Νέα

Κοινωνικές αναταραχές ή στημένη εξέγερση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 428
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε η ατιμωρησια ειναι εθνικο πρωιον...
ποσες φορες σε εχουν σταματησει  μπατσοιμεθυσμενο εσενα η φιλο σου και δεν σουχουν κανει τιποτα διοτι δειχνεις καλο παιδι>>εμενα αρκετες
ποσες φορες εχεις κανει παραβαση και στην εχουν χαρισει..
καθε χρονο η εφορια σε ποσους την χαριζει,,διοτι κακα τα ψεματα ολοι οι ελευθεροι επαγγελματιες εχουμε μεγαλες αμαρτιες??που συγχωρουντε συνηθως..
ενας νταλικιερης σκοτωσε 20 παιδακια στα τεμπη και ειναι ατιμωρητος..στα αρχιδια σου φυσικα οπως και πολλων...τι εκανες τοτε και τι κανεις τωρα που σκοτωθηκε ενα παιδακι ??
ξερεις ποσα παιδακια σκοτωνοντε απο μεθυσμενους καθε χρονο..που εισαι τοτε??
ολοι ξερουμε οτι μπορουμε να την σκαπουλαρουμε αμα κανουμε μαλακιες.. οχι μονο οι μπατσοι ξυπνα και ξεκολα
οι κουκουλοφοροι ξερουν οτι δεν θα παθουν τιποτα γι αυτο καψαν την αθηνα..η εικονα που παρουσιαζει η ελληνικη κοινωνια ειναι απαγητευτικη για μενα...ανευθυνο κρατος με ανεκπαιδευτους δημοσιους υπαλληλους κατα κανονα κοπριτες βαζω και την αστνομια μεσα αλλα και ανευθυνους πολιτες και πολιτικα κομματα ..
ανευθυνοι πολιτες ειναι οι περισσοτεροι χωρις λογικη οταν αντιδρουμε με αυτη  την συμπεριφορα την μονοχρομη ...εκει που μασ κατευθυνουν κομπλεξικοι δημοσιογραφοι,και ανευθυνοι πολιτικοι.. που επειδη φαγαν μια κλοτσια επι χουντας ..στοχευουν γεγονοτα..οπως τον θανατο του 16χρονου ενω αλλα χειροτερα τα γραφουν στην παπαρα τους οπωςμ την σφαγη των τεμπων..
ξερεις ποσοι πεθενουν απο πρεζα καθε χρονο..ποσα παιδακια??που ειναι οι διαμαρτυριες??εκει κανενας δεν φωναζει ..κανενα αρθρο το πολυ σε καμμια εφημεριδα στην πισω σελιδα γιατι???η ελλαδα δυστιχως ειναι χωρα του παραλογου

είναι πραγματικά κορυφαίος ο νεοελληνικός τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεσαι τον σωφρονισμό και τα επιχειρήματα.
Δεδομένου ότι είναι προφανές ότι είσαι φίλα προσκείμενος στα όργανα της τάξης γενικά θα σου πώ 5 πραγματάκια μπάς και ξελαμπικάρεις. Γιατί από κοινωνική παιδεία είσαι αστείος.
1.
Η εξουσία ΔΕΝ δικαιολογείται πρώτον γιατί πρέπει να είναι αδέκαστη και δεύτερον γιατί πρέπει να δίδει το παράδειγμα στην κοινωνία.....
Αρα.... επειδή μένει ατιμώρητος ο μεθυσμένος πρέπει να μένει ατιμώρητος και ο αστυνόμος. Γάμα τα με μεγάλα γράμματα.
2.
Εάν έμεινες πολλάκις ατιμώρητος επειδή ήσουν μεθυσμένος, αλλά υπερασπίζεσαι με τέτοια σπουδή τους αστυνομικούς δεν μπορώ να έχω καμμιά αμφιβολία αφενός γιατί είναι μπουρδέλο η κοινωνία μας με τέτοιους πολίτες και αφετέρου γιατί είναι μπουρδέλο η αστυνομία μας με όργανα που αφήνουν πολλές φορές έναν κινούμενο δολοφόνο ελεύθερο, αλλά σκοτώνουν εν ψυχρώ πιτσιρίκια 15 ετών.....

Πάμε λοιπόν να σου πω εγώ τι θα έκανα εάν ήμουν όργανο της τάξης.
Τύπους σαν και σένα που κυκλοφορούν οπλισμένοι με αυτοκίνητο και οδηγούν μεθυσμένοι θα τους σκότωνα εν ψυχρώ.
Τους πιτσιρικάδες που κάνουν φασαρίες, ή που βρίζουν μπάτσους θα τους έστελνα 1 μήνα εκπαιδευτική εκδρομή με τα έξοδα πληρωμένα από τα έσοδα του κράτους στη Σομαλία, το Ιράκ, την Καμπότζη και σε άλλα πολλά μέρη τυο κόσμου όπου τα ατομικά δικαιώματα είναι ευαγγέλιο και η αξία της ανθρώπινης ζωής υπεράνω εξουσίας.

Δε σου εύχομαι Χρόνια Πολλά αλλά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
είναι πραγματικά κορυφαίος ο νεοελληνικός τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεσαι τον σωφρονισμό και τα επιχειρήματα.
Δεδομένου ότι είναι προφανές ότι είσαι φίλα προσκείμενος στα όργανα της τάξης γενικά θα σου πώ 5 πραγματάκια μπάς και ξελαμπικάρεις. Γιατί από κοινωνική παιδεία είσαι αστείος.
1.
Η εξουσία ΔΕΝ δικαιολογείται πρώτον γιατί πρέπει να είναι αδέκαστη και δεύτερον γιατί πρέπει να δίδει το παράδειγμα στην κοινωνία.....
Αρα.... επειδή μένει ατιμώρητος ο μεθυσμένος πρέπει να μένει ατιμώρητος και ο αστυνόμος. Γάμα τα με μεγάλα γράμματα.
2.
Εάν έμεινες πολλάκις ατιμώρητος επειδή ήσουν μεθυσμένος, αλλά υπερασπίζεσαι με τέτοια σπουδή τους αστυνομικούς δεν μπορώ να έχω καμμιά αμφιβολία αφενός γιατί είναι μπουρδέλο η κοινωνία μας με τέτοιους πολίτες και αφετέρου γιατί είναι μπουρδέλο η αστυνομία μας με όργανα που αφήνουν πολλές φορές έναν κινούμενο δολοφόνο ελεύθερο, αλλά σκοτώνουν εν ψυχρώ πιτσιρίκια 15 ετών.....

Πάμε λοιπόν να σου πω εγώ τι θα έκανα εάν ήμουν όργανο της τάξης.
Τύπους σαν και σένα που κυκλοφορούν οπλισμένοι με αυτοκίνητο και οδηγούν μεθυσμένοι θα τους σκότωνα εν ψυχρώ.
Τους πιτσιρικάδες που κάνουν φασαρίες, ή που βρίζουν μπάτσους θα τους έστελνα 1 μήνα εκπαιδευτική εκδρομή με τα έξοδα πληρωμένα από τα έσοδα του κράτους στη Σομαλία, το Ιράκ, την Καμπότζη και σε άλλα πολλά μέρη τυο κόσμου όπου τα ατομικά δικαιώματα είναι ευαγγέλιο και η αξία της ανθρώπινης ζωής υπεράνω εξουσίας.

Δε σου εύχομαι Χρόνια Πολλά αλλά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
δεν ειμαι φιλικα [προσκειμενος στα οργανα της ταξης ουτε ημουν ποτε ..αντιθετα τα εχω μαζι τους οπως και τα εχω με ολες της δημοσιες υπηρεσιες και με ολους σχεδον τους διαμαρτυρομενους πολιτες διοτι ειναι εντελως μονοπλευροι...
ναι επερεπε να φαω φιλακα διοτι ημουν μεθυσμενος 10 χρονακια...αν θες ετσι ειναι το σωστο,, οπως και πρεπει να τιμωρουντε ολοι σε αυτη την χωρα..ομως..αν σκοτωνα καποιον μεθυσμενος ναι να εκτελεστω παω πασο...
σε θεωρω εντελως μονοπλευρο και παιδακι μακντοναλντς ,παμε να φαμε ολοι στα μακντοναλντσ διοτι ετσι ειναι η μοδα...παμε να διαμαρτυρηθουμε για τον 16χρονο διοτι ετσι λεει η μαζα και στα αρχιδια μου η δολοφονια των 20 στα τεμπη δεν πουλαει δεν ειναι λακοστ....
τα βαζεις μονο με την αστυνομια διοτι ετσι σε κατευθυνουν κουραμπιεδες δημοσιοραφοι,,λες και δεν υπαρχουν δημοσιοι υπαλληλοι δολοφονοι σε αλλες υπηρεσιες ,,αγορανομια..για παραδειγμα ..καθομαστε τρωμε τα σκατα που μας δινουν και λεμε και ευχαριστω,,και μετα παθαινουμε ηπατητιδα...αυτοι δεν ειναι δολοφονοι??
φιλαρακο το μονο που μας σωζει σαν χωρα προς το παρων...ειναι  οτι γυρω μας ειναι αλλες ποιο μπουρδελο,,κατι αλβανιες ,βουλγαριες..τουρκιες κλπ αλλιως γαμησε τα..
περαστικα σου στελνω απο το νοσοκομειο που εισαι απο τις ζημιες που θα παθεις απο σκατα που τρως και δεν φωναζεις,απο τους μεθυσμενους που θα σε σακατεψουν και δεν θα φωναξεις..διοτι δεν ειναι αστυνομοι..και φυσικα κανενας απο τους παπαρες που ακολουθεις στις πορειες τους δεν θαρθει να σε δει..στα αρχιδια τους δεν εισαι αλεξης..  διοτι εχεις φαει καρπαζιες απο αλλου.... οχι απο μπατσο.καληνυχτα φιλαρακο μου με το συμπαθειο αν σε τσιγκλαω λιγο ..αλλα ετσι μονο θα δεις καμμια ασπρη μερα στην κολοελλαδα σου..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
φιλε η ατιμωρησια ειναι εθνικο πρωιον...
ποσες φορες σε εχουν σταματησει  μπατσοιμεθυσμενο εσενα η φιλο σου και δεν σουχουν κανει τιποτα διοτι δειχνεις καλο παιδι>>εμενα αρκετες...
ποσες φορες εχεις κανει παραβαση και στην εχουν χαρισει..
καθε χρονο η εφορια σε ποσους την χαριζει,,διοτι κακα τα ψεματα ολοι οι ελευθεροι επαγγελματιες εχουμε μεγαλες αμαρτιες??που συγχωρουντε συνηθως..
ενας νταλικιερης σκοτωσε 20 παιδακια στα τεμπη και ειναι ατιμωρητος..στα αρχιδια σου φυσικα οπως και πολλων...τι εκανες τοτε και τι κανεις τωρα που σκοτωθηκε ενα παιδακι ??
ξερεις ποσα παιδακια σκοτωνοντε απο μεθυσμενους καθε χρονο..που εισαι τοτε??
ολοι ξερουμε οτι μπορουμε να την σκαπουλαρουμε αμα κανουμε μαλακιες.. οχι μονο οι μπατσοι ξυπνα και ξεκολα..
οι κουκουλοφοροι ξερουν οτι δεν θα παθουν τιποτα γι αυτο καψαν την αθηνα..η εικονα που παρουσιαζει η ελληνικη κοινωνια ειναι απαγητευτικη για μενα...ανευθυνο κρατος με ανεκπαιδευτους δημοσιους υπαλληλους κατα κανονα κοπριτες βαζω και την αστνομια μεσα αλλα και ανευθυνους πολιτες και πολιτικα κομματα ..
ανευθυνοι πολιτες ειναι οι περισσοτεροι χωρις λογικη οταν αντιδρουμε με αυτη  την συμπεριφορα την μονοχρομη ...εκει που μασ κατευθυνουν κομπλεξικοι δημοσιογραφοι,και ανευθυνοι πολιτικοι.. που επειδη φαγαν μια κλοτσια επι χουντας ..στοχευουν γεγονοτα..οπως τον θανατο του 16χρονου ενω αλλα χειροτερα τα γραφουν στην παπαρα τους οπωςμ την σφαγη των τεμπων..
ξερεις ποσοι πεθενουν απο πρεζα καθε χρονο..ποσα παιδακια??που ειναι οι διαμαρτυριες??εκει κανενας δεν φωναζει ..κανενα αρθρο το πολυ σε καμμια εφημεριδα στην πισω σελιδα γιατι???η ελλαδα δυστιχως ειναι χωρα του παραλογου
Πολυ ευστοχη η λογικη σου...
Εχεις καταλαβει ποια ειναι η δουλεια της αστυνομιας??????? ...Μαλλον οχι, γιατι αν ηταν ετσι δεν θα γραφες αυτα που γραφεις.
Δουλεια της αστυνομιας ειναι να επιβαλει αμεροληπτα τους νομους, να υπηρετει και να προστατευει τον πολιτη.
Τι σχεση εχουν ολες αυτες οι γενικευσεις  :idiot: και τα ασχετα που γραφεις, με τον πιτσιρικα που αναιτια δολοφονησαν???
Το ιδιο ειναι, ο πιτσιρικας που θα παει να πιει την πρεζα <<ηθελημενα>> με τον πιτσιρικα που θα παει μια βολτα και θα βρεθει με μια σφαιρα στην καρδια, επειδη ενος σκατομπατσου του καβλωσε να κανει τη μαγκια του???? ...μου φαινεται εχεις χασει καθε μετρο συγκρισης...

Υ.Γ αν ξερεις κανεναν εφοριακο που στην χαριζει χωρις να τα παιρνει... γνωρισε τον μου και μενα ;)

Χρονια πολλα και καλα μυαλα!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σου απαντώ με απλό τρόπο για να καταλάβεις πόσο γκασμάς είσαι.
1.
έχω πάνω από 100 λακόστ.
2.
δεν μένω πλέον Ελλάδα γιατί η πλειονότητα των πολιτών είναι σαν και σένα και των μπάτσων σαν τους ειδικούς φρουρούς.
3.
Στην Ελλάδα έμεινα όσο χρειάστηκε για να καταλάβω πόσο μαλάκες είναι οι πολίτες που την απαρτίζουν.

Να σε πληροφορήσω επίσης ότι εκεί που είμαι έχω πολύ μικρή πιθανότητα να βρεθώ στο νοσοκομείο από ταραξίες.
1.
γιατί έχει ελάχιστη εγκληματικότητα.
2.
γιατί δεν πληρώνουν οι πολίτες το 50% του εισοδήματός τους για ασφάλιση που δεν παρέχεται, για σύνταξη που δεν θα πάρουν και για φόρους ενός ανύπαρκτου κράτους.
3.
γιατί δεν γίνεται της πουτάνας από λαθρομετανάστες που δεν έχουν που να μείνουν και τι να φάνε
4.
γιατί δε συνορεύει με την Αλβανία.
5.
γιατί οι άνθρωποι έχουν μάθει να εργάζονται, να απολαμβάνουν τη ζωή τους και δεν εκλέγουν τους ίδιους μαλάκες 60 χρόνια.

πραγματικά σε ζηλεύω που έχεις τη δυνατότητα να μένεις στο κέντρο της Αθήνας.
πρέπει να είμαι πολύ μαλάκας που την εγκατέλειψα πριν από 16 χρόνια  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εχεις παρει συνταξη και εισαι μακρια
εκεινο το ραντεβου δε θα γινει ποτε πια....  :'(  :'(  :'(  :'(
:sunglasses:  :sunglasses: 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εχεις παρει συνταξη και εισαι μακρια
εκεινο το ραντεβου δε θα γινει ποτε πια....  :'(  :'(  :'(  :'(
:sunglasses:  :sunglasses: 
νιέτ ανηψιέ μου....
ερχομαι κοντά σας πλέον ως γκέστ σταρ.....
γιατί μόνο έτσι αντέχεται το μπουρδέλο.
στην αρχή είχα αμφιβολίες για την μετανάστευση.
Τώρα πλέον γελάω και μόνο που σκέφτομαι ότι έκανα τον δύσκολο.....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Νικολάκη μου γλυκέ χρόνια πολλά και ευτυχές τον νέον έτος.
Υπάρχουν ακόμα ορισμένοι εκλεκτοί στο μπουρδέλο για τους οποίους αξίζει να επιστρέφει κανείς.
:-*
Υ.Γ.
πάντως πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που κατάφερα να πάρω (στριπο)σύνταξη από αυτή την χώρα.
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
οι λοιποί θα πεθάνετε εργαζόμενοι....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
Πολυ ευστοχη η λογικη σου...
Εχεις καταλαβει ποια ειναι η δουλεια της αστυνομιας??????? ...Μαλλον οχι, γιατι αν ηταν ετσι δεν θα γραφες αυτα που γραφεις.
Δουλεια της αστυνομιας ειναι να επιβαλει αμεροληπτα τους νομους, να υπηρετει και να προστατευει τον πολιτη.
Τι σχεση εχουν ολες αυτες οι γενικευσεις  :idiot: και τα ασχετα που γραφεις, με τον πιτσιρικα που αναιτια δολοφονησαν???
Το ιδιο ειναι, ο πιτσιρικας που θα παει να πιει την πρεζα <<ηθελημενα>> με τον πιτσιρικα που θα παει μια βολτα και θα βρεθει με μια σφαιρα στην καρδια, επειδη ενος σκατομπατσου του καβλωσε να κανει τη μαγκια του???? ...μου φαινεται εχεις χασει καθε μετρο συγκρισης...

Υ.Γ αν ξερεις κανεναν εφοριακο που στην χαριζει χωρις να τα παιρνει... γνωρισε τον μου και μενα ;)

Χρονια πολλα και καλα μυαλα!!!!!
θες να πεις οτι ο πιτσιρικας που περνει πρεζα δεν δολοφονειτε απο τον πρεζεμπορα..??αλλα στα αρχιδια σου δεν δολοφειτε απο μπατσο δεν σε νοιαζει..
δεν υπαρχει εφοριακος που δεν τα περνει...ξυπνα αγορι μου..που ζεις??
αν με θεωρεις μαλακα που εκτος απο τον θανατο του αλεξη ασχολουμε πολυ ποιο πολυ  και με αλλες δολοφονιες κρατικες ...που εσυ τις γραφεις στα αρχιδια σου.. οπως την σφαγη στα τεμπη των 20 παιδιων που ολοι ειναι σχεδον ατιμωρητοι και ποιο πολυ το κρατος ..τιμη μου να με λες μαλακα..αλλα με το συμπαθειο για μενα και εσυ εισαι καραμαλακας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θες να πεις οτι ο πιτσιρικας που περνει πρεζα δεν δολοφονειτε απο τον πρεζεμπορα..??αλλα στα αρχιδια σου δεν δολοφειτε απο μπατσο δεν σε νοιαζει..
τον πιτσιρικά τον έχουν δολοφονήσει πρώτα οι γονείς του, όπως και σένα που δε σου έδωσαν τη δυνατότητα να αποτινάξεις τη νεοελληνική σου αρρώστια.

εδώ που ζω αυτό είναι η εξαίρεση γι αυτό και δεν γίνονται αυτά που ζεις τόσα χρόνια.....

αν με θεωρεις μαλακα που εκτος απο τον θανατο του αλεξη ασχολουμε πολυ ποιο πολυ  και με αλλες δολοφονιες κρατικες ...που εσυ τις γραφεις στα αρχιδια σου.. οπως την σφαγη στα τεμπη των 20 παιδιων που ολοι ειναι σχεδον ατιμωρητοι και ποιο πολυ το κρατος ..τιμη μου να με λες μαλακα..αλλα με το συμπαθειο για μενα και εσυ εισαι καραμαλακας...
εγώ προσωπικά δε σε θεωρώ μαλάκα που ασχολείσαι και με έτερες κρατικές δολοφονίες.
σε θεωρώ μαλάκα που ασχολείσαι με δολοφονίες ενώ έχεις αυτοκτονήσει και δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
νιέτ ανηψιέ μου....
ερχομαι κοντά σας πλέον ως γκέστ σταρ.....
γιατί μόνο έτσι αντέχεται το μπουρδέλο.
στην αρχή είχα αμφιβολίες για την μετανάστευση.
Τώρα πλέον γελάω και μόνο που σκέφτομαι ότι έκανα τον δύσκολο.....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Νικολάκη μου γλυκέ χρόνια πολλά και ευτυχές τον νέον έτος.
Υπάρχουν ακόμα ορισμένοι εκλεκτοί στο μπουρδέλο για τους οποίους αξίζει να επιστρέφει κανείς.
:-*
Υ.Γ.
πάντως πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που κατάφερα να πάρω (στριπο)σύνταξη από αυτή την χώρα.
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
οι λοιποί θα πεθάνετε εργαζόμενοι....... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
θυμαμαι που μου ειχες πει κατι θειε περσονα..
χαιρομαι που το υλοποιησες . 
να 'σαι καλα, χρονια πολλα και σε σενα, ό,τι επιθυμεις
κι ό,τι αγαπας !
εφυγες και αλλαξα θειο !  :'(  :2funny:  :2funny:
ραντεβου, αμα τη επιστροφη εις τας κλεινας Αθηνας,
στον τοπο του
εγκληματος πεφτη βραδυ....  ;)  ;)
καλη συνεχεια φιλτατε !!!!!  :rockon:  :rockon:

υ.γ.: ειμεθα παρτ-ταϊμ τώρα αγαπητέ . ευτυχώς...  ;)  ;)  :sunglasses:  :sunglasses:   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θυμαμαι που μου ειχες πει κατι θειε περσονα..
χαιρομαι που το υλοποιησες . 
να 'σαι καλα, χρονια πολλα και σε σενα, ό,τι επιθυμεις
κι ό,τι αγαπας !
εφυγες και αλλαξα θειο !  :'(  :2funny:  :2funny:
ραντεβου, αμα τη επιστροφη εις τας κλεινας Αθηνας,
στον τοπο του
εγκληματος πεφτη βραδυ....  ;)  ;)
καλη συνεχεια φιλτατε !!!!!  :rockon:  :rockon:

υ.γ.: ειμεθα παρτ-ταϊμ τώρα αγαπητέ . ευτυχώς...  ;)  ;)  :sunglasses:  :sunglasses:   

νικολάκη λέω να κάνεις και συ καμμιά κίνηση....
πίστεψέ με υπάρχουν πολύ καλύτερες "συνθήκες εργασίας" εις την αλλοδαπήν
:idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

θα τα πούμε με τον μούφαθείο όσο είμαι ενταύθα για διακοπές...  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Να σε πληροφορήσω επίσης ότι εκεί που είμαι έχω πολύ μικρή πιθανότητα να βρεθώ στο νοσοκομείο από ταραξίες.
εχεις ομως μεγαλες πιθανοτητες να βρεθεις στο νοσοκομειο απο μπουκαλι

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
αν με θεωρεις μαλακα που εκτος απο τον θανατο του αλεξη ασχολουμε πολυ ποιο πολυ  και με αλλες δολοφονιες κρατικες ...που εσυ τις γραφεις στα αρχιδια σου.. οπως την σφαγη στα τεμπη των 20 παιδιων που ολοι ειναι σχεδον ατιμωρητοι και ποιο πολυ το κρατος ..τιμη μου να με λες μαλακα..αλλα με το συμπαθειο για μενα και εσυ εισαι καραμαλακας...
Καλα...εισαι στη κοσμαρα σου εσυ αγορι μου...
Τι σου λεω εγω? και τι μου λες εσυ? Αυτα καταλαβες απ τα λεγομενα μου?!!!!! ποσο πιο συγκεκριμενος να γινω???
Διαβασε το καμια 10αρια φορες, μπας και παρεις χαμπαρι...

Και για το μαλακας που λες, εγω δεν εγραψα πουθενα κατι τετοιο αλλα για να το λες εσυ κατι θα ξερεις ;)
αφου ειναι ΤΙΜΗ ΣΟΥ κιολας... συμπληρωνω και γω...ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δυστυχώς πριν λίγο πυροβολήθηκε μια διμοιρία ΜΑΤ κοντά στο Υπ. Πολιτισμού και ένας τουλάχιστον αστυνομικός είναι πολύ σοβαρά.. Έχουν αποκλειστεί όλα τα Εξάρχεια και κάνουν ασύστολα και βίαια συλλήψεις. Φυσικά αμέσως πήγε η Ασφάλεια για αποκλεισμό του χώρου, αυτοψία κτλ κάτι που δεν είδαμε στα άλλα περιστατικά..
Αν μέχρι τώρα λέγαμε για σκληρές και απρόκλητες επιθέσεις της αστυνομίας σε πορείες από αύριο μόνο με την Γάζα θα μπορεί να συγκριθεί η κατάσταση.
Άσχημες μέρες ξημερώνουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δυστυχώς πριν λίγο πυροβολήθηκε μια διμοιρία ΜΑΤ κοντά στο Υπ. Πολιτισμού και ένας τουλάχιστον αστυνομικός είναι πολύ σοβαρά.. Έχουν αποκλειστεί όλα τα Εξάρχεια και κάνουν ασύστολα και βίαια συλλήψεις. Φυσικά αμέσως πήγε η Ασφάλεια για αποκλεισμό του χώρου, αυτοψία κτλ κάτι που δεν είδαμε στα άλλα περιστατικά..
Αν μέχρι τώρα λέγαμε για σκληρές και απρόκλητες επιθέσεις της αστυνομίας σε πορείες από αύριο μόνο με την Γάζα θα μπορεί να συγκριθεί η κατάσταση.
Άσχημες μέρες ξημερώνουν.

ελα ρε?
χαμος θα γινει παλι στο κεντρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom