Grey_angel
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2024
- Like
- 141
- Πόντοι
- 0
Τίποτα. Μια απλή παρατήρηση.που σημαινει;
Τίποτα. Μια απλή παρατήρηση.που σημαινει;
Καλέ μου φίλε Grey_angel δεν ρωτάς ..Στη πουτάνα βγάζεις γούστα και αυτή στα κάνει πράξει ...Η σωστή ερώτηση φίλε μου είναι τι της άρεσε περισσότερο!
εισαι τυχερος ρε φιλε....τι να πω.... επαιξες ποτε μαζι της? μιλατε? πραγματικα η μουναρα γειτονισα της διπλανης πορτας
ειχα και εγω μια παρομοιο στυλ , επλενε το αμαξι της με μποξερακι , αλλα τωρα εχει φακλανεψει αρκετα και δεν ασχολουμαι
Παντως το στυλακι της γειτονισας σου φαινεται πολυ αθλητικο για μιλφακι.
Ωραιος παντως
Η σεμνή γυναίκα μου στην παραλία
χαχα.. σε σεμνη εχωΤην άσεμνη θέλουμε χαχαχα
Άξιος!!!!Το μικρό αλλά σφιχτό κωλαράκι από ένα κάτασπρο 32-χρονο Πολωνάκι που τραβιόμουν μέχρι πριν μερικούς μήνες στην Ολλανδία που ζω. Εδώ είναι από ένα τριήμερο που είχαμε παει Λουξεμβούργο, και απλά την πήδαγα απο το πρωί μέχρι το βράδυ (και η πρώτη φορά που μου έδωσε κώλο - ούτε και εγώ δεν ξέρω πως κατάφερα να μπω εκεί μέσα.. ).
Καλέ μου φίλε gamawmethskaltses ειπα μήπως δεν ξέρει από Αθηναίικα να το πω ότι ειναι μαλάκας σε άλλη διάλεκτο μπας και καταλάβει.....Άρχισες και τις άγνωστες λέξεις τώρα!!! Εδώ δε νιώθει στα Ελληνικά, θα νιώσει με την Κρητική διάλεκτο;;;
Το σαιτ εχει μετατραπει σε διαγωνισμο - ανταγωνισμο πιτσιρικαδων. Απαντανε ο ενας στον αλλον με οτι φωτο βρισκουν
Πρώτη έκθεση στον ήλιο άρπαξε λίγοΑπό αρχές καλοκαιριού
Μάλλον έφαγε ξυλιές λεω εγώ..Πρώτη έκθεση στον ήλιο άρπαξε λίγο
Και του χρόνου
ατελειωτο γλειψιμο !!!