Νέα

Κόλλησα AIDS...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα konstantinosm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 529
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ίσως να υπάρχει μια άλλη πιθανότητά που συσσωρεύεται , ένα άλλο μέγεθος που έχει "μνήμη" , δεν ξέρω...

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την πρακτική σημασία της στατιστικής
πχ ξέρω ότι για να μεταδωθεί το aids χρειάζεται καταπόνηση του οργανισμού πχ αφρική
ή αιματηρό ξεκόλλιασμα ή σύριγγες /μετάγγιση αίματος

πρακτικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει ένα 0,01 %  , ίσως να σημαίνει ότι βρέθηκε 1μαλάκας στους 10000 που είχε εκδορές στο πέος του και πήδηξε ακάποτα μια μολυσμένη με περίοδο

ωραία ο μαλάκας να πεθάνει , αλλά οι άλλοι τι χρωστάνε να πανικοβάλλονται απο στατιστικές φοβίες δεν καταλαβαίνω...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
ίσως να υπάρχει μια άλλη πιθανότητά που συσσωρεύεται , ένα άλλο μέγεθος που έχει "μνήμη" , δεν ξέρω...

αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την πρακτική σημασία της στατιστικής
πχ ξέρω ότι για να μεταδωθεί το aids χρειάζεται καταπόνηση του οργανισμού πχ αφρική
ή αιματηρό ξεκόλλιασμα ή σύριγγες /μετάγγιση αίματος

πρακτικά δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει ένα 0,01 %  , ίσως να σημαίνει ότι βρέθηκε 1μαλάκας στους 10000 που είχε εκδορές στο πέος του και πήδηξε ακάποτα μια μολυσμένη με περίοδο

ωραία ο μαλάκας να πεθάνει , αλλά οι άλλοι τι χρωστάνε να πανικοβάλλονται απο στατιστικές φοβίες δεν καταλαβαίνω...

Για να μεταδωθει ο  hiv χρειαζεται να ερθει σε επαφη με την κυκλοφορια του αιματος καπιου ειτε μολυσμενο αιμα ειτε αλλα υγρα που περιεχουν ικανη ποσοτητα του ιου.Τα υγρα αυτα ειναι το σπερμα,τα κολπικα υγρα,και καποια αλλα που βρισκοντε μεσα στο σωμα οποτε δεν μας επιρεαζουν στο σεξ.Τωρα υπαρχουν καποιες μεμβρανες στο σωμα οι οποιες αποροφουν τον ιο του aids απο τα υγρα αυτα και τον μεταφερουν κατευθειαν στην κυκλοφορια του αιματος.Αυτες οι μεμβρανες βρισκοντε στο στομα,στην ουριθρα,στον πρωκτο μεσα,στα ματια,και αν δεν εχει κανει κανεις περιτομη στο δερμα μεσα απο το πετσακι. Επειδη το σαλιο εχει κατασταλτικες ιδιοτητες ακομα και πληγη να εχει η κοπελα ειναι πολυ δυσκολο να μεταδθθει ο ιος εξου και το 0,01% ομως μπορει να συμβει.Επισης η στατιστικη ειναι απλα αριθμοι.Στην πραγματικη ζωη αν η ουριθρα σου ακουμπησει κατευθειαν πανω στην ανοιχτη πληγη της μεσα στο στομα οι πιθανοτητες αυξανοντε.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ο αγραμματος ανθρωπος, οπως ειναι το 99% των Ελληνων, ειναι ενα πρωτογονο ζωο που επιτιθεται σε οτι φοβαται. Δεν διαβασα πιο πισω αλλα για να εφτασε το θεμα 20 σελιδες σημαινει οτι περισσοτεροι διαβαζοντας τον τιτλο χλωμιασαν, πανικοβληθηκαν και μπηκαν να ξορκισουν το κακο.

Εμεις οι πραγματικοι μπουρδελιαρηδες κανουμε προληπτικες εξετασεις για αφροδισια και φυσικα ειμαστε προετοιμασμενοι να ακουσουμε και τα δυσαρεστα. Οι υπολοιποι ειστε πιρφοροι. Δουλέψτε περισσοτερο τις ικανοτητες σας στην ανευρεση γκομενας και αφηστε τους χωρους που δεν σας ταιριαζουν.

Θεμα με τιτλο "κολλησα AIDS" σε σαιτ για μπουρδελα ειναι σαν θεμα με τιτλο "εχω καρκινο του πνευμονα" σε φορουμ καπνιστων...

ολοι οι μπουρδελιαρηδες ειμαστε δηλαδη κασκαντερ που παιζουν με την ζωη τους...
μου θυμιζει την φαση οταν ειχα μπει σε ενα λουνα παρκ στο '' γυρο του θανατου'' που οι μηχανοβιοι γυρνανε μεσα σε ενα κυλινδρο με τις μηχανες τους.σε καποια στιγμη του σοου ο εκφωνητης ειπε οτι καμια ασφαλιστικη εταιρια δεν δεχετε να τους καλυψει και οποιος θελει ας ριξει μεσα στον κυλινδρο οτι χρηματικο ποσο θελει για βοηθεια....

συμφωνα με τα παραπανωβ φανταστειτε να μαθουν και οι ασφαλιστικες εταιριες την ζωη των μπουρδελιαρηδων....

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
καλά το λές χρειάζεται επικοινωνία μολυσμένου υγρού (αίμα-σπέρμα) με τη συστηματική κυκλοφορία του θύματος
αμφιβάλλω όμως αν αυτό το υγρό μπορεί να απορροφηθεί απο κάποιον βλεννογόνο (ουρήθρα, γλώσσα,ορθό) και να μεταφερθεί έτσι στην συστηματική κυκλοφορία.
η "υγρο-βλεννογονική επικοινωνία" είναι πιθανό να σε πριμοδοτήσει με άλλα ΣΜΝ πχ γονόρροιες, χλαμύδια και τέτοια τοπικά
αλλά για aids δύσκολο.

τέλοσπάντων ας μην αναπαράγουμε τη φεμινιστική φοβία του βλάκα που άνοιξε το θρέντ
γιατί όπως είπε και ο nick υπάρχουν πολλοί φοβικοί φεμινιστές και πολλοί ενοχικοί πόρνοι
ας μην τροφοδοτούμε αίολες φοβίες , να προσέχουμε μέν , αλλά είπαμε χωρίς φοβικές υπερβολές

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
καλά το λές χρειάζεται επικοινωνία μολυσμένου υγρού (αίμα-σπέρμα) με τη συστηματική κυκλοφορία του θύματος
αμφιβάλλω όμως αν αυτό το υγρό μπορεί να απορροφηθεί απο κάποιον βλεννογόνο (ουρήθρα, γλώσσα,ορθό) και να μεταφερθεί έτσι στην συστηματική κυκλοφορία.
η "υγρο-βλεννογονική επικοινωνία" είναι πιθανό να σε πριμοδοτήσει με άλλα ΣΜΝ πχ γονόρροιες, χλαμύδια και τέτοια τοπικά
αλλά για aids δύσκολο.

τέλοσπάντων ας μην αναπαράγουμε τη φεμινιστική φοβία του βλάκα που άνοιξε το θρέντ
γιατί όπως είπε και ο nick υπάρχουν πολλοί φοβικοί φεμινιστές και πολλοί ενοχικοί πόρνοι
ας μην τροφοδοτούμε αίολες φοβίες , να προσέχουμε μέν , αλλά είπαμε χωρίς φοβικές υπερβολές

Δυστιχως δεν ειναι φοβια ειναι πραγματικοτητα. Οι βλενννογωνοι στην επιφανεια τους εχουν κυτταρα τα οποια προσβαλλοντε απο τον ιο και αφηνουν να κολησει πανω τους με αποτελεσμα να τον μεταφερουν στην κυκλοφορια του αιματος.Ο ιος δεν κολλαει μονο απο τις πληγες κολαει και απο τα κολπικα υγρα.Και μπορεις να κολησεις χωρις να εχεις πληγη.Η φοβια δεν θα επρεπε να ηπαρχει σε μορφη παραπληρωφορισης οπως για παραδειγμα να φοβασαι να πιεις απτο ιδιο ποτιρι με εναν οροθετικο η να τον φιλησεις.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
είπαμε πολύ καλή η θεωρία και η στατιστική
αλλά η πραγματικότητα έχει άλλους κανόνες

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Συναδελφοι αληθεια η ψεματα καλο ειναι που ανοιχτηκε το νημα αυτο γιατι μας υπενθυμιζει οτι το HIV και τα υπολοιπα ΣΜΝ ειναι εδω και οτι δεν ειμαστε ατρωτοι και καλο ειναι να ειμαστε ενημερωμενοι περι του θεματος και να προσεχουμε οχι μονο για μας αλλα και για τους αλλους γιατι δε χρωστανε τιποτα οι υπολοιποι να την πληρωσουν επειδη εμεις πχ ειμαστε στ αρχιδια μας.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
είπαμε πολύ καλή η θεωρία και η στατιστική
αλλά η πραγματικότητα έχει άλλους κανόνες

Συμφωνω.Απλα εγω πιστευω οτι ενω στην στατιστικη το 0,01% ειναι πρακτικα μηδεν,στην πραγματικοτητα η πιθανοτητα να κολησεις δεν ειναι κοντα στο μηδεν ειναι πολυ παραπανω επειδη κανεις δεν εχει τελεια στοματικη ηγειηνη και κυριως οι περισσοτερες πουτανες απο τις οποιες πολλες εχουν σμν στο στομα αλλα υποχρεονοντε να δουλευουν παρολα αυτα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
675
Πόντοι
96

Αποκλείεται δηλαδή να κολλήσει κάποιος επειδή είχε κάποια αμυχή στο δάκτυλο, πρόσφατο κόψιμο και έκανες δακτυλοσκόπηση στην πουτάνα?
Σώνει και καλά πρέπει κάποιος να κώλυσε απο ακα στοματικό? Οι πιθανότητες είναι μικρές από οτι καταλαβαίνω στο ακα στοματικό από έρευνες. Υπάρχουν έρευνες όμως που να έχουν λάβει υπόψιν τους δακτυλοσκόπηση και παράγωγα, τύπου έβαλα δάκτυλο, μετά χούφτωσα βυζιά και μετά ρούφηξα ρώγες....

Τα λέω αυτά γιατί κάποιοι εδω μέσα κράζουν σε υπερθετικό βαθμό τα ακα και θεωρούν οτι είναι πολύ επικίνδυνα ενω οι ίδιοι δακτυλοσκοπούν και κάνουν διάφορα άλλα τα οποία κατά τη λογική τους είναι οκ. 

Αυτα τα γράφω για food for thought. Δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις ούτε ισχυρή άποψη για το τι ειναι ΟΚ και τι όχι. Θεωρώ οτι όλα έχουν το ρίσκο τους.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Τελικα ο τυπος που κολλησε ξαναεγραψε τιποτα? Η αναλυουμε στατιστικες ερευνες??

:rolleyes: :rolleyes:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην μασατε ρε .οι μπουρδελιαριδες σε σχεσει με τους σχεσηστες εχουν μικροτερες πιθανοτητες.αμα ησασταν σε σχεση θα επρεπε να φοβοσαστε.απλα παντα με καποτα παντα και παντα και παντου και μην  φοβαστε τιποτα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Μην μασατε ρε .οι μπουρδελιαριδες σε σχεσει με τους σχεσηστες εχουν μικροτερες πιθανοτητες.αμα ησασταν σε σχεση θα επρεπε να φοβοσαστε.απλα παντα με καποτα παντα και παντα και παντου και μην  φοβαστε τιποτα
καποτα και διατροφη μαρη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.256
Πόντοι
3.656
Παίρναν στο φίλο σου ακάποτο τελειωμένα πρεζάκια γεμάτα πληγές παντού;

Γιατί δεν τον αυτοκτόνησες να τον απαλλάξεις από τη μιζέρια του;
Άν ήθελα να φτιάξω τον κόσμο, θα γινόμουν Ιεροκήρυκας, ή επαναστάτης. Δεν είμαι τίποτα από τα δυο. Δεν έχει χρήματα, γι αυτό ψώνιζε από το τρίγωνο, ότι πιο φτηνό. Δεν είχε δει να έχουν πληγές. Και ποιός είμαι εγώ για να κρίνω τον οποιοδήποτε?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Άν ήθελα να φτιάξω τον κόσμο, θα γινόμουν Ιεροκήρυκας, ή επαναστάτης. Δεν είμαι τίποτα από τα δυο. Δεν έχει χρήματα, γι αυτό ψώνιζε από το τρίγωνο, ότι πιο φτηνό. Δεν είχε δει να έχουν πληγές. Και ποιός είμαι εγώ για να κρίνω τον οποιοδήποτε?
τσαμπα χαλας τα λογια σου φιλε.μην δινεις σημασια.αλλοι εκτιθονται με αυτα που λενε

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
29
Like
1.548
Πόντοι
1.720
Εγω οταν παω τσαρκα εχω κι ενα μπουκαλακι hexalen στο αμαξι και κανω ξεπλυμα στοματος και μια γαργαρα μετα. :sunglasses:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
λοιπον για να σας λυσω ολες τις αποριες θα πρεπει πρωτα να σας πω οτι εγραψα στο φορουμ σας γιατι θελω να ΄΄αυτοδικησω΄΄ για τα εγκληματα που κανετε στις με και χωρις τη θεληση τους κοπελες....τι εννοω ρε κατα συρροη δολοφονοι?....πατε και εξαναγκαζετε αμεσα και εμμεσα τα κοριτσακια να σας κανουν υψιλου κινδυνου ΄΄ερωτικες’’ επφες (απροφυλαχτο στοματικο ερωτα,εκσπερματωση στη στοματικη κοιλοτητα και στο σωμα τους) και θετετε σε κινδυνο ενα ακαθοριστο αριθμο προσωπων....θα πρεπε να σας συλλαβουν ολους....επειδη ομως δε το κανει κανεις καποιος θα πρεπε να σας ταρακουνισει!!!...λοιπον διεστραμενα ανθρωποειδη πριν καποιους μηνες ο αδερφος επαθε βλεννοροια απο καποια διαβοητη κοπελα...η οποια αναγκαστηκε ή εξαγοραστηκε απο τις ανωμαλες ορεξεις σας να κανει αυτα που ζητατε ΚΤΗΝΟΙ...οταν λοιπον σας ενημερωσε πεσατε να τον φατε....οσο για την ψευδη διασπορα ειδησεων να σας πω οτι περιμενω την μυνησουλα απο οποιον εχει τα ΄΄΄κοτσια΄΄ και θα δειτε μετα ολοι εσεις που δωροδοκειτε τα κοριτσακια για υψηλου κινδυνου επαφες,και το ομολογειτε,πως θα σας μυνησω παρ αυτα για εκθεση σε κινδυνο ζωης ακαθοροστου αριθμου προσωπα...μιας και ειμαι νεος δικηγορος :)

h4C0A1330

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom