Katikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 968
- Πόντοι
- 81
Τι τούμπανο είναι αυτό;
Τι τούμπανο είναι αυτό;
Η απόλυτη συμμετρία. Εύγε !!!!!!!!
γαρυφαλλο....
Καργιολα για πολλές σφαλιάρες και χύσια η κολάρα σου
Και της δικές μας καλημερες καλέ μου φίλε Γιαννιος420 ...Πολύ θα ήθελα να έχωνα τη μούρη μου εκεί μέσα και όχι μόνο αυτή...καλημερες
απτόητος και ...... αήττητος!!!Ρε συ φίλε @GiorgosM145 ,σε παρακαλώ πολύ δηλαδή και ίσως να μην το έχεις αντιληφθεί αλλά αυτά τα νήματα (που ανοίγουν χωρίς να υπάρχει λόγος για κάθε μέρος του σώματος) είναι για δικές μας ερασιτεχνικές φωτογραφίες και ΌΧΙ για φωτογραφίες που βρίσκονται στο ίντερνετ!!!!
Αν δεν έχεις τέτοιες, δεν πειράζει!!! Δε θα σε μαλώσει κανένας!!! Υπάρχουν νήματα όπως *μιλφ *μουνί και θεϊκά μουνιά κλπ που δεν υπάρχει περιορισμός και ανεβάζεις ότι γουστάρεις!!!
Αν πάλι δε θες, μείνε στην ενημέρωση για τις πιάτσες που είσαι πολύ δυνατός!!!
Ειλικρινά σου λέω, όλοι οι ματάκηδες του σάη θα σου είμαστε υποχρεωμένοι!!!
Ρε συ φίλε @GiorgosM145 ,σε παρακαλώ πολύ δηλαδή και ίσως να μην το έχεις αντιληφθεί αλλά αυτά τα νήματα (που ανοίγουν χωρίς να υπάρχει λόγος για κάθε μέρος του σώματος) είναι για δικές μας ερασιτεχνικές φωτογραφίες και ΌΧΙ για φωτογραφίες που βρίσκονται στο ίντερνετ!!!!
Αν δεν έχεις τέτοιες, δεν πειράζει!!! Δε θα σε μαλώσει κανένας!!! Υπάρχουν νήματα όπως *μιλφ *μουνί και θεϊκά μουνιά κλπ που δεν υπάρχει περιορισμός και ανεβάζεις ότι γουστάρεις!!!
Αν πάλι δε θες, μείνε στην ενημέρωση για τις πιάτσες που είσαι πολύ δυνατός!!!
Ειλικρινά σου λέω, όλοι οι ματάκηδες του σάη θα σου είμαστε υποχρεωμένοι!!!
Δηλαδή είναι σαν μην γράφτηκε το παραπάνω μήνυμα.Ρε φίλε γιατί καταστρέφεις τα νήματα με γκόμενες και βάζεις τυχαίες;Σταμάτα σε παρακαλώ.Θες να φας το μπινελικι σου για να σταματήσεις;
Καλέ μου φίλε ήθελα να ξέρω όλες αυτές της κοπέλες που ανεβάζεις εδώ και μας ζαλίζεις τα αρχίδια σε όλα τα νήματα εδώ μέσα και μας κουράζεις με της τόσο φώτο είχαν σχέση μαζί σου??? Η ότι και όπου βρίσκεις κάτι μας το πασάρεις εδώ για κάποια Likes???...Να μην πω βέβαια ότι σε βγάλανε στη σέντρα ότι εισαι φιδεμπορος αλλά εσύ απτόητος εκεί να μας φλομώνεις στη μπαρούφα ...Εχεις κουράσει να το ξέρεις ..Απαπααα