Νέα

Κολλάς ΣΜΝ από γλειφοκώλι;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whiteman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιολάντης

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
708
Πόντοι
81
Ο μέγας Χίου Χέφνερ την πάτησε έτσι ...πέθανε από σηψαιμία που προκλήθηκε από λιμωξη από κωλοβακτηριδιο .......βέβαια ήταν και 90 χρόνων οπότε εξασθενημένος οργανισμός

τύπε τι συμπτώματα θα έχω αν κολλήσω;

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.148
Πόντοι
3.556
Ο μέγας Χίου Χέφνερ την πάτησε έτσι ...πέθανε από σηψαιμία που προκλήθηκε από λιμωξη από κωλοβακτηριδιο .......βέβαια ήταν και 90 χρόνων οπότε εξασθενημένος οργανισμός
Τύπε αυτό είχε ήδη αρχίσει να σαπίζει ... απλά με το κωλοβακτηρίδιο έγινε σκατά :confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Τι πάτησε φίλε μου..
Το μόνο που μπορούσε να κουνηθεί πλέον στον οργανισμό του ήταν η γλώσσα του και αυτό χωρίς την μασέλα

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
Τι πάτησε φίλε μου..
Το μόνο που μπορούσε να κουνηθεί πλέον στον οργανισμό του ήταν η γλώσσα του και αυτό χωρίς την μασέλα
Όπως μου πε κάποτε ένας σοφός " αν μείνω ανάπηρος από το λαιμό και κάτω τουλάχιστον θα μπορώ ακόμα να κάνω γλειφωμουνι "

Stefzenios41

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Like
6.540
Πόντοι
1.056
τύπε τι συμπτώματα θα έχω αν κολλήσω;
Δεν είμαι γιατρός...αλλά νομίζω εξαρτάται από την πύλη εισόδου στον οργανισμός σου ...αν μπει από την ουρήθρα σου θα πάθεις ουρολοίμωξη...αν μπει από το βλεννογόνο του στόματος ή της μύτης νομίζω παθαίνεις κάτι στα πνευμόνια......πάντως η σοβαρότητα του τι θα πάθεις και αν θα τα τιναξεις έχει να κάνει με την ηλικία και την γενικότερη κατάσταση της υγείας σου .....ο Χιου ήταν 90 χρόνω ....όταν είσαι 90 οι παρτούζες με κουνελάκια δεν είναι αθώες ....

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
Όπως μου πε κάποτε ένας σοφός " αν μείνω ανάπηρος από το λαιμό και κάτω τουλάχιστον θα μπορώ ακόμα να κάνω γλειφωμουνι "
Αυτη δεν ειναι σοφια ειναι η γνωση ολου του συμπαντος...υπεροχο

• Like
Αντιδράσεις: Katz

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Αν κολλήσεις κωλοβακτηριδιο από γαμησι, δηλαδή ακα πρωκτικο, παιρνεις Vibramicyn αντιβίωση για ένα ή δυο μηνες. Τα συμπτώματα είναι τσούξιμο στην ούρηση και το μικρόβιο ανιχνεύεται ΜΟΝΟ με καλλιέργεια σπέρματος. Πολυ σπάνια φαίνεται στην καλλιέργεια όρων.
Όσο αφορά το γλυφοκωλι πρεπει να είσαι πολυ μαλακας για να κολλήσεις. Πρέπει ο κωλος να είναι άπλυτος και να σου έρχεται μυρωδιά αλλά εσυ σαν μαλαξ να βάλεις τη γλώσσα σου μέσα! Αν ο πρωκτος δε μυρίζει τότε είναι επιμελώς πλυμενος και δεν έχεις θέμα. Ο κωλος δεν βγάζει υγρά σαν το μουνι την ώρα του γλυψιματος.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.106
Πόντοι
446
Αν κολλήσεις κωλοβακτηριδιο από γαμησι, δηλαδή ακα πρωκτικο, παιρνεις Vibramicyn αντιβίωση για ένα ή δυο μηνες. Τα συμπτώματα είναι τσούξιμο στην ούρηση και το μικρόβιο ανιχνεύεται ΜΟΝΟ με καλλιέργεια σπέρματος. Πολυ σπάνια φαίνεται στην καλλιέργεια όρων.
Όσο αφορά το γλυφοκωλι πρεπει να είσαι πολυ μαλακας για να κολλήσεις. Πρέπει ο κωλος να είναι άπλυτος και να σου έρχεται μυρωδιά αλλά εσυ σαν μαλαξ να βάλεις τη γλώσσα σου μέσα! Αν ο πρωκτος δε μυρίζει τότε είναι επιμελώς πλυμενος και δεν έχεις θέμα. Ο κωλος δεν βγάζει υγρά σαν το μουνι την ώρα του γλυψιματος.
Τεκμηριωμένη τοποθέτηση...

Γιολάντης

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
708
Πόντοι
81
Δεν είμαι γιατρός...αλλά νομίζω εξαρτάται από την πύλη εισόδου στον οργανισμός σου ...αν μπει από την ουρήθρα σου θα πάθεις ουρολοίμωξη...αν μπει από το βλεννογόνο του στόματος ή της μύτης νομίζω παθαίνεις κάτι στα πνευμόνια......πάντως η σοβαρότητα του τι θα πάθεις και αν θα τα τιναξεις έχει να κάνει με την ηλικία και την γενικότερη κατάσταση της υγείας σου .....ο Χιου ήταν 90 χρόνω ....όταν είσαι 90 οι παρτούζες με κουνελάκια δεν είναι αθώες ....

ευχαριστώ τύπε

Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
636
Πόντοι
81
ειμαι στα προθυρα θανατου με προβλημα στα πνευμονια,βαρια καταθλιψη, βουλιμια και αλκοολισμο πλεον το τελευταιο πραγμα που σκεφτομαι ειναι αν θα παθω κατι με τα δεκαδες ακαποτα ,γλυφοκωλια,γλυφομουνια που εχω κανει με παντρεμενες ,αρραβωνιασμενες,χωρισμενες,βιζιτες κλπ...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.904
Πόντοι
9.846
Εμένα η ερώτηση μου αν είναι αν κόλλας κάτι αν σου κάνουν γλυφοκωλι???
Οι πιθανοτητες να κολλήσεις κάτι αν σου κάνουν γλυφοκωλι είναι 0,0 κάτι%. Το σάλιο της γυναίκας που θα σου κανει γλυφοκωλι, και γλώσσα να βάλει μέσα, δεν είναι ικανό να κατρακυλησει στο άντερό σου. Μην ξεχνάς η φυση το εντέρου είναι να παραμενει παντα σφιχτό. Σε όλο το μήκος! Αντιθέτως η ουρηθρα ανοίγει πολυ πιο ευκολα και στην πιπα και στο γαμησι. Και σε πληροφορω ότι το Φ της ουρηθρας γίνεται αρκετά μεγάλο για να κατρακυλησει μολυσμένο σάλιο μέσα βαθιά. Όταν μπαίνει καθετηρας ο οξυς πονος είναι στην αρχή της εισχωρησης μετά κόβει και στο τέλος όταν παιρναει τον προστατη ποναει απίστευτα. Βεβαίως όμως και οι ακα πιπες έχουν πολυ χαμηλό ποσοστο μόλυνσης αλλά και (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ) το ακα γαμησι έχει ΣΧΕΤΙΚΑ χαμηλό ποσοστο σε μόλυνση αφροδισιων. Η μόλυνση σε σεξουαλικα μεταδιδόμενα νοσήματα είναι υψηλή όταν γαμάς ακα κωλο γιατί ματώνει το γκροβερ αλλά και το πουλι με αποτέλεσμα να έχουμε μόλυνση λόγω ανταλλαγής αίματος. Γι αυτό ξεκίνησε το HIV από τους πουστηδες. ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΚΡΟΒΕΡ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΖΕΛ ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ.

Tzonis13

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
2
Like
353
Πόντοι
20
Ego pou exo roufixsei kolotrypida apo kopela olo mesa ti glossa isa isa pio leyka ginane ta donta mou ti na po..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.956
Πόντοι
2.356
απο ρωσικες κωλοτρυπιδες δε κολλας τιποτα!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
Σε αυτή τη περίπτωση η Fanta η θαυματουργή σε προστατεύει?

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.157
Πόντοι
446
ρε μαγκεσ εγο τρελενομε να γλιφο κολο...προτιμο να γλιφο κολο παρα να γαμαο...πιστευετε αμα παο σε πουτανα και τισ πο να τισ κανο μονο γλυφοκολι και να τον παιζο ταυτοχρονα θα δεχτει???

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
οχι αλλα αν δεν φας μερεντα σε κυνηγαει ο εφκα

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
Για το εσερίχια κόλι, γνωστό κολοβακτήριο, σου έχει μιλήσει ποτέ κανείς;

Τελευταία τροποποίηση:

mkavlos

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Κριτικές
275
Like
3.835
Πόντοι
10.450
Στις αρχές του 2018 κόλλησα βλενορροια σε μπουρδελο. Είχα κάνει γλυφομουνι κ μου πήρε πιπα ακαποτη. Στου Συγγρού που πήγα για θεραπεία μου είπαν ότι είτε γλύφεις είτε σε γλύφουν ακαποτα κολλάς σύφιλη κ βλενορροια. Αν δε έχεις κ πληγή κολλάς κ aids

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom