Νέα

Κοίταγμα ρολογιού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oneofus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πολλές φορές ελέγχω τους χρόνους στο δωμάτιο και για την κοπέλα αλλά και για μένα.Αυτές όμως τσαντίζονται , άλλοτε φανερά και άλλοτε όχι , και δεν το αφήνουν ποτέ ασχολίαστο : "Έχεις ραντεβού μετά;" ή "Βιάζεσαι;;" Θα ήθελα να ρωτήσω αν κοιτάτε κι εσείς ρολόι και τι απαντάτε στα σχόλια τους.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Πολλές φορές ελέγχω τους χρόνους στο δωμάτιο και για την κοπέλα αλλά και για μένα.Αυτές όμως τσαντίζονται , άλλοτε φανερά και άλλοτε όχι , και δεν το αφήνουν ποτέ ασχολίαστο : "Έχεις ραντεβού μετά;" ή "Βιάζεσαι;;" Θα ήθελα να ρωτήσω αν κοιτάτε κι εσείς ρολόι και τι απαντάτε στα σχόλια τους.

το επομενο θρεντ που θα ανοιξεις ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το "καταγμα τριανταφυλλιάς,το έχετε δεί ή εχετε μονο υβισκους στο μπαλκονι σας?" :s&m_3:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Χτυπησαμε 40αρι στο θερμοτετρο?  :jerking:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Οπως τα λες φιλε μου! Οι περισσοτερες τσαντιζονται και λενε τις παπαριες τους και αλλες ειναι πολυ cool! Ειναι και καποιες που αγχωνονται θελουν να σε ξεπεταξουν και σου μεταφερουν το γαμημενο αγχος!

OP
OP
O

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
το επομενο θρεντ που θα ανοιξεις ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το "καταγμα τριανταφυλλιάς,το έχετε δεί ή εχετε μονο υβισκους στο μπαλκονι σας?" :s&m_3:

Άσχετο το σχόλιο σου.Κοίτα λίγο τον browsers σου.Λέει "bourdela.tv."
Εδώ μιλάμε για μπουρδέλα , και το παρόν thread ταιριάζει απόλυτα με τη θεματολογία του σάιτ.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

Ε αμα κοιτας καθε 5' το ρολοι ρε, θα στην πουνε..  :grin:

Κοιτας μια φορα με τροπο και υπολογιζεις.. ;) μη τρελαίνεσαι με το ρολοι.. το πολυ πολυ βαλτο στη τσεπη.  

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Επισης καποιες φορες οταν σε παρουν γραμμη λενε τις παπαριες τους στη μητρικη τους γλωσσα και τσαντιζομαι παραπανω! Ενας θεος ξερει τι εχουμε ακουσει!

OP
OP
O

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1

Κοιτας μια φορα με τροπο και υπολογιζεις.. ;) μη τρελαίνεσαι με το ρολοι.. το πολυ πολυ βαλτο στη τσεπη.  

Ναι , ρε γαμώτο αλλά είναι πολύ παρατηρητικές.Ίσως πρέπει να κάνω πως τεντώνω τα χέρια μου προς τα μπρος :grin:

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
τσεκαρω και εγω φυσικα...Αλλα με το κινητο...Και καλα οταν μπαινει τις πιο πολλες φορες κανω οτι περναω την ωρα μου..και οταν βγαινει πλεον ξανα με 2 λεπτακια ας πουμε καθυστερηση λογω νεκρου χρονου..Και ετσι ουδεν προβλημα

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Άσχετο το σχόλιο σου.Κοίτα λίγο τον browsers σου.Λέει "bourdela.tv."
Εδώ μιλάμε για μπουρδέλα , και το παρόν thread ταιριάζει απόλυτα με τη θεματολογία του σάιτ.

παω πασο,εχεις δικιο

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1

Δε φοράω παντελόνι όταν μου κάνουν μασάζ !!! :)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καμια φορα δεν κοιταξα ενδιαμεσα την ωρα,οσες φορες και να πηγα παντα ειχα κλεισμενο 2ωρο και καθε φορα καθεται πολυ περισσοτερο 2,30 μεχρι και 3 ωρες 

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω συνηθως το βγαζω το ρολοι μου και το βαζω στο κομοδινο οταν παω σε οικο ,γιατι απο την
μια δεν θελω να βλεπω την ωρα και να αγχονομαι, (να χω δηλαδη αυτη την πιεση χρονου) και απο την αλλη  οπως γαμουσα μια φορα της γρατζουνισα  την πλατη με τον γαντζο του ρολογιου!!!

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Με την εμπειρία σιγά-σιγά έχω αποκτήσει την αίσθηση του χρόνου και "αντιστέκομαι" όσο μπορώ.
Σχεδόν πάντα μετράω το χρόνο  παραμονής της κοπέλας στο δωμάτιο.

Κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης μια φορά κοιτούσα το ρολόι, είναι ξεκαβλωτικό να αποσπάς κάθε τόσο τη προσοχή σου στην ώρα. 

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εγω βάζω χρονόμετρο στο κινητό μολις μπεί και στο τέλος βλέπω αν εχω κάνει ρεκόρ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο γιουσέιν μπολτ αν γνωριζεις πρόσφατα έκανε στα 100 κ 200μέτρα το παγκόσμιο  :2funny:  :dancing:  :rockon:  :rockon:  :rockon:
σε πιστευω γιατι με την πολλη τεστοστερονη και τα αναβολικα θα χυνει και γρηγορα εκτος απο το να τρεχει.... :headbang: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο γιουσέιν μπολτ αν γνωριζεις πρόσφατα έκανε στα 100 κ 200μέτρα το παγκόσμιο  :2funny:  :dancing:  :rockon:  :rockon:  :rockon:
σε πιστευω γιατι με την πολλη τεστοστερονη και τα αναβολικα θα χυνει και γρηγορα εκτος απο το να τρεχει.... :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom