτια. Να απευθυνεσαι στους επιστημονες οχι στην κοινωνια.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
λοιπον για να σας λυσω ολες τις αποριες θα πρεπει πρωτα να σας πω οτι εγραψα στο φορουμ σας γιατι θελω να ΄΄αυτοδικησω΄΄ για τα εγκληματα που κανετε στις με και χωρις τη θεληση τους κοπελες....τι εννοω ρε κατα συρροη δολοφονοι?....πατε και εξαναγκαζετε αμεσα και εμμεσα τα κοριτσακια να σας κανουν υψιλου κινδυνου ΄΄ερωτικες’’ επφες (απροφυλαχτο στοματικο ερωτα,εκσπερματωση στη στοματικη κοιλοτητα και στο σωμα τους) και θετετε σε κινδυνο ενα ακαθοριστο αριθμο προσωπων....θα πρεπε να σας συλλαβουν ολους....επειδη ομως δε το κανει κανεις καποιος θα πρεπε να σας ταρακουνισει!!!...λοιπον διεστραμενα ανθρωποειδη πριν καποιους μηνες ο αδερφος επαθε βλεννοροια απο καποια διαβοητη κοπελα...η οποια αναγκαστηκε ή εξαγοραστηκε απο τις ανωμαλες ορεξεις σας να κανει αυτα που ζητατε ΚΤΗΝΟΙ...οταν λοιπον σας ενημερωσε πεσατε να τον φατε....οσο για την ψευδη διασπορα ειδησεων να σας πω οτι περιμενω την μυνησουλα απο οποιον εχει τα ΄΄΄κοτσια΄΄ και θα δειτε μετα ολοι εσεις που δωροδοκειτε τα κοριτσακια για υψηλου κινδυνου επαφες,και το ομολογειτε,πως θα σας μυνησω παρ αυτα για εκθεση σε κινδυνο ζωης ακαθοροστου αριθμου προσωπα...μιας και ειμαι νεος δικηγορος :)

διαβασα μεχρι ένα σημειο και ειδα μερικουσ που στα εχωναν αλλους που πηγαν  ανθρωπινα να συμπονεθουν !
διαβασα αυτό με το ντεπον και γελασα αλλα ειπα δεν είναι για γελια !!
βγηκα από το θρεντ και μου ξανα ηρθες στο μυαλο φιλε παπαρακο !!
το φιλε παπαρακο το λεω γιατι μπηκα να διαβασω μεσω του προφιλ σου που αλλου εχεις γραψει και τελικα ειδα και αυτό το μυνημα !!

με εχεις αφησει αφωνω και είναι στιγμεσ που πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποσο μαλακας και ηλίθιος μπορει να είναι καποιος !!
τι να σου πω παλικαρι μου !! εχεις μεγαλο θεμα ...
και αν θελεις να μου κανεις μυνησει και εμενα να δωσουμε ένα ραντεβού ρε βλακα να σου δωσω τα στοιχεια μου !!
τι είναι αυτοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :headbang: :headbang:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τελικα μονο ο Αχαχουχας πιστευε πραγματικα οτι εχει Aids :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το μόνο που πρέπει να κρατήσετε απ αυτό το θρεντ

πραγματικά απορώ ακόμη πως είναι δυνατό να πιστεύουν κάποιοι πως είτε πας 1 φορά είτε 100, η πιθανότητα να κολλήσεις είναι ίδια  :think:
δλδ αμα παιξω εκατο φορες τζοκερ θα το πιασω .....αυτο μου λες;

Επισκέπτης
Παίδες ακόμη και αν η περίπτωση του φίλου δεν είναι αληθινή, κάτι καλό πρέπει να μείνει από αυτό το θρεντ.
Από μένα, με όποιο μαθηματικό υπόβαθρο έχω, να θυμάστε το εξής πρακτικό, ώστε να λαμβάνεται τα μέτρα σας:

Αν διαβάσετε κάπου ότι με την τάδε επαφή έχει κάποιος 1/ν πιθανότητες να κολλήσει (πχ 1/10.000) τότε να θυμάστε ότι για κάθε ν φορές, η πιθανότητα να κολλήσει θα είναι 63 %

Δηλαδή αν πάει 10.000 φορές, κατά 63% θα κολλήσει
Φυσικά δε θα πάει μόνος του 10.000 φορές, αλλά μαζί με άλλα 100 ή 200 ή 300 άτομα θα πάνε συνολικά 10.000 φορές, οπότε κατά 63% κάποιος από όλους θα κολλήσει

Το αν θέλει να ρισκάρει είναι θέμα του καθενός

Να πω μόνο ότι σύμφωνα με τα μαθηματικά πάντα, όταν οι δοκιμές γίνουν 3*ν φορές, τότε η πιθανότητα γίνεται 95%

Δηλαδή αν μας που πχ ότι με ακάποτο πρωκτικό κολλάς κατά 1/1000 τότε στις 3000 επαφές, κατά 95% κάποιος θα έχει κολλήσει...

Αυτά από μένα

πραγματικά απορώ ακόμη πως είναι δυνατό να πιστεύουν κάποιοι πως είτε πας 1 φορά είτε 100, η πιθανότητα να κολλήσεις είναι ίδια  :think:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τελικα μονο ο Αχαχουχας πιστευε πραγματικα οτι εχει Aids :S
Αντε γαμησου μαλακα !!!!!!!

Μα την παναγια εισαι εντελλως σαικο..... μα εντελλως ομως και οχι μονο εσυ....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μονο αφου πρωτα "λερωσεις"  :jerking:  το καλο χερι και γραψεις το δελτιο με αυτο χωρις να το πλυνεις  :grin:

Διαφορετικα θα πιασεις τον ΜΑΗ  :bigdick:

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

η δικια μου αποψη φιλε είναι ότι μπορει να μη κολλησεις και ποτε μπορει να κολλησεις και με τη πρωτη !!
που το ξερεις ?

Επισκέπτης

λέω ότι άμα παίξεις 37 φορές ένα νούμερο στη ρουλέτα, κατά 63% θα το πιάσεις

αν παίξεις 111 φορές το ίδιο νούμερο, κατά 95 % θα το πιάσεις

αν το παίξεις μία φορά, η πιθανότητα είναι 2,7 %

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.795
Πόντοι
41.129
μουφα η ειδηση δηλαδή.....  παω να δωσω κανα ακαποτο-τελειωτικο , τα λεμε  :pipa3:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αντε γαμησου μαλακα !!!!!!!

Μα την παναγια εισαι εντελλως σαικο..... μα εντελλως ομως και οχι μονο εσυ....

:tooth:

Γιατι τσαντιστηκες μαν; Δεν εγραψα κατι κακο. Εισαι ο μονος εδω μεσα που εχει μοιραστει με ειλικρινια μαζι μας τα βασανα που εχει περασει. Ολοι οι αλλοι μας δουλευουνε! :S

abz

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Σε κάθε περίπτωση προσέχουμε πως και που τον δίνουμε..άχετα με τα τρολσ.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
λέω ότι άμα παίξεις 37 φορές ένα νούμερο στη ρουλέτα, κατά 63% θα το πιάσεις

αν παίξεις 111 φορές το ίδιο νούμερο, κατά 95 % θα το πιάσεις

αν το παίξεις μία φορά, η πιθανότητα είναι 2,7 %

τα στοιχεια είναι διαφορετικα για σωστη στατιστικη βρε φιλε μου !!
η ρουλετα εχει συγκεκριμενα νουμερα και μπορεις να βασιστείς στο ποσες φορες μπορεις να το παιξεις !!
η στατιστικη σου είναι σωστη αλλα δεν υπαρχουν αστάθμητοι παραγοντες και υπαρχουν συγκεκριμενα νουμερα ....

τελος παντον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom