Πολλές φορές ελέγχω τους χρόνους στο δωμάτιο και για την κοπέλα αλλά και για μένα.Αυτές όμως τσαντίζονται , άλλοτε φανερά και άλλοτε όχι , και δεν το αφήνουν ποτέ ασχολίαστο : "Έχεις ραντεβού μετά;" ή "Βιάζεσαι;;" Θα ήθελα να ρωτήσω αν κοιτάτε κι εσείς ρολόι και τι απαντάτε στα σχόλια τους.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κοίταγμα ρολογιού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oneofus
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Πολλές φορές ελέγχω τους χρόνους στο δωμάτιο και για την κοπέλα αλλά και για μένα.Αυτές όμως τσαντίζονται , άλλοτε φανερά και άλλοτε όχι , και δεν το αφήνουν ποτέ ασχολίαστο : "Έχεις ραντεβού μετά;" ή "Βιάζεσαι;;" Θα ήθελα να ρωτήσω αν κοιτάτε κι εσείς ρολόι και τι απαντάτε στα σχόλια τους.
το επομενο θρεντ που θα ανοιξεις ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το "καταγμα τριανταφυλλιάς,το έχετε δεί ή εχετε μονο υβισκους στο μπαλκονι σας?"
Χτυπησαμε 40αρι στο θερμοτετρο?
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Οπως τα λες φιλε μου! Οι περισσοτερες τσαντιζονται και λενε τις παπαριες τους και αλλες ειναι πολυ cool! Ειναι και καποιες που αγχωνονται θελουν να σε ξεπεταξουν και σου μεταφερουν το γαμημενο αγχος!Πολλές φορές ελέγχω τους χρόνους στο δωμάτιο και για την κοπέλα αλλά και για μένα.Αυτές όμως τσαντίζονται , άλλοτε φανερά και άλλοτε όχι , και δεν το αφήνουν ποτέ ασχολίαστο : "Έχεις ραντεβού μετά;" ή "Βιάζεσαι;;" Θα ήθελα να ρωτήσω αν κοιτάτε κι εσείς ρολόι και τι απαντάτε στα σχόλια τους.
το επομενο θρεντ που θα ανοιξεις ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το "καταγμα τριανταφυλλιάς,το έχετε δεί ή εχετε μονο υβισκους στο μπαλκονι σας?"
Άσχετο το σχόλιο σου.Κοίτα λίγο τον browsers σου.Λέει "bourdela.tv."
Εδώ μιλάμε για μπουρδέλα , και το παρόν thread ταιριάζει απόλυτα με τη θεματολογία του σάιτ.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Ε αμα κοιτας καθε 5' το ρολοι ρε, θα στην πουνε..
Κοιτας μια φορα με τροπο και υπολογιζεις.. ;) μη τρελαίνεσαι με το ρολοι.. το πολυ πολυ βαλτο στη τσεπη.
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Επισης καποιες φορες οταν σε παρουν γραμμη λενε τις παπαριες τους στη μητρικη τους γλωσσα και τσαντιζομαι παραπανω! Ενας θεος ξερει τι εχουμε ακουσει!
Κοιτας μια φορα με τροπο και υπολογιζεις.. ;) μη τρελαίνεσαι με το ρολοι.. το πολυ πολυ βαλτο στη τσεπη.
Ναι , ρε γαμώτο αλλά είναι πολύ παρατηρητικές.Ίσως πρέπει να κάνω πως τεντώνω τα χέρια μου προς τα μπρος
Stratocaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 6.255
τσεκαρω και εγω φυσικα...Αλλα με το κινητο...Και καλα οταν μπαινει τις πιο πολλες φορες κανω οτι περναω την ωρα μου..και οταν βγαινει πλεον ξανα με 2 λεπτακια ας πουμε καθυστερηση λογω νεκρου χρονου..Και ετσι ουδεν προβλημα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Άσχετο το σχόλιο σου.Κοίτα λίγο τον browsers σου.Λέει "bourdela.tv."
Εδώ μιλάμε για μπουρδέλα , και το παρόν thread ταιριάζει απόλυτα με τη θεματολογία του σάιτ.
παω πασο,εχεις δικιο
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δε φοράω παντελόνι όταν μου κάνουν μασάζ !!!
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Δε φοράω παντελόνι όταν μου κάνουν μασάζ !!!
Απο πριν ρε γατονι..!! ;)
Εγω συνηθως το βγαζω το ρολοι μου και το βαζω στο κομοδινο οταν παω σε οικο ,γιατι απο την
μια δεν θελω να βλεπω την ωρα και να αγχονομαι, (να χω δηλαδη αυτη την πιεση χρονου) και απο την αλλη οπως γαμουσα μια φορα της γρατζουνισα την πλατη με τον γαντζο του ρολογιου!!!
μια δεν θελω να βλεπω την ωρα και να αγχονομαι, (να χω δηλαδη αυτη την πιεση χρονου) και απο την αλλη οπως γαμουσα μια φορα της γρατζουνισα την πλατη με τον γαντζο του ρολογιου!!!
Με την εμπειρία σιγά-σιγά έχω αποκτήσει την αίσθηση του χρόνου και "αντιστέκομαι" όσο μπορώ.
Σχεδόν πάντα μετράω το χρόνο παραμονής της κοπέλας στο δωμάτιο.
Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης μια φορά κοιτούσα το ρολόι, είναι ξεκαβλωτικό να αποσπάς κάθε τόσο τη προσοχή σου στην ώρα.
Σχεδόν πάντα μετράω το χρόνο παραμονής της κοπέλας στο δωμάτιο.
Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης μια φορά κοιτούσα το ρολόι, είναι ξεκαβλωτικό να αποσπάς κάθε τόσο τη προσοχή σου στην ώρα.
A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγω βάζω χρονόμετρο στο κινητό μολις μπεί και στο τέλος βλέπω αν εχω κάνει ρεκόρ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το παγκοσμιο ποσο ειναι τυπε και ποιος το κατεχει;ξερουμε;Εγω βάζω χρονόμετρο στο κινητό μολις μπεί και στο τέλος βλέπω αν εχω κάνει ρεκόρ
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
ο γιουσέιν μπολτ αν γνωριζεις πρόσφατα έκανε στα 100 κ 200μέτρα το παγκόσμιοτο παγκοσμιο ποσο ειναι τυπε και ποιος το κατεχει;ξερουμε;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σε πιστευω γιατι με την πολλη τεστοστερονη και τα αναβολικα θα χυνει και γρηγορα εκτος απο το να τρεχει....ο γιουσέιν μπολτ αν γνωριζεις πρόσφατα έκανε στα 100 κ 200μέτρα το παγκόσμιο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σε πιστευω γιατι με την πολλη τεστοστερονη και τα αναβολικα θα χυνει και γρηγορα εκτος απο το να τρεχει....ο γιουσέιν μπολτ αν γνωριζεις πρόσφατα έκανε στα 100 κ 200μέτρα το παγκόσμιο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις